کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 09:52)jj bobo نوشته:  تو رو خدا ایرانی بازی رو کنار بذاریم که خرمون رو از پل رد کردیم وبه سوال کسی جواب ندیم و توجهی نکنیم.
سوالم اینه من که برنده اصلی هستم یا هر کس دیگه ای جای من برای اولین بار بدون نفرات زیر مجموعش میتونه بره یا حتما باید با زیر مجموعش بره.
یه مشکلی برام پیش اومده که خانومم قادر به همراهی من نیست
و آیا تنها برم به مشکل بر میخورم؟
کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این مورد داره یه جواب جامعی بده ممنون میشم
وآیا در فرودگاه یا اداره مهاجرت دلیلی برای اثبات عدم همراهی همسر لازم است؟

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان.
دوست گرامی افراد زیر مجموعه بدون نفر اصلی اولین بار نمی توانند وارد آمریکا شوند .ولی نفر اصلی می توانند .
بعد هم تو این مدت که شما هم می خواستید خرتان را از پل بگذرانید ما در اینجا دچار مشکل بزرگی شدیم که همین دوستان به قول شما خر از پل گذشته ومدیرهای عزیزی مثل عموسعید و گل نهال ولیلی واقاقیا و.... لحظه به لحظه در این شرایط سخت با بچه ها بودند .البته اینجا اگر کسی هم کاری می کند و یا جواب بچه ها را می دهد بسیار لطف می کند وما نباید طلبکار کسی باشیم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nasim ، mehrana ، zohre02 ، romance33 ، laili ، r_ent ، nedaba ، aghaghia ، azar1348 ، گل نهال ، mehrdad pharm ، nooshshahnar
بچه های 2013 اییی ان شاالله وقتی ویزاتون و گرفتین و به سلامتی رفیتن کشور مورد هدف ، یه مهمونیییییی باید بگیرینییییاااا Big Grin البته صبر کنین تا 2014 ایی ها هم بهتون بپیوندند بعد پارتی بگیریننن Big Grin . موفق باشین دوستای گلم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام دوستان- بعضی از عزیزان نوشتن با نبودن بلیط مواجه شدن- به نظرتون میشه از سایر فرودگاههامون که پروازهای خارجی هم دارن بلیط تهیه کرد؟ بد نیس یه بررسی اینطوری هم داشته باشیم
تشکر کنندگان: ali_gh ، zohre02 ، romance33 ، ghoghnoos ، r_ent ، مانترا ، azar1348 ، negar_karimi6
کاربران در حال بازدید این موضوع: abloom_ma، ali2013-13، ali_gh، amir_hma، AsemanAbee، azem2014، babak_1363، e76779، elham1984، farbod_frz، hosein1204، iraj im، khmp، kiana11، romance33، sayeh_m، sh-p، soroushmm، مهتاب - 2251، يلدا اهوازى، شادی قاسمی، 2 کاربر مخفی، 4 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، babak_1363 ، ali_gh ، مانترا ، mehrdad pharm
(2013-09-24 ساعت 10:28)azem2014 نوشته:  سلام دوستان- بعضی از عزیزان نوشتن با نبودن بلیط مواجه شدن- به نظرتون میشه از سایر فرودگاههامون که پروازهای خارجی هم دارن بلیط تهیه کرد؟ بد نیس یه بررسی اینطوری هم داشته باشیم
سلام دوست عزيز
پرواز هاي هواپيمايي امارات حتما جا ميده چون روزي 3 تا پرواز داره،اگه نشد با هواپيمايي آذربايجان يا قطر بصورت 1stopبرويد.
موفق باشيد
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: ghoghnoos ، romance33 ، r_ent ، zohre02 ، nedaba ، azar1348 ، گل نهال
(2013-09-24 ساعت 10:37)payam62 نوشته:  دوستان من همین الان آپدیت شدم. بدون ایمیل . به تاریخ 24

اگه تو امروز ویزا نگرفتی، من اسمم رو میزارم عمو سعید.... Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-24 ساعت 10:23)sh-p نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 09:52)jj bobo نوشته:  تو رو خدا ایرانی بازی رو کنار بذاریم که خرمون رو از پل رد کردیم وبه سوال کسی جواب ندیم و توجهی نکنیم.
سوالم اینه من که برنده اصلی هستم یا هر کس دیگه ای جای من برای اولین بار بدون نفرات زیر مجموعش میتونه بره یا حتما باید با زیر مجموعش بره.
یه مشکلی برام پیش اومده که خانومم قادر به همراهی من نیست
و آیا تنها برم به مشکل بر میخورم؟
کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این مورد داره یه جواب جامعی بده ممنون میشم
وآیا در فرودگاه یا اداره مهاجرت دلیلی برای اثبات عدم همراهی همسر لازم است؟

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان.
دوست گرامی افراد زیر مجموعه بدون نفر اصلی اولین بار نمی توانند وارد آمریکا شوند .ولی نفر اصلی می توانند .
بعد هم تو این مدت که شما هم می خواستید خرتان را از پل بگذرانید ما در اینجا دچار مشکل بزرگی شدیم که همین دوستان به قول شما خر از پل گذشته ومدیرهای عزیزی مثل عموسعید و گل نهال ولیلی واقاقیا و.... لحظه به لحظه در این شرایط سخت با بچه ها بودند .البته اینجا اگر کسی هم کاری می کند و یا جواب بچه ها را می دهد بسیار لطف می کند وما نباید طلبکار کسی باشیم.
(پست موقت)
سلام دوست عزیز.اولاً خدا روشکر که دوستان جواب شما رو دادن چون شما توی تاپیک دیگه هم سوالتون رو مطرح فرمودید.اگه یه زحمت کوچولو به خودتون میدادین وچند صفحه قبلتر رو هم میخوندید مسلماً جواب سوالتون رو پیدا میکردین.تمام دوستان با عشق به همدیگه در مهاجرسرا فعالیت میکنن پس این لطفشونه که شامل حال ما میشه.اگه بازم یه کوچولو دیگه وقت میگذاشتین میدیدین که دوستان گل لاتاریمون که همرزمان خودتون هم هستند از جمعه تا حالا چه حالین.به هر حال خدا رو شکر که جوابتون رو گرفتین.امیدوارم به سلامتی وارد آمریکا بشید و روز های خوبی رو در کنار خانواده محترمتون سپری کنید.شاد باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: laili ، studpk ، sh-p ، zohre02 ، amjad ، aghaghia ، azar1348 ، abloom_ma ، mehrdad pharm
دوستان من متوجه نميشم آپ شدن يعني چي؟
مصاحبه هفته سوم July,ابوظبي،٣نفر،كلير بعداز ظهر ١٧سپتامبر
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، zohre02 ، مانترا ، azar1348
(2013-09-24 ساعت 01:27)b_argi نوشته:  دوستان عزیزم این داستان ادامه داره....
همین نیم ساعت پیش آپدیت شدم.....
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااا
RolleyesRolleyesRolleyes
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
شما پاستون و کی دادین
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: zohre02 ، pari pariaaa ، مانترا
(2013-09-24 ساعت 10:46)يلدا اهوازى نوشته:  دوستان من متوجه نميشم آپ شدن يعني چي؟

منظور همون آپدیت شدن هست
تشکر کنندگان: zohre02 ، يلدا اهوازى ، مانترا ، negar_karimi6
(2013-09-24 ساعت 10:19)sh-p نوشته:  سلام دوستان.
بعد هم تو این مدت که شما هم می خواستید خرتان را از پل بگذرانیدTongueBig Grin ما در اینجا دچار مشکل بزرگی شدیم که همین دوستان به قول شما خر از پل گذشته ومدیرهای عزیزی مثل عموسعید و گل نهال ولیلی واقاقیا و.... لحظه به لحظه در این شرایط سخت با بچه ها بودند .البته اینجا اگر کسی هم کاری می کند و یا جواب بچه ها را می دهد بسیار لطف می کند وما نباید طلبکار کسی باشیم.

یادمون باشه مشکلاتمون را گردن کسی نیندازیم.
حرکت کنیم و متوقع نباشیم.
تشکر کنندگان: zohre02 ، sh-p ، banafsh14 ، romance33 ، مانترا ، EKAM ، dana ، mrbonbon

بابك جان خدا رو شكر داري به ويزا نزديك ميشي، امروز هم آپ شدي.

خدايااااااااااااااا بابك و ديگر دوستانم را كمك كن در اين روزها و لحظات آخر دست خالي برنگردن.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-24 ساعت 11:04)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:19)sh-p نوشته:  سلام دوستان.
بعد هم تو این مدت که شما هم می خواستید خرتان را از پل بگذرانیدTongueBig Grin ما در اینجا دچار مشکل بزرگی شدیم که همین دوستان به قول شما خر از پل گذشته ومدیرهای عزیزی مثل عموسعید و گل نهال ولیلی واقاقیا و.... لحظه به لحظه در این شرایط سخت با بچه ها بودند .البته اینجا اگر کسی هم کاری می کند و یا جواب بچه ها را می دهد بسیار لطف می کند وما نباید طلبکار کسی باشیم.

یادمون باشه مشکلاتمون را گردن کسی نیندازیم.
حرکت کنیم و متوقع نباشیم.

درست است .منظور من هم همین بود.Wink
راستی شما الان نباید تو راه ابوظبی باشید عایا؟Big GrinTongue
تشکر کنندگان: romance33 ، parastoo500 ، zohre02 ، مانترا ، اریوبرزن ، dana
(2013-09-24 ساعت 11:02)shazad نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:46)يلدا اهوازى نوشته:  دوستان من متوجه نميشم آپ شدن يعني چي؟

منظور همون آپدیت شدن هست

ممنون ولي منظورم اينكه كجا آپديت شدن؟كدوم سايت؟
مصاحبه هفته سوم July,ابوظبي،٣نفر،كلير بعداز ظهر ١٧سپتامبر
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، romance33 ، zohre02 ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان