کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
اینم از اواتار اتحاد...
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: گل نهال ، محبت ، ojee ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، negar_karimi6 ، romance33 ، majid194 ، maryam_a ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 18:58)reza_top60 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:55)gifa نوشته:  خبرخبر داييzanganeh ويزاشو گرفت،هورااااااااااااااااايك شيريني توپ از طرف همه شما ازش ميگيرم

گیفا جان دایی زنگنه کدوم سفارت بوده؟کی کلیر شده؟کی پاسش رو تحویل داده؟تو رو قرآن کامل اطلاعات بدید دیگه.

انكارا ايشون پنجشنبه ويزاشونو تحويل داده بودن،تاريخ اشتباه براشون زدن امروز دوباره پاساشونو دادن يك ساعت پيش گرفتن الانم جلوي من هستند ميخوام ازشون شيريني بگيرمBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-09-23 ساعت 18:55)gifa نوشته:  خبرخبر داييzanganeh ويزاشو گرفت،هورااااااااااااااااايك شيريني توپ از طرف همه شما ازش ميگيرم

گیفا جان دایی زنگنه کدوم سفارت بوده؟کی کلیر شده؟کی پاسش رو تحویل داده؟تو رو قرآن کامل اطلاعات بدید دیگه.
آقای زنگنه از کلیر شده های روز آخر نبودند و چند روز بود که پاسشون رو داده بودن سفارت، قضیه شون با بقیه دوستان یکم متفاوته...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-23 ساعت 19:07)aghaghia نوشته:  

آقای زنگنه از کلیر شده های روز آخر نبودند و چند روز بود که پاسشون رو داده بودن سفارت، قضیه شون با بقیه دوستان یکم متفاوته...

١٦سپتامبر كلير شدن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: aghaghia ، zohre02 ، afshin4749 ، محبت ، ojee ، negar_karimi6 ، DIVE ، romance33 ، SHABAH51 ، maryam_a ، azar1348 ، مانترا ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 19:06)gifa نوشته:  انكارا ايشون پنجشنبه ويزاشونو تحويل داده بودن،تاريخ اشتباه براشون زدن امروز دوباره پاساشونو دادن يك ساعت پيش گرفتن الانم جلوي من هستند ميخوام ازشون شيريني بگيرمBig Grin
اگه منم که میگم جیبشم خالی کن که دیگه نتونه برگرده !!!! Big Grin شیرینی که جای خود داره !!! .
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، Sonaen60 ، zohre02 ، bayat_r ، negar_karimi6 ، nooshshahnar ، 3rip ، romance33 ، SHABAH51 ، maryam_a ، azar1348 ، مانترا ، gifa ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 17:52)محبت نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:38)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:32)e76779 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:18)اریوبرزن نوشته:  اگه اشتباه نکنم ایران ایر فردا صبح زود از تهران به دبی پرواز داشته باشه

آريو جان متاسفانه ظرفيت ايران اير و ماهان براي فردا صبح تكميله.
بهزاد عزیز برای فرستادن پاسها به دبی گفتم آخه بعضی از بچه ها برگشتن ایران و اگه فردا سفارت پاسها رو بگیره دیگه نمیتون کاری کنن
چرا نمیشه یعنی تو فرودگاه از اون همه ایرانی کاردرست نمیشه یه نفرو پیدا کرد و شماره تماسش و هتل محل اقامتشو و اسم و رسمشو گرفت و پاسها رو داد بهش ببره برسونه دست یکی از بچه ها، میشه حتما میشه حتی خلبانها هم براتون اینکارو میکنن اینا که مسافرن، بدون امید هرگز

به نظرمن اگر متاهلید همسرتون پاسها رو ببره به مسافری بده بیشتر جواب میده و اگرهم مجرد ید یه خواهری مادری رو پیدا کنید خوشبختانه هنوز این حس مهربونی نسبت به خانمها درما ایرانی ها هست خلاصه یه نفر روبفرستید جلو که بدونه چیکار داره میکنه بیشتر طرف رو نترسونه که فکر کنه حالا چه خبره ؟ مثل اون دوستمون که امروز تو انکارا خودش کارشو خراب کرده که ما که کلیر نشدیم هم پاسهامونو بدیم؟ نمیدونم چی بگم ازاین دهانی که بی موقع باز می شود
تشکر کنندگان: zohre02 ، bayat_r ، محبت ، romance33 ، maryam_a ، azar1348 ، مانترا ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 19:04)home86 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:01)ma300me نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:50)home86 نوشته:  سلام دوستان ما هم هنوز تو شوکیم و ناراحت
ولی الان سایت چگ کردم به تاریخ امروز اپدیت شدبم یعنی چی سرکاریه؟

سر کاری چیه دیگه؟؟؟؟ پاشید برید پاستونو بدید به سفارت. خدا میگه از شما حرکت بعد از من برکت. یه حرکت شما بکنید بقیه اش رو اون بالایی درست میکنه.
ما فیم قردا بلیط داریم و میریم ولی کلیر نشدیم یک ریسکه داریم انجام میدیم

لطفا این ریسک رو بکنید. اینم رو بقیه خرجها که تا الان کردید. لطفا برید و صفحات آخر کلیرنس 2012 رو بخونید، همه کسایی که پاس رو دادن داخل ویزا گرفتن و فقط اونهایی که نرفتن نگرفتن!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، محبت ، negar_karimi6 ، 3rip ، romance33 ، SHABAH51 ، khmp ، maryam_a ، azar1348 ، مانترا ، nedaba
خدایا خرتم
اون چیزایی که گفتم رو به دل نگیریها؟هنوز هم دوستت داریم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
خدایا کمک
تو تهران صدای اذان داره میاد همه دعا کنید خدایا کمک
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-09-23 ساعت 19:16)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 17:52)محبت نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:38)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:32)e76779 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:18)اریوبرزن نوشته:  اگه اشتباه نکنم ایران ایر فردا صبح زود از تهران به دبی پرواز داشته باشه

آريو جان متاسفانه ظرفيت ايران اير و ماهان براي فردا صبح تكميله.
بهزاد عزیز برای فرستادن پاسها به دبی گفتم آخه بعضی از بچه ها برگشتن ایران و اگه فردا سفارت پاسها رو بگیره دیگه نمیتون کاری کنن
چرا نمیشه یعنی تو فرودگاه از اون همه ایرانی کاردرست نمیشه یه نفرو پیدا کرد و شماره تماسش و هتل محل اقامتشو و اسم و رسمشو گرفت و پاسها رو داد بهش ببره برسونه دست یکی از بچه ها، میشه حتما میشه حتی خلبانها هم براتون اینکارو میکنن اینا که مسافرن، بدون امید هرگز

به نظرمن اگر متاهلید همسرتون پاسها رو ببره به مسافری بده بیشتر جواب میده و اگرهم مجرد ید یه خواهری مادری رو پیدا کنید خوشبختانه هنوز این حس مهربونی نسبت به خانمها درما ایرانی ها هست خلاصه یه نفر روبفرستید جلو که بدونه چیکار داره میکنه بیشتر طرف رو نترسونه که فکر کنه حالا چه خبره ؟ مثل اون دوستمون که امروز تو انکارا خودش کارشو خراب کرده که ما که کلیر نشدیم هم پاسهامونو بدیم؟ نمیدونم چی بگم ازاین دهانی که بی موقع باز می شود
اون دوستمون هم میتونه فردا بره. آخه چیزی جایی ثبت نشده که. باید فردا بره و ایندفعه چیزی نگه.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: romance33 ، محبت ، SHABAH51 ، maryam_a ، negar_karimi6 ، hamid_fs3 ، مانترا
(2013-09-23 ساعت 18:55)محبت نوشته:  من درد تو را ز دست آسان ندهم............دل برنکنم زدوست تا جان ندهم

از دوست به یادگار دردی دارم .............کان درد به صد هزار درمان ندهم

همراهتونیم تا آخرین لحظه، که نباید چیزی جز موفقیتتون باشهSmile

الحق که اسم درستی انتخاب کردی
محبت عزیز ممنون از بودنت و همراهیت
بهترین ها در انتظارته
حق یارت
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: bayat_r ، farmiz ، محبت ، romance33 ، Szsanazsz ، SHABAH51 ، maryam_a ، manila ، Rasoul_j ، amir82 ، azar1348
هورااااااااااااااااااااا و تبریک به زنگنه عزیز Smile

به امید خبرهای خوب از همتوووووووون
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-09-23 ساعت 19:20)nooshshahnar نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:55)محبت نوشته:  من درد تو را ز دست آسان ندهم............دل برنکنم زدوست تا جان ندهم

از دوست به یادگار دردی دارم .............کان درد به صد هزار درمان ندهم

همراهتونیم تا آخرین لحظه، که نباید چیزی جز موفقیتتون باشهSmile

الحق که اسم درستی انتخاب کردی
محبت عزیز ممنون از بودنت و همراهیت
بهترین ها در انتظارته
حق یارت
اشک تو چشمام جم شد گریم گرفت خدایا قسمت میدم تو این لحظه ها صدای ما رو بشنو
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
من و اسمان ابي 5 شنبه پاسو داديم جمعه هم ايشود شديم اما هنوز خبري نيست...حتي به ups هم تحويل ندادن...اسمان ابي فردا بليط برگشت داره...تو وقت اضافي هم مارو اذيت ميكنن...از بچه هايي كه غروب جمعه از ساعت 4 ببعد ايشود شدن كسي پاسشو تحويل گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2013-09-23 ساعت 18:29)parastoo500 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:12)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:06)اریوبرزن نوشته:  دوستان عزیزی که رفتن دبی و برگشتن با هم هماهنگ بشین وپاسها رو ببرین فرودگاه و هر جوری شده بدین به یکی با خودش ببره دبی نترسید هنوز آدمهای خوب زیاد گیر میاد,,فقط شماره موبایل دوستان تو دبی رو بگیرید وبدین به طرف و با دوستان خوبمون تو دبی هماهنگ باشین تا درب فرودگاه ازشون تحویل بگیرن ,, این سریعترین راهه اصلا هم نگران نباشید
بچه های ابوظبی
اگه راهی پیدا کردین واسه ارسال پاسپورت لطفا اعلاع بدید

نمی دونم آژانس های مسافرتی قبول می کنند یک روزه برسونند یا نه.

ای خدا این همه ادم تو یه هواپیما مگر میشه کسی پیدا نشه و پاسپورت به اون کم وزنی رو باخودش نبره
تشکر کنندگان: parastoo500 ، romance33 ، محبت ، maryam_a ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان