کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستانی که ستاره دار ویزا گرفته اند حتماً بخوانند

چندی پیش یکی از دوستان که شرایط اش مشابه من بود یعنی همسر و فرزندانش ویزا گرفته بودند اما خودش هنوز کلیر نشده بود گفت اگر من ویزا نگیرم مثل فاجعه می ماند. برایش گفتم که در زندگی اگر بتوانی زاویه نگاه ات را تغییر دهی حتی اتفاقات بد هم میتواند عادی و حتی شیرین باشد.
گفتم: اینگونه تصور کن که در لاتاری برنده نشده بودی و داشتی به روال معمول زندگی را می گذراندی. همانگونه که تا یک سال و نیم پیش اینگونه بود. در خانه ات نشسته بودی و کسی در میزد. فردی بود که می گفت: من از طرف وزارت خارجه آ م ر ی ک ا مزاحمتان میشوم. ما میتوانیم برای همسر و فرزندان تان ویزای فوری و گرین کارت صادر کنیم اما خود شما باید از طریق کیس خانوادگی اقدام کنید. در مواجهه با این پیشنهاد چه می کردی؟ غیر از این بود که از شادی از خود بی خود می شدی؟ آیا این خبر را بهترین خبر عمرت حساب نمی کردی؟ آیا از خوشحالی فریاد نمی کشیدی و عزیزان ات را در آغوش نمی گرفتی؟ آیا ممکن بود شما یا یکی از اعضای خانواده ات لحظه ای در پذیرش این پیشنهاد درنگ کنید؟
دوستانی که این شرایط را دارید خواهش می کنم این گذشته سختی را که همه با هم گذراندیم از همین امروز فراموش کنید و تصور کنید با پیشنهاد فوق مواجه شده اید. از اینجا به بعد انتخاب با شماست
RolleyesRolleyesRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
الان داشتم تو سايت سيس شماره كيس ١ كه آنكارا مصاحبه شده بود را چك ميكردم خيلي واسم جالب بود، اونم ستاره دار كلير شده بودن و ايشود، برنده با دو تا بچه ها ويزا گرفته بود و نفر دوم هنوز ap بود. اين ديگه بدشانس ترين بوده بنظرم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و با تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن و با امید راهگشایی برای دوستانی که تا این لحظه منتظر هستند...میخواستم در اینجا اعلام کنم چنانچه از دوستان کلیر شده آمادگی دارن با ما به مقصد فلوریدا همسفر بشن(بغیر از مردان مجرد) لطفا پیام خصوصی بدن تا بتونیم در این مورد تبادل نظر کنیم..
باز هم از صمیم قلب برای دوستانی که تا این لحظه در انتظار بودند و هستند از درگاه خداوند آرزو میکنم هر چه زودتر به خواسته هاشون برسن.. یادمون نره این خداوند یکتاست که در طول زندگی راههایی رو پیش روی ما میگذاره ویا آنها رو می بنده.. چون هر چه صلاح ما است رو اون تعیین میکنه. و باید قبول کنیم که این آخر دنیا نیست و هیچوقت و هیچوقت نباید نا امید بود...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
چند جمله ای کوتاه برای دوستانی که در این روزهای پر انتظار نشسند و متاسفانه به نتیجه دلخواه خود نرسیدند. دوستانی که کلیر نشدین خواهشا این مطلب رو بادقت بخونید..

به یک مسئله فکر کنید که دوست دارید واقعاً درست شود. آیا باور دارید که درست می‌شود؟ شاید وقتش رسیده که اعتماد کنید .
واقعیت این است که همه چیز بالاخره درست می‌شود. زندگی بلد است از خودش مراقبت کند، چه شما بخواهید چه نخواهید. اگر نگاهی به زندگیتان بیندازید متوجه می‌شوید که همه اتفاق‌های آن در آخر درست شدند و به بهترین نتیجه رسیدند.
اعتماد یعنی نتیجه را فراموش کنید. باید باور کنید که اهداف و آرزوهایتان اگر اعتماد به تحقق آنها داشته باشید، به حقیقت می‌پیوندند. اعتماد مجانی است و اجازه می‌دهد زندگی مسیر خود را طی کند، حتی اگر از آینده واهمه داشته باشید. اگر فقط کمی بیشتر اعتماد می‌کردید، زندگیتان چطور بود؟
دوست دارید اعتماد بیشتری به زندگی‌تان داشته باشید ؟ این مراحل ساده را دنبال کنید:

1 - آدمهایی که از اعتمادتان سوءاستفاده کرده‌اند را ببخشید
این اصلاً کار آسانی نیست. منظورمان این نیست که کسانیکه واقعاً به شما صدمه زده‌اند را فراموش کنید. اما آنهایی که قصد آزارتان را نداشته‌اند چه؟ آنهایی که خیلی وقت است به دنبال بخشش شما هستند و هنوز منتظرند که آنها را ببخشید؟ ماندن در ناراحتی‌های گذشته فقط باعث می‌شود نتوانید اعتماد کنید که اوضاع بالاخره در آینده درست می‌شود.
2 - انتظار داشته باشید که دیگران غافلگیرتان کنند
قبل از اینکه از دیگران ناامید شوید به آنها فرصت دهید، ممکن است چیزی برای غافلگیر کردنتان داشته باشند. نگرانی از اتفاقاتی که ممکن است هیچوقت نیفتد، فقط اذیتتان می‌کند. و با این روش روابط صمیمانه‌تری با دیگران خواهید داشت.
3 - گرایشاتتان را اصلاح کنید
اعتماد یعنی به دیدگاهتان تغییری مثبت دهید. نگرش شما است که اهمیت دارد. زندگی پیش می‌رود و شما به آن واکنش می‌دهید. مهمترین چیز این است: این شمایید که واکنشتان را انتخاب می‌کنید.
4 - به استقبال چیزهای تازه بروید
اعتماد یعنی به استقبال اتفاقات جدید در زندگیتان بروید. قبل از اینکه در را باز کنید، هیچوقت نمی‌دانید چه چیزی پشت آن انتظارتان را می‌کشد.
5 - خودتان را با دیگران تقسیم کنید
اعتماد یعنی قسمت بیشتری از خودتان را برای دیگران آشکار کنید تا آنها هم بتوانند قسمت بیشتری از خودشان را به شما نشان دهند. شاید در ابتدا سخت باشد اما ارزش ریسک کردن را دارد. یادتان باشد، وقتی بدی‌های زندگی را از خودتان دور کنید، خوبی‌های آن هم از شما دور خواهند شد.
6 - به خودتان اعتماد کنید
اعتماد می‌گوید، «من به خودم ایمان دارم.» وقتی باور داشته باشید که قدرت کنار آمدن با هر چیزی که بر سر راهتان قرار می‌گیرد را دارید، آنوقت واقعاً این قدرت را خواهید داشت.
7 - باور کنید که درست خواهد شد
اعتماد یعنی قبل از اینکه سند و مدرک اینکه همه چیز درست می‌شود را دیده باشید، آن را باور کنید. گاهی‌اوقات قبل از اینکه پاداش را ببینید باید به بودن آن اعتماد داشته باشید. ممکن است برای این اول مجبور به انجام کارهایی شوید که اصلاً دوست ندارید یا باعث ناراحتی‌تان می‌شود اما اعتماد کنید که در مسیر درست قرار دارید و همه چیز در انتها درست خواهد شد.
اعتماد یعنی نترسید و پیش روید. اعتماد بعنی بااینکه نمی‌دانید چه پیش می‌آید اما برای آن جلو بروید. نظرتان چیست که اعتماد بیشتر را وارد زندگی‌تان کنید؟ مطمئن باشید از قدرت و آزادی که برایتان به همراه می‌آورد متعجب خواهید شد. به نظرتان این روش بهتری برای زندگی کردن نیست؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: shatsi ، afshin4749 ، amiz.abdollah ، Sonaen60 ، Shahabpk ، sce ، Szsanazsz ، siyavash ، romance33 ، hossein jon ، محبت ، parastoo500
سلام چقدر محیط اینجا غم داره هنوز که 4روز مونده!!! راستی ما هم دیروز هم امروز آپ شدیم . کسی میدونه این یعنی چی؟ یعنی میخوان پاسمونو سفید بدن ptt که آپ شدیم؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، iraj im ، romance33 ، mehrdad pharm ، مانترا ، mamalino10
خدایا
دلم معجزه میخواد......
سلام به دوستان خوب و صبورم ،
راستش برنامه داشتم که این متن رو به گونه ای دیگه ارسال کنم که متاسفانه اون اتفاق قشنگ نیفتاد !!
عزیزان من ، بارها و بارها براتون به وضوح توضیح دادم که راه برای مهاجرت شما همیشه وجود داره ، اگر که طالب و آرزومند اون هستید . سن و سال رو در نظر نگرید و فقط به هدف نگاه کنید . اگر برای مهاجرت هدفی وجود نداشته باشه ، حتی اگر وضعیت مالی بسیار عالی هم داشته باشید ، مهاجرت براتون کاری سخت و هزینه بره !! . همانطور که خیلی از دوستان این راه رو رفتن و برگشتن . بسیاری هم این راه رو رفتن و موفق شدن که سرنوشت اونا رو گاهاً در همین سایت مطالعه کردین .
توصیه من به جوانان و کسانی که تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدن ، اقدام از طریق دانشجوییه . باور کنید که 98% از کسانی که بصورت دانشگاهی اومدن اینجا ، موندن و حالا هم زندگی خوبی رو دارن . کمتر کسی رو دیدم که از این راه وارد بشه و برگرده !! . ضمن اینکه با دریافت کمک هزینه از دانشگاه در مقاطع فوق لیسانس و دکترا ، نه تنها هیچ مشکلی ندارن و دغدغه ای واسه گذران زندگی ، بلکه کلی هم بهشون خوش میگذره . و فقط تنها نگرانی که دارند ، پیدا کردن کار برای موندنه . که اونم اکثریت پیدا کردن و موندن .
توصیه من به کسانی که متاهل و میانسال هستن ، اینه که دوباره امسال هم مثل سالهای قبل در قرعه کشی سالانه شرکت کنید و بخت خودتون رو دوباره به بوته آزمایش بگذارید . باور کنید هیچ چیزی غیر ممکن نیست !! شاید اینبار هم بخت یارتون بود و موفق شدین . خدا رو چه دیدید ؟؟!!! . اما بدونید که برای شما هم راه مهاجرت بازه و میتونید که راههای دیگه رو هم آزمایش کنید . راستش همه راهها به آمریکا ختم نمیشه . دوستی دارم که در استرالیا زندگی میکنه و با تعریفهایی که میکنه ، والا صد درجه از نظر اقتصادی و امکانات از آمریکا بهتره !! خود من تصمیم دارم که اگه سیتیزن شدم ، یا برم سوئد و یا برم استرالیا . البته باید دید تا اون موقع خدا چی میخواد ؟؟!!!
به هر صورت متاسف و ناراحت نباشید و این موضوع رو برای خودتون شکست تلقی نکنید !! . این موضوع همانطوری که از اسمش مشخصه ، بهش میگن لاتاری !! از آغاز تا پایانش ، همش شانس و اقباله . چه بسا بسیاری در امر گرفتن ویزا موفق بودن ، ولی در ادامه راه و زندگی در این کشور ناموفق و ناکام !!! و برعکس اونم صادقه و کسانی که موندن و زندگیشون رو ادامه دادن ، چه بسا زندگیشون بهتر شده و سالها بعد متوجه این مسئله شدن . این موضوع رو از اونجا میگم که خودم هفت ، هشت بار اقدام کردم برای این کشور و اون کشور ، 35 تا 40 میلیون هم صرف کردم ، اما غافل از اینکه قسمت جای دیگری بود !!!!
خلاصه بهتون بگم اندوه روزی به پایان میرسه و همه چیز روال عادی خودش رو طی میکنه .امیدوارم که همه شما در این روزهای پایانی سپتامبر ، نیت خیر کنید و سال دیگه بازم شما رو توی این تاپیکها ببینم و خوشحالی صد چندان کنم . با توجه به روند مذاکرات ایران و آمریکا ، که امید به بهبودی اون بسیار زیاده ، و ممکنه کنسولگری آمریکا مجدداً در ایران گشوده بشه ، این رو به فال نیک بگیرید که سال دیگه انشاءالله در تهران مصاحبه داشته باشید .
با امید به سلامتی همه شما ، و تشکر از ارسالهای خوبتون و تشکر ویژه از مدیرانی که در جهت بهتر شدن این تاپیک نهایت تلاششون رو کردن و از بین اونا میتونم به " عمو سعید ، گل نهال عزیز و لیلی خانم " اشاره کنم . البته یه تشکر ویژه هم از امیر مهاجر عزیز دارم بخاطر زحمتی که همزمان در این مدت هم برای بچه های 2012 و هم برای 2013 ایها کشیدن .
میخواستم از تمام کسانی که به نوعی از ارسالهای من خدایی ناکرده دلخور شدن ، عذرخواهی و دلجویی کنم و به همه شما عزیزان بگم که بخدا قسم نیتی جز کمک به شما نبوده و اگر مخالفتی با نظری وجود داشته ، این امر کاملاً طبیعی و دموکراتیکه .
همه شما رو بخدا میسپارم و بهترین لحظات و سرنوشتها رو برای تک تکتون آرزومندم
دوستار همه شما - افشین Smile
اين تاپيكم كه مثل سفارت ها شده وسطاش همه دارن ميرن ،بابا مثلا يكسري افراد مظلوم در آنكارا هنوز منتظرندا، حداقل براي دلگرمي بچه ها هم كه شده بزرگان تا 30سپتامبر بمونند ديگه ،هرچند ممكنه اين انتظار سرانجامي نداشته باشه ولي از افشين وعمو سعيد ميخواهيم تا آخر با بچه ها باشند
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
[عکس: 69634874490130287189.jpg]
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
(2013-09-25 ساعت 18:07)gifa نوشته:  اين تاپيكم كه مثل سفارت ها شده وسطاش همه دارن ميرن ،بابا مثلا يكسري افراد مظلوم در آنكارا هنوز منتظرندا، حداقل براي دلگرمي بچه ها هم كه شده بزرگان تا 30سپتامبر بمونند ديگه ،هرچند ممكنه اين انتظار سرانجامي نداشته باشه ولي از افشين وعمو سعيد ميخواهيم تا آخر با بچه ها باشند

حرف دل من هم..
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: jj bobo ، afshin4749 ، gifa ، meysam1986 ، SHABAH51 ، farshadsh ، hamid3330 ، Saeedv13 ، azar1348 ، sce ، romance33 ، محبت ، فندق ، رجبعلی
بچه هایی که انکارا هستید مطمئن باشید همتون ویزاتون میگیرید .شک نکنید.به دلم افتاده بدجور
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
از مدیران عزیز ، این درخواست رو دارم ؛

لطفاً به رسم سالهای گذشته ، این تاپیک رو برای برو بچه های 2013 هم ایجاد بفرمایید تا دوستانی که موفق به اخذ ویزا نشدن در این تاپیک مطالب خودشون رو ارسال بفرمایند . این پیشنهاد دارای دو نکته مثبت ست ؛
1- دوستان به ناگاه از محیط مهاجرسرا خارج نمیشن و دلتنگیهاشون رو با ما تقسیم میکنن و راهکارهای جدیدی رو پیش رو میبینند .
2- تجربیاتشون رو بصورت واقعی برای دوستان 2014 بیان میکنن .

تاپیک مورد نظر به این نام است :

توصیه ها و ناگفته های ناکامان 2013
سلام به همه دوستانی که یکسالی بدون اینکه همدیگرو دیده باشیم، در کنار هم با غم و شادی ها گذران کردیم به امید اینکه آخر ماجرا ختم به خیر بشه. ولی نشد.
عزیزان یکسال عمر ، سرمایه ، احساسات ، روح و روان و .... بر سر قضیه ای گذاشتیم که واقعا آخرش قابل پیش بینی نبود.
به هر حال هر چی بود گذشت و تنها چیزی که برای شخص من مهمه رفاقت های نادیده ایه که در این جمع برقراربود.
به امید موفقیت همه دوستان ویزا گرفته و نگرفته و با آرزوی آینده ای سرشار از موفقیت و شادکامی برای همه شما دوستای گلم....فکر کنم دیگه پست گذاشتن هم بیهوده باشه....
به امید دیدار
ارادمند همه . بابک دل شکسته از نارفیقی روزگارSad
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-09-25 ساعت 18:26)afshin4749 نوشته:  از مدیران عزیز ، این درخواست رو دارم ؛

لطفاً به رسم سالهای گذشته ، این تاپیک رو برای برو بچه های 2013 هم ایجاد بفرمایید تا دوستانی که موفق به اخذ ویزا نشدن در این تاپیک مطالب خودشون رو ارسال بفرمایند . این پیشنهاد دارای دو نکته مثبت ست ؛
1- دوستان به ناگاه از محیط مهاجرسرا خارج نمیشن و دلتنگیهاشون رو با ما تقسیم میکنن و راهکارهای جدیدی رو پیش رو میبینند .
2- تجربیاتشون رو بصورت واقعی برای دوستان 2014 بیان میکنن .

تاپیک مورد نظر به این نام است :

توصیه ها و ناگفته های ناکامان 2013

انشاالله بعد از 30 سپتامبر اینکار را انجام خواهیم داد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
(2013-09-25 ساعت 17:54)drmrs نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:11)iraj im نوشته:  از دوستانی که 2 شنبه پاسشونو دادند سفارت آنکارا آپدیت داشتند؟؟؟؟؟ماکه فعلا نه

سلام
شما که رفتید و پاس ها ر ادادید اپدیت نشدید اما من که نیامدم در این مدت دوبار نفر اول و امروز همه اپدیت داشنیم!!! فکر می کنم دچار عذاب وجدان شدند!
از همه دوستان عزیز تشکر می کنم به خاطر همه همدلی ها و وقت گذاشتن ها. برای اونها که ویزا گرفتند ارزوی سفری خوب و برای بازماندگان ارزوی روزهای بهتر را دارم. Cool
ُسلام دوست عزیز، آخه چرا نرفتید پاستون رو بدید؟؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، jj bobo ، drmrs ، azar1348 ، sce ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان