کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان ایا میشه به فارسی هم به سفارت ایمیل زد؟میتونن بخونن؟
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: azar1348
من و هيچكدوم از مديران با اوضاع پيش اومده دلمون نمياد اين تاپيك را قفل كنيم
به خدا ما هم غم داريم ما هم گريه ميكنيم براتون و ما هم شريك درد همتون هستيم
اميدوارم كسايي كه ويزا نگرفتند، موندنشون ده برابر مفيدتر از رفتنشون بشه و روز به روز درهاي خوشبختي و اميد واسشون باز بشه
باورم نميشد كه اينجوري بخواهيم با تاپيك كليرنس خداحافظي كنيم
خدايااااا دوستايي كه همراهمون نكردي از نعمتهايي كه داري بهشون بيشتر عطا كن
خدايا دوستامو تنها نذار
ديگه چشمام نميبينه كه بنويسم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
[عکس: 47c1cc9804cd3e041.jpg]
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
(2013-09-25 ساعت 15:18)گل نهال نوشته:  من و هيچكدوم از مديران با اوضاع پيش اومده دلمون نمياد اين تاپيك را قفل كنيم
اميدوارم كسايي كه ويزا نگرفتند، موندنشون ده برابر مفيدتر از رفتنشون بشه و روز به روز درهاي خوشبختي و اميد واسشون باز بشه
خدايا دوستامو تنها نذار

خوب برای چی میبندید؟ هنوز تا 30 سپتامبر بذارید باشه دیگه!
دوستان عزیز ستاره دار

خواهشمندیم در صورت تمایل به ادامه همکاری با یکدیگر به تاپیک http://mohajersara.com/thread-6831.html بپیوندید.....

خواهشمندم مدیران عزیز به همه دوستان عزیز اطلاع رسانی کنند
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: lilistar ، mhb161 ، pari pariaaa ، aghaghia ، گل نهال ، azar1348 ، hoseinizadehir ، User ، romance33
(2013-09-25 ساعت 15:26)hosa نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 15:18)گل نهال نوشته:  من و هيچكدوم از مديران با اوضاع پيش اومده دلمون نمياد اين تاپيك را قفل كنيم
خدايا دوستامو تنها نذار

خوب برای چی میبندید؟ هنوز تا 30 سپتامبر بذارید باشه دیگه!

توروخداااااااااااااااااا 5 روز ديگه صبر كنيد......
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
دوستان عزیز با دلی گرفته و چشمانی اشکبار از شما خداحافظی می کنم.امیدوارم کسانی که ویزا گرفتند مبارکشون باشه و بقیه هم انشالله در زندگی موفق وسلامت باشند .در آخر می خواهم از دوست خیلی خوب ومهربان و بهترین مدیر این تاپیک گل نهال عزیز تشکر کنم که تا آخرین لحظه پا به پای بچه ها بود و باعث افتخار این تاپیک است.

از همه دوستان خوبم(جودی/شبح/نوشهنار/خانم کریمی/خانم کمالی /عمو سعید/so-ar/b-argi/آذر 1348/بیات/مامان سایه/پیشو/e76779/دکتر پدی/دژایروان وبقیه........ بچه های گل این تاپیک) خداحافظی میکنم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-25 ساعت 14:56)ARI66 نوشته:  با سلام به همه دوستان
ضمن اطلاع و درك از شرايط نامناسب روحي اغلب بچه ها اما با توجه به اينكه 325 روووز منتظر اين لحظه بودم و در حقيقت پيشكسوت انكارا به حساب ميام اجازه ميخوام يه هوراااي كوچيك بكشم و اعلام كنم بالاخره دقايقي پيش ويزا مو از UPS تحويل گرفتم.اميدوارم اين اخرين ويزاي انكارا نباشه و خبراي خوب ديگه هم از دوستان بشنويم.
اجازه بديد همينجا از دوست بسيار عزيزم مستر بن بن كه به نوعي ويزا رو مديون ايشونم تشكر ويژه كنم,همينتور از خانم گل نهال كه اين اواخر با كمكشون خيلي باعث ارامش روحي شدن و بقيه مديران و همه دوستاي مهاجر سرايي عزيز كه در تمام اين مدت همراه و ياورم بودن...

آقا بعد 325 روز هورای کوچیک چیه؟ هورای بزرگ بکشید . به افتخار شما و با اجازه بقیه دوستان :
هورااااااااااااااا
Smile
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
(2013-07-20 ساعت 00:09)Saeedv13 نوشته:  دوستان منتظرم سلام
من فردا صبح رفع زحمت می کنم. خواستم بدین وسیله از حضور شما عزیزان خداحافظی کنم. می دونم که انتظار طولانی حال و حوصله ای براتون باقی نذاشته. همیشه تو زندگیم سعی کردم واقعیت ها رو ببینم و الان هم قصد دادن امید واهی به شما ندارم. شکی نیست که برنامه امسال تا حالا طبق روال سال های گذشته پیش نرفته. برای ما که به جزییات پروسه داخلی اونها دسترسی نداریم این تغییرات باید هم نگران کننده باشه. اگر کسی بگه همه چیز طبیعی و نرمال هست با اطلاعات موجود و در قیاس با گذشته حرفش قابل باور نخواهد بود. ولی من مطمئنم که کلیه سازمان های درگیر در ماجرا تا آخرین لحظه سعی خودشون رو برای دادن ویزا به متقاضیان باقیمانده خواهند کرد. همین اطمینان هست که به من آرامش میده. هر سازمان دولتی در هر جایی از دنیا در پایان سال مالیش یک بیلان کاری میده و طبق اون بیلان کاری بودجه و امکانات سال آینده شو از مرکز می گیره. اگر سفارت آنکارا دو برابر ایروان مصاحبه برگزار می کنه مطمئن باشید که در سال آینده برای انجام برنامه دو برابر نیروی انسانی و بودجه از وزارتخانه درخواست می کنه. اگر هر سازمان دولتی نتونه در پایان سال مالی بودجه تخصیصی رو جذب کنه و یا به برنامه های اعلام شده اش نتونه عمل کنه یا عملکرد مناسبی نداشته باشه، رییس اون تشکیلات به بی کفایتی متهم شده، مسیر ترفیعش مسدود میشه و در سال جدید افزایش بودجه و بکارگیری نیروی انسانی جدید هم برای اون سازمان در کار نخواهد بود. من نمیگم به همه ویزا خواهند داد در عوض به ضرس قاطع میگم که بنا به دلایل عقلی و نه احساسی و انرژی مثبتی همه دست به دست هم خواهند داد و سعی خودشون رو خواهند کرد که به همه شما ایرانی های عضو مهاجرسرا، هموطنان برنده ای که عضو این سایت نیستند و همه برندگان لاتاری در تمام کشورها ویزا بدهند وگرنه به وظایف خود عمل نکرده اند و در برابر مراجع بالاتر پاسخگو خواهند بود.
از لحاظ تیم مدیریت مهاجرسرا تاپیک کلیرنس مهمترین تاپیک این سایت هست. امیدوارم روز 30 سپتامبر 2013 افتخار قفل کردن این تاپیک مثل تاپیک بولتن ویزا نصیب من بشه. البته تنها در صورتی این عمل افتخار آمیزه که کسی دست خالی بر نگرده باشه. بنا بر مشکلات روزهای ابتدای مهاجرت حضور من کمرنگ تر خواهد بود ولی مطمئن باشید تا کلیر شدن آخرین نفر عمو سعید داستان تک تک شما رو دنبال می کنه و شما رو هرگز فراموش نخواهد کرد. با آرزوی کلیرنس و موفقیت همگی. ارادتمند: سعید.
دوستان خداحافظي نكنيد دلمون ميگيره به خدا توي اين اوضاع بد، هركي هم ميره بياد بهمون سر بزنه و از خودش و اونور رفتنش يا اينور موندنش در تاپيك " از هر دري سخني" بنويسه تا هميشه از هم باخبر باشيم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
با سلام به دوستان
من یک سئوالی از کسانی دارم که به ابوظبی برای مصاحبه رفته اند. آیا به این دوستان فرم 9 سئوالی از طرف سفارت پیشنهاد شده است یا خیر؟ چون در آنکارا به بعضی از دویتان که مدرک فوق لیسانس دارند چنین درخواستی می شود.
تشکر کنندگان: azar1348 ، زری وحدتی ، پدی
(2013-09-25 ساعت 16:50)گل نهال نوشته:  دوستان خداحافظي نكنيد دلمون ميگيره به خدا توي اين اوضاع بد، هركي هم ميره بياد بهمون سر بزنه و از خودش و اونور رفتنش يا اينور موندنش در تاپيك " از هر دري سخني" بنويسه تا هميشه از هم باخبر باشيم
ما که نتونستیم حتی با گرفتن ویزا از این تایپیک دل بکنیم .... هر دفعه اومدم مهاجرسرا قبل رفتن به هر تایپیک دیگه ناخوداگاه خودمو تو این تایپیک دیدم ... عادت شده بود ... تلخ شد آخرش ...
(2013-09-25 ساعت 12:56)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﻤﺮاﻩ
ﭼﻨﺪ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﻗﺒﻞ ﭘﺎﺳﭙﻮﺭﺕ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎ ﻭﻳﺰا اﻭﻣﺪ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﻌﺪ اﺯ 10 ﻣﺎﻩ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﻛﺸﻨﺪﻩ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ

ﭼﻜﻴﺪﻩ ﻭﺿﻌﻴﺖ:
17 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻥ ﺳﻓﺮ. به اﻧﻜﺎﺭا
17 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻋﺼﺮ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺪﻭﻥ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﺳﺎﻳﺖ ﺗﺮﻛﻲ
18 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﺗﺤﻮﻳﻞ ﺑﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ
19 اﭘﺪﻳﺖ
20 ﻋﺼﺮ ﺳﺎﻋﺖ 5-6 اﻳﺸﻮﺩ
25 ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻭﻳﺰا

ﺑﺎﻭﺭﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﺯﻳﺮ 2000 ﺟﺰﻭ اﺧﺮﻳﻦ ﻭﻳﺰاﻱ ﺻﺎﺩﺭ ﺷﺪﻩ ﻫﺴﺘﻴﻢ

ﺩﻭﺳﺖ داشتم ﺑﺮاﻱ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺷﺎﺩﻱ و ﻫﻮﺭا ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ
ﻭﻟﻲ...... ﮔﻮﻳﺎ ﺗﻘﺪﻳﺮ 2013 ﺳﺎﺯ ﺩﻳﮕﺮﻱ ﻣﻴﺰﻧﺪ

دوست عزیز صمیمانه بهت تبریک میگم. شرایط من هم خیلی شبیه شما بود اما ویزا نگرفتم." با شماره کیس سه رقمی بعد از کلی استرس بالاخره 17 سپتامبر کلیر شدم ، 18 سپتامبر پاسمو به سفارت ابوظبی تحویل دادم اما 22 سپتامبر پاسمو بدون ویزا بهم برگردوندن. اگه ابوظبی حداقل مثل آنکارا هم رفتار کرده بود قطعاً منم مثل شما باید ویزامو می گرفتم! تازه وقتی من پاسمو تحویل دادم اصلا خبری از تموم شدن ویزا نبود.
با این مقایسه میشه فهمید که سفارت ابوظبی خیلی ضعیف و بی مسئولیت تر از آنکاراست. "قابل توجه دوستان 2014"
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
خدايا دوستامو تنها نذار

من پارسال همبن موقع ها تو تاپیک 2012 نوشتم لطفا تاپیک رو قفل نکنید
http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid219435

کلی دوست پیدا کرده بودیم و به شخصه خیلی استفاده بردم

تجربه نشون داد اشتباه نکرده بودم و دوستان با بسته شدن تاپیک هر کدوم به یه مسیری رفتند و اون ارتباط قطع شد
هنوز هم همون پیشنهاد رو دارم اگه میخواهید اتحاد بین بچه ها از بین نره لطفا تاپیک رو قفل نکنید فوقش یه چهارچوبی میذارید و تو اون ضوابط مطالب نوشته مبشه
شاید باز موندن این تاپیک باعث دلگرمی بعضی از دوستان بشه که الان واقعا دلخوشی جز نوشتن تو اینجا ندارن و بعدها خواستن خاطراتشون رو مرور کنند.
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، azar1348 ، hsevensky2013 ، زری وحدتی ، mrr777 ، sce ، bayat_r ، Ehsan1358 ، romance33 ، محبت
دوستان الان به من ایمیل اومده و....

Case Reason: Hold case/221 G & Refusals/214B
Public Response: Dear Sir:

A letter along with your passports have been sent via OFC today. Please check instructions given in that letter regarding your case status.

Sincerely,

البته این در جواب ایمیل خودم بوده .

به هر صورت این هم پایان کار ما شد .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان