کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته:  r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام من و همسرم هم ایران ایر پرواز داریم اتاپ بلوار میریم.
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، gifa ، negar_karimi6 ، r_ent ، mehrdad pharm ، مانترا ، Sonaen60 ، zohre02 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 12:00)fatimamolaee نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته:  r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

ميبينيمتون ما ميريم سگمن ولي اكثر بچه ها اتاپ هستند،بچه هايي كه نميان نگران نباشيد هر خبري بشه ماشمارو درجريان ميذاريم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، r_ent ، Sonaen60 ، مانترا ، alihmh ، aliyazdan335 ، lilistar ، DIVE ، zohre02 ، payam62 ، sadeghi897 ، EKAM ، romance33
ﺳﻼﻡ به ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺭاﺳﺘﺶ منم ﻫﻨﻮﺯ ﺗﻮ ﺑﻬت و ﺣﻴﺮﺗﻢ

ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﻧﻆﺮ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﻣﻴﺪﻩ
ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﻗﻂﻌﻲ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻪ

ﺑﺎ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻣﺘﻮﻥ اﺣﺴﺎﺳﻲ ﻣﺜﻞ ﺑﻬﻢ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻧﺪﮔﻲ و ﺷﻐﻞ و ﻓﺮﻭﺧﺘﻦ ﺧﺎﻧﻪ و ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﭼﻪ ها اﻭﻧﺎ ﺑﺮاﺣﺘﻲ ﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻥ ﻣﺎ ﮔﻔﺘﻴﻢ.اﻳﻨﻮ ﻗﺒﻼ ﻛﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻧﻜﻨﻴﻦ ﺗﺎ ويزا ﻧﮕﺮﻓﺘﻴﻦ
ﻫﻤﻮﻧﻂﻮﺭ ﻛﻪ باﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺟﻮاﺏ اﻳﻤﻴﻼﻱ ﻣﻦ ﺑﺮاﻱ ﻛﺎﺭﻡ و ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﻛﻨﺴﻠﻲ ﺑﻠﻴﻄ امﺭﻳﻜﺎﻱ ﻣﻦ ﺑﻬﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﺟﻮاﺑﻮ دادن
ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺸﻪ اﺯ ﺗﺎﺧﻴﺮﺷﻮﻥ ﺩﺭ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺁﮔﻮﺳﺖ و ﺟﻮﻻﻱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺑﻬﺘﺮﻱ ﺑﻜﻨﻴﻦ ﻛﻪ اﻭﻧﻢ ﺑﺎﺯ بايد ﻳﻪ اﻣﺎﺭ ﻧﺴﺒﺘﺎ ﻣﺴﺘﻨﺪ اﺭاﻳﻪ ﺑﺪﻳﻦ
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﺩﺳﺖ اﻭﻧﺎﺳﺖ
ﺑﻨﻆﺮ ﻣﻦ اﮔﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ ﻫﻢ اﻳﻤﻴﻞ ﺑﺰﻧﻪ و ﻫﻢ ﺟﻤﻌﻲ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺪ ﻧﺒﺎﺷﻪ
ﺩﺭ اﻳﻤﻴﻞ ﺷﺨﺼﻲ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﺴﺎﻟﻪ اﺣﺴﺎﺳﻲ ﺭا ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺩاﺩ و ﺩﺭ ﻧﺎﻣﻪ ﺟﻤﻌﻲ ﺑﺎ ﺷﻴﻮﻩ ﺭﺳﻤﻲ ﺗﺮ و اﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺳﺎﻳﺖ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﻋﻮﺕ ﻣﻴﺸﻴﻦ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺮاﻱ ﺷﻤﺎ ﻭﻳﺰا در ﻧﻆﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ

ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮔﻔﺘﻦ " ﺣﻖ ﺩاﺩﻧﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺣﻖ ﮔﺮﻓﺘﻨﻲ اﺳﺖ "
ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺗﻼﺵ ﺑﺮاﻱ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ ﻳﻚ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﻻﺗﺎﺭﻱ.2013 ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪﻩ ﺣﻖ ﺷﻤﺎ و ﻣﺎﺳﺖ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
دوستان عزیز من الان ایروان هستم و سفارت پاسپورتمو تحویل گرفته اما چون بیش از 21 روز اینجا بودم ویزای ارمنستانم اکسپایر شده .برای گرفتن ویزای جدید ارمنستان قبل از تحویل پاسپورتم به سفارت آمریکا افدام کردم مدارکم را هم تحویل دادم به همون جایی که خودشون بهش اویر میگن و ویزا رو صادر میکنه اما به دلیل جابجایی ساختمان محل کارشون گفتند 10 روز دیگه بیا ویزاتو بگیر.حالا این مسئله که ویزای معتبر ارمنستان تو پاسپورتم نیست مشکلی برای صدور ویزای آمریکا ایجاد نمیکنه؟
تشکر کنندگان: مانترا ، alihmh ، lilistar ، zohre02 ، sadeghi897 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 10:14)smpf نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 09:56)mazlom khanom نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 08:43)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 04:14)azem2014 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 02:03)wITCH نوشته:  Dear Ambassador,

We are a group of Iranian DV Lottery 2013 winners.We waited nearly 12 months to obtain the clearance and even some of us got cleared on the last few days,We arranged for our immigration after getting the clearance notice,The message on the embassy's website made us and our children, shocked and saddened.We love USA and we want to ask you to give us one more chance to become a USA resident.Please reconsider your decision regarding iranian's DV lottery 2013 .

Sincerely Yours,

به نظرم در خط اخر تاکید کنین به" با توجه به زمان و ارزش لحظات باقیمانده" ریکانسیدر......

به نظر منمهش اضافه کنید خونه فروختید بچه ها رودرایران ثبت نام نکردید کارتونو ازدست دادید چون مطمئن به اجرای قانون آمریکا بودید که تا اخرین مهلت 30 سپتامبر اقدام به دادن ویزا میکنن و ده روز زودتر اعلام کردن یعنی ازهم پاشیدگی اعضای خانواده ما
اونا به کلمه خانواده والا میگند حساسن و اعتقاد به گرمی کانون خانواده دارن
بالاخره اخرین تیره هرچه احساسی تر و از مشکلات بوجود اومده تون بگید شاید قدرتش بیشتراز اجرای قانونشون باشه
درضمن عنوان نامه رو بنویسید urgent

این را به نوشتن حتما اضافه کنید.

We trust with whole our hearts The USA government about our (Green card lottery) won, also some of us sold our house and every property we had in iran to be ready come to USA, and making new live there. Now ,we found the messenger in the your site. "Visa is gone!".Please if that is possible help us to start our new live in your lovely country .
I hope you and your government understand our situation,
Sincerely

و بعد اسم هایتان ا بنویسید و جلوی اسمتان چیز های فروخته شده تان را. البته اگر ترتیب اثر بدهند ممکن است از شما سند فروش ترجمه شده بخواهند که بهتان خبر می دهند . این کار نامه را تنهایی انجام ندید . چندین نفر بشوید اثرش بیشتر است.

نوشتن اينكه خونه فروختين و پول ازدست دادين منطقي نيست چون قبلا اين تذكر و به همه دادن تورو خداباتجربه تر عمل كنين ايمتن بايد توسط يه وكيل نوشته بشه كه نكات قانوني توش باشه نه انقدر ضعيف

عزیز هرچی به ذهن هرکی برسه بنا به چیزهایی که ازقبل تجربه داشته اینجا میزاره تا شاید بشه یه متنی مفصل و مفید نوشت وصددرصد که شما درست میگید باید توسط یک وکیل این متن نوشته بشه و نظراون شرط اوله ولی خوب یه سری چیزهای دیگه هم درچنته داشته باشند چیزی نمیشه گاهی حرفای ساده تر جواب داده حتی بیشترازمدرک قاونی احتمالش شاید یه درصد باشه ولی خوب همون یه درصد هم امتحان باید کرد
تشکر کنندگان: alihmh ، zohre02 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 12:30)farhad1969 نوشته:  دوستان عزیز من الان ایروان هستم و سفارت پاسپورتمو تحویل گرفته اما چون بیش از 21 روز اینجا بودم ویزای ارمنستانم اکسپایر شده .برای گرفتن ویزای جدید ارمنستان قبل از تحویل پاسپورتم به سفارت آمریکا افدام کردم مدارکم را هم تحویل دادم به همون جایی که خودشون بهش اویر میگن و ویزا رو صادر میکنه اما به دلیل جابجایی ساختمان محل کارشون گفتند 10 روز دیگه بیا ویزاتو بگیر.حالا این مسئله که ویزای معتبر ارمنستان تو پاسپورتم نیست مشکلی برای صدور ویزای آمریکا ایجاد نمیکنه؟

فکر میکنم چون شما اقدام کردین برای گرفتن ویزا و مدارکتون رو هم تحویل دادین و پروسه ی گرفتن ویزاتون در جریانه مشکلی نداشته باشین ..
لطف کنید بگید سفارت کی پاس شما رو تحویل گرفته ؟؟
این میتونه نشونه ی خوبی باشه برای دوستان آنکارا ..یعنی ایروان هنوز داره برای ایرونیها ویزا صادر میکنه Wink
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
(2013-09-22 ساعت 12:18)gifa نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 12:00)fatimamolaee نوشته:  

ميبينيمتون ما ميريم سگمن ولي اكثر بچه ها اتاپ هستند،بچه هايي كه نميان نگران نباشيد هر خبري بشه ماشمارو درجريان ميذاريم
مرسی حتمن به ما خبر بدین .من 3 شنبه بلیط دارم . میام اتاپ.به دوستان سفارت بگین زیاد زحمت نکشین میایم خودتشونو ببینیمWink
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: laili ، r_ent ، lilistar ، DIVE ، zohre02 ، payam62 ، sadeghi897 ، mhb161 ، romance33
دوستان من دیروز به همراه چندتا از بچه های دیگه اومدم ایروان که دوشنبه به امید خدا بریم سفارت پاسارو تحویل سفارت بدیم این شماره تماس من 091550779
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، reza_top60 ، e76779 ، b_argi ، lilistar ، nooshshahnar ، mrr777 ، zohre02 ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 12:37)laili نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 12:30)farhad1969 نوشته:  دوستان عزیز من الان ایروان هستم و سفارت پاسپورتمو تحویل گرفته اما چون بیش از 21 روز اینجا بودم ویزای ارمنستانم اکسپایر شده .برای گرفتن ویزای جدید ارمنستان قبل از تحویل پاسپورتم به سفارت آمریکا افدام کردم مدارکم را هم تحویل دادم به همون جایی که خودشون بهش اویر میگن و ویزا رو صادر میکنه اما به دلیل جابجایی ساختمان محل کارشون گفتند 10 روز دیگه بیا ویزاتو بگیر.حالا این مسئله که ویزای معتبر ارمنستان تو پاسپورتم نیست مشکلی برای صدور ویزای آمریکا ایجاد نمیکنه؟

فکر میکنم چون شما اقدام کردین برای گرفتن ویزا و مدارکتون رو هم تحویل دادین و پروسه ی گرفتن ویزاتون در جریانه مشکلی نداشته باشین ..
این میتونه نشونه ی خوبی باشه برای دوستان آنکارا ..یعنی ایروان هنوز داره برای ایرونیها ویزا صادر میکنه Wink

پنجشنبه گذشته
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، lilistar ، reza_top60 ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، romance33
بچه های از این مورد ها تو ویزای خانوادگی هم موجوده !؟

ما ویزای خانوادگی داریم چند وقت دیگه مصاحبه خیلی نگران شدم تا وضعیتتون رو دیدم ! اگه ما کلیرنس بخوریم تا چند ماه باید حساب کنیم ؟! مهاجرت خانوادگی

از صمیم قلب براتون ارزوی موفقیت میکنم ان شا ا... برید و با دست پر بیایید !
تشکر کنندگان: zohre02 ، lilistar ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، alitab ، mhb161 ، romance33
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
This is all that I have
GOD
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تنها کسی که هر کاری میتونه بکنه و اگر اون بخواد، هیچ محدودیتی وجود نداره Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اگه دوس دارین این نذر رو بکنین و ببینین که معجزه، فقط برای دیگران اتفاق نمیفته، برای شما هم میتونه اتفاق بیفته:
شصت و نه تا صلوات نذر حضرت زینب بکنید و همین الان بفرستین و فقط مطمئن باشین Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مطمئن باشین و منتظر
و بدونید ما دعاگوی شما هستیم .....
میشه
درست میشه
+++++++++++++++++++++++++++
ان شا ا... درست میشه Smile نگران نباشین فقط مطمئن باشین، مطمئن Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-09-22 ساعت 12:53)farhad1969 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 12:37)laili نوشته:  

پنجشنبه گذشته

خدا رو شكررررررررررررررر
تشکر کنندگان: payan ، negar_karimi6 ، DIVE ، sadeghi897 ، zohre02 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 00:49)arian307 نوشته:  نمیدونم چرا بعضی دوستان به جای مخالفت کردن با همه به تصمیم جمع احترام نمیزارن و از اون عجیب تر اینه که هنوز هیچ کس یه پیش نویس هم اماده نکرده!!!!... من با این که کیسم لاتاری نیست اما خیلی ناراحت این دوستانم و حس میکنم تو این شرایط دست و دلتون نمیره به نوشتن... به نامه ی کوتاه رو اماده کردم که بعد از اصلاحیات مد نظرتون به انگلیسی برگردنده و سریعن اقدام کنیم ..

( سفارت محترم آمریکا در انکارا
همانطور که از ۲ روز پیش اطلاع رسانی کردید گویا تعداد ویزاهای صادره به حد نساب خود رسیده و زین پس اقدام به صادر کردن این مهم نخواهید کرد
از انجایی که تعداد اندکی از برگزیدگان لاتاری ۲۰۱۳ هنوز ویزا دریافت نکرده اند و با توجه به این که هزینه های بسیاری در ۱ سال و نیم گذشته پرداخت کرده اند و خانه ها فروخته اند و شغل ها از دست داده اند مستدعیست این تعداد را به دید اغماض نگاه کرده و یا در صورت صلاح دید پرونده ها را به سفارت های دیگر آمریکا در ابوظبی و یا یروان بفرسیتد…
قابل ذکر است در این میان هستند افردای که در روز ۱۷ سپتامبر کلیر شده اند و برای دریافت ویزای خود هم اکنون در انکارا به سر میبرند.
باشد که اقدام احتمالی شما در پایان برنامه ی لاتاری ۲۰۱۳ خاطره ای خوش رو در ذهن ها به یادگار بگذارد
)
ox

خط اخرش : باشد که این لطف شما درپایان لاتاری 2013 خاطره ای به یاد ماندنی رادر اذهان عمومی سایر ملل بگذارد
تشکر کنندگان: nasim ، sadeghi897 ، alireza2753 ، m_yek ، zohre02 ، EKAM ، romance33
(2013-09-22 ساعت 12:54)saman98 نوشته:  بچه های از این مورد ها تو ویزای خانوادگی هم موجوده !؟

ما ویزای خانوادگی داریم چند وقت دیگه مصاحبه خیلی نگران شدم تا وضعیتتون رو دیدم ! اگه ما کلیرنس بخوریم تا چند ماه باید حساب کنیم ؟! مهاجرت خانوادگی

نگران نباشین . برای ویزا های خانوادگی این مشکلات پیش نمیاد . چون Dead Time نداره . زمان کلیرنس ممکنه از 45 روز تا 6 ماه هم ممکنه طول بکشه . تو سایت در بخش Processing Time میتونین ببینین.
ضمنا برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مهاجرت خانوادگی مراجعه کنید .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: lilistar ، nooshshahnar ، Sonaen60 ، sadeghi897 ، alireza2753 ، saman98 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، romance33
(2013-09-22 ساعت 12:54)saman98 نوشته:  بچه های از این مورد ها تو ویزای خانوادگی هم موجوده !؟

سامان جان ایشالا کی یک ضرب میگیری ولی واسه کیسهای خانوادگی باید روی حد اقل شیش ماه حساب وا کنی Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
تشکر کنندگان: zohre02 ، saman98 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان