کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 19:23)پدی نوشته:  ببخشید من در فرودگاه دبی هستم من برای بار دوم هیچوقت کلیر نشدم اما پاسم رو پانزدهم سپتامبر با دو نفر از دوستان که یکی 25اگوست کلیر شده بود به سفارت دادیم گفتند احتمالا ویزای شما 4روز دیگه می تونه اماده بشه.اما این شد که شما میدانید جالبه که ما 3روز بعد از دادن پاس هر 4موردمون اپدیت شدیم

خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارم از پاسختون و امیدوارم که این شرایط سخت رو زود سپری بکنید و روزهای روشن و بهتری در پیش رو داشته باشید.
تشکر کنندگان: amir82 ، SHABAH51 ، محبت ، azar1348 ، romance33 ، مانترا ، pari pariaaa ، shishipapa ، پدی ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 19:03)سو سو نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:52)maaarabi نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:07)گل نهال نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, n51, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
كسي از زنگنه و ARI66 و سوسو، fardad1390,marsha, maarabi خبر داره كه ايشود شدن يا نه؟؟
گل نهال عزیز، من جمعه ایشود شدم، فردا میرم پست.

گل نهال جان ما 5 شنبه ایشود شدیم فردا میریم پست Sad از جمعه نتونستم شاد باشم SadSad

مبارکتون باشه . هوررررررررررررررررررا برای شما.
از شانس شما همه ناراحتن و هورا نمی کشن.
همانطور که شما در غم ما شریکید ما هم در شادی شما شریکیم.
هورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
(2013-09-22 ساعت 18:54)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:37)hosa نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:35)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:29)hosa نوشته:  دوستان من یه چیزی رو نفهمیدم ! اگر تموم شده این آپدیت امروز واسه چی هست؟ هم دیروز هم امروز !!!!! کسی هست جواب بده؟

ما إلان ٣ روز پشت هم اپ ميشيم كلير هم شديم ولي دوستان أينجا ميگن كه دارن پرونده رو ميبندن كه اپ ميشه

ما هم دقیقا مثل شما! آخه یعنی چی؟ واسه بستن پرونده هر روز باید آپدیت بشه؟ اونم یکشنبه!

(2013-09-22 ساعت 18:37)پدی نوشته:  ببینید دوستان .من مثل اغلب دوستان غمگینم.یعنی وصف ناپذیر است .نمی توانم این را به عنوان تقدیر الهی بپذیرم.این نا جوانمردانه است که اغلب دوستان یک سال ونیم اسیر این پروسه باشند.اما با یک تصمصم ناگهانی امیدها رو ناامید کردن .من امروز گریستن یک مرد را دیدم.تا حالا گریه یک مرد را دیده اید؟

جناب پدی چند بار ازتون سوال پرسیدم و خواهش کردم جواب ندادید !

هسا جان وقتی چندبار سوال می کنید و جوابی نمیگیرید حتما دلیلی داره پدی عزیز در شرایط روحی مناسبی نیست که جواب شما رو بده چون دیگه براش مهم نیست کلیر شده بوده یا نه یا چه وقت میشده وشما مرتب این سوال رو دارید تکرار میکنید برای شما چه فرقی داره که کی ایشون کلیر شده اصلا فکر کنید نشده ولی خانواده اش دور ازایشون که هستن غم تنهایی را که داره مگر هرکی کلیر شده حق داره ناراحت باشه نه عزیز حتی اونهایی هم که کلیر نشدن به همان اندازه داغونن من جوابتونو میدم که دیگه از پدی عزیز نپرسید چون ایشون تو مرامشون نیست سوالی رو جواب ندند ولی واقعا حالشون خوب نیست برای این نوع سوالاتی که هیچ تاثیری در نتیجه کار نداره
پدی عزیز یک بار باخانواده محترمشان برای ویزا میرند همه کلیر شده بودند اما هنگام دادن ویزا پدی عزیز مجدد کلیرنس میخوره حالا چرا کسی نمیدونه خودش هم نمیدونه به هرحال خانواده را روانه آمریکا میکنند و خودشون انتظار کلیر شدن رو میکشیدن که علیرغم دادن پاسهاشون به سفارت کلیر هم نشدند
ببخشید پدی عزیز اگر مجبور شدم به جای شما جوابشونو بدم

مطمئن باشید همه کلییر شده بودند ولی تو سایت اعلام نکردند.
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: محبت ، Mojtaba49 ، romance33 ، Aida.s ، مانترا ، سو سو ، negar_karimi6 ، پدی ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 19:00)MEH.T نوشته:  دوستای عزیز همونطور که میدونید حق گرفتنیه دادنی نیست الان که این وضعیت برای ما پیش اومده باید این حقیقت و باور کنیم که با این زمان کم دست ما به ویزا نمیرسه، با توجه به اینکه تعداد ما کم نیست یک پیشنهاد دارم که اگر موافق باشید طی یک قرار ملاقات در روزهای آینده نامه ای و آماده کنیم و به صورت پیشنهاد برای وزیر امور خارجه آمریکا و اداره مهاجرت و حتی به صورت پیغام خصوصی در فیسبوک برای آقای اوباما ارسال کنیم با این مضمون که:
با توجه باینکه این تعداد افراد مصاحبه و مدیکال خود را در سال 2013 انجام دادند و حتی تعدادی از ایشان کلیر هم شدند و باقی هم disqualify نشدند ولی به دلیل محدودیت برای صدور ویزا و نه عدم صلاحیت موفق به اخذ ویزا نگردیده اند و این امر باعث صرف هزینه و وقت برای سفارت آمریکا و برای متقاضیان شده لذا در صورت امکان پرونده این افراد در سال ویزایی 2014 مجدداً بررسی گردد.

دوستانی که موافق هستند در آنکارا روز سه شنبه ساعت 5 مقابل هتل اتاپ گرد هم بیایم تا در این خصوص با هم هماهنگ بشیم و قرار دوم را در تهران باتفاق ذوستانی که در ایران هستند هماهنگ میکنیم
بابا ویزا کم نیومده علت چیز دیگه ای هست. کاسه ای زیر نیم کاسه هست. مگه می شه آمار ویزاشونو ندونن و 40 نفرو 18 سپتامبر کلییر کنند و 20 سپتامبر بگن ویزا تموم شد. بابا باور نکنید.
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Aida.s ، romance33 ، مانترا ، pari pariaaa ، سو سو ، alirezass
دوستان به کسایی که پاس شون رو سفید پس دادن همون دوستانی بودن که بدون کلیر رفتن و پاس هاشون رو دادن سفارت ؟

دوستانی هم بودن که کلیر شدن و پاسشون رو دادن سفارت و بدون ویزا بهشون برگردوندن ؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: romance33 ، مانترا
(2013-09-22 ساعت 14:07)gifa نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 14:01)e76779 نوشته:  دوستان گرامي با عرض سلام
متاسفانه سايت ابوظبي هم همان خبر آنكارا را اعلام كرده و ويزايي ديگه صادر نخواهد كرد.

SadSadSadSadSad

اي واي جدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس كاري نميشه كرد

(2013-09-22 ساعت 13:17)siyavash نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته:  r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من تازه رسیدم آنکارا و تو فرودگاه فهمیدم که چه شده ........................برای من ایمیلی نیامده و ..... آیا می شه امید وار باشم ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا می خوایم بریم مدیکالمون رو تمدید کنیم . بنظر شما امیدی هست ؟؟؟
تازه فهمیدم که چرا تو کل هواپیما روحیه غم حکم فرما بود ..مثل اینکه فقط من نمی دونستم ... وای ی ی ی ی ی ی ی ی خدایا چکنم

اگر هنوز وقت ميدكالت مونده فعلا نرو براي تمديد چرا ميخواي پول اضافه بدي ببين فردا چي ميش
25 سبتامبر تمام می شه
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: romance33 ، مانترا ، sce ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 19:46)siyavash نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 14:07)gifa نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 14:01)e76779 نوشته:  دوستان گرامي با عرض سلام
متاسفانه سايت ابوظبي هم همان خبر آنكارا را اعلام كرده و ويزايي ديگه صادر نخواهد كرد.

SadSadSadSadSad

اي واي جدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس كاري نميشه كرد

(2013-09-22 ساعت 13:17)siyavash نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 11:37)gifa نوشته:  r91,Arash r موقعيتتونو گزارش بديد لطفا ،همه چي خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما امشب ساعت ٩:٣٠ ميريسم بچه ها كسي هست امشب ساعت ٧پرواز داشته باشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من تازه رسیدم آنکارا و تو فرودگاه فهمیدم که چه شده ........................برای من ایمیلی نیامده و ..... آیا می شه امید وار باشم ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فردا می خوایم بریم مدیکالمون رو تمدید کنیم . بنظر شما امیدی هست ؟؟؟
تازه فهمیدم که چرا تو کل هواپیما روحیه غم حکم فرما بود ..مثل اینکه فقط من نمی دونستم ... وای ی ی ی ی ی ی ی ی خدایا چکنم

اگر هنوز وقت ميدكالت مونده فعلا نرو براي تمديد چرا ميخواي پول اضافه بدي ببين فردا چي ميش
25 سبتامبر تمام می شه

این اتفاق جمعه افتاد چرا مهاجرسرا سر نزدید به نظر من فعلا مدیکالو تمدید نکنید تا ببینید فردا چه میشه

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، romance33 ، alihmh ، مانترا
(2013-09-22 ساعت 19:42)alihmh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:00)MEH.T نوشته:  دوستای عزیز همونطور که میدونید حق گرفتنیه دادنی نیست الان که این وضعیت برای ما پیش اومده باید این حقیقت و باور کنیم که با این زمان کم دست ما به ویزا نمیرسه، با توجه به اینکه تعداد ما کم نیست یک پیشنهاد دارم که اگر موافق باشید طی یک قرار ملاقات در روزهای آینده نامه ای و آماده کنیم و به صورت پیشنهاد برای وزیر امور خارجه آمریکا و اداره مهاجرت و حتی به صورت پیغام خصوصی در فیسبوک برای آقای اوباما ارسال کنیم با این مضمون که:
با توجه باینکه این تعداد افراد مصاحبه و مدیکال خود را در سال 2013 انجام دادند و حتی تعدادی از ایشان کلیر هم شدند و باقی هم disqualify نشدند ولی به دلیل محدودیت برای صدور ویزا و نه عدم صلاحیت موفق به اخذ ویزا نگردیده اند و این امر باعث صرف هزینه و وقت برای سفارت آمریکا و برای متقاضیان شده لذا در صورت امکان پرونده این افراد در سال ویزایی 2014 مجدداً بررسی گردد.

دوستانی که موافق هستند در آنکارا روز سه شنبه ساعت 5 مقابل هتل اتاپ گرد هم بیایم تا در این خصوص با هم هماهنگ بشیم و قرار دوم را در تهران باتفاق ذوستانی که در ایران هستند هماهنگ میکنیم
بابا ویزا کم نیومده علت چیز دیگه ای هست. کاسه ای زیر نیم کاسه هست. مگه می شه آمار ویزاشونو ندونن و 40 نفرو 18 سپتامبر کلییر کنند و 20 سپتامبر بگن ویزا تموم شد. بابا باور نکنید.

یعنی میگید جریان چیه ؟؟؟؟؟؟ الان کیا با ایشون موافقند که نامه بنویشیم که پرونده ما ها رو به 2014 منتقل کنند؟

تشکر کنندگان: Nora hashemi ، ghoghnoos ، romance33 ، alihmh ، مانترا ، Ehsan1358 ، khmp
(2013-09-22 ساعت 19:36)alihmh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:03)سو سو نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:52)maaarabi نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 18:07)گل نهال نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, n51, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
كسي از زنگنه و ARI66 و سوسو، fardad1390,marsha, maarabi خبر داره كه ايشود شدن يا نه؟؟
گل نهال عزیز، من جمعه ایشود شدم، فردا میرم پست.

گل نهال جان ما 5 شنبه ایشود شدیم فردا میریم پست Sad از جمعه نتونستم شاد باشم SadSad

مبارکتون باشه . هوررررررررررررررررررا برای شما.
از شانس شما همه ناراحتن و هورا نمی کشن.
همانطور که شما در غم ما شریکید ما هم در شادی شما شریکیم.
هورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باور کنید که ما خودمون هم شاد نیستیم و از جمعه حال و حوصله درست و حسابی نداریم. هفته آخر قرار بود همگی جشن بگیریم، به چه روزی افتادیمSad
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
(2013-09-22 ساعت 19:30)Ghormeh Sabzi نوشته:  ی لحظه خودمو گذاشتم جای لاتاریها قلبم اومد تو دهنم،
من فکر میکنم علتش تمام شدن ویزا نیست، علت اصلی تغییر قوانین مهاجرت آمریکاست
با توجه به قوانین جدید که البته هنوز به تصویب کنگره نرسیده لاتاری حذف خواهد شد و قوانین مهاجرت مشابه کشور کانادا بر مبنای تخصص خواهد بود.
ای خدا کمک همشون بکن، ما که راضی نیستیم بخاطر سریع انجام شدن کارمون، کار لاتاریها اینجوری بشه

این حرفی که زدید حقیقت داره دوست عزیز؟؟ کجا نوشته لاتاری قراره برداشته بشه؟ اونا که میگن اگر امسال اینجوری شدید برای لاتاری 2015 اقدام کنید

تشکر کنندگان: romance33 ، مانترا ، m24464saberi ، zohre02 ، Ehsan1358
بچه ها من 34 سالم اگه این نشه دیگه فکر مهاجرت کلا از سرم بیرون میکنم.اون از کانادا و استرالیااینم از امریکا ..اصلا همین ایران عشق.حداقل اگه حقمون بخورن می تونیم یک داد سرشون بزنیم دلمون وا بشه.شنیدم امسال قرار ایران گل و بلبل بشه .ازادی و عشق و حالم که همیشه به راه بوده حالا براه تر میشه-میچسبیم به کارمون پول در میارییییییییییییم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
(2013-09-22 ساعت 20:00)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:30)Ghormeh Sabzi نوشته:  ی لحظه خودمو گذاشتم جای لاتاریها قلبم اومد تو دهنم،
با توجه به قوانین جدید که البته هنوز به تصویب کنگره نرسیده لاتاری حذف خواهد شد و قوانین مهاجرت مشابه کشور کانادا بر مبنای تخصص خواهد بود.
ای خدا کمک همشون بکن، ما که راضی نیستیم بخاطر سریع انجام شدن کارمون، کار لاتاریها اینجوری بشه

این حرفی که زدید حقیقت داره دوست عزیز؟؟ کجا نوشته لاتاری قراره برداشته بشه؟ اونا که میگن اگر امسال اینجوری شدید برای لاتاری 2015 اقدام کنید

شاید از سال های آینده تغییر کنه ولی هنوز این اتفاق نیفتاده و از اول اکتبر میشه دوباره ثبت نام کرد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-22 ساعت 20:00)Aida.s نوشته:  

دوستان عزیز ،
لطفاً از ارائه اخبار کذب خودداری فرمایید !!! . از کدام منبع این خبر را بدست آوردید ؟ قانون جدید مهاجرت آمریکا چه ربطی به لاتاری دارد ؟ موضوع تصمیم گیری اخیر سنا ، در مورد افرادی بوده که سالها پیش بطور غیر قانونی وارد آمریکا شده اند و مجبور به انجام کارهایی سخت با دستمزدی پائین هستند !!! . بچه ها به اندازه کافی استرس و ناراحتی دارند !!! خواهش میکنم که از ارائه اینگونه اخبار ، ولو اینکه حقیقت هم داشته باشد خودداری فرمایید . بنده در آمریکا هر روز اخبار را گوش میدهم و هنوز یک چنین خبری را که شما در ایران شنیده اید را نشنیده ام ؟!؟!!!!!!! چرا ما عادت کرده ایم که حرفهایی را بزنیم که هیچ پایه و اساسی ندارد !!؟؟؟ . قصد ناراحت کردن شما را ندارم ، حوصله بحث و جدل هم ندارم چون به اندازه کافی در غم و اندوه دوستان غوطه وریم !!!!
(2013-09-22 ساعت 20:04)MEH.T نوشته:  بچه ها من 34 سالم اگه این نشه دیگه فکر مهاجرت کلا از سرم بیرون میکنم.اون از کانادا و استرالیااینم از آمریکا ..اصلا همین ایران عشق.حداقل اگه حقمون بخورن می تونیم یک داد سرشون بزنیم دلمون وا بشه.شنیدم امسال قرار ایران گل و بلبل بشه .ازادی و عشق و حالم که همیشه به راه بوده حالا براه تر میشه-میچسبیم به کارمون پول در میارییییییییییییم
ای ول. خوشم اومد.
من که تصمیم گرفتم خونمو عوض کنم و کلی تغییر وتحول در زندگیم ایجاد کنم. اصلا میخوام خونمون رو ببریم لواسون.زبان خوندنمو هم ادامه می دم.
چی می خواهی بهتر از این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جا مانده از لاتاری 2013
(2013-09-22 ساعت 20:08)alihmh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 20:04)MEH.T نوشته:  بچه ها من 34 سالم اگه این نشه دیگه فکر مهاجرت کلا از سرم بیرون میکنم.اون از کانادا و استرالیااینم از آمریکا ..اصلا همین ایران عشق.حداقل اگه حقمون بخورن می تونیم یک داد سرشون بزنیم دلمون وا بشه.شنیدم امسال قرار ایران گل و بلبل بشه .ازادی و عشق و حالم که همیشه به راه بوده حالا براه تر میشه-میچسبیم به کارمون پول در میارییییییییییییم
ای ول. خوشم اومد.
من که تصمیم گرفتم خونمو عوض کنم و کلی تغییر وتحول در زندگیم ایجاد کنم. اصلا میخوام خونمون رو ببریم لواسون.زبان خوندنمو هم ادامه می دم.
چی می خواهی بهتر از این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا بخدا بشینیم زانوی غم بغل بگیریم که چی بشه اصلا با شما موافقم چون قرار بود گل و بلبل بشه گفتن این بنده خداها بیان بلاد کفر که چی بشه بذار از زندگیشون لذت ببرن
زنده باد ایران گل و بلبل شدهBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان