کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من امروز پاسمو به سفارت انکارا دادم جالبه دیروز عصر(یکشنبه 22 سپتامبر) اون ایمیل معروف واسه من اومد و اپ دسته جمعی شدیم و امروز حتی با دادن پاس به سفارت هنوز اپ نشدم جالبه که از همه ادرس هتل میگرفتن و شماره اتاق
ببینم کسی هست که امروز پاسشو داده باشه و اپ شده باشه چون منطقا باید اپ بشیم بعدش هم مگه وقتی ایمیل میاد اپ جمعی میشیم
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
ina emruz pass haro gereftan ia mikhan be hame visa bedan iaam fagat be clear shode ha
shaiadam khastan injuri mosalemat amiz hamaro rad konan ke hatta tajammo ham ijad nashe
dustan twiter va rasaneii kardan ro bikhial shin lotfan
az ceac ham hanuz khabari nist
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: 3rip ، محبت ، payam62 ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، soli asali ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 19:25)ARI66 نوشته:  من و اسمان ابي 5 شنبه پاسو داديم جمعه هم ايشود شديم اما هنوز خبري نيست...حتي به ups هم تحويل ندادن...اسمان ابي فردا بليط برگشت داره...تو وقت اضافي هم مارو اذيت ميكنن...از بچه هايي كه غروب جمعه از ساعت 4 ببعد ايشود شدن كسي پاسشو تحويل گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقه 90 ویزا گرفتی بعد فکر بلیط برگشتی برادر؟ Big Grin من جاتون بودم تا تهران پابرهنه می دویدمTongue
(2013-09-23 ساعت 19:20)payam62 نوشته:  من فکر میکردم Gifa نام کاربری یک آقاست ، از بس که متن ها خشن بودن . امروز متوجه شدم که ایشون خانم هستن Smile ولی باز ترسیدم خودمو معرفی کنم .
پیام جان کجایی من امروز پیدات نکردم من الان اتاپ بلوار هستم
بنظرت این داستان گرفتن پاس ها چیه اون ایمیل معروف که یکشنبه عصر میفرستن و اپ جمعی میکنن چیه راس چرا امروز ما اپ نشدیم
update
ویزا.....هرگزWink
(2013-09-23 ساعت 19:20)nooshshahnar نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 18:55)محبت نوشته:  من درد تو را ز دست آسان ندهم............دل برنکنم زدوست تا جان ندهم

از دوست به یادگار دردی دارم .............کان درد به صد هزار درمان ندهم

همراهتونیم تا آخرین لحظه، که نباید چیزی جز موفقیتتون باشهSmile

الحق که اسم درستی انتخاب کردی
محبت عزیز ممنون از بودنت و همراهیت
بهترین ها در انتظارته
حق یارت
مخلص همتونم هستم

پروردگارا دلم پر از آرزوهای بزرگ است و دستانم خالی
یا دستانم را پر کن تا عطا کنم یا دلم را از آرزوهای بزرگ خالی

پروردگارا دوستانی دارم که تنها دارائیشان خود خودت هستی و بس، میسپاریمشان به لطف و کرمت به فضل و عطایت به عشق لقایت به پاکی و صفایت، پس نا امیدشون نکن و خدایی کن واسشون.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

ببببببببببببببببببچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچه های مهاجر سرا انکارا
به هممون تبریک میگمممممممممممممممممممممممممممم
باریکلا به این هماهنگی اصلا باورم نمیشه
من میگم یه متن تشکر بفرستیم
و بگیم ما هننوز چشم انتظاریم
برای گرفتن ویزا

من به انگلیسی مینویسم
میذارم رو صفحه شما همه همکاری کنید بفرستیدkcc
(2013-09-23 ساعت 19:37)khaste نوشته:  ببببببببببببببببببچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچه های مهاجر سرا انکارا
برای گرفتن ویزا

من به انگلیسی مینویسم

تبریک تبریک تبریک
به همه دوستانی که امروز شاهد خوشحالیشون بودم . من فردا صبح ساعت 8 بلیط دارم به آنکارا . امیدوارم فردا، همه به موقع برسیم و پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم.
تشکر کنندگان: sh_aytak ، محبت ، Sonaen60 ، majid194 ، romance33 ، SHABAH51 ، maryam_a ، negar_karimi6 ، manila ، raham ، مانترا ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 19:33)soroshnia نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:20)payam62 نوشته:  من فکر میکردم Gifa نام کاربری یک آقاست ، از بس که متن ها خشن بودن . امروز متوجه شدم که ایشون خانم هستن Smile ولی باز ترسیدم خودمو معرفی کنم .
پیام جان کجایی من امروز پیدات نکردم من الان اتاپ بلوار هستم
بنظرت این داستان گرفتن پاس ها چیه اون ایمیل معروف که یکشنبه عصر میفرستن و اپ جمعی میکنن چیه راس چرا امروز ما اپ نشدیم

بابا سفارت انکارا بازم طبق معمول که گند میزد بازم سوتی داده شاید اصلا چیزی نبوده و یه اشتباهی شده شایدم اعتراض ها زیاد بوده و هزار شاید دیگه . . . اون ایمیل به نظرم خودکار واسه همه میاد به اون استناد نکنین دنبال رسوندن پاساتون به سفارتها باشین

تشکر کنندگان: محبت ، gbtm ، romance33 ، SHABAH51 ، maryam_a ، honey rahmati ، negar_karimi6 ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 19:30)soroshnia نوشته:  من امروز پاسمو به سفارت انکارا دادم جالبه دیروز عصر(یکشنبه 22 سپتامبر) اون ایمیل معروف واسه من اومد و اپ دسته جمعی شدیم و امروز حتی با دادن پاس به سفارت هنوز اپ نشدم جالبه که از همه ادرس هتل میگرفتن و شماره اتاق
ببینم کسی هست که امروز پاسشو داده باشه و اپ شده باشه چون منطقا باید اپ بشیم بعدش هم مگه وقتی ایمیل میاد اپ جمعی میشیم

من همین چند دقیقه پیش آپدیت شدم Big Grinنامه معروف هم برام نیامده بود کلیر هم شدم
ولی نمیدونم خوبه یا نه که آپدیت شدم امروز هم پاسم رو دادم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
https://www.facebook.com/alan.eyre.77
بچه ها از الن ایر تشکر کنید و بگید ما هنوز منتظریم
به فارسی هم میتونید بفرستید
من شب متن انگلیسی که بفرستید kcc میذارم براتون
امیدوارم هممون شاد شیم به حق هر چی قبول دارید...
تشکر کنندگان: majid194 ، romance33 ، maryam_a ، سو سو ، honey rahmati ، negar_karimi6 ، mehrdad pharm ، azar1348
(2013-09-23 ساعت 19:33)3rip نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:25)ARI66 نوشته:  من و اسمان ابي 5 شنبه پاسو داديم جمعه هم ايشود شديم اما هنوز خبري نيست...حتي به ups هم تحويل ندادن...اسمان ابي فردا بليط برگشت داره...تو وقت اضافي هم مارو اذيت ميكنن...از بچه هايي كه غروب جمعه از ساعت 4 ببعد ايشود شدن كسي پاسشو تحويل گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقه 90 ویزا گرفتی بعد فکر بلیط برگشتی برادر؟ Big Grin من جاتون بودم تا تهران پابرهنه می دویدمTongue

3rip عزيز , من از لحظه اي كه سوت بازي رو زدن يعني اولين روز مصاحبه تو بازيم...با وجود اينكه بيشتر از هر كس ديگه اي اين ويزا حقمه اما بدنش بازم حاضرم تا تهران بدوم Smile
تشکر کنندگان: 3rip ، romance33 ، SHABAH51 ، maryam_a ، محبت ، گل نهال ، negar_karimi6 ، raham ، مانترا ، azar1348

ما سه شنبه پاسها رو داديم، ٥ شنبه ايشود شديم و جمعه صبح پاسها رو تحويل گرفتيم !!
ولي وقتي ايشود شدين ديگه ويزا رو به پاستون زدن و تمام ...
نگران نباشين !!!
(2013-09-23 ساعت 19:40)afhamid نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:37)khaste نوشته:  ببببببببببببببببببچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچه های مهاجر سرا انکارا
برای گرفتن ویزا

من به انگلیسی مینویسم

تبریک تبریک تبریک
به همه دوستانی که امروز شاهد خوشحالیشون بودم . من فردا صبح ساعت 8 بلیط دارم به آنکارا . امیدوارم فردا، همه به موقع برسیم و پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم.
بیاید به امید شادی همه
تشکر کنندگان: romance33 ، maryam_a ، محبت ، negar_karimi6 ، manila ، azar1348 ، ma300me
(2013-09-23 ساعت 19:41)alirezass نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 19:30)soroshnia نوشته:  من امروز پاسمو به سفارت انکارا دادم جالبه دیروز عصر(یکشنبه 22 سپتامبر) اون ایمیل معروف واسه من اومد و اپ دسته جمعی شدیم و امروز حتی با دادن پاس به سفارت هنوز اپ نشدم جالبه که از همه ادرس هتل میگرفتن و شماره اتاق

من همین چند دقیقه پیش آپدیت شدم Big Grinنامه معروف هم برام نیامده بود کلیر هم شدم
ولی نمیدونم خوبه یا نه که آپدیت شدم امروز هم پاسم رو دادم

من اتاپ بلوار هستم شما کجایی
من هم نمی دونم خوبه یا بد
update
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: romance33 ، 3rip ، negar_karimi6 ، azar1348
بچه های ابوظبی هماهنگ شید که ما شادی شما رو ببینیم
من اون شب که متن دیدم کاملا نا امید شدم اما امروز یه روزنه ای دارم مبینم امیدوارم همه شاد باشیم
همه ویزا تو دستامون باشههههههههههههه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان