کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-03 ساعت 16:36)مانترا نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 16:26)tala2013 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 16:11)homayoon13 نوشته:  سلام
صبح به یک دفتر هواپیمای رفتم
خیلی ناراحت شدم
بلیط هواپیما ترکیش برای هر نفر به واشنگتن رفت و برگشت = 80.000.000 ریال که ارزانترین است.
از چها روز پیش دیگه با ارز دولتی ریال25000 قیمت نمیدن و بلکه با دلار آزاد غیر رسمی متغیر و شناور که تا ناکجا اباد میخواد بالا بره و کنترل ان هیچ راهی نیست وکسی کنترلی روی آن ندارد محاسبه میشود.
به قول گفتنی : یک بار خواستیم بریم ا م ر ی ک اه ، ببین میشه.

ای خداااااااااااااااااااااااا فقط خدااااااااااااااا . سه شنبه کلیرم اعلام شد پنجشنبه بلیط ها ازاد شد. بلیط ماهان انکارا چهارشنبه 340 پنجشنبه 360 و دیروز 590 هزار تومان . تمام ذوق و شوقم از بین رفت.
به خدا که این پستها لایک نداره...درد داره لعنتی Sad

عزیز
فقط میخواهیم بگیم هستیم با هم
همه ما درد دل داریم اگه همین هم نباشه دیگه مرگ فقط برای من میمونه
دلم گرفته خدا این همه را میبینی ولی بر جای خویش نشستی

ای کاش من جای خدا بودم

اگر من جاي خدا بودم ...

· عجب صبري خدا دارد!

اگر من جاي او بودم همان يك لحظه اول، كه اول ظلم را مي ديدم از مخلوق بي وجدان، جهان را با همه زشتي و زيبائي به روي يكديگر ويرانه مي كردم.

· عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم كه مي ديدم يكي عريان لرزان ديگري پوشيده از صد جامهِء رنگين زمين و آسمان را واژگون مستانه مي كردم.

· عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم كه در همسايه صدها گرسنه، چند بزمي گرم عيش و نوش مي ديدم نخستين نالهء مستانه را خاموش آندم بر لب پيمانه مي كردم.

· عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم نه طاعت مي پذيرفتم نه گوش از بهر استغفار اين بيدادگرها تيز كرده پاره پاره بر كف زاهد نمايان.

· عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم براي خاطر تنها يكي مجنون صحراگرد بي سامان هزاران ليلي نازآفرين را كوه به كوه آواره و ديوانه مي كردم.

· عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم بگرد شمع سوزان رخ «دل عشاق» سرگردان سراپاي وجود بيوفا معشوق را پروانه مي كردم.

· عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم به عرش كبريائي با همه صبر خدائي تا كه مي ديدم عزيز نابجائي ناز بر يك ناروا گرديده خواري مي فروشد گردش اين چرخ را وارونه بي صبرانه مي كردم.

· عجب صبري خدا دارد !

چرا من جاي او باشم؟

همان بهتر كه او خود جاي خود بنشسته و تاب تماشاي تمام زشتكاري هاي اين مخلوق را دارد و گرنه من بجاي او چو بودم يك نفس كي عادلانه سازشي با جاهل و فرزانه مي كردم؟!

· عجب صبري خدا دارد ! عجب صبري خدا دارد !!
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: مانترا ، ensan ، ali234 ، amairmonre ، armin1 ، lover usa ، AsemanAbee ، yashim ، raham ، peyman1355 ، my2220 ، mitme ، mgolchin13 ، homayoon13 ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 13:42)خانه نوشته:  مردم از بس که این سایت ایروانو برای جواب کلیرنس چک کردمSadSadSadSadSad آپدیت کن دیگه جوووووووون مادرتTongueTongueTongue

نگران نباش! زود زود ویزات حاضر میشه و میری اونور یه خونه گرم و باصفا واسه خودت میسازی ما رو هم دعوت میکنی میایم اونجا خونتو رو سرمون میذاریم مث بیمارستان تو ایروانBig Grin یادته کهWink
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: payampars ، bmojtaba ، ali234 ، Saeedv13 ، amairmonre ، raham ، peyman1355 ، Hedieh20 ، خانه ، roeentan ، Tomas
بچه ها نگران نباشید. انشالله با تلاشهاتون امریکا زودتر کار پیدا می کنید و این ضررهای مالی جبران میشه. امیدوارم هوراها رو برای پستهایی که بچه ها میزارن و از فرصتهای شغلی خوبی که پیدا کردند می نویسن، بکشیم. کپنهاک جان من توی اون تاپیک هم نوشتم براتون باید زبانمون رو تقویت کنیم. و گرنه امریکا هم میشه سراب. بدون کار و درآمد ،هر کشوری سرابه دیگه امریکا که جای خود دارد.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته:  دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟

اون وکیل بهش نگفت که باید حتما دیپلم 12 ساله داشته باشی. باید حتما پیدا کنه به دبیرستان که دیپلم گرفته مراجعه کنه. اگه دیگه نتونست کاری کنه به نظر من ریز نمرات 4 ساله دبیرستانش را بگیره و ترجمه کنه ببره. البته این نظر منه.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: armin1 ، bayat_r ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 17:53)tala2013 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته:  دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟

اون وکیل بهش نگفت که باید حتما دیپلم 12 ساله داشته باشی. باید حتما پیدا کنه به دبیرستان که دیپلم گرفته مراجعه کنه. اگه دیگه نتونست کاری کنه به نظر من ریز نمرات 4 ساله دبیرستانش را بگیره و ترجمه کنه ببره. البته این نظر منه.
فکر کنم بهشون نگفتند کسی دیگه اگر نظری داره بگه ممنون میشم تا بهشون کمکی کرده باشیم آیا باید از جایی کیسشون رو چک کنند؟کسی مشکل ایشون رو تا حالاداشته؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: Tomas
الا
ازشون در مورد آخرین لحظات مصاحبه و مکالمات رد و بدل شده بین ایشون و آفیسر سئوال کن لطفاً. اگر برگه صورتی گرفتن، دور آدرس یک وبسایت خط کشیده شده و بهشون گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنن و هر وقت کیس نامبرشون رو دیدن با آخرین مدرک تحصیلی برگردن سفارت برای گرفتن ویزا یعنی این که کلیرنس خوردن با نقص مدرک. احتمالاً روی برگه هم برای آخرین مدرک تحصیلی تیک زده. سایتی هم که باید چک کنن اینجاست. اگر هم چنین صحبت هایی نشده و برگه ای که بهشون دادن رنگ دیگه ای هست وضعیت فرق می کنه و برای روشن شدن وضعیت بهترین کار سئوال کردن از سفارت با ایمیل هست.
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، payampars ، afs ، ali234 ، الا ، sayeh_m ، armin1 ، bayat_r ، گل نهال ، mehdiii ، bmojtaba ، hassan1358arab ، hadiseh.t ، raham ، peyman1355 ، roeentan ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 18:15)Saeedv13 نوشته:  
الا
ازشون در مورد آخرین لحظات مصاحبه و مکالمات رد و بدل شده بین ایشون و آفیسر سئوال کن لطفاً. اگر برگه صورتی گرفتن، دور آدرس یک وبسایت خط کشیده شده و بهشون گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنن و هر وقت کیس نامبرشون رو دیدن با آخرین مدرک تحصیلی برگردن سفارت برای گرفتن ویزا یعنی این که کلیرنس خوردن با نقص مدرک. احتمالاً روی برگه هم برای آخرین مدرک تحصیلی تیک زده. سایتی هم که باید چک کنن اینجاست. اگر هم چنین صحبت هایی نشده و برگه ای که بهشون دادن رنگ دیگه ای هست وضعیت فرق می کنه و برای روشن شدن وضعیت بهترین کار سئوال کردن از سفارت با ایمیل هست.
بله بهشون برگه ی صورتی دادند .......ممنون از پاسختون
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: payampars ، armin1 ، shaso ، bayat_r ، گل نهال ، بابا پنجعلي ، raham ، peyman1355 ، Hedieh20 ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 21:59)lover usa نوشته:  
خیلی ناراحت شدم
بلیط هواپیما ترکیش برای هر نفر به واشنگتن رفت و برگشت = 80.000.000 ریال که ارزانترین است.
از چها روز پیش دیگه با ارز دولتی ریال25000 قیمت نمیدن و بلکه با دلار آزاد غیر رسمی متغیر و شناور که تا ناکجا اباد میخواد بالا بره و کنترل ان هیچ راهی نیست وکسی کنترلی روی آن ندارد محاسبه میشود.

ای خداااااااااااااااااااااااا فقط خدااااااااااااااا . سه شنبه کلیرم اعلام شد پنجشنبه بلیط ها ازاد شد. بلیط ماهان انکارا چهارشنبه 340 پنجشنبه 360 و دیروز 590 هزار تومان . تمام ذوق و شوقم از بین رفت.
سلام
به نظر من، شما و علي جان خوب جستيد
من 4 روز پيش واسه نيويورك قيمت گرفتم 1830000 تومن، ديروز كه قيمت گرفتم 3150000 تومن بود تا ده دقيقه خشكم زده بود آژانسي صدام ميزد آقا آقا اما من اصلا نميشنيدم كه طرف اومد گفت آقا فكرشو نكن يه طوري ميشه بالاخره و من بدون خداحافظي و همينطوري كه به آقاي آژانسي نگاه ميكردم از آژانس اومدم بيرون Cool
حالا خدا بهمون رحم كنه معلوم نيست امريكا بخواد چي بشه واسه ماها با اين قيمت دلار و زبان نابلد
همه چيز خيلي ترسناكه. ما كه فكر كرديم اگه كلير شديم اصلا بي خيال بشيم گرين كارتو. ميشه گران كارت واسه ما اول مصيبت.

(2013-02-03 ساعت 18:05)الا نوشته:  

فکر کنم بهشون نگفتند کسی دیگه اگر نظری داره بگه ممنون میشم تا بهشون کمکی کرده باشیم آیا باید از جایی کیسشون رو چک کنند؟کسی مشکل ایشون رو تا حالاداشته؟
برند اموزش پرورش كل براشون مشكل حل ميكنند. اگر ديپلم دارند و گم شده كه مشكلي نيست.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: lover usa ، بابا پنجعلي ، raham ، peyman1355 ، payampars ، roeentan ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 16:04)tala2013 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 23:11)yashim نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 22:53)Almond نوشته:  دوستان هوووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! ما هم خوشگله رو گرفتیم ههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
ممنون از همه شما بچه ها! واسه ما 2.5 روز کاری زمان برد اما واسه چند تا از دوستان 1.5 روز کاری یعنی 3 شنبه پاسها رو دادند و 4 شنبه عصر با ویزا گرفتند.
ممممممممممممممممممممرررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی همه و همه و همه
مباركه. ايشالا هر جا هستيد موفق باشيد. كاش من هم هم سن شما بودم. از من كه اصلا اپديت هم نميشه. مونده سر جاش.
شما که تازه رفتی مصاحبه واسه چی اینقدر ناراحتی شما تازه باید از هفته سوم به بعد سایت رو نگاه کنی. من خودم همیشه این تجربه رو داشتم به چیزی که حساسیت نشان میدم برای رسیدن بهش خیلی زجر میکشم یا اصلا نمیرسم . ولی وقتی رهاش میکنم حساسیت بخرج نمیدم. به موقعش خودش میاد طرفم . این یک قانون . شما فکر کنید که پروسه این مهاجرت یکساله وضعیت همه رو مشخص میکنه. مثل کانادا و استرالیا یا کیسهای دیگه آمریکا که چند سال منتظر نگهتون میدارند نیست. پس ناراحت نباشید من مطمئنم مصاحبه تون که مشکلی نداشته باشه پس کلیر هم خواهید شد. من به انهایی که بالای 60 تا 70 روز رسیدن حق میدم. چون انتظار کشیدن سخته ولی مطمئنن کلیر خواهند شد. شما هم در بهترین شرایط سنی هستی. بهترین زمان داری میری . نا شکری نکن عزیزم. موفق هستی موفق تر خواهی بود.
من واسه اين كه كلير نشدم ناراحت نيستم واسه اين ناراحتم كه كلير هم بشم راهي برام نيست تازه با اين اوضاع احوال. شما كه ميتونيد اونجا كار كنيد مناليد واي به من كه نميتونم كار كنم تازه تحصيل هم ميخوام بكنم و والا مولتي ميلياردم باشي ......
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
یاشیم جان توکلت به خدا باشه همه چی درست میشه.والا ما هم اوضاع بسامانی نداریم.اینجا داریم کار میکنیم پس اونجا هم میتونیم کار کنیم.اتفاقا ما هم که الان دیپلمیم خیال داریم بعد از پیدا کردن کار و اوضاع بسامان بریم ادامه تحصیل هم بدیم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: lover usa ، بابا پنجعلي ، armin1 ، afs ، raham ، a_r_m80 ، peyman1355 ، pr.kia ، roeentan ، Tomas
Visa Status File

ABU DHABI.UAE

تقدیم به دوستانی که در ابوظبی مصاحبه دارند.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
سلام بر دوستان

کسی خبر داره امروز روند کار مصاحبه شروع شده یا نه؟؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: peyman1355 ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 09:51)bmojtaba نوشته:  سلام بر دوستان

کسی خبر داره امروز روند کار مصاحبه شروع شده یا نه؟؟؟

The U.S. Embassy will be open for normal services on Monday.

Ambassador Francis J. Ricciardone
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، raham ، bmojtaba ، r_ent ، mdna ، a_r_m80 ، peyman1355 ، payampars ، lover usa ، afs ، armin1 ، امیر مهاجر ، amir82 ، mitme ، goody ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 00:02)yashim نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 21:59)lover usa نوشته:  
خیلی ناراحت شدم

سلام
به نظر من، شما و علي جان خوب جستيد
من 4 روز پيش واسه نيويورك قيمت گرفتم 1830000 تومن، ديروز كه قيمت گرفتم 3150000 تومن بود تا ده دقيقه خشكم زده بود آژانسي صدام ميزد آقا آقا اما من اصلا نميشنيدم كه طرف اومد گفت آقا فكرشو نكن يه طوري ميشه بالاخره و من بدون خداحافظي و همينطوري كه به آقاي آژانسي نگاه ميكردم از آژانس اومدم بيرون Cool
حالا خدا بهمون رحم كنه معلوم نيست امريكا بخواد چي بشه واسه ماها با اين قيمت دلار و زبان نابلد
همه چيز خيلي ترسناكه. ما كه فكر كرديم اگه كلير شديم اصلا بي خيال بشيم گرين كارتو. ميشه گران كارت واسه ما اول مصيبت.

(2013-02-03 ساعت 18:05)الا نوشته:  

برند اموزش پرورش كل براشون مشكل حل ميكنند. اگر ديپلم دارند و گم شده كه مشكلي نيست.

یعنی چی اگه دیپلم گم شده مشکلی نیست !؟ میشه بیشتر راهنمائی کنین !!!
وقتی گم شده که دیگه صادر نمی کنن دیپلم رو ....
تشکر کنندگان: peyman1355 ، armin1 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان