موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
الان داشتم تو سايت سيس شماره كيس ١ كه آنكارا مصاحبه شده بود را چك ميكردم خيلي واسم جالب بود، اونم ستاره دار كلير شده بودن و ايشود، برنده با دو تا بچه ها ويزا گرفته بود و نفر دوم هنوز ap بود. اين ديگه بدشانس ترين بوده بنظرم
موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و با تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن و با امید راهگشایی برای دوستانی که تا این لحظه منتظر هستند...میخواستم در اینجا اعلام کنم چنانچه از دوستان کلیر شده آمادگی دارن با ما به مقصد فلوریدا همسفر بشن(بغیر از مردان مجرد) لطفا پیام خصوصی بدن تا بتونیم در این مورد تبادل نظر کنیم..
باز هم از صمیم قلب برای دوستانی که تا این لحظه در انتظار بودند و هستند از درگاه خداوند آرزو میکنم هر چه زودتر به خواسته هاشون برسن.. یادمون نره این خداوند یکتاست که در طول زندگی راههایی رو پیش روی ما میگذاره ویا آنها رو می بنده.. چون هر چه صلاح ما است رو اون تعیین میکنه. و باید قبول کنیم که این آخر دنیا نیست و هیچوقت و هیچوقت نباید نا امید بود...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
چند جمله ای کوتاه برای دوستانی که در این روزهای پر انتظار نشسند و متاسفانه به نتیجه دلخواه خود نرسیدند. دوستانی که کلیر نشدین خواهشا این مطلب رو بادقت بخونید..
به یک مسئله فکر کنید که دوست دارید واقعاً درست شود. آیا باور دارید که درست میشود؟ شاید وقتش رسیده که اعتماد کنید .
واقعیت این است که همه چیز بالاخره درست میشود. زندگی بلد است از خودش مراقبت کند، چه شما بخواهید چه نخواهید. اگر نگاهی به زندگیتان بیندازید متوجه میشوید که همه اتفاقهای آن در آخر درست شدند و به بهترین نتیجه رسیدند.
اعتماد یعنی نتیجه را فراموش کنید. باید باور کنید که اهداف و آرزوهایتان اگر اعتماد به تحقق آنها داشته باشید، به حقیقت میپیوندند. اعتماد مجانی است و اجازه میدهد زندگی مسیر خود را طی کند، حتی اگر از آینده واهمه داشته باشید. اگر فقط کمی بیشتر اعتماد میکردید، زندگیتان چطور بود؟
دوست دارید اعتماد بیشتری به زندگیتان داشته باشید ؟ این مراحل ساده را دنبال کنید:
1 - آدمهایی که از اعتمادتان سوءاستفاده کردهاند را ببخشید
این اصلاً کار آسانی نیست. منظورمان این نیست که کسانیکه واقعاً به شما صدمه زدهاند را فراموش کنید. اما آنهایی که قصد آزارتان را نداشتهاند چه؟ آنهایی که خیلی وقت است به دنبال بخشش شما هستند و هنوز منتظرند که آنها را ببخشید؟ ماندن در ناراحتیهای گذشته فقط باعث میشود نتوانید اعتماد کنید که اوضاع بالاخره در آینده درست میشود.
2 - انتظار داشته باشید که دیگران غافلگیرتان کنند
قبل از اینکه از دیگران ناامید شوید به آنها فرصت دهید، ممکن است چیزی برای غافلگیر کردنتان داشته باشند. نگرانی از اتفاقاتی که ممکن است هیچوقت نیفتد، فقط اذیتتان میکند. و با این روش روابط صمیمانهتری با دیگران خواهید داشت.
3 - گرایشاتتان را اصلاح کنید
اعتماد یعنی به دیدگاهتان تغییری مثبت دهید. نگرش شما است که اهمیت دارد. زندگی پیش میرود و شما به آن واکنش میدهید. مهمترین چیز این است: این شمایید که واکنشتان را انتخاب میکنید.
4 - به استقبال چیزهای تازه بروید
اعتماد یعنی به استقبال اتفاقات جدید در زندگیتان بروید. قبل از اینکه در را باز کنید، هیچوقت نمیدانید چه چیزی پشت آن انتظارتان را میکشد.
5 - خودتان را با دیگران تقسیم کنید
اعتماد یعنی قسمت بیشتری از خودتان را برای دیگران آشکار کنید تا آنها هم بتوانند قسمت بیشتری از خودشان را به شما نشان دهند. شاید در ابتدا سخت باشد اما ارزش ریسک کردن را دارد. یادتان باشد، وقتی بدیهای زندگی را از خودتان دور کنید، خوبیهای آن هم از شما دور خواهند شد.
6 - به خودتان اعتماد کنید
اعتماد میگوید، «من به خودم ایمان دارم.» وقتی باور داشته باشید که قدرت کنار آمدن با هر چیزی که بر سر راهتان قرار میگیرد را دارید، آنوقت واقعاً این قدرت را خواهید داشت.
7 - باور کنید که درست خواهد شد
اعتماد یعنی قبل از اینکه سند و مدرک اینکه همه چیز درست میشود را دیده باشید، آن را باور کنید. گاهیاوقات قبل از اینکه پاداش را ببینید باید به بودن آن اعتماد داشته باشید. ممکن است برای این اول مجبور به انجام کارهایی شوید که اصلاً دوست ندارید یا باعث ناراحتیتان میشود اما اعتماد کنید که در مسیر درست قرار دارید و همه چیز در انتها درست خواهد شد.
اعتماد یعنی نترسید و پیش روید. اعتماد بعنی بااینکه نمیدانید چه پیش میآید اما برای آن جلو بروید. نظرتان چیست که اعتماد بیشتر را وارد زندگیتان کنید؟ مطمئن باشید از قدرت و آزادی که برایتان به همراه میآورد متعجب خواهید شد. به نظرتان این روش بهتری برای زندگی کردن نیست؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چقدر محیط اینجا غم داره هنوز که 4روز مونده!!! راستی ما هم دیروز هم امروز آپ شدیم . کسی میدونه این یعنی چی؟ یعنی میخوان پاسمونو سفید بدن ptt که آپ شدیم؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا
دلم معجزه میخواد......
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
اين تاپيكم كه مثل سفارت ها شده وسطاش همه دارن ميرن ،بابا مثلا يكسري افراد مظلوم در آنكارا هنوز منتظرندا، حداقل براي دلگرمي بچه ها هم كه شده بزرگان تا 30سپتامبر بمونند ديگه ،هرچند ممكنه اين انتظار سرانجامي نداشته باشه ولي از افشين وعمو سعيد ميخواهيم تا آخر با بچه ها باشند
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 18:07)gifa نوشته: اين تاپيكم كه مثل سفارت ها شده وسطاش همه دارن ميرن ،بابا مثلا يكسري افراد مظلوم در آنكارا هنوز منتظرندا، حداقل براي دلگرمي بچه ها هم كه شده بزرگان تا 30سپتامبر بمونند ديگه ،هرچند ممكنه اين انتظار سرانجامي نداشته باشه ولي از افشين وعمو سعيد ميخواهيم تا آخر با بچه ها باشند
حرف دل من هم..
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که انکارا هستید مطمئن باشید همتون ویزاتون میگیرید .شک نکنید.به دلم افتاده بدجور
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
از مدیران عزیز ، این درخواست رو دارم ؛
لطفاً به رسم سالهای گذشته ، این تاپیک رو برای برو بچه های 2013 هم ایجاد بفرمایید تا دوستانی که موفق به اخذ ویزا نشدن در این تاپیک مطالب خودشون رو ارسال بفرمایند . این پیشنهاد دارای دو نکته مثبت ست ؛
1- دوستان به ناگاه از محیط مهاجرسرا خارج نمیشن و دلتنگیهاشون رو با ما تقسیم میکنن و راهکارهای جدیدی رو پیش رو میبینند .
2- تجربیاتشون رو بصورت واقعی برای دوستان 2014 بیان میکنن .
تاپیک مورد نظر به این نام است :
توصیه ها و ناگفته های ناکامان 2013
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستانی که یکسالی بدون اینکه همدیگرو دیده باشیم، در کنار هم با غم و شادی ها گذران کردیم به امید اینکه آخر ماجرا ختم به خیر بشه. ولی نشد.
عزیزان یکسال عمر ، سرمایه ، احساسات ، روح و روان و .... بر سر قضیه ای گذاشتیم که واقعا آخرش قابل پیش بینی نبود.
به هر حال هر چی بود گذشت و تنها چیزی که برای شخص من مهمه رفاقت های نادیده ایه که در این جمع برقراربود.
به امید موفقیت همه دوستان ویزا گرفته و نگرفته و با آرزوی آینده ای سرشار از موفقیت و شادکامی برای همه شما دوستای گلم....فکر کنم دیگه پست گذاشتن هم بیهوده باشه....
به امید دیدار
ارادمند همه . بابک دل شکسته از نارفیقی روزگار
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 17:54)drmrs نوشته: (2013-09-25 ساعت 10:11)iraj im نوشته: از دوستانی که 2 شنبه پاسشونو دادند سفارت آنکارا آپدیت داشتند؟؟؟؟؟ماکه فعلا نه
سلام
شما که رفتید و پاس ها ر ادادید اپدیت نشدید اما من که نیامدم در این مدت دوبار نفر اول و امروز همه اپدیت داشنیم!!! فکر می کنم دچار عذاب وجدان شدند!
از همه دوستان عزیز تشکر می کنم به خاطر همه همدلی ها و وقت گذاشتن ها. برای اونها که ویزا گرفتند ارزوی سفری خوب و برای بازماندگان ارزوی روزهای بهتر را دارم.
ُسلام دوست عزیز، آخه چرا نرفتید پاستون رو بدید؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست