کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته:  r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من تازه رسیدم آنکارا و تو فرودگاه فهمیدم که چه شده ........................برای من ایمیلی نیامده و ..... آیا می شه امید وار باشم ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا می خوایم بریم مدیکالمون رو تمدید کنیم . بنظر شما امیدی هست ؟؟؟
تازه فهمیدم که چرا تو کل هواپیما روحیه غم حکم فرما بود ..مثل اینکه فقط من نمی دونستم ... وای ی ی ی ی ی ی ی ی خدایا چکنم
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
سلام دوستان
احتمالا همونطور که همتون میدونین سفارت فقط به درخواست هایی که از این قسمت ارسال بشن پاسخ میده:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
ولی پیشنهاد میکنم موضوع را رسانه ای کنین و در صفحه فیسبوک سفارت هم موضوع را بنویسین . معمولا آمریکایی ها در مورد رسانه ای شدن یک موضع حساس هستن .
https://www.facebook.com/usdos.turkey
فقط خواهش میکنم از دادن پیام های سخیف و عبارات بی ادبانه پرهیز کنید .
هرچند که با توجه به تجربیاتی که دارم میدونم به هیچ عنوان خارج از قوانینشون کاری انجام نمیدن ولی این باعث نمیشه که فکری دربارش نکنن .
======================================================================================
CAT:F2A
I-130 Approved =April 2, 2012
receipt No.: EAC1290xxxxxxxx
سال 2011 از لاتاری جا موندم . خانمم رفت و با تحمل مشقت زیاد I-130 اقدام کرد و الان 2 ماه هست که کارنت شدم!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: alihmh ، Sonaen60 ، zohre02 ، payam62 ، lilistar ، sadeghi897 ، nooshshahnar ، negar_karimi6 ، linuxer ، EKAM ، romance33 ، maryam_a ، 3rip
ما سه شنبه پرواز داریم. نمی دونیم چه کار کنیم؟ رفتنمون فایده داره یا نه؟ فقط امروز فرصت دارم پروازمو کنسل کنم. گیج شدم.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، payam62 ، reza_top60 ، lilistar ، negar_karimi6 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته:  r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

ما با پرواز 6:30 ماهان اومدیم آنکارا.
تازه مستقر شدیم و بیرون هم نرفتیم
هرچند همه چی فردا معلوم میشه
فقط امیدوارم که داخل سفارت بچه ها رو راه بدن
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: lilistar ، sadeghi897 ، Nora hashemi ، gifa ، Sonaen60 ، alihmh ، negar_karimi6 ، zohre02 ، nyayesh ، romance33
دوستان گرامي با عرض سلام
متاسفانه سايت ابوظبي هم همان خبر آنكارا را اعلام كرده و ويزايي ديگه صادر نخواهد كرد.

SadSadSadSadSad
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-22 ساعت 14:01)e76779 نوشته:  دوستان گرامي با عرض سلام
متاسفانه سايت ابوظبي هم همان خبر آنكارا را اعلام كرده و ويزايي ديگه صادر نخواهد كرد.

SadSadSadSadSad

اي واي جدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس كاري نميشه كرد

(2013-09-22 ساعت 13:17)siyavash نوشته:  
سلام
من تازه رسیدم آنکارا و تو فرودگاه فهمیدم که چه شده ........................برای من ایمیلی نیامده و ..... آیا می شه امید وار باشم ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا می خوایم بریم مدیکالمون رو تمدید کنیم . بنظر شما امیدی هست ؟؟؟
تازه فهمیدم که چرا تو کل هواپیما روحیه غم حکم فرما بود ..مثل اینکه فقط من نمی دونستم ... وای ی ی ی ی ی ی ی ی خدایا چکنم

اگر هنوز وقت ميدكالت مونده فعلا نرو براي تمديد چرا ميخواي پول اضافه بدي ببين فردا چي ميشه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: lilistar ، e76779 ، zohre02 ، romance33 ، maryam_a
ابوظبی؟
وای نه ..................
می شه لینکش رو بگذارید!!!!!!!!!!!!
چرا اینجوری داره می شه ...
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، lilistar ، Sonaen60 ، سو سو ، zohre02 ، amir82 ، SHABAH51 ، گل نهال ، romance33 ، maryam_a
(2013-09-22 ساعت 13:05)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 00:49)arian307 نوشته:  نمیدونم چرا بعضی دوستان به جای مخالفت کردن با همه به تصمیم جمع احترام نمیزارن و از اون عجیب تر اینه که هنوز هیچ کس یه پیش نویس هم اماده نکرده!!!!... من با این که کیسم لاتاری نیست اما خیلی ناراحت این دوستانم و حس میکنم تو این شرایط دست و دلتون نمیره به نوشتن... به نامه ی کوتاه رو اماده کردم که بعد از اصلاحیات مد نظرتون به انگلیسی برگردنده و سریعن اقدام کنیم ..

( سفارت محترم آمریکا در انکارا
همانطور که از ۲ روز پیش اطلاع رسانی کردید گویا تعداد ویزاهای صادره به حد نساب خود رسیده و زین پس اقدام به صادر کردن این مهم نخواهید کرد
از انجایی که تعداد اندکی از برگزیدگان لاتاری ۲۰۱۳ هنوز ویزا دریافت نکرده اند و با توجه به این که هزینه های بسیاری در ۱ سال و نیم گذشته پرداخت کرده اند و خانه ها فروخته اند و شغل ها از دست داده اند مستدعیست این تعداد را به دید اغماض نگاه کرده و یا در صورت صلاح دید پرونده ها را به سفارت های دیگر آمریکا در ابوظبی و یا یروان بفرسیتد…
قابل ذکر است در این میان هستند افردای که در روز ۱۷ سپتامبر کلیر شده اند و برای دریافت ویزای خود هم اکنون در انکارا به سر میبرند.
باشد که اقدام احتمالی شما در پایان برنامه ی لاتاری ۲۰۱۳ خاطره ای خوش رو در ذهن ها به یادگار بگذارد
)
ox

خط اخرش : باشد که این لطف شما درپایان لاتاری 2013 خاطره ای به یاد ماندنی رادر اذهان عمومی سایر ملل بگذارد
متاسفانه ابوظبی هم نامه مشابه متن آنکارا رو 10 دقیقه پیش رو سایتش گذاشته
اینم از سرگذشت ما
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، e76779 ، lilistar ، سو سو ، zohre02 ، linuxer ، houmanmir ، گل نهال ، romance33

SadSadSadSadSad

ما برای فردا بلیط داریم ولی احتمالا دیگه نریم. با این حساب سهمیه ایران تموم شده بود نه سهمیه آنکارا. بقیه چکار میکنن؟
تشکر کنندگان: lilistar ، dana ، sadeghi897 ، Aida.s ، negar_karimi6 ، zohre02 ، SHABAH51 ، gbtm ، romance33
كسي لز پدي عزيز خبر داره؟؟؟؟؟؟؟ستارش برداشته شد؟؟؟؟شما كه فقط ٥نفر بوديد!!!!؟؟؟؟؟خيلي ناراحتم براي دوستامون تو ابوظبي

اينم لينكش:
http://www.abudhabiivo.net
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، lilistar ، dana ، sadeghi897 ، Aida.s ، gbtm ، romance33
من که سایت ابوظبی رو ساعت 12 چک کردم چیزی نزده بود.الان هم دوستم ali-gh و پدی با یک دوست غیر مهاجرسرایی دم در سفارتن و میگه هیچ کیس لاتاری ایرانی بغیر از ماها دم در سفارت نیست.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2013-09-22 ساعت 14:12)ghoghnoos نوشته:  

SadSadSadSadSad

ما برای فردا بلیط داریم ولی احتمالا دیگه نریم. با این حساب سهمیه ایران تموم شده بود نه سهمیه آنکارا. بقیه چکار میکنن؟

عزيزم با اينكه واقعا تيري تو تاريكي هست واحتمالش خيلي ضعيفه ولي به نظرم برو همانطور كه ما امشب ميريم فقط به خاطر اينكه آخرين تلاشمونو كرده باشيم وبعدها پشيمون نشيم اينهمه هزينه كرديم اينم روش

با كمال تاسف :
IMPORTANT NOTICE FOR IRANIAN DIVERSITY VISA 2013 (GREEN CARD LOTTERY) APPLICANTS: Please be aware that Embassy Abu Dhabi has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants. As of today, Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing. As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify. We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Abu Dhabi even if you previously received notification that your administrative processing was complete. There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013. Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، dana ، sadeghi897 ، e76779 ، parastoo500 ، Hedieh20 ، zohre02 ، گل نهال ، romance33 ، مانترا
(2013-09-22 ساعت 13:05)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 00:49)arian307 نوشته:  نمیدونم چرا بعضی دوستان به جای مخالفت کردن با همه به تصمیم جمع احترام نمیزارن و از اون عجیب تر اینه که هنوز هیچ کس یه پیش نویس هم اماده نکرده!!!!... من با این که کیسم لاتاری نیست اما خیلی ناراحت این دوستانم و حس میکنم تو این شرایط دست و دلتون نمیره به نوشتن... به نامه ی کوتاه رو اماده کردم که بعد از اصلاحیات مد نظرتون به انگلیسی برگردنده و سریعن اقدام کنیم ..

( سفارت محترم آمریکا در انکارا
همانطور که از ۲ روز پیش اطلاع رسانی کردید گویا تعداد ویزاهای صادره به حد نساب خود رسیده و زین پس اقدام به صادر کردن این مهم نخواهید کرد
از انجایی که تعداد اندکی از برگزیدگان لاتاری ۲۰۱۳ هنوز ویزا دریافت نکرده اند و با توجه به این که هزینه های بسیاری در ۱ سال و نیم گذشته پرداخت کرده اند و خانه ها فروخته اند و شغل ها از دست داده اند مستدعیست این تعداد را به دید اغماض نگاه کرده و یا در صورت صلاح دید پرونده ها را به سفارت های دیگر آمریکا در ابوظبی و یا یروان بفرسیتد…
قابل ذکر است در این میان هستند افردای که در روز ۱۷ سپتامبر کلیر شده اند و برای دریافت ویزای خود هم اکنون در انکارا به سر میبرند.
باشد که اقدام احتمالی شما در پایان برنامه ی لاتاری ۲۰۱۳ خاطره ای خوش رو در ذهن ها به یادگار بگذارد
)
ox

خط اخرش : باشد که این لطف شما درپایان لاتاری 2013 خاطره ای به یاد ماندنی رادر اذهان عمومی سایر ملل بگذارد
اگر صلاح میدانید درمورد پیوستن به خانوادها یشان و از هم گسیختگی خانوادها وبلا تکلیفی خانوادها اضافه شود روی خانواده تاکید کنید .
تشکر کنندگان: lilistar ، alireza2753 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، maryam_a ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان