موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته: r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من و همسرم هم ایران ایر پرواز داریم اتاپ بلوار میریم.
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 12:00)fatimamolaee نوشته: (2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته: r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
ميبينيمتون ما ميريم سگمن ولي اكثر بچه ها اتاپ هستند،بچه هايي كه نميان نگران نباشيد هر خبري بشه ماشمارو درجريان ميذاريم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ به ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺭاﺳﺘﺶ منم ﻫﻨﻮﺯ ﺗﻮ ﺑﻬت و ﺣﻴﺮﺗﻢ
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﻧﻆﺮ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﻣﻴﺪﻩ
ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﻗﻂﻌﻲ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻪ
ﺑﺎ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻣﺘﻮﻥ اﺣﺴﺎﺳﻲ ﻣﺜﻞ ﺑﻬﻢ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻧﺪﮔﻲ و ﺷﻐﻞ و ﻓﺮﻭﺧﺘﻦ ﺧﺎﻧﻪ و ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﭼﻪ ها اﻭﻧﺎ ﺑﺮاﺣﺘﻲ ﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻥ ﻣﺎ ﮔﻔﺘﻴﻢ.اﻳﻨﻮ ﻗﺒﻼ ﻛﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻧﻜﻨﻴﻦ ﺗﺎ ويزا ﻧﮕﺮﻓﺘﻴﻦ
ﻫﻤﻮﻧﻂﻮﺭ ﻛﻪ باﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺟﻮاﺏ اﻳﻤﻴﻼﻱ ﻣﻦ ﺑﺮاﻱ ﻛﺎﺭﻡ و ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﻛﻨﺴﻠﻲ ﺑﻠﻴﻄ امﺭﻳﻜﺎﻱ ﻣﻦ ﺑﻬﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﺟﻮاﺑﻮ دادن
ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺸﻪ اﺯ ﺗﺎﺧﻴﺮﺷﻮﻥ ﺩﺭ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺁﮔﻮﺳﺖ و ﺟﻮﻻﻱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺑﻬﺘﺮﻱ ﺑﻜﻨﻴﻦ ﻛﻪ اﻭﻧﻢ ﺑﺎﺯ بايد ﻳﻪ اﻣﺎﺭ ﻧﺴﺒﺘﺎ ﻣﺴﺘﻨﺪ اﺭاﻳﻪ ﺑﺪﻳﻦ
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﺩﺳﺖ اﻭﻧﺎﺳﺖ
ﺑﻨﻆﺮ ﻣﻦ اﮔﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ ﻫﻢ اﻳﻤﻴﻞ ﺑﺰﻧﻪ و ﻫﻢ ﺟﻤﻌﻲ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺪ ﻧﺒﺎﺷﻪ
ﺩﺭ اﻳﻤﻴﻞ ﺷﺨﺼﻲ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﺴﺎﻟﻪ اﺣﺴﺎﺳﻲ ﺭا ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺩاﺩ و ﺩﺭ ﻧﺎﻣﻪ ﺟﻤﻌﻲ ﺑﺎ ﺷﻴﻮﻩ ﺭﺳﻤﻲ ﺗﺮ و اﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺳﺎﻳﺖ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﻋﻮﺕ ﻣﻴﺸﻴﻦ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺮاﻱ ﺷﻤﺎ ﻭﻳﺰا در ﻧﻆﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ
ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮔﻔﺘﻦ " ﺣﻖ ﺩاﺩﻧﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺣﻖ ﮔﺮﻓﺘﻨﻲ اﺳﺖ "
ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺗﻼﺵ ﺑﺮاﻱ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ ﻳﻚ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻻﺗﺎﺭﻱ.2013 ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪﻩ ﺣﻖ ﺷﻤﺎ و ﻣﺎﺳﺖ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من الان ایروان هستم و سفارت پاسپورتمو تحویل گرفته اما چون بیش از 21 روز اینجا بودم ویزای ارمنستانم اکسپایر شده .برای گرفتن ویزای جدید ارمنستان قبل از تحویل پاسپورتم به سفارت آمریکا افدام کردم مدارکم را هم تحویل دادم به همون جایی که خودشون بهش اویر میگن و ویزا رو صادر میکنه اما به دلیل جابجایی ساختمان محل کارشون گفتند 10 روز دیگه بیا ویزاتو بگیر.حالا این مسئله که ویزای معتبر ارمنستان تو پاسپورتم نیست مشکلی برای صدور ویزای آمریکا ایجاد نمیکنه؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 12:30)farhad1969 نوشته: دوستان عزیز من الان ایروان هستم و سفارت پاسپورتمو تحویل گرفته اما چون بیش از 21 روز اینجا بودم ویزای ارمنستانم اکسپایر شده .برای گرفتن ویزای جدید ارمنستان قبل از تحویل پاسپورتم به سفارت آمریکا افدام کردم مدارکم را هم تحویل دادم به همون جایی که خودشون بهش اویر میگن و ویزا رو صادر میکنه اما به دلیل جابجایی ساختمان محل کارشون گفتند 10 روز دیگه بیا ویزاتو بگیر.حالا این مسئله که ویزای معتبر ارمنستان تو پاسپورتم نیست مشکلی برای صدور ویزای آمریکا ایجاد نمیکنه؟
فکر میکنم چون شما اقدام کردین برای گرفتن ویزا و مدارکتون رو هم تحویل دادین و پروسه ی گرفتن ویزاتون در جریانه مشکلی نداشته باشین ..
لطف کنید بگید سفارت کی پاس شما رو تحویل گرفته ؟؟
این میتونه نشونه ی خوبی باشه برای دوستان آنکارا ..یعنی ایروان هنوز داره برای ایرونیها ویزا صادر میکنه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 12:18)gifa نوشته: (2013-09-22 ساعت 12:00)fatimamolaee نوشته: (2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته: r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
ميبينيمتون ما ميريم سگمن ولي اكثر بچه ها اتاپ هستند،بچه هايي كه نميان نگران نباشيد هر خبري بشه ماشمارو درجريان ميذاريم
مرسی حتمن به ما خبر بدین .من 3 شنبه بلیط دارم . میام اتاپ.به دوستان سفارت بگین زیاد زحمت نکشین میایم خودتشونو ببینیم
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیروز به همراه چندتا از بچه های دیگه اومدم ایروان که دوشنبه به امید خدا بریم سفارت پاسارو تحویل سفارت بدیم این شماره تماس من 091550779
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های از این مورد ها تو ویزای خانوادگی هم موجوده !؟
ما ویزای خانوادگی داریم چند وقت دیگه مصاحبه خیلی نگران شدم تا وضعیتتون رو دیدم ! اگه ما کلیرنس بخوریم تا چند ماه باید حساب کنیم ؟! مهاجرت خانوادگی
از صمیم قلب براتون ارزوی موفقیت میکنم ان شا ا... برید و با دست پر بیایید !
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-22 ساعت 12:54)saman98 نوشته: بچه های از این مورد ها تو ویزای خانوادگی هم موجوده !؟
ما ویزای خانوادگی داریم چند وقت دیگه مصاحبه خیلی نگران شدم تا وضعیتتون رو دیدم ! اگه ما کلیرنس بخوریم تا چند ماه باید حساب کنیم ؟! مهاجرت خانوادگی
از صمیم قلب براتون ارزوی موفقیت میکنم ان شا ا... برید و با دست پر بیایید !
سامان جان ایشالا کی یک ضرب میگیری ولی واسه کیسهای خانوادگی باید روی حد اقل شیش ماه حساب وا کنی
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014