موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
امیدوارم سهمیه کشورهای دیگه اضافه بیاد بدن به ایران
شاید این تنها نقطه امید باشه شاید البته و خیلی ضعیف...
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آیا کسی تونسته در سفارت ابوظبی پاسشو امروز بذاره؟کیسهای ستاره دار چی؟تو رو خدا بنویسید مردیم از دلشوره
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 14:19)parastoo500 نوشته: الان سایت ابوظبی قسمتی که برای چک کردن بود و با واردن کردن کیس نامبر وضعیت را می زد.متن تر کیه را گذاشته است.
الان همسرم رفته بود پاسها را بدهد .چون مطمئن بود می دهند چون فقط در آدرس سفارت در ترکیه گذاشته شده بود و ایمیلی هم به من ارسال نشده تا الان مبنی بر لغو آن.
تا این جا کلی تجربه کسب کردیم. و درسها گرفتم.
نگران این که فامیل چه فکر می کنند نیستم .
ولی در سی گرفتم تا به مقصدی نرسیدم به نزدیکترین فامیل هم نگویم حتی خواهر و برادر.انرژی منفی به ادم می رسه که حد نداره.مادر همسرم هم که می دانم دلش نمی خواست ما بریم و این مدت کنسر پوست گرفت البته الان خوبه.
و در سهای دیگه که از چیزی بیش از حد خوشحال یا ناراحت نشم.
روزی که در لاتاری قبول شدم شادی را تجربه کردم انگار روی ابرها پرواز می کنم و متعجب بودم از حال غیر طبیعی. و باز پنجشنبه حال بدی را تجربه کردم انگار دنیا روی سرم خراب شده ولی به خود آمدم دنیا که خراب نشده .امن و امان در خانه ام نشستم و خانواده ام کنارم هستم از پنجشنبه خودم را دلداری دادم.
امیدوارم همسرم و پسرم هم کنار بیایند.
وچقدر همسرم زحمت کشید و هزینه کرد و صرفه جویی کرد.
ببخشید پر حرفی کردم
دوست عزيز مطمئن باشيد اتفاقات بهتري در انتظار شماست من اينرا تجربه كرده ام يكي دو بار تا انتهاي يك قدم جديد رفته ام و در انتها بدر بسته خورده ام و بعد هافهميده ام كه با بسته شدن ان درها چه درهاي جدىدى برويم باز شده است به اينده ايمان داشته باشيد و به فضل خدا توكل كنيد
موفق باشيد
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
نمی خوام به شما و خودم امید واهی بدم
اما خداوند تنهامون نمیزاره قطعا یه جایی تو زندگیمون جبران میکنه
ما صبرمون کمه ولی بهترین ها در انتظارمونه
بسپریم دسته خودش که ارحم الراحمینه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
چند نفر از بچه های ابوظبی موندن ؟؟؟
دلمون خوش بود شما ها میرین
خدا کنه این اتفاق برای ایروان نیوفته