کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 18:07)گل نهال نوشته:  بنظر من ٣٥٠٠ ويزاي ايرانيان تموم شده والا ايروان كه منظم كيسها رو اعلام ميكرد و بجز يه نفر كه اونم ١٧ سپتامبر كلير شده بود، كلير شده بدون ويزايي باقي نمونده و ربطي به زود و دري رفتن افراد نداشته، همونطوري كه تو متن نامه نوشته ٧٪ ايران پر شده يعني ٣٥٠٠ ويزا تموم شده در تاريخ ٢٠ سپتامبر و اون ١٠-١٥ تايي هم كه دير رفتن اگه زودتر ميرفتن، ممكن بود ١٥ سپتامبر تموم بشه

یعنی لاتاری 2013 برای ایرانیها صرفنظر از سفارتی که محاسبه داشتند تمام شد؟
تشکر کنندگان: khmp ، zohre02 ، amairmonre ، azar1348 ، romance33
(2013-09-24 ساعت 18:28)gifa نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:18)marsha نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:07)gifa نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:01)payam62 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 17:53)gifa نوشته:  منظورم آپديت بود (گفتم خشن ننويسم هل شدم)

من بعد از مصاحبه 5 بار آپدیت شدن و در آپدیت ششم کلیریم اعلام شد.

ديگه بايد خشن بپرسما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه ديروز پاستونو نداديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از ديروز ميگم؟؟؟؟؟؟

گیفا جون شما از دیروز آپ شدین؟ واقعا این آپ بعد گرفتن پاس نشونه چیه؟؟؟

marsha جان ،ما وآقاي حيدري اصلا آپ نشديم،الان ايشو ن دارن به ما چپ چپ نگاه ميكنند ما هم به ايشون آقاي زنگنه هم داور هستندچون احتمالا يك كار خلافي انجام داديم

عزیزم اول امضاتو درست کن و اون فاز منفیرو از توش بردار..ایشالا همه چی درست میشه و فردا تو انکارا میترکونیم..ههههه
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: zohre02 ، amairmonre ، azar1348 ، romance33
vase ma emali nayumade
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: zohre02 ، ikamaly ، azar1348 ، sce ، romance33 ، majid194
(2013-09-24 ساعت 18:34)zohre02 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:27)joody نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:18)khmp نوشته:  چه کار کنم یعنی دیگه تموم شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
دوستان یه راهنمایی بکنید به نظرتون همسرم فردا بره پاسشو بگیره؟
عزيزم شما يه كيس بودين و ويزا به كيس تعلق ميگيره نه شخص ! اين جوابي هم كه فرستادن جواب اتومات هست و روش حساب نكنين چون به هر حال شما دو تا يه كيس محسوب ميشين و ايشون زير مجموعه ي شما هستن . تا تلفن نزدن به نظر من نرين سفارت

آخرش هم من متوجه نشدم که به تعداد کیسه و یا به تعداد افراد اگه به تعداد کیسه چرا به اقای پدی و پدر hosa ویزا ندادند

نه ، به كيس تعلق ميگيره نه فرد. اگه كل افراد كيس كلير بشن به همشون ويزا ميدن و اون ويزاها در واقع يكيه و مال كيسه
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: zohre02 ، khmp ، Sonaen60 ، azar1348 ، romance33
یعنی فقط دلم میخواد این GIFA ویزاشو بگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون موقع خودم میدونم چطوری از خجالتش در بیامم تو پیام خصوصی Smile Big GrinBig Grin
برای همه آرزو میکنم ویزاشون در بیاد ....
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، zohre02 ، azar1348 ، nedaba ، noura ، romance33 ، EKAM
برای من ایمیل اومده که بیا و پاست رو بگیر. ایروان هم دیگه ویزا نداره.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: zohre02 ، gbtm ، azar1348 ، sce ، e76779 ، 3rip ، گل نهال ، romance33 ، پدی ، lilistar
(2013-09-24 ساعت 18:38)marsha نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:28)gifa نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:18)marsha نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:07)gifa نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:01)payam62 نوشته:  من بعد از مصاحبه 5 بار آپدیت شدن و در آپدیت ششم کلیریم اعلام شد.

ديگه بايد خشن بپرسما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه ديروز پاستونو نداديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از ديروز ميگم؟؟؟؟؟؟

گیفا جون شما از دیروز آپ شدین؟ واقعا این آپ بعد گرفتن پاس نشونه چیه؟؟؟

marsha جان ،ما وآقاي حيدري اصلا آپ نشديم،الان ايشو ن دارن به ما چپ چپ نگاه ميكنند ما هم به ايشون آقاي زنگنه هم داور هستندچون احتمالا يك كار خلافي انجام داديم

عزیزم اول امضاتو درست کن و اون فاز منفیرو از توش بردار..ایشالا همه چی درست میشه و فردا تو انکارا میترکونیم..ههههه
به من که ایمیل زدن اب پاکی ریختن رو دستم...
بعد از یک سال دستشون درد نکنه
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، 3rip ، گل نهال ، romance33 ، پدی ، mehrdad pharm
(2013-09-24 ساعت 18:51)payam62 نوشته:  جواب کی سی سی به من :

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.
انکارا جواب داده؟من دیشب ایمیل زدم کی سیسی
جواب دادن اما عصر انکارا بهم ایمیل زد دوباره؟کی ایمیل زدید؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، gbtm ، azar1348 ، sce ، farshadsh ، romance33
(2013-09-24 ساعت 17:41)shilan نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 17:33)afshin4749 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 16:13)parsush نوشته:  موضوع این نیست که اونا ما ایرانی ها رو کنار گداشتن یا باهامون بازی کردن. موضوع اینه که امسال به توجه به شرایط گل و بلبل کشور همه ی هموطنایی که برنده شدن حتی اگه قصد رفتن و موندن هم نداشتن ولی رفتن ویزا گرفتن. موضوع ماییم نه اونا .
به نظر من ، اون هموطنی که میره ویزا میگیره ، اما قصد موندن نداره ، حق دیگرانی را که دوست دارن برن و بمونن و زندگی جدیدی را آغاز کنن رو پایمال میکنن !!! این چه رسمیه که بعضی از ماها داریم که میخوایم همه چیز رو توی زندگی بشکل انبار کردن مورچه ای باهاش برخورد کنیم ؟!! خب شما که عزیز من ، هموطن من نمیخوای بری ، چرا سهمیه بچه های بنده خدایی رو که الآن بخاطرش اینطور عذاب میکشن رو پر میکنی ؟ چی بگم والا ؟!!!!

متاسفانه بدبختی ما همین یه عده سر این قضیه همه چیشون از دست دادن و همه امیدشون همین بوده یه عده هم همش دنبال اینن که همه چیو با هم داشته باشن
خب کسی که ویزا رو گرفته مگه روانیه که نخواد بره. بنظرم هر کی که ویزا گرفته راهی میشه. مگه میشه کلی هزینه مصاحبه و مدیکال و ترانسفورتو به جون بخره و ویزا بگیره اونوقت نره. مگر طرف وافعا سادیسمی باشه. والااااااااااااااااااااااااا به خدا Shy
تشکر کنندگان: gbtm ، azar1348 ، sce ، zohre02 ، Sonaen60 ، farshad_m ، farshadsh ، mrr777 ، 3rip ، romance33 ، اریوبرزن ، mehrdad pharm ، sh_aytak
(2013-09-24 ساعت 16:35)sh_aytak نوشته:  همه پست ها رو میخونم ولی اصلا دلم نمیخواد برای پستهایی که بچه ها با ناراحتی زیاد مینویسن و از نگرفتن ویزا میگن رو دگمه تبریک و تشکر بزنم SadSadSad

من هم همینطور، بخدا از ناراحتی دارم خفه میشم.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، zohre02 ، saeed_gh ، farshadsh ، گل نهال ، 3rip ، romance33 ، negar_karimi6 ، پدی ، Leila12020
(2013-09-24 ساعت 19:02)ostokhan نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 16:13)parsush نوشته:  موضوع این نیست که اونا ما ایرانی ها رو کنار گداشتن یا باهامون بازی کردن. موضوع اینه که امسال به توجه به شرایط گل و بلبل کشور همه ی هموطنایی که برنده شدن حتی اگه قصد رفتن و موندن هم نداشتن ولی رفتن ویزا گرفتن. موضوع ماییم نه اونا .
به نظر من ، اون هموطنی که میره ویزا میگیره ، اما قصد موندن نداره ، حق دیگرانی را که دوست دارن برن و بمونن و زندگی جدیدی را آغاز کنن رو پایمال میکنن !!! این چه رسمیه که بعضی از ماها داریم که میخوایم همه چیز رو توی زندگی بشکل انبار کردن مورچه ای باهاش برخورد کنیم ؟!! خب شما که عزیز من ، هموطن من نمیخوای بری ، چرا سهمیه بچه های بنده خدایی رو که الآن بخاطرش اینطور عذاب میکشن رو پر میکنی ؟ چی بگم والا ؟!!!!

متاسفانه بدبختی ما همین یه عده سر این قضیه همه چیشون از دست دادن و همه امیدشون همین بوده یه عده هم همش دنبال اینن که همه چیو با هم داشته باشن
خب کسی که ویزا رو گرفته مگه روانیه که نخواد بره. بنظرم هر کی که ویزا گرفته راهی میشه. مگه میشه کلی هزینه مصاحبه و مدیکال و ترانسفورتو به جون بخره و ویزا بگیره اونوقت نره. مگر طرف وافعا سادیسمی باشه. والااااااااااااااااااااااااا به خدا Shy

بله كه ميشه ! من خودم چند تا از همين بچه ها رو ديدم كه اومدن فقط امريكا گرين كارت بگيرن برگردن . حتي يكي رو ميشناسم كه ارزونترين بليط رو از ايران به مقصد واشنگتن دي سي گرفته و الان سه هفته ست اونجا هتلن با خانمش كه تا گرين كارتشون اومد بيان ايران ... بعد من و بچه هام كه اينجا تنهاييم و دخترم كه از دوري باباش بيمار شده اينه آخر و عاقبتمون ...
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، saeed_gh ، e76779 ، aghaghia ، ostokhan ، nedaba ، farshadsh ، SHABAH51 ، abshar_wf ، mrr777 ، sh-p ، گل نهال ، 3rip ، bayat_r ، Hedieh20 ، romance33 ، khmp ، پدی ، mrbonbon ، amir82 ، mehrdad pharm

دوست خوبم ،
شما متوجه منظور ما نشدین !!! منظور ما اون عده ای بود که قصد زندگی در آمریکا رو ندارن و فقط هر شش ماه یکبار رفت و آمد میکنن که گرین کارتشون باطل نشه . خیلی ها هم هستن که فقط بار اول میرن و دیگه نمیرن و گرین کارتشون هم باطل میشه !!! نمونه های زیادی رو شخصاً دیدم .
تشکر کنندگان: nedaba ، Sonaen60 ، abshar_wf ، 3rip ، romance33 ، EKAM ، اریوبرزن
ای پرنده مهاجر ای پراز شهوت رفتن
فاصله قد یه دنیاست بین دنیای تو بامن
تورفیق شاپرکها من تو فکر گلمونم
تو پی عطر گل سرخ من حریص بوی نونم
دنیای تو بینهایت همه جاش مهمونی نون
دنیای من یه کف دست روی سقف سرد یه کوه
من دارم تو ادمکها می میرم ......
توبرام از پریا قصه می گی....
من توی پیله وحشت می پوسم ....
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: farshadsh ، Sonaen60 ، romance33
(2013-09-24 ساعت 18:34)zohre02 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:27)joody نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:18)khmp نوشته:  چه کار کنم یعنی دیگه تموم شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
دوستان یه راهنمایی بکنید به نظرتون همسرم فردا بره پاسشو بگیره؟
عزيزم شما يه كيس بودين و ويزا به كيس تعلق ميگيره نه شخص ! اين جوابي هم كه فرستادن جواب اتومات هست و روش حساب نكنين چون به هر حال شما دو تا يه كيس محسوب ميشين و ايشون زير مجموعه ي شما هستن . تا تلفن نزدن به نظر من نرين سفارت

آخرش هم من متوجه نشدم که به تعداد کیسه و یا به تعداد افراد اگه به تعداد کیسه چرا به اقای پدی و پدر hosa ویزا ندادند
والا تو سايتشون كه نوشتهpersonحالا ديگه خودتون قضاوت كنيد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: gbtm ، romance33 ، ojee
(2013-09-24 ساعت 19:16)ostokhan نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 19:11)joody نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 17:33)afshin4749 نوشته:  به نظر من ، اون هموطنی که میره ویزا میگیره ، اما قصد موندن نداره ، حق دیگرانی را که دوست دارن برن و بمونن و زندگی جدیدی را آغاز کنن رو پایمال میکنن !!! این چه رسمیه که بعضی از ماها داریم که میخوایم همه چیز رو توی زندگی بشکل انبار کردن مورچه ای باهاش برخورد کنیم ؟!! خب شما که عزیز من ، هموطن من نمیخوای بری ، چرا سهمیه بچه های بنده خدایی رو که الآن بخاطرش اینطور عذاب میکشن رو پر میکنی ؟ چی بگم والا ؟!!!!

بله كه ميشه ! من خودم چند تا از همين بچه ها رو ديدم كه اومدن فقط امريكا گرين كارت بگيرن برگردن . حتي يكي رو ميشناسم كه ارزونترين بليط رو از ايران به مقصد واشنگتن دي سي گرفته و الان سه هفته ست اونجا هتلن با خانمش كه تا گرين كارتشون اومد بيان ايران ... بعد من و بچه هام كه اينجا تنهاييم و دخترم كه از دوري باباش بيمار شده اينه آخر و عاقبتمون ...

واقعا چرا آخه؟ فکر کنم این افراد فقط میخوان گیرین کارتو بگیرنو بیان ایران پز و افده بدن. در کل اون سادیسمی بونشون که زیر سوال نمیره. بخدا بعضی وقتها کارایی میکنیم که فقط در خور ایرانی بودنمون هست و توی هیچ جای دنیا از این کارا نمیشه. والا حق دارن با این اوضاع ایرانیها رو انقدر بازی بدن تو تمام امور
شماها الان عصبانيين اين حرفا چيه ميزنين هر كسي كه شرايطشو داره ميتونه لاتاري شركت كنه ويزا بگيره بره بياد يا بمونه اينو آمريكا اجازه ميده شما چرا ناراحتين؟ شانسه شانس حالا اگه به ما ويزا نرسيده بقيه چه گناهي كردن حالا هرفكري دارن ميخوان فقط پاس بگيرن و بيان پز بدن ميخوان برن و بمونن به كسي مربوط نيست
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: gbtm ، amjad ، jjbahale ، r91 ، maryam_a ، 3rip ، mohamadtj ، romance33 ، marigol61 ، roeentan ، EKAM ، Ahmad0756 ، nedaba ، mehrdad pharm ، poone59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان