کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
كسي از دوستان ايرواني كه كلير شدن و پاسهاشونو دادن سفارت خبر داره كه ايشود شدن يا نه ؟؟!!
اين ابوظبي كه پاسها رو سفيد بر گردوند. لااقل آنكارا كيسهايي كه ٣ شنبه تا ٥ شنبه پاسهاشونو داده بودن سفارت و ايشود كرده !!!
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa ، zohre02 ، lilistar ، mehrdad pharm
(2013-09-22 ساعت 21:10)bayat_r نوشته:  دوستان فقط سئوال»
میشه کسانی که خانوادشون ویزا دارند اعضای خانواده که ویزا دارند برن آمریکا و درخواست گرین کارت برای نفر باقی مانده بدهند و بعد با پاس سفید برگردند و یک وکیل در آمریکا کارها رو براشون پیگیری بکنه؟
بعد که انشالله گرین کارت همه آماده شد همه با هم برگردند؟

شرمم کشد که بی تو نفس میکشم هنوز
سلام بیات جان
البته که میشه خوبم میشه حدود یکسال شایدم کمتر زمان میبره به تالار خانوادگی خوش اومدین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، alihmh ، Aida.s ، kasrafo ، romance33 ، sce ، pari pariaaa ، zohre02 ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، shishipapa ، parsush ، Shahabpk ، laili ، amir82 ، bayat_r ، lilistar ، r_ent
سلام
الان تو فرودگاه امام از هواپیما پیاده شدم
ولی اصن حس و حال خوبی ندارم
ینی تا حالا هیچکس به اندازه اینا مچلم نکرده بود
سری قبل که کلیر شدم، دوهفته پاسم تو سفارت موند و بعد سفید بهم برگردوندش، ایندفعه که کلیر شدم یکهفته پاسم تو سفارت موندو وبازم سفید....
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
(2013-09-22 ساعت 20:37)meysam1986 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:06)Nora hashemi نوشته:  بچه ها ما ٣ روزه پشت سر هم اپ ميشيم كسي هست مثل ما باشه جمعه شنبه يكشنبه اپ بشه با اينكه كلير شديم ...............
آره منم 18 سپتامبر کلیر شدم 21 و 22 آپ شدم .الان اتاپ بلوار هستم انشاالله فردا مشکل هممون حل بشه.

انشاالههههههههههههههههههه
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، ani_sheiton ، pari pariaaa ، zohre02
دوستان سلام....

امروز ما دلمون رو گذاشتیم آنکارا و برگشتیم ایران ساعت 14:30 ، بعضی ها بودن رجبعلی، محمد بهروزی، آرش، حمید که اونجا خیلی بین بچه ها عزیز بود (قراره مهاجرسرایی بشه، خودش لاتاری برده بود و ویزاشو گرفت و پسرشم همینطور ولی نگو مدیکال خانمش فقط 3 ماه وقت داشته چون اونگان به مشکل ریه شک داشت ولی در خصوص مدت چیزی نگفته بود و پنج شنبه زنگ زدن از سفارت به هتل که بیاد پاس خانمشو بگیره چون مدت آماده شدن جواب تست 4 هفته طول میکشه بهش ویزا تعلق نمیگیره و چه حالی داشت این حمید نازنین ) همه اینها ویزا داشتند ولی همه باتفاق ناراحت و غمگین ، هیچ نشانه ای از خوشحالی گرفتن ویزا در چهره هیچکسی دیده نمیشد....عجیب بود.....انگار ویزا کوفت ماها شده بود....وقتی دوستانت حیران و سرگردان و منتظر و دل نگران باشند چه محلی از شادی باقی میمونه ....
از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود.....زنهار از این بیایان وین راه بی نهایت
عجیب احوالی هست این روزها ، بیایین دعا کنیم شاید این آقایون جنتلمن و این خانمهای لیدی از ...شیطون بیان پائین و تصمیم نویی بسازند .....ودست خدا بالای همه دست هاست....
به امید خدا
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-09-22 ساعت 21:16)Sonaen60 نوشته:  كسي از دوستان ايرواني كه كلير شدن و پاسهاشونو دادن سفارت خبر داره كه ايشود شدن يا نه ؟؟!!
اين ابوظبي كه پاسها رو سفيد بر گردوند. لااقل آنكارا كيسهايي كه ٣ شنبه تا ٥ شنبه پاسهاشونو داده بودن سفارت و ايشود كرده !!!

ما پاسمون از 3 شنبه تو سفارت هست و هنوز هیچ خبری نیست...
تشکر کنندگان: Aida.s ، sce ، romance33 ، zohre02
(2013-09-22 ساعت 20:47)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 20:06)گل نهال نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
كسي از ARI66 وfardad1390,marsha, خبر داره كه ايشود شدن يا نه؟؟

گل نهال جان منو هم به لیستت اضافه کن. امروز سفارت ابوظبی بعد از 5 روز پاسمو سفید بهم برگردوند و گفت ویزا تموم شد به همین راحتی!
مثل نونوایی که میگه نون تموم شد! جالبه

منم همینطور
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، Ehsan1358 ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 20:47)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 20:06)گل نهال نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp

گل نهال جان منو هم به لیستت اضافه کن. امروز سفارت ابوظبی بعد از 5 روز پاسمو سفید بهم برگردوند و گفت ویزا تموم شد به همین راحتی!
مثل نونوایی که میگه نون تموم شد! جالبه
ما هم أبوظبي رفتيم و دست خالي بركشتيم و فقط افسوس مي خوريم :-(
کیس نامبر :2013AS000100xx • ارسال مدارک : oct • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری:ابوظبی • تاریخ مصاحبه : هفته اخر aug Shy • مقصد: ؟ Cool
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، پدی ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 21:23)ali_gh نوشته:  سلام
الان تو فرودگاه امام از هواپیما پیاده شدم
ولی اصن حس و حال خوبی ندارم
ینی تا حالا هیچکس به اندازه اینا مچلم نکرده بود
سری قبل که کلیر شدم، دوهفته پاسم تو سفارت موند و بعد سفید بهم برگردوندش، اسندفعه که کلیر شدم یکهفته پایم تو سفارت موندو وبازم سفید....

علی جان منم دقیقا مثل تو بودمSadSad
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، Ehsan1358 ، noura ، پدی ، ali_gh ، lilistar
دوستان این قضیه آپدیت ها چیه؟ می دونید؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Aida.s
(2013-09-22 ساعت 21:10)bayat_r نوشته:  دوستان فقط سئوال»
میشه کسانی که خانوادشون ویزا دارند اعضای خانواده که ویزا دارند برن آمریکا و درخواست گرین کارت برای نفر باقی مانده بدهند و بعد با پاس سفید برگردند و یک وکیل در آمریکا کارها رو براشون پیگیری بکنه؟
بعد که انشالله گرین کارت همه آماده شد همه با هم برگردند؟

شرمم کشد که بی تو نفس میکشم هنوز

سلام آقای بیات لطفاً شما که پیشکسوتین و دیگر دوستان پیشکسوت و مدیران محترم دوستانی رو که یکی از اعضای خانوادشون ویزا گرفتن رو هدایت کنید به تاپیک ازدواجی و خانوادگی.بنده حقیر و دیگر دوستان در این کتگوری هر راهنمایی که بخوان در خدمتشون هستیم.یکمی زمان میبره ولی 100% شدنی هستش ایشالا که همشون هر چه سریعتر به خانوادشون ملحق بشن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
هیچ سالی سابقه نداشته که اینهمه کیس رو به اینصورت رد کنن پس ما تعدادمون زیاد هست و امکانش هست که صدامون شنیده بشه از طرف دیگه خود سفارتها برای کلیر کردن کیسها وقت صرف کردن پس به نفع سفارتها هست که یک سری از سهمیه ی 2014 رو به کیسهای 2013 که قبلا کار بررسیشون تمام شده، اختصاص بدن. ما نمیخواهیم حق 2014 ها به خاطر ما ضایع بشه ولی اگر قبل از اینکه سری دوم برنده های 2014 رو اعلام کنن اول 2013 ها رو لحاظ کنن بعد برای مشخص شدن بقیه برنده ها قرعه کشی انجام بدن،هم ما به مراد دلمون میرسیم و همم اینکه قوانین آمریکا شکسته نمیشه. آیا کسی به یه وکیل خبره دسترسی داره که ازش بپرسه آیا این مورد ممکنه به این شکل به نتیجه برسه یا نه؟ اگر اینکار عملی باشه پول وکیل بین همگی پخش میشه و چون تعدادمون زیاده به هیچکس از نظر مالی فشار نمیاد.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sonaen60 ، romance33 ، sce ، nooshshahnar ، Aida.s ، khmp
كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
[/quote
سلام دوستان,من 19 پاسو دادم(انكارا) 20 ام ساعت 4 تا 5 ايشود شد ولي هنوز تو ups هم وارد نشده...خيلي نگرانم...ضمنا نمي دونم چرا امروز هم كه تعطيل اپ ديت شدم...خدا كنه مشكلي نباشه..
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، zohre02 ، romance33 ، DIVE ، sce ، pari pariaaa ، گل نهال ، raham ، lilistar
بخدا پا به پاتون نگرانم لحظه به لحظه بهتون فکر میکنم و برراتون دعا میکنم و باور دارم به همتون میدن .نگرانی داره اما یکم دیگه تحمل کنید .خیلی دوستتون دااااااارم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، sce ، pari pariaaa ، سو سو ، nooshshahnar ، alvan ، arash 111 ، Ehsan1358 ، Rasoul_j ، mhb161 ، raham ، lilistar
عجيبه كه آنكارا امروز داره يكي يكي به همه ايميل ميده و آپديت ميكنه خدا لعنتشون كنه كه كوتاهي فقط از خودشون بودحالا واسه ماشنبه يكشنبه كارميكنن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان