موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 17:11 توسط ali234.)
بچه ها نگران نباشید. انشالله با تلاشهاتون امریکا زودتر کار پیدا می کنید و این ضررهای مالی جبران میشه. امیدوارم هوراها رو برای پستهایی که بچه ها میزارن و از فرصتهای شغلی خوبی که پیدا کردند می نویسن، بکشیم. کپنهاک جان من توی اون تاپیک هم نوشتم براتون باید زبانمون رو تقویت کنیم. و گرنه امریکا هم میشه سراب. بدون کار و درآمد ،هر کشوری سرابه دیگه امریکا که جای خود دارد.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 17:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 17:47 توسط الا.)
دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته: دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
اون وکیل بهش نگفت که باید حتما دیپلم 12 ساله داشته باشی. باید حتما پیدا کنه به دبیرستان که دیپلم گرفته مراجعه کنه. اگه دیگه نتونست کاری کنه به نظر من ریز نمرات 4 ساله دبیرستانش را بگیره و ترجمه کنه ببره. البته این نظر منه.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-03 ساعت 17:53)tala2013 نوشته: (2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته: دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
اون وکیل بهش نگفت که باید حتما دیپلم 12 ساله داشته باشی. باید حتما پیدا کنه به دبیرستان که دیپلم گرفته مراجعه کنه. اگه دیگه نتونست کاری کنه به نظر من ریز نمرات 4 ساله دبیرستانش را بگیره و ترجمه کنه ببره. البته این نظر منه.
فکر کنم بهشون نگفتند کسی دیگه اگر نظری داره بگه ممنون میشم تا بهشون کمکی کرده باشیم آیا باید از جایی کیسشون رو چک کنند؟کسی مشکل ایشون رو تا حالاداشته؟
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-03 ساعت 18:15)Saeedv13 نوشته: (2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته: دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
الا
ازشون در مورد آخرین لحظات مصاحبه و مکالمات رد و بدل شده بین ایشون و آفیسر سئوال کن لطفاً. اگر برگه صورتی گرفتن، دور آدرس یک وبسایت خط کشیده شده و بهشون گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنن و هر وقت کیس نامبرشون رو دیدن با آخرین مدرک تحصیلی برگردن سفارت برای گرفتن ویزا یعنی این که کلیرنس خوردن با نقص مدرک. احتمالاً روی برگه هم برای آخرین مدرک تحصیلی تیک زده. سایتی هم که باید چک کنن اینجاست. اگر هم چنین صحبت هایی نشده و برگه ای که بهشون دادن رنگ دیگه ای هست وضعیت فرق می کنه و برای روشن شدن وضعیت بهترین کار سئوال کردن از سفارت با ایمیل هست.
بله بهشون برگه ی صورتی دادند .......ممنون از پاسختون
تاریخ رویت قبولیmay
ساكن تگزاس در حال حاضر
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 00:22 توسط hassan1358arab.)
یاشیم جان توکلت به خدا باشه همه چی درست میشه.والا ما هم اوضاع بسامانی نداریم.اینجا داریم کار میکنیم پس اونجا هم میتونیم کار کنیم.اتفاقا ما هم که الان دیپلمیم خیال داریم بعد از پیدا کردن کار و اوضاع بسامان بریم ادامه تحصیل هم بدیم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
کسی خبر داره امروز روند کار مصاحبه شروع شده یا نه؟؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس