کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 23:02)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 22:33)joody نوشته:  خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااا خودت نبخش اونايي رو كه بازيمون دادن...
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ميشنوي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا خودت كاري كن با قلب شكسته فقط همين رو ميخوام از تو ....
خداي مهربون......

الهيييييييي اميننننننننننننننننننن

آمین

تشکر کنندگان: سانازی ، omidt10 ، romance33 ، alireza2753 ، DIVE ، negar_karimi6
یعنی چی؟ ما ها که کلیر شدیم چی میشیم؟ هیچی به هیچی!؟
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: romance33 ، DIVE ، negar_karimi6 ، 3rip ، alirezass
از این خبر بد اشکمون درومد ولی من اینو به شخصه تجربه کردم که خدا همیشه بهترینا رو واسه بنده هاش میخواد شک نکنید که خدا دلهای شکستتون رو با لطف و مهربونی خودش شاد میکنه.

تشکر کنندگان: سانازی ، alireza2753 ، SH1A2R3 ، romance33 ، DIVE ، negar_karimi6 ، رجبعلی
بعد از اتفاقی که برای دوستان من افتاد و خواندن متن همسر دکتر پدی عزیز بیشتر از قبل برای رفتن به این کشور دچار هراس می شوم شاید رعایت دقیق قانون و کاری که آنها میکنن خیلی هم عالی باشه ولی من این رو درک نمی کنم چه طور راضی می شن یک خانواده رو با دینامیت منهدم کنن آیا واقعا دکتر پدی و یا دوستان دیگر مشکلی داشتن که اونقدر حاد بود که باید این جور مجازات بشن نمی شد این موارد رو زودتر از دیگران بررسی کنن حداقل این مشکلات پیش نیاد من متاسفانه تو کشوری بزرگ شدم که قانون و رعایت آن بی معناست ولی این طور هم که این ها رفتار می کننن برای من درکش سخته سال 2010 برای گرفتن ویزای توریستی اقدام کردم افسری که مصاحبه می کرد گفت شما تنها می توانید بروید ولی به همراه خانواده خیر که کلا قیدش رو ردم اون موقع هم از این برخورد نارحت بودم شاید اشکال از ما و نوع فرهنگ ماست ولی چه میشه کرد این طور بزرگ شدیم اگر کمی شرایط بهتر بود شاید مجبور به تحمل این وضعیت نبودیم به هر حال امیدوارم خداوند گوشه چشمی به این عزیزان داشته باشد
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، romance33 ، amir82 ، negar_karimi6 ، iraj im
(2013-09-22 ساعت 23:43)گل نهال نوشته:  فراخوان ديگر
كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، يلدا اهوازيali 2013,so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, fereshtehind,payampars,dpt,fardad1390,saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
گل نهال فکر کنم arash bon ویزاشو از آنکارا گرفت. نمی دونم شایدم من قاطی کردم تو این اوضاع.
تشکر کنندگان: alireza2753 ، babak_1363 ، گل نهال ، romance33 ، amir82 ، aghaghia ، رجبعلی
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، يلدا اهوازيali 2013,so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, fereshtehind,payampars,dpt,fardad1390,saraus2013
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
کیس ما هم ایشود نشده بعد از 2 هفته در ابوظبی
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: گل نهال ، romance33 ، reza_top60 ، rezajoon ، 3rip ، negar_karimi6 ، محبت ، alireza2753
(2013-09-22 ساعت 23:49)Saeedv13 نوشته:  
گل نهال فکر کنم arash bon ویزاشو از آنکارا گرفت. نمی دونم شایدم من قاطی کردم تو این اوضاع.

درسته .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: گل نهال ، romance33 ، alireza2753 ، 3rip ، noura ، محبت ، lilistar ، رجبعلی
هیچوقت نفهمیدم چرا خدا همیشه چیزایی رو که من میخواستم صلاه ندونست برام بخواد برعکس هرچی که بدم میومد سرم اومد اون صلاح دونست برام بخواد. این پیش درآمدی بود برای ما که فردا میریم ضایع میشیم.
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: romance33 ، reza_top60 ، 3rip ، jj bobo ، noura ، محبت ، Mehrdadordi ، raham ، shishipapa ، alirezass ، alireza2753
دوستای عزیز میگن که اپدیت شده اما رو سایت زده 18 سپتامبر؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: romance33 ، Aida.s ، 3rip ، alireza2753
(2013-09-22 ساعت 23:53)سارا2013قدیمی نوشته:  دوستای عزیز میگن که اپدیت شده اما رو سایت زده 18 سپتامبر؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز منظورشون سايت سيسه كه واسه هر كيس نامبر جداگانه روند پروندشونو نشون ميده !!!
تشکر کنندگان: romance33 ، alireza2753 ، سارا2013قدیمی ، 3rip ، negar_karimi6 ، محبت
(2013-09-22 ساعت 19:56)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:42)alihmh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 19:00)MEH.T نوشته:  دوستای عزیز همونطور که میدونید حق گرفتنیه دادنی نیست الان که این وضعیت برای ما پیش اومده باید این حقیقت و باور کنیم که با این زمان کم دست ما به ویزا نمیرسه، با توجه به اینکه تعداد ما کم نیست یک پیشنهاد دارم که اگر موافق باشید طی یک قرار ملاقات در روزهای آینده نامه ای و آماده کنیم و به صورت پیشنهاد برای وزیر امور خارجه آمریکا و اداره مهاجرت و حتی به صورت پیغام خصوصی در فیسبوک برای آقای اوباما ارسال کنیم با این مضمون که:
با توجه باینکه این تعداد افراد مصاحبه و مدیکال خود را در سال 2013 انجام دادند و حتی تعدادی از ایشان کلیر هم شدند و باقی هم disqualify نشدند ولی به دلیل محدودیت برای صدور ویزا و نه عدم صلاحیت موفق به اخذ ویزا نگردیده اند و این امر باعث صرف هزینه و وقت برای سفارت آمریکا و برای متقاضیان شده لذا در صورت امکان پرونده این افراد در سال ویزایی 2014 مجدداً بررسی گردد.

دوستانی که موافق هستند در آنکارا روز سه شنبه ساعت 5 مقابل هتل اتاپ گرد هم بیایم تا در این خصوص با هم هماهنگ بشیم و قرار دوم را در تهران باتفاق ذوستانی که در ایران هستند هماهنگ میکنیم
بابا ویزا کم نیومده علت چیز دیگه ای هست. کاسه ای زیر نیم کاسه هست. مگه می شه آمار ویزاشونو ندونن و 40 نفرو 18 سپتامبر کلییر کنند و 20 سپتامبر بگن ویزا تموم شد. بابا باور نکنید.

یعنی میگید جریان چیه ؟؟؟؟؟؟ الان کیا با ایشون موافقند که نامه بنویشیم که پرونده ما ها رو به 2014 منتقل کنند؟
قطعا كه به ٢٠١٤ انتقال نميدن .... ولي حتما يه راهي بايد داشته باشه
به نظرم هر كي هر راهي به ذهنش مياد انجام بده
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: romance33 ، Aida.s ، e76779 ، 3rip ، محبت ، alireza2753
مرسی از like هاتون ولی اصلا از این انکارا خوشم نمیاد منو نامزدی رد کرد بعد اون همه خرج 2باره اقدام کردیم ازدواجی تا باور کنن.خدا بگم چیکارشون کنه.
ولی به قول دوستمون sonnnna خدا همیشه بهترینا رو واسه بنده هاش میخواد شک نکنید که خدا دلهای شکستتون رو با لطف و مهربونی خودش شاد میکنه.قسمتمون این بوده.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
تشکر کنندگان: romance33 ، Aida.s ، alihmh ، 3rip ، mrr777 ، alireza2753
(2013-09-22 ساعت 23:49)Saeedv13 نوشته:  گل نهال فکر کنم arash bon ویزاشو از آنکارا گرفت. نمی دونم شایدم من قاطی کردم تو این اوضاع.

درسته عمو سعيد، ممنون كه گفتيد و خوشحال ميشوم وقتي ميشنوم هر كيسي كه تونسته تو اين شرايط ايشود بشه. عمو سعيد اينروزاست كه حكمت حرف شما را ميفهمم كه ميگفتيد وقتي كلير شديد، آب دستتونه بذاريد زمين و بريد سفارت. اينجاست كه بعضي كيسهايي كه ١٨ سپتامبر كلير شدن ويزا گرفتن چون آنكارا رفته بودن و كيسهايي كه حتيدهم سپتامبر كلير شده بودن و نرفته بودن از ويزا جا موندن. اينجاست كه ارزش ساعت و دقيقه معلوم ميشه. كاش اينروزها رو پيش بيني كرده بوديم هممون و مثل مستر بن بن كه ساعتي قبل از كلير شدن، پاسش در سفارت بود، عمل كرده بوديم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Aida.s ، Saeedv13 ، deineath ، DIVE ، Mehrdadordi ، romance33 ، 3rip ، ffrfar ، arian307 ، nina22 ، roeentan ، b_argi ، mrr777 ، noura ، aghaghia ، alihmh ، Hedieh20 ، negarita ، سو سو ، alireza2753 ، رجبعلی ، r_ent
من کیس نامبرم 1000 بود و داداشم 4000 و الان ممن 9 ماهه تو کالیفرنیا هستم و همش با کنتاکی تماس گرفتیم که تا کی منتظر یابد باشم گفتن 30 سپتامبر و الان دو روزه اشکم بند نمیاد اخه من تنها اینجا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ بخدا نمی کشم...............
دوستان گرامی مهاجر سرایی من رو هم تو غم خودتون شریک بدونید هر چی بگم حالتون رودرک میکنم مطمئنم درک نمیکنم همونطور که هر کس جای شما نباشه نمیفهمه و این شوک بزرگ برای هر کیس از جا ماندگان شکل و حجم خاص خودش رو داره .من شبی که این خبر رو سایتاومد تا صبح بیدار بودم و باچند تا از دوستان جامانده صحبت و مشورت میکردیم و واقعا پا به پاشون غصه خوردم و بغض کردم.

اما یه مطلبی که هست خاطرم میاد اوایل لاتری 2013 دوستان پیشکسوت سالهای گذشته یه نصیحتی میکردند و اون اینکه تا ویزا رو نگرفتید و پاتون به اونور آب نرسیده نه برای خودتون رویا پردازی کنید نه خیلی تغییرات تو زندگیتون بدین مثلا میگفتند تا ویزا دستتون نرسیده کسی رو در جریان نگزارید منزل مسکونی رو نفروشید شغلتون رو به خطر نندازید من در حال حاضر دوستانی رو میشناسم که فقط میخوان برن گرین کارت رو بگیرن برگردن اینجا کاراشون رو سر و سامون بدن بعد مهاجرت کنند .

خود پروسه لاتری هم از ابتدا از نامه قبولی تا روز مصاحبه به شما هیچ قولی نمیدن و میگن هیچ گارانتی وجود نداره با اینکه من معتقدم این روش اعلام تو این روزهای آخر به این شکل از طرف سفارتها که اون هم مسلما از مقامات بالاتر دستور گرفتند به هیچ عنوان جوانمردانه نبود اما نمیشه به سفارت ها و یا سیستم اداریشون توهین کرد برای اینکه ما از ابتدا میدونستیم داریم قدم تو چه مسیری میزاریم و احتمال نگرفتن ویزا وجود داره .

الان میدونم هر حرفی که بنده و دوستان دیگه در جهت روحیه دادن و آرامش بخشیدن به شما عزیزان میزنیم کمک خاصی نمیکنه و این زمان هست که زخمها رو التیام میخشه اما من به این معتقدم که اتفاقات تو زندگی گاه به خیر وصلاح ما هست و ما ما نمیتونیم براش دلیلی پیدا کنیم.

از بخت ياري ماست شايد ،

كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد

يا از دست مي گريزد .
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Aida.s ، گل نهال ، deineath ، 3rip ، romance33 ، ali234 ، mazerati ، negar_karimi6 ، alvan ، mrr777 ، powerb ، bijanih ، alihmh ، shishipapa ، Shahabpk ، alireza2753

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان