کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 19:34)smpf نوشته:  شماها الان عصبانيين اين حرفا چيه ميزنين هر كسي كه شرايطشو داره ميتونه لاتاري شركت كنه ويزا بگيره بره بياد يا بمونه اينو آمريكا اجازه ميده شما چرا ناراحتين؟ شانسه شانس حالا اگه به ما ويزا نرسيده بقيه چه گناهي كردن حالا هرفكري دارن ميخوان فقط پاس بگيرن و بيان پز بدن ميخوان برن و بمونن به كسي مربوط نيست
دوست خوبم ،
لازمه که یه توضیحی رو در مورد این ارسال شما بدم ، و اون اینکه ؛
خود دولت آمریکا هم این اجازه رو به اینگونه افراد نخواهد داد . هدف دولت آمریکا ، بسط و گسترش تنوع نژادیست !!! یعنی به این شرط به شما گرین کارت میده که مقیم بشید . که البته روی گرین کارت هم بهش اشاره شده !! یعنی ،Permanent Residentd یعنی مقیم دائم !!! نه مقیم موقت !!! . برای همینه که بعد از مدتی گرین کارت از این نوع افراد گرفته شده و باطل میشه . و یا اصلاً سیتیزن نمیشن !! . دوست خود بنده هم گرین کارتش در آخرین ورودش به آمریکا ازش گرفته شد و بجای اون یه ویزای سه ماهه بهش دادن و خلاصه انقدر به دردسر افتاد تا بعد از 8 ماه دادگاه رفتن و بدبختی و خرج و مخارج ، با این شرط که بمونه ، دوباره گرین کارتش رو بهش دادن . پس بدونید که اینطوری هم نیست که شما تصور میفرمایید .
بابا ول کنید بسه . چتون شده .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، mohamadtj ، mazlom khanom ، romance33 ، nedaba ، mrbonbon ، sh_aytak
متاسفم که این خبرو میدم .همسرم 1 ساعته پیش رفتند سفارت ویزای من و دخترم رو گرفتند و با اینکه ایشون هم صبح آپ شده بودند پاس سفید تحویلشون دادند و گفتند ویزای ایرانیها تمام و ویزای دختر و خانمتون جز آخرین ها بوده. بله متاسفانه همسر من هم ویزا نگرفتند. از من خواستند از شما بپرسم با این توضیح شسته رفته سفارت باز هم اونجا بمونند یا نه برگردند نظر دوستان چیه؟از ناراحتی بچه ها داشتم خفه میشدم ولی حالا دارم میمیرم.... خیلی حالم بده......
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
(2013-09-24 ساعت 19:45)afshin4749 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 19:34)smpf نوشته:  شماها الان عصبانيين اين حرفا چيه ميزنين هر كسي كه شرايطشو داره ميتونه لاتاري شركت كنه ويزا بگيره بره بياد يا بمونه اينو آمريكا اجازه ميده شما چرا ناراحتين؟ شانسه شانس حالا اگه به ما ويزا نرسيده بقيه چه گناهي كردن حالا هرفكري دارن ميخوان فقط پاس بگيرن و بيان پز بدن ميخوان برن و بمونن به كسي مربوط نيست
دوست خوبم ،
لازمه که یه توضیحی رو در مورد این ارسال شما بدم ، و اون اینکه ؛
خود دولت آمریکا هم این اجازه رو به اینگونه افراد نخواهد داد . هدف دولت آمریکا ، بسط و گسترش تنوع نژادیست !!! یعنی به این شرط به شما گرین کارت میده که مقیم بشید . که البته روی گرین کارت هم بهش اشاره شده !! یعنی ،Permanent Residentd یعنی مقیم دائم !!! نه مقیم موقت !!! . برای همینه که بعد از مدتی گرین کارت از این نوع افراد گرفته شده و باطل میشه . و یا اصلاً سیتیزن نمیشن !! . دوست خود بنده هم گرین کارتش در آخرین ورودش به آمریکا ازش گرفته شد و بجای اون یه ویزای سه ماهه بهش دادن و خلاصه انقدر به دردسر افتاد تا بعد از 8 ماه دادگاه رفتن و بدبختی و خرج و مخارج ، با این شرط که بمونه ، دوباره گرین کارتش رو بهش دادن . پس بدونید که اینطوری هم نیست که شما تصور میفرمایید .

دوست عزيز همه اينارو منم ميدونم ولي الان خود من افراد زيادي رو ميشناسم كه لااقل از پنج سال سه سالشو اومدن و رفتن والان پاس آمريكايي دارن اينا همه به كنار ولي ما نبايد به خودمون اجازه بديم در مورد ديگران اينطوري قضاوت كنيم افرادي هستند كه عزم موندن داشتن ولي به خاطر بيماري و هزينه هاش برگشتن و كارتشون سوخته ووووووو،لطفا اين بحث رو ادامه نديم چون نه جاش اينجاس نه فايده اي داره به اميد اينكه همه مون ويزامون بياد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: jjbahale ، maryam_a ، mhb161 ، afshin4749 ، Sonaen60 ، sce ، mohamadtj ، romance33 ، roeentan ، EKAM ، nedaba ، mrbonbon ، poone59
(2013-09-24 ساعت 18:51)payam62 نوشته:  جواب کی سی سی به من :

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.

manam be kcc emaıl zade budam ke emruz hamın javabo dadan
ankara be ehtemale zıad fagat mıkhast barge haro az daste ma begire\hala nagin mage ma ba un barge surati chikar mitunim bokonim
mikhad tamamo kamal 2013 va motagaziasho motafarreg bokone basato bebande
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: Sonaen60
دوستانی که متاسفانه ویزا بهشون نرسیده
فکر نکنم امریکا با ایرانیها مشکل شخصی داشته باشه من مطمئنم اگه هر کشوری دیگه این شرایطو پیدا می کرد همین طور باهاش برخورد می کردن
اگه دقت کنین چینی ها الان چند ساله به خاطر همین مسایل قانونی اصلا نمیتونن تو لاتاری شرکت کنن
پس خواهش میکنم فرهنگ بالای پارسی مونو نشون بدیم و مسایلو باهم قاطی نکنیم
بازم متاسفم برای همه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: mhb161 ، studpk ، afshin4749 ، Sonaen60 ، sce ، 3rip ، houmanmir ، romance33 ، pari pariaaa ، nedaba ، poone59
[/color]javabe ankara

The Department of State's National Visa Center holds the DV Lottery every year, and chooses 50,000 winners randomly from all qualified entries. The 50,000 visas are distributed among six geographic regions. No country in any region may be allotted more than 7 percent of the 50,000 total DVs available regardless of the number of persons registered for that country. We have learned from experience that not all of the first 50,000 persons selected will qualify for a visa or will even apply. For that reason, and to ensure that all 50,000 visas are used, more than 50,000 persons are selected and rank ordered. Unfortunately, this may also mean not all persons notified that they have been chosen in the DV lottery will be granted visas.

For DV-2013, the allotment of DVs to citizens of Iran has been exhausted earlier than expected because of an unexpectedly higher qualification rate among applicants. No additional visas can be made available, and DVs can no longer be issued and the program must be considered over for this year for citizens of Iran. We understand the disappointment felt by all those who began the application process with the expectations that they would be issued visas.

If you are still interested in immigrating to the United States, you may wish to consider entering the DV Lottery for 2015. In order to be qualified to enter the DV Lottery, you must have either a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. You must also be a native of a qualifying country for that year. The list of countries whose natives qualify for DV Lottery participation changes every year.

If you meet the above requirements, we recommend that you enter the DV Lottery for 2015. Detailed instructions on the DV 2015 application process will be available on our website at Travel.State.Gov in 2013. To be eligible for a visa, it is essential that the instructions for entry are followed exactly.

We regret we cannot give you a more positive response but we trust this information is helpful.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Sonaen60 ، 3rip ، romance33
حالا چرا اينقدر بحث سر موندن ورفتنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا اصل قضيه اينه كه ويزا ميدن يا نه؟؟؟؟؟ ديگه بقيه اش به خود شخص بستگي داره
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، 3rip ، negarita ، romance33 ، laili ، ojee ، nedaba ، babak_1363 ، mrbonbon ، Mehrdadordi ، mehrdad pharm ، sh_aytak
ieki az dustam chap miraft migoft che shansi rast miumad migof na chak zadim na chune....felani raft amrica
age ma shans dashtim ke nesfe rah injuri nemishod
omidvaram passportam ba visa bargarde ke rosvaie ammo khas nasham
تشکر کنندگان: گل نهال ، 3rip ، mhb161 ، bayat_r ، romance33 ، Sonaen60 ، r91 ، mehrdad pharm ، lilistar
فراخوان ديگر
كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، يلدا اهوازي, ali 2013, so-ar, sh-p, hamed13,mehdi389, شهره اكبري،saeed_gh,roham2012,fereshtehind, payampars, dpt,fardad1390,saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia ,nora hashemi, marsha,smpf,siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp, hosa
از ايروان: babash
از بمبئي: DIVE
از مونترال: amirazimi
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: afshin4749 ، abshar_wf ، aghaghia ، bayat_r ، romance33 ، pari pariaaa ، ojee ، shatsi ، nedaba ، mehrdad pharm
(2013-09-24 ساعت 20:04)jjbahale نوشته:  دوستانی که متاسفانه ویزا بهشون نرسیده
فکر نکنم آمریکا با ایرانیها مشکل شخصی داشته باشه من مطمئنم اگه هر کشوری دیگه این شرایطو پیدا می کرد همین طور باهاش برخورد می کردن
اگه دقت کنین چینی ها الان چند ساله به خاطر همین مسایل قانونی اصلا نمیتونن تو لاتاری شرکت کنن
پس خواهش میکنم فرهنگ بالای پارسی مونو نشون بدیم و مسایلو باهم قاطی نکنیم
بازم متاسفم برای همه

حداقل بايد طوري افراد را كارنت ميكردن كه ويزا بهشون برسه نه اينكه كارنت كنن بعد ويزا ندن بالاخره امار ويزاهاي باقي مونده را داشتن ' اگه كارنت نميكردن دوستان متحمل هزينه هاي سنگين و اين اعصاب خورديها نميشدن
تشکر کنندگان: afshin4749 ، romance33
(2013-09-24 ساعت 20:24)گل نهال نوشته:  فراخوان ديگر
كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، يلدا اهوازيali 2013, so-ar, sh-p, hamed13,mehdi389, saeed_gh,roham2012,fereshtehind, payampars, dpt,fardad1390,saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia ,nora hashemi, smpf,siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp, hosa
از ايروان: babash
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟

omidvaram khodaie tavana ie kari kone dele bache ha va khunevadehashun shad beshe
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، khmp
واقعا متاسفم الان که بچه های ابوظبی همه ناراحت هستند و دوستانی که همه پا به پای شما تا اینجا آمدند را ول کرده اید و به این موضوعات بی خودی می پردازید.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: 3rip ، honey rahmati ، mohamadtj ، houmanmir ، romance33 ، SHABAH51 ، pari pariaaa ، roeentan ، laili ، ojee ، پدی ، alvan ، nedaba ، Mehrdadordi ، amir82 ، lilistar ، sh_aytak
من با اینکه اعتقاد دارم تا کسی جای هم قطاران جا مونده از لاتری 2013 نباشه نه این دوستان عزیز رو درک میکنه نه پی به عمق فاجعه ای که برای این دوستان رخ داده میبره .
البته خیلی از دوستان هم دیدم با امید و پر انرژی با این اتفاق کنار اومدند و از این فاجعه یه سکوی پرتاب برای خودشون میسازند و میرن به سوی پیروزی و ادامه زندگی.
حالا اون مطلبی که میخوام عرض کنم اینه که دیدم خیلی از دوستان به خاطر غمی که دارند و عصبانی شدن که به حق هم هست انصاف رو کنار میزارن و به هر نحوی به این سیستم اعتراض و توهین میکنند
به طور مثال اینها با اینهمه نرم افزار و ... یه چرتکه هم مینداختن اینطوری نمیشد.اینها فقط با ایرانیها این کار رو میکنند .مسئله از بالا آب میخوره این یه توطئه است .اگه سری دوم اعلام نمیکردند اینطوری نمیشد و ...خیلی مطالب دیگه.
اما آیا میدونید سفارت خانه های آمریکا درسال چند هزار مصاحبه برای ویزاهای مختلف انجام میده اعم از خانوادگی ،لاتری،ازدواج،کاری،توریستی،Cیاسی و ...واقعا تصور اینهمه درخواست و برنامه ریزی برای اینکار واقعا پتانسیل بالایی لازم داره این دقیقا نشان از جهان اولی بودن اینهاست ما تو کشور خودمون با تمام فضای بسته که واقعا مسافرتهای خارج از کشور برای قشر خاصی از هموطنان میسره شما مشاهده میکنید برای صدور و تمدید و کارهای دیگه روادید ما چه وضعیتی داریم یعنی نیازهای خودمون رو هم پاسخگو نیستیم وای به حال این که بخواهیم از طریق سفارت خانه هامون به مردم دنیا ویزا بدیم البته باید بگم این فقط ما نیستیم واقعا مدیریت اینهمه درخواست کار هر کشوری نیست.
مسئله دوم اینه که شما یک نگاه کوچولو هم به جدول برندگان 2013 بندازین میبینید ایران بالاترین برنده ها رو امسال داشته و این انتهای لطف و سخاوت درحق ایرانیهاست بعضی کشورها چند سال اصلا بهشون سهمیه تعلق نمیگیره به دلایل مختلف همین که تا الان ما رو نبردند جزو کشورهای خطرناک که اسمش رو نمیارن دستشون درد نکنه .
اینها با توجه به اتفاقات سال گذشته که ایرانیها بیش از 1000 تا ویزاشون میسوخته تمام تلاششون رو کردند که امسال این اتفاق نیفته حالا این بی انصافی نیست که ما 3500 ویزای صادر شده رو ندید بگیریم و 100 تای جامونده رو ببینیم و بگیم اینا فلانن بیسارن.
مطمئن باشید برنامه ریزی به این سادگی ها هم نیست که بگیم الان اینقدر بیان حالا اینقدر و کلیر کنیم حالا اینقدر ویزا صادر کنیم حالا بگیم تو بیا تو نیا مهم اینه که اینا 6029 نفر رو برنده اعلام کردن و خطاشون 100 تا 200 نفر تو روزهای آخر بوده و این مقدار خطا تو این حجم کار گریز ناپذیره.
در آخر همونطور که عرض کردم ما درک اتفاق افتاده واسه این دوستان رو نداریم همونقدر هم درک اتفاقات افتاده تو این پروسه رو هم نداریم پس نمیشه این سیستم رو متهم به بی نظمی و ... کنیم و همونطور که همه میگن هیچ جای دنیا مدینه فاضله نیست و تو سیستم اداری هر کشوری ضریب خطا وجود داره حتی خیلی وقتها ضریب خطای کشورهای پیشرفته درصدش از باقی جاهها بالاتره اما اونچه که مسلمه ایالات متحده تو دنیا بعنوان یه ابرقدرت تو هر زمینه ای شناخته شده است چه علمی چه نظامی و ... که داره دنیا رو مدیریت میکنه.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته:  دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!
سلام دوست من من یه سوال داشتم ازتون آیا پدر شما ایشو هم شده بود یا فقط مثل من آپدیت میشن
اصلا برای من این سوال پیش اومده که ایشو یعنی چی؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: deineath ، leila_2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان