کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 19:59)hoseinizadehir نوشته:  متاسفم که این خبرو میدم .همسرم 1 ساعته پیش رفتند سفارت ویزای من و دخترم رو گرفتند و با اینکه ایشون هم صبح آپ شده بودند پاس سفید تحویلشون دادند و گفتند ویزای ایرانیها تمام و ویزای دختر و خانمتون جز آخرین ها بوده. بله متاسفانه همسر من هم ویزا نگرفتند. از من خواستند از شما بپرسم با این توضیح شسته رفته سفارت باز هم اونجا بمونند یا نه برگردند نظر دوستان چیه؟از ناراحتی بچه ها داشتم خفه میشدم ولی حالا دارم میمیرم.... خیلی حالم بده......

خوب انگار کسی تظری راجع به سفارت ایروان و اتفاقی که واسه بچه های اونجا افتاده ،نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟ متشکرم از حسن توجه شما
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: romance33 ، SHABAH51 ، pari pariaaa ، bigharar ، khmp ، babak_1363
(2013-09-24 ساعت 19:59)hoseinizadehir نوشته:  متاسفم که این خبرو میدم .همسرم 1 ساعته پیش رفتند سفارت ویزای من و دخترم رو گرفتند و با اینکه ایشون هم صبح آپ شده بودند پاس سفید تحویلشون دادند و گفتند ویزای ایرانیها تمام و ویزای دختر و خانمتون جز آخرین ها بوده. بله متاسفانه همسر من هم ویزا نگرفتند. از من خواستند از شما بپرسم با این توضیح شسته رفته سفارت باز هم اونجا بمونند یا نه برگردند نظر دوستان چیه؟از ناراحتی بچه ها داشتم خفه میشدم ولی حالا دارم میمیرم.... خیلی حالم بده......

خیلی متاسفام برای این اتفاق
به نظر من ایشون بهتره دیگه برگردن

شما اصلا نگران نباشید همسر گلتون حداکثر تا یکسال دیگه با ویزای فامیلی سریع به شما ملحق خواهد شد بدون هیچ شک و شبهه ای
حکمتی در این اتفاق است! بخصوص مورد شما که همسرتون موندن ولی شما رفتید. شاید باید ایشون می موندن!
با اینکه واقعا سخته ولی شما مطمئنن می تونید موقتا به تنهایی از پس زندگی در یو اس بربیاید. شما یک بانوی استوار از سرزمین پارس هستید!

یک مقدار برنامه هاتون رو با شرایط جدید تغییر بدید و از همین فردا برید به دنبال کار و زندگی. همسر عزیزتون هم از دور با شما هستند، قوی و محکم!

یکسال زمان زیادی نیست، باور کنید. ضمن اینکه همسرتون می تونن با ویزای توریستی مدتی پیش شما باشن. ۳ ماه می تونن حتی می تونن تمدید کنن و بیشتر باهاتون باشن. هر چند یک کوچولو هزینه داره.

قوی باشید و با دلی محکم و امیدوار و با لبخندی سبز به استقبال زندگی جدید بروید.

برای شما و خانواده گرامی تان آرزوی موفقیت و صحت و شادمانی را دارم. Rolleyes
تشکر کنندگان: vmware ، mhb161 ، hoseinizadehir ، 3rip ، kasrafo ، romance33 ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، pari pariaaa ، Sonaen60 ، roeentan ، laili ، bigharar ، EKAM
(2013-09-24 ساعت 20:53)payam62 نوشته:  خانم گل نهال، هدفتون از این فراخوان چیه ؟

دوستان ازم خواستن كه ببينيم چندتا هستن و بتونن با هم هماهنگ باشن واسه هركاري
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mhb161 ، bayat_r ، payam62 ، aghaghia ، romance33 ، SHABAH51 ، mrr777 ، roeentan ، ojee ، nedaba ، mehrdad pharm
اتاپ بلوار چنين شبي رو به خودش نديده.
حداقل 40نفر جمع شدن تو لابي كوچيك اينجا از همه هتلها.
همه سرشار از بيم و اميد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام دوستای خوبم. الان آنکارا 5 تا از بچه هایی رو که من میشناسم رو بعد از جمعه 20 سپتامبر ایشود کرده. پس ظرفیت باز شده. امیدوار باشین.
اینم بگم که یکیشون دیروز پاسشو داده سفارت. البته بعضی از دوستامم که پنج شنبه پاسشونو دادن سفارت سفید گرفتن. البته کلیر نشده بودن.
خبرا موثقه من آنکارام و همشونو میشناسم.
خدایا دل دوستـــــامو نشـــــــکن فقط همیـــــــن
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
(2013-09-24 ساعت 20:39)vmware نوشته:  من با اینکه اعتقاد دارم تا کسی جای هم قطاران جا مونده از لاتری 2013 نباشه نه این دوستان عزیز رو درک میکنه نه پی به عمق فاجعه ای که برای این دوستان رخ داده میبره .
البته خیلی از دوستان هم دیدم با امید و پر انرژی با این اتفاق کنار اومدند و از این فاجعه یه سکوی پرتاب برای خودشون میسازند و میرن به سوی پیروزی و ادامه زندگی.
حالا اون مطلبی که میخوام عرض کنم اینه که دیدم خیلی از دوستان به خاطر غمی که دارند و عصبانی شدن که به حق هم هست انصاف رو کنار میزارن و به هر نحوی به این سیستم اعتراض و توهین میکنند
به طور مثال اینها با اینهمه نرم افزار و ... یه چرتکه هم مینداختن اینطوری نمیشد.اینها فقط با ایرانیها این کار رو میکنند .مسئله از بالا آب میخوره این یه توطئه است .اگه سری دوم اعلام نمیکردند اینطوری نمیشد و ...خیلی مطالب دیگه.
اما آیا میدونید سفارت خانه های آمریکا درسال چند هزار مصاحبه برای ویزاهای مختلف انجام میده اعم از خانوادگی ،لاتری،ازدواج،کاری،توریستی،Cیاسی و ...واقعا تصور اینهمه درخواست و برنامه ریزی برای اینکار واقعا پتانسیل بالایی لازم داره این دقیقا نشان از جهان اولی بودن اینهاست ما تو کشور خودمون با تمام فضای بسته که واقعا مسافرتهای خارج از کشور برای قشر خاصی از هموطنان میسره شما مشاهده میکنید برای صدور و تمدید و کارهای دیگه روادید ما چه وضعیتی داریم یعنی نیازهای خودمون رو هم پاسخگو نیستیم وای به حال این که بخواهیم از طریق سفارت خانه هامون به مردم دنیا ویزا بدیم البته باید بگم این فقط ما نیستیم واقعا مدیریت اینهمه درخواست کار هر کشوری نیست.
مسئله دوم اینه که شما یک نگاه کوچولو هم به جدول برندگان 2013 بندازین میبینید ایران بالاترین برنده ها رو امسال داشته و این انتهای لطف و سخاوت درحق ایرانیهاست بعضی کشورها چند سال اصلا بهشون سهمیه تعلق نمیگیره به دلایل مختلف همین که تا الان ما رو نبردند جزو کشورهای خطرناک که اسمش رو نمیارن دستشون درد نکنه .
اینها با توجه به اتفاقات سال گذشته که ایرانیها بیش از 1000 تا ویزاشون میسوخته تمام تلاششون رو کردند که امسال این اتفاق نیفته حالا این بی انصافی نیست که ما 3500 ویزای صادر شده رو ندید بگیریم و 100 تای جامونده رو ببینیم و بگیم اینا فلانن بیسارن.
مطمئن باشید برنامه ریزی به این سادگی ها هم نیست که بگیم الان اینقدر بیان حالا اینقدر و کلیر کنیم حالا اینقدر ویزا صادر کنیم حالا بگیم تو بیا تو نیا مهم اینه که اینا 6029 نفر رو برنده اعلام کردن و خطاشون 100 تا 200 نفر تو روزهای آخر بوده و این مقدار خطا تو این حجم کار گریز ناپذیره.
در آخر همونطور که عرض کردم ما درک اتفاق افتاده واسه این دوستان رو نداریم همونقدر هم درک اتفاقات افتاده تو این پروسه رو هم نداریم پس نمیشه این سیستم رو متهم به بی نظمی و ... کنیم و همونطور که همه میگن هیچ جای دنیا مدینه فاضله نیست و تو سیستم اداری هر کشوری ضریب خطا وجود داره حتی خیلی وقتها ضریب خطای کشورهای پیشرفته درصدش از باقی جاهها بالاتره اما اونچه که مسلمه ایالات متحده تو دنیا بعنوان یه ابرقدرت تو هر زمینه ای شناخته شده است چه علمی چه نظامی و ... که داره دنیا رو مدیریت میکنه.

با اینکه با نظرتون موافقم ولی بازم معتقدم دوستانی که ویزا نگرفتند دارن چوب اشتباهات KCC رو میخورن.
تمام این قضیه برمیگرده به لاتاری 2012 که سری اول اشتباه کردن و برای همین قرعه کشی رو کنسل اعلام کردن. و دوباره قرعه کشی کردند.
خب مسلما خیلی ها مثل من وقتی سری اول قرعه کشی برنده نشدن دیگه سایت رو چک نکردن، و کمتر اشخاصی این شانس رو داشتن تا مثل من بصورت اتفاقی متوجه بشن که نتایج ابطال شده و قرعه کشی دوباره انجام میشه و باز هم کمتر کسانی یادشون بود که نتایج رو دوباره چک کنند.
نتیجه این شد که لاتاری 2012 کمترین مراجعه کنندگان به سفارت را داشت، خیلی ها از برنده شدنشون اطلاع نداشتند، ما از بچه های 2012 مهاجرسرا چند نفر رو داشتیم که تازه در ماه سپتامبر متوجه برنده شدنشون شده بودند و تصور کنید چقدر ویزا اضافه آمده بود که این دوستان در این یکماه هم مدارکشون رو ارسال کردن و هم مصاحبه رفتند و هم ویزا گرفتند.
و ببینید چقدر ویزا اضافه بود که حتی روز 30 سپتامبر هم بیشتر بچه ها که پاسپورت ها رو داده بودن سفارت با ویزا برگشتن.

اینا همش نشونه ی این بود که خیلی از برنده ها اونقدر خوش شانس نبودند که متوجه برنده شدنشون بشن. و KCC انقدر با این قضیه ابتدایی برخورد کرد و اصلا متوجه نشد که دلیل عدم مراجعه تعداد زیادی از برنده های 2012 مطلع نبودشونو بوده ، نه اینکه نخواسته باشن بیان.
واسه همین برای اینکه قضیه 2012 تکرار نشه و ویزا اضافه نیارن اومدن لاتاری رو دو مرحله ای کردن.
اینجاست که متوجه میشیم اینا همه ی کاراشونم روی جساب کتاب نیست.
KCC اگر بخواد میتونه از خیلی راهها هزینه افراد رو کم کنه ولی هیچوقت این زحمت رو به خودش نداده، میتونه قانون معاینه پزشکی قبل از مصاحبه رو عوض کنه و اعلام کنه که افراد قبل از دریافت ویزا برن معاینه پزشکی ، یعنی اول برن مصاحبه اگر ویزای یکضرب گرفتن که برن معاینه پزشکی و بعد بیان ویزا بگیرن و اگر هم کلیرنس خوردن که برگردن کشورشون و هروقت کلیر شدن و برای دریافت ویزا اومدن برن معاینه پزشکی ، اینطوری خیلی هزینه های افراد پایین میاد.
متاسفانه لاتاری با همه ی خوبی هاش باگ های زیادی داره و متاسفانه دودش فقط تو چشم ما ایرانی ها میره که دستمون از همه جا کوتاهه.
تشکر کنندگان: Fardaye Roshan ، romance33 ، pari pariaaa ، sce ، mrr777 ، roeentan ، Rasoul_j ، پدی ، parastoo500 ، khmp ، sadeghi897 ، exxedus ، nedaba ، مانترا ، amir82
آقا معنی این ایشود چی ؟یعنی دیگه ویزا رو میگرن یا نه
چرا بعضیها ایشود میشن بعد پاس سفید میگیرن اصلا امکانش هست؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: romance33 ، 3rip ، sce ، mrr777 ، sadeghi897 ، مانترا
(2013-09-24 ساعت 21:05)alirezass نوشته:  آقا معنی این ایشود چی ؟یعنی دیگه ویزا رو میگرن یا نه

دوست عزیز، Issued به معنای صادر شدن هست، یعنی ویزاشون صادر شده و حتما میگیرن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-24 ساعت 21:07)aghaghia نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 21:05)alirezass نوشته:  آقا معنی این ایشود چی ؟یعنی دیگه ویزا رو میگرن یا نه

دوست عزیز، Issued به معنای صادر شدن هست، یعنی ویزاشون صادر شده و حتما میگیرن...

من که هنوز ایشود نشدم برای یکی از دوستان میپرسم چون شرایط ایشون مثل من هست گفتم شاید امیدی باشه برای من بازم میرسیBig Grin
پس آقا اینا که ویزای سفید میگیرن تو سایت ایشود نشده بودن موضوع ایینا چی دیگه؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: 3rip ، romance33 ، sce ، aghaghia ، sadeghi897 ، Farshid22 ، mehrdad pharm
(2013-09-24 ساعت 21:04)payam62 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 21:02)Fardaye Roshan نوشته:  سلام دوستای خوبم. الان آنکارا 5 تا از بچه هایی رو که من میشناسم رو بعد از جمعه 20 سپتامبر ایشود کرده. پس ظرفیت باز شده. امیدوار باشین.
اینم بگم که یکیشون دیروز پاسشو داده سفارت. البته بعضی از دوستامم که پنج شنبه پاسشونو دادن سفارت سفید گرفتن. البته کلیر نشده بودن.
خبرا موثقه من آنکارام و همشونو میشناسم.

لطفاً اسامی دوستان را اعلام کنید.
تو مهاجر سرا نمیدونم هستن یا نه
دو تا شون زن و شوهرن که با ما پنج شنبه دادن و الان ایشود شدن هر دو تا زوج اتاپ هستن(4)
یکی دیگه از دوستامم که محمده دیروز داده امروز ایشود شده اون هتل میناست(1)
اینا کسایی هستن که من میشناسم و خوب خیلی از بچه ها هم اونجا اگه ایشود بشن واسه اینکه دل دوستاشون اونجا نشکنه و استرس بهشون وارد نشه نمیگن...
فقط خدارو در نظر بگیرین اگه قسمت بود با هم میریم اگه هم نبود خدا بزرگه، حکیمه لابد خیرمون توشه...
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
(2013-09-24 ساعت 21:03)3rip نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 20:39)vmware نوشته:  من با اینکه اعتقاد دارم تا کسی جای هم قطاران جا مونده از لاتری 2013 نباشه نه این دوستان عزیز رو درک میکنه نه پی به عمق فاجعه ای که برای این دوستان رخ داده میبره .

با اینکه با نظرتون موافقم ولی بازم معتقدم دوستانی که ویزا نگرفتند دارن چوب اشتباهات KCC رو میخورن.
.

ببینید عرض بنده هم این بود که اینها هم خطا دارند اما با توجه به حچم کار این خطا طبیعی هست
شما به این دقت کن که اینها 3500 ویزا دادن
از ابتدا گفتند و اتمام حجت کردند که هیچ گارانتی برای صدور ویزا وجود نداره.
در مورد هزینه و مدیکال و ... هم مشکل اونها نیستند مشکل ماییم که تو کل دنیا جزو معدود کشورهایی هستیم که به ایالات متحده پرواز مستقیم نداریم.سفارت نداریم شما فکر کن اگه لاتری برنده شده بودی و سفارت امریکا تو خیابان جمهوری بود و مدیکال هم همون پاستور بود مهاجرت هم برای ما به معنای مرگ و زندگی نبود باز هم اگه ویزا نگرفته بودیم اینقدر ناراحت میشدیم؟؟دفعه اول که انکارا بودم با یه شهروند ترکیه هم کلام شدم میگفت من همیشه درعجبم شما ایرانیها چرا اینقدر عاشق مهاجرت به امریکا هستید.
اگه یه امار کلی از دنیا بگیرید با توجه به شرایط اقتصادی و گزینه های دیگه درخواست مهاجرت به امریکا نسبت به سالهای گذشته بسیار کمترشده.
اما بقول یکی از دوستان ازبس اینجا شرایط گل و بلبله حاضریم اینجا کار و زندگی و خاطرات و خانواده و خیلی چیزهای دیگه رو بزاریم و بریم اونجا تو رستوران کار کنیم باز هم از شرایط راضی باشیم.
بله دوست عزیز مشکل بزرک خود ما هستیم.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: sce ، studpk ، 3rip ، taleghani ، jjbahale ، sadeghi897 ، exxedus ، nedaba ، zohre02 ، gbtm ، daria
دوستان عزيز ، قديميها و جديدها ، لطفاً فعلاً بحث در مورد اينكه چي شد و چرا اينطوري شد رو بذاريم براي بعد از سپتامبر ، همه مون حرف براي گفتن زياد داريم ، الان همه منتظر خبر از كساني كه به سفارت رفتن هستيم و اطلاع رساني الان از همه چيز مهمتره .
با تشكر
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-09-24 ساعت 18:08)lilistar نوشته:  north.winds دوست عزيز شما تونستيد ديروز تاريخ تولد اشتباه در ويزاهاتون را درست كنيد ؟

بله .من 8 صبح رفتم پاسمو دم در ازم گرفتن. گفتن صبر کنم تا درست اش کنن برام بیارن . تا 10 صبر کردم نیاوردن رفتم سوال کردم گفتن ساعت 3 بیا اماده است اون ساعت رفتم گفتن برو داخل .اونجا اسمم و گفتم پاسمو اوردن اون ویزای قبلی رو باطل کرده بودن یه جدید برام پرینت کرده بودن و اینو سایت سفارت نوشته که در صورتی که ویزاتون اشکالی داشت یا زنگ بزنین یا ایمیل یا حضوری بیاین.بهترین مرجع خود سایت.البته من از کمک های همه دوستان بسیار متشکرم .مخصوصا علیرضا دیبا ی گل.
این توضیحات و دادم که سال های دیگه اگه این اتفاق برای کسی افتاد مثل من انقدر نگران نشه و راحت بره حلش کنه
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
(2013-09-24 ساعت 21:03)3rip نوشته:  
البته خیلی از دوستان هم دیدم با امید و پر انرژی با این اتفاق کنار اومدند و از این فاجعه یه سکوی پرتاب برای خودشون میسازند و میرن به سوی پیروزی و ادامه زندگی.
حالا اون مطلبی که میخوام عرض کنم اینه که دیدم خیلی از دوستان به خاطر غمی که دارند و عصبانی شدن که به حق هم هست انصاف رو کنار میزارن و به هر نحوی به این سیستم اعتراض و توهین میکنند
به طور مثال اینها با اینهمه نرم افزار و ... یه چرتکه هم مینداختن اینطوری نمیشد.اینها فقط با ایرانیها این کار رو میکنند .مسئله از بالا آب میخوره این یه توطئه است .اگه سری دوم اعلام نمیکردند اینطوری نمیشد و ...خیلی مطالب دیگه.
اما آیا میدونید سفارت خانه های آمریکا درسال چند هزار مصاحبه برای ویزاهای مختلف انجام میده اعم از خانوادگی ،لاتری،ازدواج،کاری،توریستی،Cیاسی و ...واقعا تصور اینهمه درخواست و برنامه ریزی برای اینکار واقعا پتانسیل بالایی لازم داره این دقیقا نشان از جهان اولی بودن اینهاست ما تو کشور خودمون با تمام فضای بسته که واقعا مسافرتهای خارج از کشور برای قشر خاصی از هموطنان میسره شما مشاهده میکنید برای صدور و تمدید و کارهای دیگه روادید ما چه وضعیتی داریم یعنی نیازهای خودمون رو هم پاسخگو نیستیم وای به حال این که بخواهیم از طریق سفارت خانه هامون به مردم دنیا ویزا بدیم البته باید بگم این فقط ما نیستیم واقعا مدیریت اینهمه درخواست کار هر کشوری نیست.
مسئله دوم اینه که شما یک نگاه کوچولو هم به جدول برندگان 2013 بندازین میبینید ایران بالاترین برنده ها رو امسال داشته و این انتهای لطف و سخاوت درحق ایرانیهاست بعضی کشورها چند سال اصلا بهشون سهمیه تعلق نمیگیره به دلایل مختلف همین که تا الان ما رو نبردند جزو کشورهای خطرناک که اسمش رو نمیارن دستشون درد نکنه .
اینها با توجه به اتفاقات سال گذشته که ایرانیها بیش از 1000 تا ویزاشون میسوخته تمام تلاششون رو کردند که امسال این اتفاق نیفته حالا این بی انصافی نیست که ما 3500 ویزای صادر شده رو ندید بگیریم و 100 تای جامونده رو ببینیم و بگیم اینا فلانن بیسارن.
مطمئن باشید برنامه ریزی به این سادگی ها هم نیست که بگیم الان اینقدر بیان حالا اینقدر و کلیر کنیم حالا اینقدر ویزا صادر کنیم حالا بگیم تو بیا تو نیا مهم اینه که اینا 6029 نفر رو برنده اعلام کردن و خطاشون 100 تا 200 نفر تو روزهای آخر بوده و این مقدار خطا تو این حجم کار گریز ناپذیره.
در آخر همونطور که عرض کردم ما درک اتفاق افتاده واسه این دوستان رو نداریم همونقدر هم درک اتفاقات افتاده تو این پروسه رو هم نداریم پس نمیشه این سیستم رو متهم به بی نظمی و ... کنیم و همونطور که همه میگن هیچ جای دنیا مدینه فاضله نیست و تو سیستم اداری هر کشوری ضریب خطا وجود داره حتی خیلی وقتها ضریب خطای کشورهای پیشرفته درصدش از باقی جاهها بالاتره اما اونچه که مسلمه ایالات متحده تو دنیا بعنوان یه ابرقدرت تو هر زمینه ای شناخته شده است چه علمی چه نظامی و ... که داره دنیا رو مدیریت میکنه.

تمام این قضیه برمیگرده به لاتاری 2012 که سری اول اشتباه کردن و برای همین قرعه کشی رو کنسل اعلام کردن. و دوباره قرعه کشی کردند.
خب مسلما خیلی ها مثل من وقتی سری اول قرعه کشی برنده نشدن دیگه سایت رو چک نکردن، و کمتر اشخاصی این شانس رو داشتن تا مثل من بصورت اتفاقی متوجه بشن که نتایج ابطال شده و قرعه کشی دوباره انجام میشه و باز هم کمتر کسانی یادشون بود که نتایج رو دوباره چک کنند.
نتیجه این شد که لاتاری 2012 کمترین مراجعه کنندگان به سفارت را داشت، خیلی ها از برنده شدنشون اطلاع نداشتند، ما از بچه های 2012 مهاجرسرا چند نفر رو داشتیم که تازه در ماه سپتامبر متوجه برنده شدنشون شده بودند و تصور کنید چقدر ویزا اضافه آمده بود که این دوستان در این یکماه هم مدارکشون رو ارسال کردن و هم مصاحبه رفتند و هم ویزا گرفتند.
و ببینید چقدر ویزا اضافه بود که حتی روز 30 سپتامبر هم بیشتر بچه ها که پاسپورت ها رو داده بودن سفارت با ویزا برگشتن.

اینا همش نشونه ی این بود که خیلی از برنده ها اونقدر خوش شانس نبودند که متوجه برنده شدنشون بشن. و KCC انقدر با این قضیه ابتدایی برخورد کرد و اصلا متوجه نشد که دلیل عدم مراجعه تعداد زیادی از برنده های 2012 مطلع نبودشونو بوده ، نه اینکه نخواسته باشن بیان.
واسه همین برای اینکه قضیه 2012 تکرار نشه و ویزا اضافه نیارن اومدن لاتاری رو دو مرحله ای کردن.
اینجاست که متوجه میشیم اینا همه ی کاراشونم روی جساب کتاب نیست.
KCC اگر بخواد میتونه از خیلی راهها هزینه افراد رو کم کنه ولی هیچوقت این زحمت رو به خودش نداده، میتونه قانون معاینه پزشکی قبل از مصاحبه رو عوض کنه و اعلام کنه که افراد قبل از دریافت ویزا برن معاینه پزشکی ، یعنی اول برن مصاحبه اگر ویزای یکضرب گرفتن که برن معاینه پزشکی و بعد بیان ویزا بگیرن و اگر هم کلیرنس خوردن که برگردن کشورشون و هروقت کلیر شدن و برای دریافت ویزا اومدن برن معاینه پزشکی ، اینطوری خیلی هزینه های افراد پایین میاد.
متاسفانه لاتاری با همه ی خوبی هاش باگ های زیادی داره و متاسفانه دودش فقط تو چشم ما ایرانی ها میره که دستمون از همه جا کوتاهه.
واقعا بعضي تصميماشون بي حساب و كتاب، اصلا چرا بايد به ماها كلييرنس ميخورد ؟ و چرابايد اينهمه طولاني ميشد پروسة؟ مگه زماني كه ما فرم ها رو فرستاديم KCC نميدونستن ما كجا كار ميكنيم؟ نميدونستن كيا سربازي رفتن ؟ همه رو تو فرم پر كرده بوديم.. مني كه مصاحبم تو ماه اپريل بود چرابايد تا سپتامبر منتظر تحقيقات مسخره اينا بمونم ؟ مني كه ٩ ماه قبلش فرم هام رو فرستاده بودم و جيك و پيكم رو توش نوشته بودم ، چرا بايد جوابم به سپتامبر ميرسيد كه اينجوري بشه؟ آياسربازي رفتن اجباري گناهه ؟
چرا اصلا كارنت كردن ؟ چرا مصاحبه كردن ؟ چرادليل كليير نشدن رو پس بهمون نميگن ؟؟؟؟؟؟؟؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: 3rip ، exxedus ، romance33 ، ensan ، zohre02 ، gbtm
(2013-09-24 ساعت 21:26)north.winds نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 18:08)lilistar نوشته:  north.winds دوست عزيز شما تونستيد ديروز تاريخ تولد اشتباه در ويزاهاتون را درست كنيد ؟

بله .من 8 صبح رفتم پاسمو دم در ازم گرفتن. گفتن صبر کنم تا درست اش کنن برام بیارن . تا 10 صبر کردم نیاوردن رفتم سوال کردم گفتن ساعت 3 بیا اماده است اون ساعت رفتم گفتن برو داخل .اونجا اسمم و گفتم پاسمو اوردن اون ویزای قبلی رو باطل کرده بودن یه جدید برام پرینت کرده بودن و اینو سایت سفارت نوشته که در صورتی که ویزاتون اشکالی داشت یا زنگ بزنین یا ایمیل یا حضوری بیاین.بهترین مرجع خود سایت.البته من از کمک های همه دوستان بسیار متشکرم .مخصوصا علیرضا دیبا ی گل.
این توضیحات و دادم که سال های دیگه اگه این اتفاق برای کسی افتاد مثل من انقدر نگران نشه و راحت بره حلش کنه

دوست گرامی مبارکه .اگه به علیرضا دسترسی دارین سلام برسونید بفرمایید ما خیلی دنبال ایشان گشتیم هتل نوا پالاس هم سر زدیم از اونجا رفته بودند کلی براش خوشحال شدم فکر کردم کلیر شده و رفته.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، 3rip ، romance33 ، Ehsan1358 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان