کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان از آسمان آبی کسی خبر داذه که ویزا گرفت ؟

تشکر کنندگان: bayat_r ، AsemanAbee ، 3rip ، mohajer13 ، romance33 ، alireza2753 ، zohre02 ، رجبعلی
خدایا اگر میخوای یک کم از دردمون کم کنی، ایروانی ها رو دریاب

(2013-09-23 ساعت 00:52)sh_aytak نوشته:  دوستان از آسمان آبی کسی خبر داذه که ویزا گرفت ؟

من وضعیتش رو از خودش پرسیدم گفت:
ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺗﻮ ﻫﺘﻞ
ﺁﺷﻔﺘﻪ و ﺣﻴﺮاﻥ
ﺑﺎ ﻫﺰاﺭ ﭼﺮا و اﮔﺮ
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-23 ساعت 00:52)sh_aytak نوشته:  دوستان از آسمان آبی کسی خبر داذه که ویزا گرفت ؟

ﻣﻦ اﻳﻨﺠﺎﻡ ﻫﻨﻮﺯ
ﻣﻨﺘﻆﺮ و ﻧﮕﺮاﻥ
ﺳﻴﺴﺘﻢ اﻳﺸﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭﻟﻲ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺎﺱ ﺳﻔﺎﺭﺗﻪ
ﻓﺮﺩا ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﻣﺜﻞ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﭼﺸﻢ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﭘﺴﺖ ﺑﺎﺷﻢ
ﺷﺎﻳﺪ ﺑﻴﺎﻳﺪ
ﻣﺮﺳﻲ اﺯ ﺷﻤﺎ و ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-09-23 ساعت 01:00)AsemanAbee نوشته:  

ﻣﻦ اﻳﻨﺠﺎﻡ ﻫﻨﻮﺯ
ﻣﻨﺘﻆﺮ و ﻧﮕﺮاﻥ
ﺳﻴﺴﺘﻢ اﻳﺸﻮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭﻟﻲ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺎﺱ ﺳﻔﺎﺭﺗﻪ
ﻓﺮﺩا ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﻣﺜﻞ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﭼﺸﻢ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﭘﺴﺖ ﺑﺎﺷﻢ
ﺷﺎﻳﺪ ﺑﻴﺎﻳﺪ
ﻣﺮﺳﻲ اﺯ ﺷﻤﺎ و ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ

دوست عزیز اگر نوشته issued حتما ویزا زدن دیگه
انشاالله که فردا پاسپورت با ویزا تحویل می گیرید و از نگرانی در میاید
براتون دعا می کنیم
(2013-09-22 ساعت 21:49)ghoghnoos نوشته:  هیچ سالی سابقه نداشته که اینهمه کیس رو به اینصورت رد کنن پس ما تعدادمون زیاد هست و امکانش هست که صدامون شنیده بشه از طرف دیگه خود سفارتها برای کلیر کردن کیسها وقت صرف کردن پس به نفع سفارتها هست که یک سری از سهمیه ی 2014 رو به کیسهای 2013 که قبلا کار بررسیشون تمام شده، اختصاص بدن. ما نمیخواهیم حق 2014 ها به خاطر ما ضایع بشه ولی اگر قبل از اینکه سری دوم برنده های 2014 رو اعلام کنن اول 2013 ها رو لحاظ کنن بعد برای مشخص شدن بقیه برنده ها قرعه کشی انجام بدن،هم ما به مراد دلمون میرسیم و همم اینکه قوانین آمریکا شکسته نمیشه. آیا کسی به یه وکیل خبره دسترسی داره که ازش بپرسه آیا این مورد ممکنه به این شکل به نتیجه برسه یا نه؟ اگر اینکار عملی باشه پول وکیل بین همگی پخش میشه و چون تعدادمون زیاده به هیچکس از نظر مالی فشار نمیاد.

این نظر خوب و معقولیه.
کسی وکیل سراغ داره؟
حداقلش اینه که تلاشمونو میکنیم.
تشکر کنندگان: 3rip ، محبت ، amairmonre ، SHABAH51 ، alihmh ، fereshtehind ، alireza2753 ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 00:47)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 00:07)سارا2013قدیمی نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 23:59)Sonaen60 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 23:53)سارا2013قدیمی نوشته:  دوستای عزیز میگن که اپدیت شده اما رو سایت زده 18 سپتامبر؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز منظورشون سايت سيسه كه واسه هر كيس نامبر جداگانه روند پروندشونو نشون ميده !!!

من چجوری میتونم چک کنم برای داداشم لطفا بهم بگید؟

این سایتو برید دوتا مستطیل داره اولیش باید ایمیگرنت باشه
مستطیلی دوم کیس نامبر رو بدون صفرهاش واردکنید یعنی همون شماره پرونده که سفارت داده
بعدسابمیتوبزنید
یه پنجره باز میشه که اون بالای صفحه تاریخ اپدیت شدن و تشکیل پرونده توشه
و پایین صفحه هم برنده اصلی روبا یک نشون داده و زیرگروهها روبه ترتیب دو به بالا
اون پایین روی شماره یک کلیک کنید بالا مشخص میکنه اپدیت چه تاریخیه

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...MWCuebHqOw==

Case Creation Date:

17-Oct-2011

Status Updated Date:

22-Sep-2013

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

یعنی هنوز در جریان
؟
تشکر کنندگان: shishipapa ، alireza2753 ، zohre02
(2013-09-23 ساعت 01:19)سارا2013قدیمی نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 00:47)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 00:07)سارا2013قدیمی نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 23:59)Sonaen60 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 23:53)سارا2013قدیمی نوشته:  دوستای عزیز میگن که اپدیت شده اما رو سایت زده 18 سپتامبر؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز منظورشون سايت سيسه كه واسه هر كيس نامبر جداگانه روند پروندشونو نشون ميده !!!

من چجوری میتونم چک کنم برای داداشم لطفا بهم بگید؟

این سایتو برید دوتا مستطیل داره اولیش باید ایمیگرنت باشه
مستطیلی دوم کیس نامبر رو بدون صفرهاش واردکنید یعنی همون شماره پرونده که سفارت داده
بعدسابمیتوبزنید
یه پنجره باز میشه که اون بالای صفحه تاریخ اپدیت شدن و تشکیل پرونده توشه
و پایین صفحه هم برنده اصلی روبا یک نشون داده و زیرگروهها روبه ترتیب دو به بالا
اون پایین روی شماره یک کلیک کنید بالا مشخص میکنه اپدیت چه تاریخیه

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...MWCuebHqOw==

Case Creation Date:

17-Oct-2011

Status Updated Date:

22-Sep-2013

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

یعنی هنوز در جریان
؟

عزیز یعنی هنوزکلیرنشدید
تشکر کنندگان: سارا2013قدیمی ، romance33 ، alireza2753 ، zohre02
من نمی دونم چرا هنوز امید دارم واقعا نمی دونم چرا؟؟؟؟ الان از نظر فکری خیلی داغونم چون م اینجا مسئولیتم خیلی بیشتر شده و باید تنهایی یه خونه رو بچرخونم و الان دو جا اارم پاره وقت سرکار میرم خیلی برام سخت همش امید داشتم داداشم میاد و زندگی ام اروم میشه و این همه غصه نمی خورم واسه خیلی چیزا... دلم خیلی کرفته روزی که رو سایت این خبرو دیدم سر کار بودم و وقتی داشتم برمی گشتم خونه تو ایستگاه اتوبویس ساعت 8 شب تا 9 شب بلند بلند گریه کردم و هرکی رد می شد فقط یه نکاه مینداخت و میرفت خدایای من حکمتت چی بود من نمی دونم ولی بخدا واسه من خیلی سخته
اینجا دژ ایروان
انتظار ظهور صبح طلایی
احتمال ظهور صبح سیاه
آی لاو یو شهرام ..........
(2013-09-23 ساعت 01:37)Texassy نوشته:  اینجا دژ ایروان
انتظار ظهور صبح طلایی
احتمال ظهور صبح سیاه
شایدم صبح طلای سیاه (نفت)! بریزیم روی این شانس آتیش اش بزنیم ...والا به خدا با این شانس مون TongueTongueTongue
خاکـــــــــم Big Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-23 ساعت 01:40)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 01:37)Texassy نوشته:  اینجا دژ ایروان
انتظار ظهور صبح طلایی
احتمال ظهور صبح سیاه
شایدم صبح طلای سیاه (نفت)! بریزیم روی این شانس آتیش اش بزنیم ...والا به خدا با این شانس مون TongueTongueTongue
خاکـــــــــم Big Grin

چه صبح سیاه!
چه صبح طلایی!
چه صبح طلای سیاه!
زندگی جریان داره.Smile
خاکـــــــــــم Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-09-22 ساعت 22:17)ARI66 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 22:01)hosa نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 21:50)ARI66 نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
كسي از ARI66 وfardad1390,marsha, خبر داره كه ايشود شدن يا نه؟؟
[/quote
سلام دوستان,من 19 پاسو دادم(انكارا) 20 ام ساعت 4 تا 5 ايشود شد ولي هنوز تو ups هم وارد نشده...خيلي نگرانم...ضمنا نمي دونم چرا امروز هم كه تعطيل اپ ديت شدم...خدا كنه مشكلي نباشه..
ببخشید شما کی کلیر شده بودید؟
18 سپتامبر

فرداد دیر رفته 12سپتامپر کلیر شد ولی 22 اونجا بود پاس منم دستش بود منم 17سپتامپر کلیر شدم ولی چه فایده همه چی پر
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: گل نهال ، سارا2013قدیمی ، DIVE ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، joody ، 3rip ، romance33 ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-09-23 ساعت 01:51)همراه نوشته:  فرداد دیر رفته 12سپتامپر کلیر شد ولی 22 اونجا بود پاس منم دستش بود منم 17سپتامپر کلیر شدم ولی چه فایده همه چی پر

بله فرداد واسه خودش خيلي دير رفته ولي شما متأسفانه فايده اي نداشته همراه عزيز، چون ١٧ سپتامبر كلير شديد، دوستمون ali_gh كه زودتر از شما كلير شدن و با اينكه يك هفته پاسشون دست سفارت بوده بازم بي ويزا موندن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، SHABAH51 ، Texassy ، aghaghia ، Mehrdadordi ، reza_top60 ، 3rip ، Hedieh20 ، romance33 ، alireza2753 ، zohre02 ، رجبعلی
دوستان عزیزی که سفارت ایروان بودن ،
خدا رو شکر تا این لحظه هنوز خبری از اون اعلامیه لعنتی نشده . امید به خدا دارم که لااقل شما دچار این مشکل نشید و همتون بسلامتی موفق به اخذ ویزا بشید . بلکم یه کمی از اندوهمون کاسته بشه . چقدر قشنگه اون لحظه ای که شماها از اونجا واسمون هورا بکشید !!!
دفتر مرکزی خبر
ایالت میشیگان
افشین
(2013-09-23 ساعت 00:03)گل نهال نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 23:49)Saeedv13 نوشته:  گل نهال فکر کنم arash bon ویزاشو از آنکارا گرفت. نمی دونم شایدم من قاطی کردم تو این اوضاع.

درسته عمو سعيد، ممنون كه گفتيد و خوشحال ميشوم وقتي ميشنوم هر كيسي كه تونسته تو اين شرايط ايشود بشه. عمو سعيد اينروزاست كه حكمت حرف شما را ميفهمم كه ميگفتيد وقتي كلير شديد، آب دستتونه بذاريد زمين و بريد سفارت. اينجاست كه بعضي كيسهايي كه ١٨ سپتامبر كلير شدن ويزا گرفتن چون آنكارا رفته بودن و كيسهايي كه حتيدهم سپتامبر كلير شده بودن و نرفته بودن از ويزا جا موندن. اينجاست كه ارزش ساعت و دقيقه معلوم ميشه. كاش اينروزها رو پيش بيني كرده بوديم هممون و مثل مستر بن بن كه ساعتي قبل از كلير شدن، پاسش در سفارت بود، عمل كرده بوديم

اما گل نهال جان، من 17 سپتامبر کلیر شدم 18 سپتامبر سفارت بودم دیگه از این سریعتر؟!!! وقتی یه چیزی نخواد بشه دیگه نمیشه
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان