کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 17:30)r91 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 16:16)sfh نوشته:  کسی از بچه های انکارا خبری نداره؟

خبر؟!اونم بعد از خبر ابوظبي؟خبرسلامتي.حالا هرجور ميخواي بخونSad

اومده بوديم بلكه دست و پايي بكنيم ولي بعد از خبر ابوظبي. ..

بياييد تا ٣٠ سپتامبر صبر كنيم.
هر چيزي ممكنه.
من خودم با كلي كار و گرفتاري اومدم آنكارا.
ببينيم تا فردا چي ميشه
ولي نبايد نااميد شد.
تشکر کنندگان: DIVE ، jj bobo ، Sonaen60 ، mhb161 ، gbtm ، mamalino10 ، SHABAH51 ، amir82 ، Hedieh20 ، romance33 ، siyavash ، hamid1243 ، مانترا ، pari pariaaa ، EKAM ، Parniyan2013 ، r91 ، lilistar ، r_ent
خدا رو شکر می کنم و راهی جز قبول واقعیت نیست . این هوررراه به دلمون موند . ویزامون هوتوتو سابید به الک
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: alihmh ، jj bobo ، mhb161 ، gbtm ، پدی ، SHABAH51 ، amir82 ، romance33 ، hamid1243 ، 3rip ، مانترا ، raham ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 18:15)siyavash نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:07)گل نهال نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, n51, payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
كسي از زنگنه و ARI66 و سوسو، fardad1390,marsha, maarabi خبر داره كه ايشود شدن يا نه؟؟
سلام ما هم کلیر شدیم ( روز 16سبتامبر ) و امروز( 22 سبتامبر) اومدیم آنکارا و تازه فهمیدیم .....ایشود .... میشود هم نشدیم فردا می ریم مدیکال پس فردا سفارت ...

بهتر نيست اول مطمئن بشين كه سفارت پاسها رو ميگيره يا نه و بعد مديكال و انجام بدين ؟؟!!
تشکر کنندگان: mhb161 ، mehrdad pharm ، gbtm ، پدی ، maryam_a ، SHABAH51 ، amir82 ، romance33 ، مانترا ، Parniyan2013 ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 17:25)يلدا اهوازى نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:18)گل نهال نوشته:  دوستان عزيز، پدي، ali_gh, nima-92 خيلي ناراحت شدم ولي بازم خدا رو شكر كنيد كه ستاره داريد و ويزاتون از طريق خانوادگي، تا يك سال ديگه ايشالا حاضره، ديگر دوستاني كه كل اعضاي خانواده ويزا نگرفته اند آرزو داشتن كاش جاي شما بودن ولي چه ميشه گفت!!!!!!! همه در اين روزا در غم بقيه شريكيم. دوستاي كلير شده جا مونده از ابوظبي كيا ايشود نشدن؟

ما تازه امروز ميخواستيم پاسپورت هارو تحويل سفارت بديمSad

پاس همسر من را پس ندادن گفتن که چون بقیه اعضای خانواده ویزا را گرفتند تا سه شنبه پاس توی سفارت باشه شاید ویزا بخوره.
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
بعضی وقتا اینقد بغض آدم طول میکشه که گلوی آدم درد میگیره
پدی عزیز ، sh.p نازنین ، so-ar عزیزم که تازه رفته دوبی و همه بچه هایی که به مشکل خوردن واقعا متاسفم ، فکر نکنم این اتفاق رو تا آخر عمر فراموش کنم
Sad
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-09-22 ساعت 17:48)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:41)r91 نوشته:  كاشكي امروزآنكارا نيومده بودم.ملت شاد تركيه رو تو خيابونها ميبينم ميفهمم چرا سهميه ايرانيها اينقدر زود پر ميشه.غمم تبديل به درد شد.

فکر میکنید دیگه نوشتن نامه و ایمیل و یا رفتن دم سفارت فایده ای داشته باشه؟

چرا كه نه؟
حتما اين كارو بكنيد.
نشد هم فداي سر هممون !
تشکر کنندگان: DIVE ، javid737 ، zohre02 ، maryam_a ، alihmh ، SHABAH51 ، romance33 ، Aida.s ، مانترا ، m24464saberi ، Ehsan1358 ، Parniyan2013 ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 18:19)alvan نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:25)يلدا اهوازى نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:18)گل نهال نوشته:  دوستان عزيز، پدي، ali_gh, nima-92 خيلي ناراحت شدم ولي بازم خدا رو شكر كنيد كه ستاره داريد و ويزاتون از طريق خانوادگي، تا يك سال ديگه ايشالا حاضره، ديگر دوستاني كه كل اعضاي خانواده ويزا نگرفته اند آرزو داشتن كاش جاي شما بودن ولي چه ميشه گفت!!!!!!! همه در اين روزا در غم بقيه شريكيم. دوستاي كلير شده جا مونده از ابوظبي كيا ايشود نشدن؟

ما تازه امروز ميخواستيم پاسپورت هارو تحويل سفارت بديمSad

پاس همسر من را پس ندادن گفتن که چون بقیه اعضای خانواده ویزا را گرفتند تا سه شنبه پاس توی سفارت باشه شاید ویزا بخوره.

ای ول
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: javid737 ، mhb161 ، Sonaen60 ، athenaa ، فندق ، zohre02 ، SHABAH51 ، romance33 ، noura ، محبت ، maaarabi ، Aida.s ، مانترا ، m24464saberi ، Ehsan1358 ، lilistar
خداوند هيچگاه شما را تهى رها نخواهد كرد. او هر چيزى را كه از دست ميدهيد جايگزين خواهد كرد. اگر از شما ميخواهد چيزى را زمين بگذاريد،به اين دليل است كه ميخواهد چيز بهترى را برداريد.
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
2015 همتون ویزای یه ضرب میگیرید... خدارو چه دیدید شاید تا اون موقع شرایط خیلی بهتر از الان شد ... /(*-*)\
دلم میگیره غمگین میبینمتون. Sad
(2013-09-22 ساعت 17:48)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:41)r91 نوشته:  كاشكي امروزآنكارا نيومده بودم.ملت شاد تركيه رو تو خيابونها ميبينم ميفهمم چرا سهميه ايرانيها اينقدر زود پر ميشه.غمم تبديل به درد شد.

فکر میکنید دیگه نوشتن نامه و ایمیل و یا رفتن دم سفارت فایده ای داشته باشه؟

دوست من تو اين شرايط كسي جواب بله يا خير نميتونه بده .
ما كه تا اينجا اومديم.فردا رو هم اوجا بريم امشب هم ايميل بزنيم.هيچ چيزي تو دست خدا نشدني نيست. توكل ميخواد ولي توكل عميق.مثل مسله مشهور اوتهايي كه ميرن براي دعاي باران و چتر هم ميبرن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-09-22 ساعت 17:03)پدی نوشته:  و این بود پایانی بر پایان. به ما ویزا ندادند .وصف این لحظات که برای بار دوم برای من پیش اومده وصف ناپذیر است یعد از یک هفته که پاس زا از ما گرفته بودند سفید بر گرداندن.حالاجواب اون بچه رو که در دیار غربت منتظراست چه بدم.زنم منتظره.شما جای من بودید چه می کزدید

واییی پدی جان من هم شرایط شما رو داشتم تنها با 2 تا بچه بدون همسر تک و تنها . . . نه زبان درست حسابی نه فامیلی نه جای واسه زندگی یه شهری هم اومدم که ایرانی از طلا نایاب تره هیچی هیچی میگم میفهممت چون واقعا میفهمم چه حالی داری میگن هر کار خدا حکمتی داره . . . شاید برای اونهایی که ویزا به هیچکدوم از اعضای خانواده ندادن پای یه حکمتی در میون باشه ولی من این حکمت جدا کردن خانواده ها رو اصلا نمیفهمم SadSadSad
دقیق نمیدونم برای چند خانواده این اتفاق افتاده ولی میدونم چی میکشن
خوب جناب کی سی سی کسی که مجبورت نکرده بود با چوب هم بالا سرت وانستاده بودن که یالا سری دوم اعلام کن وگرنه میکشیمت ! ! ! یه سری اعلام کردی خوب همونا رو راه مینداختی دیگه اینجور آخه رسمشه؟؟؟؟ SadSad

خدایا به داد خانواده های جدا مونده از هم برس

دوستان من یه چیزی رو نفهمیدم ! اگر تموم شده این آپدیت امروز واسه چی هست؟ هم دیروز هم امروز !!!!! کسی هست جواب بده؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، Texassy ، maryam_a ، alihmh ، romance33 ، محبت ، مانترا ، lilistar ، r_ent
(2013-09-22 ساعت 18:29)hosa نوشته:  دوستان من یه چیزی رو نفهمیدم ! اگر تموم شده این آپدیت امروز واسه چی هست؟ هم دیروز هم امروز !!!!! کسی هست جواب بده؟

ما إلان ٣ روز پشت هم اپ ميشيم كلير هم شديم ولي دوستان أينجا ميگن كه دارن پرونده رو ميبندن كه اپ ميشه
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، alihmh ، SHABAH51 ، romance33 ، محبت ، Aida.s ، lilistar ، r_ent
ببینید دوستان .من مثل اغلب دوستان غمگینم.یعنی وصف ناپذیر است .نمی توانم این را به عنوان تقدیر الهی بپذیرم.این نا جوانمردانه است که اغلب دوستان یک سال ونیم اسیر این پروسه باشند.اما با یک تصمصم ناگهانی امیدها رو ناامید کردن .من امروز گریستن یک مرد را دیدم.تا حالا گریه یک مرد را دیده اید؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-22 ساعت 18:35)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:29)hosa نوشته:  دوستان من یه چیزی رو نفهمیدم ! اگر تموم شده این آپدیت امروز واسه چی هست؟ هم دیروز هم امروز !!!!! کسی هست جواب بده؟

ما إلان ٣ روز پشت هم اپ ميشيم كلير هم شديم ولي دوستان أينجا ميگن كه دارن پرونده رو ميبندن كه اپ ميشه

ما هم دقیقا مثل شما! آخه یعنی چی؟ واسه بستن پرونده هر روز باید آپدیت بشه؟ اونم یکشنبه!

(2013-09-22 ساعت 18:37)پدی نوشته:  ببینید دوستان .من مثل اغلب دوستان غمگینم.یعنی وصف ناپذیر است .نمی توانم این را به عنوان تقدیر الهی بپذیرم.این نا جوانمردانه است که اغلب دوستان یک سال ونیم اسیر این پروسه باشند.اما با یک تصمصم ناگهانی امیدها رو ناامید کردن .من امروز گریستن یک مرد را دیدم.تا حالا گریه یک مرد را دیده اید؟

جناب پدی چند بار ازتون سوال پرسیدم و خواهش کردم جواب ندادید !
تشکر کنندگان: پدی ، Sonaen60 ، محبت ، مانترا ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان