کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-23 ساعت 19:25)ARI66 نوشته:  من و اسمان ابي 5 شنبه پاسو داديم جمعه هم ايشود شديم اما هنوز خبري نيست...حتي به ups هم تحويل ندادن...اسمان ابي فردا بليط برگشت داره...تو وقت اضافي هم مارو اذيت ميكنن...از بچه هايي كه غروب جمعه از ساعت 4 ببعد ايشود شدن كسي پاسشو تحويل گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آسمان آبی و آرمان جان نگران نباشید، شماها که صادر شدید رفته بابا، خیالتون تخت باشه. شاید امروز به دلیل همون جلسۀ اضطراری که سفارت داشته ، پاسهای شما رو به یو پی اس ندادن...
فردا قول میدم به دستتون میرسه، منم همش دارم کد رهگیریتون رو تو سایت چک میکنم، هنوز فعال نشده، این یعنی اینکه هنوز سفارت تحویل نداده...
اما قول میدم فردا تا عصر به دست دو تاتون خواهد رسید شک نکنین...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
به این میگن مرام ایرانی آخ که من عاشقتونم که از صبح تا حالا کولاک کردید

کاربران در حال بازدید این موضوع: abshar_wf، afhamid، ali2013-13، alirezass، ARI66، azita_salehi2009@yahoo.com، b_argi، e76779، far572000، gbtm، ghoghnoos، Gholy، khmp، k_nastaran، majid194، mary am، mattin، mohamadtj، nima-92، nyayesh، parastoo500، raham، ramin_red، saeid-ss، saman98، SHABAH51، sh_aytak، smpf، soheil_zk، soroshnia، studpk، Szsanazsz، محبت، گل نهال، شهره اکبری، 4 کاربر مخفی، 8 مهمان
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gbtm ، sh_aytak ، romance33 ، Szsanazsz ، b_argi ، mehdir ، SHABAH51 ، majid194 ، negar_karimi6 ، sce ، manila ، Hedieh20 ، mehrdad pharm ، مانترا ، azar1348 ، gifa ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 19:45)gbtm نوشته:  [quote='khaste' pid='420788' dateline='1379949110']
https://www.facebook.com/alan.eyre.77
بچه ها از الن ایر تشکر کنید و بگید ما هنوز منتظریم
به فارسی هم میتونید بفرستید
من شب متن انگلیسی که بفرستید kcc میذارم براتون
امیدوارم هممون شاد شیم به حق هر چی قبول دارید...

به هر حال به هر جا میتونید بفرستید
من اون شب به وبلاگش فیسبوکش فرستادم علاوه برkcc
تشکر کنندگان: محبت ، romance33 ، afshin4749 ، maryam_a ، SHABAH51 ، honey rahmati ، negar_karimi6 ، sce ، manila ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 19:20)ma300me نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:16)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 17:52)محبت نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:38)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:32)e76779 نوشته:  آريو جان متاسفانه ظرفيت ايران اير و ماهان براي فردا صبح تكميله.
بهزاد عزیز برای فرستادن پاسها به دبی گفتم آخه بعضی از بچه ها برگشتن ایران و اگه فردا سفارت پاسها رو بگیره دیگه نمیتون کاری کنن
چرا نمیشه یعنی تو فرودگاه از اون همه ایرانی کاردرست نمیشه یه نفرو پیدا کرد و شماره تماسش و هتل محل اقامتشو و اسم و رسمشو گرفت و پاسها رو داد بهش ببره برسونه دست یکی از بچه ها، میشه حتما میشه حتی خلبانها هم براتون اینکارو میکنن اینا که مسافرن، بدون امید هرگز

به نظرمن اگر متاهلید همسرتون پاسها رو ببره به مسافری بده بیشتر جواب میده و اگرهم مجرد ید یه خواهری مادری رو پیدا کنید خوشبختانه هنوز این حس مهربونی نسبت به خانمها درما ایرانی ها هست خلاصه یه نفر روبفرستید جلو که بدونه چیکار داره میکنه بیشتر طرف رو نترسونه که فکر کنه حالا چه خبره ؟ مثل اون دوستمون که امروز تو انکارا خودش کارشو خراب کرده که ما که کلیر نشدیم هم پاسهامونو بدیم؟ نمیدونم چی بگم ازاین دهانی که بی موقع باز می شود
اون دوستمون هم میتونه فردا بره. آخه چیزی جایی ثبت نشده که. باید فردا بره و ایندفعه چیزی نگه.

آره میتونه فردا هم بره مگر رو پیشونیش بر چسب زدن که فردا بفهمن این همون دیروزیه است کاش یکی میشناختش بهش میگفت فردا بره سفارت فقط خدا کنه عقلش برسه حرفی نزنه نه اینکه بگه من همونیم که دیروز گفتم کلیر نشدمااااااااااااااااااا میتونم امروز پاسمو بدم؟
تشکر کنندگان: romance33 ، farshadsh ، manila ، مانترا ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 19:45)khaste نوشته:  بچه های ابوظبی هماهنگ شید که ما شادی شما رو ببینیم
من اون شب که متن دیدم کاملا نا امید شدم اما امروز یه روزنه ای دارم مبینم امیدوارم همه شاد باشیم
همه ویزا تو دستامون باشههههههههههههه
[size=x-large]
بچه های ابوظبی
فردا 11 صبح دم سفارت
[/size]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، محبت ، romance33 ، maryam_a ، Sonaen60 ، azar1348 ، farshadsh ، sce ، مانترا ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2600kasra، 3rip، ali1982، amin2222، amirnet، babak746، drmrs، el333، gbtm، home86، hosa، khaste، ladan1363، mehdi389، mohamadtj، mrr777، n51، negar_karimi6، ps shahrzad، roham2012، sayeh_m، sh_aytak، soli asali، studpk، کاوه شیز، پدی، شهره اکبری، 2 کاربر مخفی، 6 مهمان
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: gbtm ، محبت ، romance33 ، farshadsh ، Soap McTavish ، azar1348
دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad
تشکر کنندگان: gbtm ، siyavash ، 3rip ، romance33 ، maryam_a ، محبت ، farshadsh ، SHABAH51 ، sce ، raham ، مانترا ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 19:08)gifa نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:07)aghaghia نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:58)reza_top60 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:55)gifa نوشته:  خبرخبر داييzanganeh ويزاشو گرفت،هورااااااااااااااااايك شيريني توپ از طرف همه شما ازش ميگيرم

گیفا جان دایی زنگنه کدوم سفارت بوده؟کی کلیر شده؟کی پاسش رو تحویل داده؟تو رو قرآن کامل اطلاعات بدید دیگه.
آقای زنگنه از کلیر شده های روز آخر نبودند و چند روز بود که پاسشون رو داده بودن سفارت، قضیه شون با بقیه دوستان یکم متفاوته...

١٦سپتامبر كلير شدن

سلام . ما امروز بجای رفتن سفارت رفتیم مدیکالمون رو تجدید کردیم . خیلی هم نگرانم که کارم درست بوده یا نه آخه مدیکالم تا 25 سبتامبر مهلت داشت و اگه می خواستن ویزا بدن لازم بود هر چند امروز نرفتن سفارت خودش شاید از دست دادن فرصت طلایی بوده باشه اما خب اینم خودش یک انتخاب و اعتماد به خدایی است که ما را علی رغم همه شرایطی که می تونست پیش بیاد به اینجا رسوند...... دیروز و امروز تو سایت سیس آپ دیت شدم و کیسم تو کلیر شده های 16 سبتامبر بوده که وقتی لیست امروز اعلام شده دیگه توش نیست !! این یعنی که فاتحه یا طبیعیه که وقتی لیست جدید میاد قبلی حذف می شه ؟ کمی راهنماییم کنیم که اشتباه کردم با نه و تو چه موقعیتی هستم ؟؟؟
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: gbtm ، 3rip ، romance33 ، bayat_r ، sayeh_m ، maryam_a ، محبت ، manila ، farshadsh ، daria ، mehrdad pharm ، مانترا ، azar1348 ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 20:17)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:45)khaste نوشته:  بچه های ابوظبی هماهنگ شید که ما شادی شما رو ببینیم
من اون شب که متن دیدم کاملا نا امید شدم اما امروز یه روزنه ای دارم مبینم امیدوارم همه شاد باشیم
همه ویزا تو دستامون باشههههههههههههه
[size=x-large]
بچه های ابوظبی
فردا 11 صبح دم سفارت
[/size]

توجه توجه

برای انسجام بیشتر بچه های ابوظبی

1 - امروز حتما حتما به سفارت ایمیل بزنید و به هر جای دیگر هم که تونستید

2 - فردا صبح ساعت 11 همه کسانی که در امارات هستند جلوی سفارت باشند

حتی کسانی که جواب منفی گرفته ولی هنور امارات هستند

جلوی سفارت با جواب منفی کوتاه نیایید و در نهایت نظم و آرامش و احترام درخواست بررسی موضوع توسط سفیر را بفرمایید

لطفا همه به هر طریق اطلاع رسانی بفرمایید
تشکر کنندگان: romance33 ، Sonaen60 ، maryam_a ، محبت ، azar1348 ، farshadsh ، sce ، Szsanazsz ، parastoo500 ، مانترا
درود به بچه هایی که الان در ایروان، آنکارا و ابوظبی هستند ، بخصوص دوستان خوب ساکن در دژ که با پایداری و متانت درس عملی امیدواری رو برای همه ما به یادگار گذاشتند
به امید گرفتن ویزا همه دوستان 2013
(2013-09-23 ساعت 19:04)home86 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:01)ma300me نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:50)home86 نوشته:  سلام دوستان ما هم هنوز تو شوکیم و ناراحت
ولی الان سایت چگ کردم به تاریخ امروز اپدیت شدبم یعنی چی سرکاریه؟

سر کاری چیه دیگه؟؟؟؟ پاشید برید پاستونو بدید به سفارت. خدا میگه از شما حرکت بعد از من برکت. یه حرکت شما بکنید بقیه اش رو اون بالایی درست میکنه.
ما فیم قردا بلیط داریم و میریم ولی کلیر نشدیم یک ریسکه داریم انجام میدیم
ما هم همینطور
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، gbtm ، manila ، farshadsh ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 20:24)siyavash نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:55)gifa نوشته:  خبرخبر داييzanganeh ويزاشو گرفت،هورااااااااااااااااايك شيريني توپ از طرف همه شما ازش ميگيرم

گیفا جان دایی زنگنه کدوم سفارت بوده؟کی کلیر شده؟کی پاسش رو تحویل داده؟تو رو قرآن کامل اطلاعات بدید دیگه.
آقای زنگنه از کلیر شده های روز آخر نبودند و چند روز بود که پاسشون رو داده بودن سفارت، قضیه شون با بقیه دوستان یکم متفاوته...

١٦سپتامبر كلير شدن

سلام . ما امروز بجای رفتن سفارت رفتیم مدیکالمون رو تجدید کردیم . خیلی هم نگرانم که کارم درست بوده یا نه آخه مدیکالم تا 25 سبتامبر مهلت داشت و اگه می خواستن ویزا بدن لازم بود هر چند امروز نرفتن سفارت خودش شاید از دست دادن فرصت طلایی بوده باشه اما خب اینم خودش یک انتخاب و اعتماد به خدایی است که ما را علی رغم همه شرایطی که می تونست پیش بیاد به اینجا رسوند...... دیروز و امروز تو سایت سیس آپ دیت شدم و کیسم تو کلیر شده های 16 سبتامبر بوده که وقتی لیست امروز اعلام شده دیگه توش نیست !! این یعنی که فاتحه یا طبیعیه که وقتی لیست جدید میاد قبلی حذف می شه ؟ کمی راهنماییم کنیم که اشتباه کردم با نه و تو چه موقعیتی هستم ؟؟؟
سلام
الان اين كاري بوده كه انجام دادي ، ديگه فكر اينكه اشتباه كردي يا نكردي رو نكن ، موقعيتت رو هم كسي نميتونه پيش بيني كنه ، واقعاً الان همه چي درهم و برهمه ، فكر ميكنم صبر كردن تنها كاريه كه ميشه انجام داد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: 3rip ، محبت ، bayat_r ، manila ، farshadsh ، sce ، Saeedv13 ، gbtm ، laili ، amir82 ، aghaghia ، مانترا ، azar1348 ، romance33 ، siyavash ، nedaba
(2013-09-23 ساعت 20:23)n51 نوشته:  دوستان بوده که کسی ایشود بشه ولی ویزا نداده باشند ؟ ما جمعه ایشود شدیم ولی هنوز پاس هامون را به پست ندادندSadSadSadSad نمیدونید چه حال بدی دارم ؟ SadSadSad
سلام.اصلا نگران نباشید.از من ۱ هفته طول کشید.دیرو زود داره ولی‌ سختو سوز نداره.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: n51 ، محبت ، manila ، farshadsh ، 3rip ، مانترا ، azar1348 ، romance33
(2013-09-23 ساعت 20:24)siyavash نوشته:  

١٦سپتامبر كلير شدن

سلام
دوست خوبم این چه حرفیه صبح میخواستید سفارت باشید خب نبودید فردا صبح حتما برید ، وضعیت شما از یه تعداد دیگه دوستان که خیلی بهتره که الان ایرانن و دارن دنبال راهی میگردن تا پاساشون رو به همراه خودشون یا بدون خودشون به اونجا برسونن راحت استراحت کن که صبح کلی کار داری.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: manila ، sce ، Sonaen60 ، 3rip ، مانترا ، azar1348 ، romance33 ، siyavash ، nedaba
آیا ابوظبی فقط یکشنبه سه شنبه ها پاس ها رو تحویل میگیره؟
اگه 4شنبه کسی بره بیفایدست؟ آیا؟
تشکر کنندگان: sce ، gbtm ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان