کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-02 ساعت 23:27)hassan1358arab نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 23:21)yashim نوشته:  من ميام اينجا دلم شاد ميشه از خوشحالي دوستان.اما نميدونم چرا خودم خوشحال نيستم.

یاشیم جان چون میگذرد غمی نیست.

حسن بیا و بنویس که کلیر شدی...بابا تو یکی ما رو !!! کُشتی...هی من دنبالت میام توی این تاپیک ببینم نوشتی که کلیر شدی و به همه بگم که هیچکس تو لیست منتظر سرا از ابوظبی نیست...
وقتی ابوظبی دکتر مملکت رو یکضرب ویزا میده....چرا تو رو کلیر نمیکنه

حسن با اعصاب ما بازی نکن، بازی خطرناکه حسن....Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
میگما بیات جان غلط نکنم تو هفته دیگه من و مامان سایه کلیریما از الان خودتونو گرم کنین واسه یه هورای مشتی
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
سلام
كسي ميدونه كه براي أبوظبي هم مثل انكارا ليستي براي تاريخ مصاحبه ها هست????
اگه هست ميشه لينك شو بذاريد
تشکر کنندگان: armin1 ، peyman1355 ، mgolchin13 ، farmin ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 15:37)sharmin66 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 09:36)مانترا نوشته:  بالاخره بعد از کلی بالا و پایین و حرص و جوشی که نوش جان شد ویزا گرفته شد در واپسین روزهای ژانویه. با همه اینکه کلی این مدت ازمون انرژی گرفته شد ولی بنده از رو نرفته و یک فقره جیییییییییییییییییییییغ، دسسسسسسسسسست و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااای جانانه همه شما عزیزانم را مهمان میکنم Smile Big Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آخی راحت شدی دیگه بروسریع بقیه کاراتو کن که وقت کم میاد .... خیلی خوشحال شدم و امیدوارم همیشه و همه جا موفق و شاد باشی .WinkSmile

میدونم که میدونی زود زود نوبت جیغ کشیدن خودته همینجا شارمین دوس داشتنی :-*
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، rezagh ، raham ، sharmin66 ، امیر مهاجر ، peyman1355 ، farmin ، Almond ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 23:31)bayat_r نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 23:27)hassan1358arab نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 23:21)yashim نوشته:  من ميام اينجا دلم شاد ميشه از خوشحالي دوستان.اما نميدونم چرا خودم خوشحال نيستم.

یاشیم جان چون میگذرد غمی نیست.

حسن بیا و بنویس که کلیر شدی...بابا تو یکی ما رو !!! کُشتی...هی من دنبالت میام توی این تاپیک ببینم نوشتی که کلیر شدی و به همه بگم که هیچکس تو لیست منتظر سرا از ابوظبی نیست...
وقتی ابوظبی دکتر مملکت رو یکضرب ویزا میده....چرا تو رو کلیر نمیکنه

حسن با اعصاب ما بازی نکن، بازی خطرناکه حسن....Big Grin

اتفاقا امروز داشتم به خانمم میگفتم حکایت ابوظبی همون حکایت دروازه و سوراخ سوزنه! به دکتر یکضرب داده اونوقت حسن خان هنوز منتظره. ولی این هفته حتما کلیر میشه.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: raham ، roeentan ، ensan ، peyman1355 ، hassan1358arab ، mgolchin13 ، farmin ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 23:11)yashim نوشته:  مباركه. ايشالا هر جا هستيد موفق باشيد. كاش من هم هم سن شما بودم. از من كه اصلا اپديت هم نميشه. مونده سر جاش.
یاشیم
هر وقت از انتظار خسته شدی و نا امید، دو هفته پیش و قبل ترش رو یادت بیاد. موقعی که حتی ده درصد هم امید به گرفتن ویزات نداشتی و یه جورایی خودتو راضی می کردی که به سفرت نگاه تفریحی داشته باشی. راستشو بگم همه و از جمله خود من حتی همون ده درصد هم احتمال موفقیتت رو نمی دادیم. علتش هم این بود که فقط یک مورد مشابه تو بود که با کلی سعی و تلاش و مکافات تونسته بود ویزا بگیره و تازه اون بنده خدا یک سال هم ازت بزرگتر بود. همه موارد مشابه بی درنگ با برگه قرمز برگشته بودن. ولی با پشتکار و هوش بالای خودت، دعای خیر پدر و مادرت و انرژی مثبت همه ی 2013ایها رفتی و غیر ممکن رو ممکن کردی. حالا احتمال گرفتن ویزا برات شده 99 درصد. پس خوشحال باش و قدر موقعیت بی نظیری که برات پیش اومده رو بدون. همونطور که با انرژی مثبت 2013ایها تا اینجا پیش اومدی بعد از این هم با قدرت جلو خواهی رفت. یک نگاهی به "منتظر سرای افشین" بندازی می بینی که پایین صفحه هستی و اگر قرار به نا امیدی باشه به اندازه یک کلاس مدرسه تون جلوت قرار دارند. می بینی که با وجودی که انتظار طاقتشون رو طاق کردی چقدر امیدوار و با روحیه ان و به همدیگه دلداری میدن. پس نا امیدی و ناشکری رو از خودت دور کن که حتی برای کوچیک ترین 2013ای هم شایسته نیستRolleyes.
بچه ها یه سوال .. برگه ی صورتی در سفارت ترکیه بهمون دادن یعنی چی؟ یهنی کلیرنس خوردیم؟ یا نه؟
2013AS000028xx
تشکر کنندگان: peyman1355 ، farmin
(2013-02-02 ساعت 12:44)mitme نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 12:06)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد
فكر ميكنم اون دوستمون در مورد در اشتباه كردن . اون در هموني بود كه ماها جلوش ايستاده بوديم . ديشب هم من تو كانال تركيه ديدم و همون جا كه ما ايستاده بوديم سمت راستش يه دكه بود كه اون دكه توي فيلم بود . ولي حالا اينا مهم نيست . بايد ديد كه چي پيش مياد .

آره گیت شماره 2 بود که اگه حافظه ام درست یاری کنه ما هم از همون گیت وارد میشدیم؟؟!!

نه دوست عزیز یه مقدار بالاتر از گیتی که وارد میشدیم یه گیت دیگه هست که نگهبانی اونجا تخریب شده من امروز رفته بودم اونجا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، raham ، mhz_ir ، amir82 ، mitme ، ensan ، lilistar ، peyman1355 ، mdna ، farmin ، princesess ، usa lover ، HRSH ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 00:19)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 23:11)yashim نوشته:  مباركه. ايشالا هر جا هستيد موفق باشيد. كاش من هم هم سن شما بودم. از من كه اصلا اپديت هم نميشه. مونده سر جاش.
یاشیم
هر وقت از انتظار خسته شدی و نا امید، دو هفته پیش و قبل ترش رو یادت بیاد. موقعی که حتی ده درصد هم امید به گرفتن ویزات نداشتی و یه جورایی خودتو راضی می کردی که به سفرت نگاه تفریحی داشته باشی. راستشو بگم همه و از جمله خود من حتی همون ده درصد هم احتمال موفقیتت رو نمی دادیم. علتش هم این بود که فقط یک مورد مشابه تو بود که با کلی سعی و تلاش و مکافات تونسته بود ویزا بگیره و تازه اون بنده خدا یک سال هم ازت بزرگتر بود. همه موارد مشابه بی درنگ با برگه قرمز برگشته بودن. ولی با پشتکار و هوش بالای خودت، دعای خیر پدر و مادرت و انرژی مثبت همه ی 2013ایها رفتی و غیر ممکن رو ممکن کردی. حالا احتمال گرفتن ویزا برات شده 99 درصد. پس خوشحال باش و قدر موقعیت بی نظیری که برات پیش اومده رو بدون. همونطور که با انرژی مثبت 2013ایها تا اینجا پیش اومدی بعد از این هم با قدرت جلو خواهی رفت. یک نگاهی به "منتظر سرای افشین" بندازی می بینی که پایین صفحه هستی و اگر قرار به نا امیدی باشه به اندازه یک کلاس مدرسه تون جلوت قرار دارند. می بینی که با وجودی که انتظار طاقتشون رو طاق کردی چقدر امیدوار و با روحیه ان و به همدیگه دلداری میدن. پس نا امیدی و ناشکری رو از خودت دور کن که حتی برای کوچیک ترین 2013ای هم شایسته نیستRolleyes.
من راستش احتمال 99 درصد می دادم که کارش ردیف می شه اینو جدی می گم.
راستی اگر برای زبان یا پذیرش کمکی خواستی بگو، من اطلاعات خوبی دارم. البته فرم خوب هم دارم در این زمینه احتمالا بچه ها بهت معرفی کردن.
روزهای خوب در انتظار تو هست این رو بدون تردید مطمئن هستم.
Cool
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، اردوان ، payam62 ، lilac ، گل نهال ، yashim ، armin1 ، raham ، peyman1355 ، farmin ، Tomas
تقدیم به تاپیک کلیرنس 2013

Update 2-Feb-2013
Visa Status File

Update 3-Feb-2013
Visa Status File

تغییرات انجام شده در این آپدیت:
1-Renge شماره ها از 1000 تایی (1000-1999) به دوره های اعلام کارنتی تغییر کرده (0001-1900، 1901-2350، 2351-2700، 2701-3400)
با تشکر و استفاد از گزارشات bayat_r عزیز.

2-در شماره های کیس آنکارا 2013AS1211 صحیح می باشد که در آپدیت قبلی اشتباها 2012AS1229 آورده شده بود(این شماره مربوط به ابوظبی می باشد.)

3-بخاطر اشتباه مورد 2 باید عرض کنم که بر روی فایل ابوظبی در حال کار هستم و به زودی آنرا هم در اختیار دوستان قرار می دهم.
"قابل توجه bayat_r عزیز و سایر دوستان سایت ابوظبی"

توضیحات:

مواردی که Yes و No مشاهده می کنید مربوط به اعلام کلیرنس شده ها طبق جداول اعلامی سایت آنکارا می باشند، بنابراین هرجا که مشاهده می کنید که کسی در Final Status نوشته Visa سبز رنگ دارد، اما در جلوش همه No است، یعنی یکضرب گرفته.

Refused هم تا آنجا که متوجه شدم بمعنی مشروط است، یعنی باید مدارکی را که مجددا خواسته اند بیاورند تا ویزا صادر شود. (نظر شخصی است). همانطور هم که ملاحظه می فرمایید موارد نادری این حالت اتفاق می افتد.

دوستان گرامی از طرح موضوعات متعدد و بی ارتباط با این تاپیک بپرهیزید.

Ready: Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html

Administrative processing: Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing.

In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

Issued: Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.

Refused: Please see the letter you received at your interview for more information.

Returned to NVC: Your case has been returned to the National Visa Center (NVC). Please contact NVC for further information. http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3177.html

.Transfer in progress: Your Immigrant Visa case has been transferred to another U.S. Consular office. You should check back for your case status at a later date
موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-02-03 ساعت 01:40)lot2013 نوشته:  تقدیم به تاپیک کلیرنس 2013

Visa Status File

اقا دمت گرم اینا رو از کجا گرفتی؟؟؟؟؟Wink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، seperelia ، raham ، lover usa ، peyman1355 ، lot2013 ، Tomas
سلام دوستان
جدول خوبي بود دستتون درد نكنه
يه سوال اينكه اين چند نفري كه refuse شدن دليلش چي بوده ؟
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: raham ، peyman1355 ، lot2013 ، lover usa ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 22:53)Almond نوشته:  دوستان هوووووووووووووووووووورررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! ما هم خوشگله رو گرفتیم ههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
ممنون از همه شما بچه ها! واسه ما 2.5 روز کاری زمان برد اما واسه چند تا از دوستان 1.5 روز کاری یعنی 3 شنبه پاسها رو دادند و 4 شنبه عصر با ویزا گرفتند.
ممممممممممممممممممممرررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی همه و همه و همه
خیلیییییییییییییییی مبارک دوست عزیزم فقط یه سوال تاریخ ویزاتون رو پاس از کی خورده؟(4جوابیه خخخخخخخخخخخخخخخخخ!)
1-از تاریخ مدیکال!
2-از تاریخ کلیرنس
3-از تاریخ روزی که پاس ها رو تحویل داد!
4-هیچ کدام!

مرسیBig Grin
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
(2013-02-03 ساعت 01:51)bmojtaba نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 01:40)lot2013 نوشته:  تقدیم به تاپیک کلیرنس 2013

Visa Status File

اقا دمت گرم اینا رو از کجا گرفتی؟؟؟؟؟Wink
آقا خیلی عالی بود
جریان این YES و NO هایی که زیر اون تاریخ خورده چیه؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: peyman1355 ، lot2013 ، lover usa ، Tomas
سلام
دوستان من هم مثل شما منتظر کلیر شدنم هر روز تو این تاپیک سر میزنم و مطالب دوستان رو میخونم میبینم بعضی ها با چه شور و شوقی منتظرند برند شاید برای بعضی ها همه چیز روتینگ هست و مشکل مالی ندارند که این جای افتخار برای منه ایرانی هست.اونجا با تحقیقاتی که کردم اونجور که توی ذهن ما باشه نیست. بعضی ها به نظر من فیلم های هالی وودی زیاد نگاه میکنند ولی اگه شرایط و تجربه کاری خوبی نداشته باشیم باید از صفر شروع کرد حالا حساب کنید ۲لار 4000 تومانی به اضافه بی زبونی چی میشه. درسته اونجا اولین کشور اقتصادی دنیاوحقوق شهر وندی بالاووووووو.... خیلی چیزهای دیگه. همه میدونند.باید بگم من چند سال پیش با همین شورو شوق باور نکردنی کارهامو سری کردم و با کلی ارزو و رویا رفتم دانمارک و همین چیزا که تو ذهن بعضی ها هست تو ذهنم بود اما خلاصه یهو دیدم همش سراب بود من این فضای جدید رو قبلا تجربه کردم خیلی سخت بود بعد از یک سال برگشتم اما بعد تلاش کردم و لاتاری نوشتم و الان هم خوشحالم که می خوام برم امریکا ولی ته دلم مثل شما که هورا میکشیدنیست. نمیتونم حسمو بگم فقط دوست دارم برم جائی که اینجا نباشه.اگه نظرم لحن تندی داشت از همه معذرت میخوام.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان