کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 14:23)ashkanelecomp نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 13:59)damoon نوشته:  حالا چیکار کنیم؟؟؟ به ما ایمیل نزدن منم میترسم ایمیل بزنم.... یعنی بریم؟؟ مخارجش چی؟؟ اگه بریمو نشه... هیچکاری نمیشه کرد؟؟ داغون شدم

دوست عزيز ناميد نشو تا آخرين لحظه كاري كه از دستت بر مي آد رو انجام بده!!!

دوست عزیز از چی میترسی؟خیلی اینا قانون مند هستن؟ترو خدا این حرفا رو نزنید.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: romance33 ، sh-p ، Aida.s
(2013-09-21 ساعت 14:34)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:56)MEH.T نوشته:  آرام آرامم مثل مزرعه ای که تمام محصولاتش را ملخ ها خورده باشند دیگر نگران داس ها نیستم......

damet garm bande ham mikhastam haminoo begam chizi ke nabayad / etefagh oftad khob ke chi ? hyf ke nemitoonam farsi bezanamm

amma molla nasreddin shagerdi dasht ke har rooz oo ra ghabl az inke be donbal ab befrestad kotak mizad / yek rooz shagerd koozo ra shekast va hame delvapase shagerd boodand va migoftand molla oo ra mikoshad !!
shagerd amad va molla hatta negah ghazab aloody ham be oo nakard hame taajob karde boodand / yeky belakhareh porsid molla chrea chizy nemigooee molla khandid o goft oo ra mizadam ke kozeh ra nashkand !!!
hala ke shkaste oo ra bezanam khozo dorost mishavad ???

dostan vaghti bargashtam ba ham jashn migirim / ghamesh haman do roze aval bood shoma talashetan ra kardid baghi daste shoma nabood . ghabool konid va khod ra nazanid
be ghole torkha

tamam

farda rooze digarist va khorshid derakhshan tar az hamishe khahd tabid / shak nakonid

مهدی دیدم شما نگرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: romance33 ، lilistar ، sh-p ، SHABAH51 ، رجبعلی ، Aida.s ، پدی
دعا گویان در کنار دوستان خواهیم بود باز هم می گم یه حسی می گه همه چی درست میشه دوستان ایروان تنها نیستید
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
(2013-09-21 ساعت 14:28)SHABAH51 نوشته:  دوستان محترم ، برو بچه های دوست داشتنی آنکارا :

اتفاق دیروز را ابتدا باور نکردیم ، بعد بغضی شد در گلویمان و در نهایت شد بی خوابی شبانه ......
هنوز هم نمیدانیم چه بگوییم و چگونه دوستان خوبمان را که در یکسال گذشته شب و روزمان را با هم گذرانده ایم دلداری دهیم؟

کمترین کاری که از دست مان بر می آید تغییر آواتار است برای اینکه نشان دهیم اتحادمان با دوستان آنکارایی پابرجاست و تا آخرین روز و آخرین لحظه همدرد و همراه شان خواهیم بود و امیدواریم که پایان این ماجرا شادمانی باشد.

از همه دوستان دعوت می کنیم به این اتحاد مهاجرسرایی بپیوندند

(دژ ایروان: محمــــد، بـــابـــک ، ســــروش ، پــــویا و شهـــرام)
به احترام و بابت همدردی با دوستان خوبمون آواتار ها رو عوض کردیم.خداوندا شادی دلهای شکسته دوستانم رو از تو طلب میکنم باشد که بی جوابمان رها نکنی.آمین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
من هم آواتارم را عوض کردم.برای همبستگی با بقیه.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-21 ساعت 14:34)e76779 نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 14:01)Nora hashemi نوشته:  ما كلير شديم ١٦ سپتامبر ولي ٢٠ و ٢١ يعني همين الآن ديدن اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز حتما ايميلتونو چك كنيد، شايد براتون نامه اي فرستادن.

نه هيچ أيميلي نيومده
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، romance33 ، sh-p ، lilistar ، e76779 ، پدی ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، majid194
دوستان من نمیتونم 2شنبه آنکارا باشم لطفا اونایی که میرن ما که 3 شنبه میریم رو هم در جریان اتفاقات قرار بدن.ولی خداییش چقدر زیادیم ! به همون کلیر شده هامون هم ویزا بدن باید کلاهمون رو بندازیم هوا!
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: alireza2753 ، lilistar ، Nora hashemi ، romance33 ، SHABAH51 ، sh-p ، Aida.s ، shiraz mamali ، پدی ، مانترا
دوستان خوب 2013 ازصمیم قلب از خداوندگشایش در کارتان را آرزو دارم نا امید نباشید که خوذش فرموده بخوانیدمراتا اجابت کنم شمارا همراه تان هستیم
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
الان یعنی چی شد؟؟؟؟ یعنی تموم؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، lilistar ، sh-p ، پدی
هنوز باور کردنش برام مشکله. نمی دونم چی بگم.Sad
تفالی به حافط زدم و از او کمک خواستم:

سینه مالامال درد است؛ ای دریغا مرهمی
دل ز تنهایی به جان آمد، خدا را همدمی
چشم آسایش که دارد از سپهر تیزرو؟
ساقیا! جامی به من ده تا بیاسایم دمی
زیرکی را گفتم: «این احوال بین» خندید و گفت:
«صعب روزی، بوالعجب کاری، پریشان عالمی»
سوختم در چاهِ صبر از بهر آن شمع چگل
شاه ترکان فارغ است از حال ما، کو رستمی؟
در طریقِ عشقبازی امن و آسایش بلاست
ریش باد آن دل که با درد تو خواهد مرهمی
اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست
ره‌روی باید، جهانْ سوزی، نه خامی بی‌غمی!
آدمی در عالم خاکی نمی‌آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
خیز تا خاطر بدان ترک سمرقندی دهیم
کز نسیمش "بوی جوی مولیان آید همی"
گریه حافظ چه سنجد پیش استغنای عشق؟
کاندر این دریا نماید هفت دریا شبنمی
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان . منم مثل همه دارم دق میکنم از این موضوع و بسیار متاثر و متاسفم ......که بماند
الان چک کردم برا یکی که 24 سپتامبر مصاحبه گذاشتند تازه امروز هم آپدیت شده به کیس نامبر 2013as 6646 میتونید خودتونم توی سیس چک کنید. اصلا معلومه جریان چیه؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Nasimmmm ، nooshshahnar ، Aida.s ، e76779 ، romance33 ، Szsanazsz ، payam62 ، b_argi ، رجبعلی ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 14:09)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 14:04)abshar_wf نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 14:01)Nora hashemi نوشته:  ما كلير شديم ١٦ سپتامبر ولي ٢٠ و ٢١ يعني همين الآن ديدن اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلیر منم17 بود الان دیدم آپ شدم برا 21
فک کنم این یعنی تموم شد یعنی پروندمونو بستن یعنی الفاتحه

إز كجا مطمئن هستي؟؟؟؟مگه مريضن پرونده أي كه نمي خوان ويزا بدن رو هي چي كنند؟؟؟؟ تو رو خدا إز خودتون حرف نسازين

یا مریضن یاام راست میگن وقتی میگن ویزایی نمونده.
در هر2 حالت باید پرونده باز ماهارو یه کاریش بکنن دیگه
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Aida.s ، romance33 ، b_argi
(2013-09-21 ساعت 14:59)n51 نوشته:  سلام دوستان . منم مثل همه دارم دق میکنم از این موضوع و بسیار متاثر و متاسفم ......که بماند
الان چک کردم برا یکی که 24 سپتامبر مصاحبه گذاشتند تازه امروز هم آپدیت شده به کیس نامبر 2013as 6646 میتونید خودتونم توی سیس چک کنید. اصلا معلومه جریان چیه؟

وإلا ما هم مونديم أصلا مگه امروز تعطيل نيستن دوما اين اپديت ها چي معني ميده ما كه كلير شديم يكي ميگه يعني تمام يكي ميگه ايميل اومده يكي ميگه پاشين برين سفارت بعضي ها ميگن ربطي به كلير شده ها نداره من كه ديگه كاملا ديوانه شدممممممممممم
(2013-09-21 ساعت 15:02)abshar_wf نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 14:09)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 14:04)abshar_wf نوشته:  

کلیر منم17 بود الان دیدم آپ شدم برا 21
فک کنم این یعنی تموم شد یعنی پروندمونو بستن یعنی الفاتحه

إز كجا مطمئن هستي؟؟؟؟مگه مريضن پرونده أي كه نمي خوان ويزا بدن رو هي چي كنند؟؟؟؟ تو رو خدا إز خودتون حرف نسازين

یا مریضن یاام راست میگن وقتی میگن ویزایی نمونده.
در هر2 حالت باید پرونده باز ماهارو یه کاریش بکنن دیگه

خوب ويزا كه نمونده ديگه چك كردن نداره شما كه نميخواين ويزا بدين ديگ دو روز پشت هم اپ كه چي؟؟؟؟ما ها رو گير اوردن
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sh-p ، zohre02 ، romance33 ، b_argi
اصلا تو سایت مهاجرت هم بخش مربوط به 2013 و 2014 رو برداشتنو فقط برای 2015 هست
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان