کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز ..خداحافظی تو مهاجر سرا بی معناست ....! خیلی از ماها که ویزاهامونو گرفتیم ..یا تجربه ای به دست اوردیم مدیون دوستان قدیمی و مدیران زحمتکش سایت هستیم که بعد از این هم وظیفه داریم در حد توان به دوستان جدید کمک برسونیم ...کما اینکه برای ماها هم همین اتفاق افتاد ....از خدای بزرگ در این 2/3 روز باقیمانده میخوام که به این دوستای گل و منتظرم لطفشو عطا کنه .....توکل کنید به خدا ...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
یعنی چی بچه ها؟ یعنی هر 3 تا سفارتم تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه قرار نیست تا 30 سپتامر صبر کنید؟؟؟؟؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: powerb ، nedaba ، gifa ، azar1348 ، romance33 ، پدی ، محبت
سلام .دوستانی که انکارا هستید شما هم مثل ما پاسهاتون رو سفارته و نمیدونید باید چکار کنید؟
لطفا اگه اینطوریه به من بگید شوهرم تو هتل میناست و کسی دور و برش نیست البته یکی دو بار رفته اتپ و چند تا از بچه ها رو دیده.بلیط برگشت رو عوضش کردیم برای سه شنبه از خدا می خوام زودتر این کابوس تموم بشه هر ظور که خود خدا میدونه فقط تموم بشه.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshin4749 ، hoseinizadehir ، drmrs ، azar1348 ، arash 111 ، noura ، romance33 ، manila ، محبت ، lilistar
با سلام خدمت دوستان
ما تو آنکارا در حال حاضر مشغول جمع آوری تمامی اطلاعات کیس نامبرها از سایت ceac هستیم تا بتونیم از تعداد ویزاهای صادر شده و ویزاهای باقیمونده عدد دقیقی بدست بیاریم. از عزیزانی که در هتل اتاپ بولوار تشریف دارن خواهش می کنم جهت کمک برای این پروژه به اتاق 319 مراجعه کنند. لطفا به بقیه دوستان هم اطلاع رسانی کنید
ممنون - منتظریم :-)
دوستان عزيزم....
به رسم دوستي و رفاقت فقط ميخواستم بهتون بگم در ويزا نگرفتن برخي از دوستان قطعا حكمتي هست...همانطور كه در ويزا گرفتن بقيه هم حتما حكمتي بوده...بايد به حكمت خدا اعتماد كنيم....
زندگی یک بازی تخته نرد است و گرچه ممکن است که در قرعه زندگی تاس بد بیاوریم ولی یک تخته نرد باز حرفه ای می داند که چگونه با بدترین تاس ها بهترین بازی را بکند و در نهایت هم شانس برنده شدن او بسیار بیشتر از کسی است که نمی داند چگونه مهره هایش را بچیند و از داشته هایش در زندگی بهترین استفاده را بکند....
تجربه برنده شدن در لاتاري و نگرفتن ويزا در آن بسيار تلخ است ولي قطعا اين تجربه باعث قوي تر شدن در مقابل ساير حوادث زندگي ميشود...اين تجربه تلخ، بعد ديگري از شخصيت انسان را كامل ميكند و قطعا به موفقيتهاي آينده خواهد افزود....
با اميد به آينده اي بهتر و عزم براي اقدام در جهتي سازنده تر بايد اقدام كرد...
دوستان عزيزم ....
زندگی مثل یک صفحه شطرنج بزرگ است که شما یک حرکت را انجام می دهید و روزگار هم حرکتی را در مقابل انجام می دهد. تمام حرکت های شطرنج از پیش مشخص شده است و یک کامپیوتر می تواند صدها هزار احتمال یک بازی را از ابتدا تا انتها طی کند. این همان جبر روزگار است. ولی فراموش نکنید که یک شطرنج باز خوب در بیشتر موارد برنده است زیرا می داند که مسیرها را چگونه طی کند تا روزگار را آچمز کرده و آن را وادار کند که حرکتی به دلخواه وی و مطابق با اهدافش انجام دهد. اینجا است که اختیار و مهارت انسان در تصمیم گیری مطرح می شود...
از خدا براي همه دوستان آرامش و انگيزه هاي جديد تر و بهتر براي اقدامي دوباره و زندگي خوب و شاداب در هر جاي اين كره خاكي آرزو ميكنم...
تشکر کنندگان: drmrs ، saeed_gh ، nyayesh ، azar1348 ، noura ، گل نهال ، Szsanazsz ، romance33 ، hamid_fs3 ، mehrana ، manila ، Mehrdadordi ، lilistar ، Hedieh20 ، رجبعلی ، sh-p
اي بابا،ديگه شما چرا b-bargi جان من نميدونم غصه نگرفتن ويزا رو بخورم يا غصه خداحافظي شما دوستانو،شماها كه مثل كوه پشت بچه ها بوديد فردا دوباره همه سلام ميكنيدا ،گفته باشم اعصابم ندارم باور نميكنيد ازpayam62بپرسيد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: aghaghia ، mhb161 ، azar1348 ، r91 ، noura ، nnhh ، afshin4749 ، sce ، ojee ، Ehsan1358 ، romance33 ، mehrdad pharm ، b_argi ، مانترا ، پدی ، powerb ، negar_karimi6 ، Sonaen60 ، manila ، payam62 ، lilistar ، رجبعلی ، sh-p ، soruosh
(2013-09-25 ساعت 19:37)gifa نوشته:  اي بابا،ديگه شما چرا b-bargi جان من نميدونم غصه نگرفتن ويزا رو بخورم يا غصه خداحافظي شما دوستانو،شماها كه مثل كوه پشت بچه ها بوديد فردا دوباره همه سلام ميكنيدا ،گفته باشم اعصابم ندارم باور نميكنيد ازpayam62بپرسيد
بالاخره پیام ویزا گرفت یا نه؟

(2013-09-25 ساعت 19:37)gifa نوشته:  اي بابا،ديگه شما چرا b-bargi جان من نميدونم غصه نگرفتن ويزا رو بخورم يا غصه خداحافظي شما دوستانو،شماها كه مثل كوه پشت بچه ها بوديد فردا دوباره همه سلام ميكنيدا ،گفته باشم اعصابم ندارم باور نميكنيد ازpayam62بپرسيد
بالاخره پیام ویزا گرفت یا نه؟
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، ojee ، romance33 ، b_argi ، powerb ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، soruosh
سلام دوستان عزیز 2013
واقعا ازصمیم قلبم متاسفم برای دوستایی که موفق به دریافت ویزا نشدن. هرچند اگه از لحاظ آماری در نظر بگیریم 2013 بهترین سال لاتاری برای ایرانیها بوده چون تمام ظرفیت سهمیه ایران استفاده شده و مثل سالهای قبل ویزاهای اضافی هدر نرفته و امسال بیشترین تعداد ایرانیها از طریق لاتاری وارد خاک آمریکا شدن (و خواهند شد) اما چون خودم تمام این مراحل پر از استرس رو طی کردم کاملا میتونم وضع روحی دوستانی که موفق به دریافت ویزا نشدن رو درک کنم. البته هنوز امید دارم که بعضی از این دوستان به خصوص اونهایی که پاسپورتهاشون داخل سفارت باقی مونده موفق به گرفتن ویزا بشن. برای همه بازمانده های این قطار آرزوی شرایط بهتر و موفقیت در سایر امور زندگی رو دارم و مطمئنا اگه کسی مصر به رفتن باشه راه های شاید کمی پیچیده تر اما بیشماری برای مهاجرت وجود داره. باز هم همدردی من رو بپذیرین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
يعني چي ما اينجا تو آنكارا با خون دل با هزينه اي كزاف براي تيري در تاريكي پرچم رو بالا كرفتيم اونوقت شما دارين غزل خداخافظي ميخونيد؟
بابا ايول!ميدونيد اين خداحافظي ها با ما چيكار ميكنه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
بازم کسی جواب منو نداد...Sad
که پیام 62 ویزا گرفت یا نه؟
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: drmrs ، azar1348 ، ojee ، romance33 ، b_argi ، powerb ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، bayat_r
(2013-09-25 ساعت 20:11)ikamaly نوشته:  بازم کسی جواب منو نداد...Sad
پاسشون از جمعه تا حالا توي سفارته
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: azar1348 ، ojee ، romance33 ، sh-p ، mehrdad pharm ، b_argi ، ikamaly ، aghaghia ، powerb ، mdna ، رجبعلی
(2013-09-25 ساعت 20:14)drmrs نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 20:11)ikamaly نوشته:  بازم کسی جواب منو نداد...Sad

پیام کجایی جواب بده ایکمالی هم داره از دستت عصبانی میشه ها!

تا جايي كه سواد من قد ميده نگرفته
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: drmrs ، r91 ، ojee ، romance33 ، sh-p ، b_argi ، negar_karimi6 ، Sonaen60 ، payam62 ، lilistar ، رجبعلی
سلام دوستان عزیزی که موفق به گرفتن ویزا نشدین. من خیلی خیلی متاسفم از این بابت ، واقعاً بی انصافی بود ولی به این فکر کنید شاید تقدیر این بوده ...
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: alitab ، azar1348 ، ojee ، sh-p ، b_argi ، negar_karimi6 ، lilistar ، رجبعلی
(2013-09-25 ساعت 20:09)drmrs نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 20:06)r91 نوشته:  يعني چي ما اينجا تو آنكارا با خون دل با هزينه اي كزاف براي تيري در تاريكي پرچم رو بالا كرفتيم اونوقت شما دارين غزل خداخافظي ميخونيد؟
بابا ايول!ميدونيد اين خداحافظي ها با ما چيكار ميكنه؟

دوست عزیز اونهایی که خداحافظی کردند میخواهند بیاند دم مرز در صورت لزوم به شما کمک کنند. شما پرچم را محکم نگهدار و تا ویزا را روش نچسبوندند صحنه را ترک نکن!
قربون همه شما.
كار ما شده كار عاشق.فقط منتظرها ميفهمن ما چرا اينجاييم.
هنوز مريضمون تو اتاق عمله جراح هم كفته تلاش ميكنم كه زنده نكهش دارم.
تنها كاري كه پشت اتاق عمل ميشه كرد دعا هست و بس.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
دوست عزیز ما تا آخرش هستیم باورکن در حین انجام کارای روزمره چندین بار به این جا سر میزنیم امیدواریم کارا درست بشه
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
تشکر کنندگان: dana ، r91 ، drmrs ، azar1348 ، romance33 ، sh-p ، b_argi ، ojee ، manila ، mdna ، mrbonbon ، lilistar ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان