کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-26 ساعت 09:21)smpf نوشته:  خدایا کاش به من و بچه هام هم ویزا نمیدادن بدترین وضعیت موجود را دارم که هیچوقت تو زندگیم تجربه نکردم

کسی نمی دونه در تقدیر ما چی نوشته اند........ شاید مسیر درست داستان برای قهرمان داستان همینی است که دارید می خوانید.......
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
سلام به همه دوستان گلم،
ویزا قسمت ما هم نبود ولی حالم نسبت به چند روز پیش که این خبر رو شنیدم خیلی بهتره. امیدوارم بقیه بازمانده های لاتاری 2013 هم زودتر این اتفاف رو فراموش کنن و به زندگی عادی برگردن.
برای همه دوستان ستاره دار دعا میکنم که هر چه سریع تر به خانواده هاشون بپیوندن ولی این جدایی با همه سختی هاش می تونه یک فرصت منحصر به فرد برای اونها هم باشه چون با این جدایی، نعمت در کنار خانواده بودن رو بهتر درک میکنن و بعد از پیوستن به خانواده هاشون، زندگی برای اونها پرمعنی تر و زیباتر از قبل میشه و میتونن از تمامی لحظات باهم بودنشون (خیلی بیشتر از قبل) لذت ببرن.
من مدت زیادی نیست که به این جمع پیوستم ولی دیدم بدون خداحافظی نمیتونم ازتون جدا بشم. همگی دوستان رو به خدای بزرگ ومهربان می سپارم و امیدوارم چند سال دیگه همه ما به حکمت اتفاف امروز پی ببریم.
از همراهی ها وکمک های همگی هم فطاریهای عزیزم سپاسگزارم.
راستی من اون برگه سفیده که گمش کرده بودم رو بالاخره پیدا کردم. Wink Big Grin
2013AS7XXX ، ابوظبی ، 2 نفر ، مصاحبه 19 می ، آخرین آپدیت 19 سپتامبر ، کلیر ___ ، ویزا___
[عکس: 1085.jpg]

این گلهای زیبا رو هم برای آخرین پستم تو این تاپیک تقدیم میکنم به همه دوستان عزیز وخوبم که بازی روزگار با نامردی اجازه نداد تا تو شادیهاشون سهیم باشم ولی همیشه بیادشون هستم و خیلی دوستشون دارم

خدای من هر روز که میام اینجا بغض می کنم ...تو رو خدا بچه ها خودتون و اینقدر ناراحت نکنین .حالا ماها که قراره بریم معلوم نیست چه آینده ای اونجا در پیش رو داریم .من که هر روز می گذره حالم بدتر می شه .دارم از استرس می میرم، هر شب کابوس می بینم. واقعاً سخته دل کندن از همه وابستگیها و همه عزیزان و رفتن به دنیایی که هیچ آشنائی باهاش نداری و تقریباً از صفر شروع کردن .خدا آخر و عاقبت همه ما رو به خیر کنه...
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
امروز جواب ایمیلمو سفارت داد که همسرت بعد از رفتن به امریکا برات می تونه اقدام کنه .ولی جالبه که هنوز پاسمو نگه داشته .اصلا برای چی گرفتن همون 2 شنبه نمی گرفتن خیالمونو راحت می کردند. این همه هزینه برای چی؟ای کاش همون زندگی عادیمونو داشتیم بدون ترس از هم جداشدن.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-09-25 ساعت 17:59)afshin4749 نوشته:  سلام به دوستان خوب و صبورم ،
راستش برنامه داشتم که این متن رو به گونه ای دیگه ارسال کنم که متاسفانه اون اتفاق قشنگ نیفتاد !!
عزیزان من ، بارها و بارها براتون به وضوح توضیح دادم که راه برای مهاجرت شما همیشه وجود داره ، اگر که طالب و آرزومند اون هستید . سن و سال رو در نظر نگرید و فقط به هدف نگاه کنید . اگر برای مهاجرت هدفی وجود نداشته باشه ، حتی اگر وضعیت مالی بسیار عالی هم داشته باشید ، مهاجرت براتون کاری سخت و هزینه بره !! . همانطور که خیلی از دوستان این راه رو رفتن و برگشتن . بسیاری هم این راه رو رفتن و موفق شدن که سرنوشت اونا رو گاهاً در همین سایت مطالعه کردین .
توصیه من به جوانان و کسانی که تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدن ، اقدام از طریق دانشجوییه . باور کنید که 98% از کسانی که بصورت دانشگاهی اومدن اینجا ، موندن و حالا هم زندگی خوبی رو دارن . کمتر کسی رو دیدم که از این راه وارد بشه و برگرده !! . ضمن اینکه با دریافت کمک هزینه از دانشگاه در مقاطع فوق لیسانس و دکترا ، نه تنها هیچ مشکلی ندارن و دغدغه ای واسه گذران زندگی ، بلکه کلی هم بهشون خوش میگذره . و فقط تنها نگرانی که دارند ، پیدا کردن کار برای موندنه . که اونم اکثریت پیدا کردن و موندن .
توصیه من به کسانی که متاهل و میانسال هستن ، اینه که دوباره امسال هم مثل سالهای قبل در قرعه کشی سالانه شرکت کنید و بخت خودتون رو دوباره به بوته آزمایش بگذارید . باور کنید هیچ چیزی غیر ممکن نیست !! شاید اینبار هم بخت یارتون بود و موفق شدین . خدا رو چه دیدید ؟؟!!! . اما بدونید که برای شما هم راه مهاجرت بازه و میتونید که راههای دیگه رو هم آزمایش کنید . راستش همه راهها به آمریکا ختم نمیشه . دوستی دارم که در استرالیا زندگی میکنه و با تعریفهایی که میکنه ، والا صد درجه از نظر اقتصادی و امکانات از آمریکا بهتره !! خود من تصمیم دارم که اگه سیتیزن شدم ، یا برم سوئد و یا برم استرالیا . البته باید دید تا اون موقع خدا چی میخواد ؟؟!!!
به هر صورت متاسف و ناراحت نباشید و این موضوع رو برای خودتون شکست تلقی نکنید !! . این موضوع همانطوری که از اسمش مشخصه ، بهش میگن لاتاری !! از آغاز تا پایانش ، همش شانس و اقباله . چه بسا بسیاری در امر گرفتن ویزا موفق بودن ، ولی در ادامه راه و زندگی در این کشور ناموفق و ناکام !!! و برعکس اونم صادقه و کسانی که موندن و زندگیشون رو ادامه دادن ، چه بسا زندگیشون بهتر شده و سالها بعد متوجه این مسئله شدن . این موضوع رو از اونجا میگم که خودم هفت ، هشت بار اقدام کردم برای این کشور و اون کشور ، 35 تا 40 میلیون هم صرف کردم ، اما غافل از اینکه قسمت جای دیگری بود !!!!
خلاصه بهتون بگم اندوه روزی به پایان میرسه و همه چیز روال عادی خودش رو طی میکنه .امیدوارم که همه شما در این روزهای پایانی سپتامبر ، نیت خیر کنید و سال دیگه بازم شما رو توی این تاپیکها ببینم و خوشحالی صد چندان کنم . با توجه به روند مذاکرات ایران و آمریکا ، که امید به بهبودی اون بسیار زیاده ، و ممکنه کنسولگری آمریکا مجدداً در ایران گشوده بشه ، این رو به فال نیک بگیرید که سال دیگه انشاءالله در تهران مصاحبه داشته باشید .
با امید به سلامتی همه شما ، و تشکر از ارسالهای خوبتون و تشکر ویژه از مدیرانی که در جهت بهتر شدن این تاپیک نهایت تلاششون رو کردن و از بین اونا میتونم به " عمو سعید ، گل نهال عزیز و لیلی خانم " اشاره کنم . البته یه تشکر ویژه هم از امیر مهاجر عزیز دارم بخاطر زحمتی که همزمان در این مدت هم برای بچه های 2012 و هم برای 2013 ایها کشیدن .
میخواستم از تمام کسانی که به نوعی از ارسالهای من خدایی ناکرده دلخور شدن ، عذرخواهی و دلجویی کنم و به همه شما عزیزان بگم که بخدا قسم نیتی جز کمک به شما نبوده و اگر مخالفتی با نظری وجود داشته ، این امر کاملاً طبیعی و دموکراتیکه .
همه شما رو بخدا میسپارم و بهترین لحظات و سرنوشتها رو برای تک تکتون آرزومندم
دوستار همه شما - افشین Smile

منم کاملا موافق صحبتای بالا هستم، از زمانیکه تصمیم بگیرید مهاجرت کنید تا وقتی در کشور مورد نظر باشید دو سال بیشتر طول نمی کشه.
ضمن اینکه می خواستم بگم واقعا اینکه می گن خداوند ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری را من بهش رسیدم و مطمئن باشید چیزی جز سرنوشتمون برامون رقم نمی خوره، من از وقتی قبول شدم همیشه سوالم این بوده که اگر ویزاها تمام بشه چی می شه ، پروسه لاتاری بعد از قبول شدن 50 50 هست .
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2600kasra، abtin2015، ali 2013، Biz Biz، DIVE، dr.sami، iris، noura، samgiv، sauv، shatsi، smpf، teriole، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: shatsi ، romance33 ، jj bobo ، رجبعلی ، noura ، pari pariaaa ، azar1348 ، Farshid22 ، lilistar
درود بر یاران باوفای خودم که دوستی هایتان را قدر مینهم و معرفتتان را ارج...
روزهای سختی بود و البته تلخ، به اندازه ای که شیرینی دریافت ویزا برای من یکی از زهرمار کمتر نبود ، می دونید که من 6 ماه تمام منتظر بودم و تا آخرین لجظات امیدوار و خوب با اون وضعیتی که دیدید بالاخره این مهم اتفاق افتاد اما دوستان خوبم که اسیر بی عدالتی شدید و دستتون از ویزا کوتاه ماند ، فکر میکنم به هیچ عنوان نمیشود آینده رو پیش بینی کرد شاید اونایی که ویزا گرفتن، رفته و خدای نکرده در اون سرزمین موفق نشوند ، شاید علاوه بر هزینه هایی که شما عزیزانم کردید و میدونم سرسام آور بود هزینه رفتن و اقامت و ....هزار جور هزینه دیگر رو هم علاوه بر این انجام بدهند و ببینند که نمیتونند موندگار شوند و برگردند اصلاً یادتون میاد خیلی از ماها مخصوصاً اونایی که زیاد منتظر بودن اون روزها میگفتیم خدایا اگر قسمتمون هست بشود و اگر خیرمون در این نیست ، اتفاق نیافتد ، زندگی متاسفانه فقط روی خوش ندارد ، نمیتوان بر آنچه گذشت... ، آنچه شکست.... ،آنچه نشد حسرت خورد ....زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد....
اما رحمت خداوند بی نهایت است ، من همیشه گفتم به خودمان بگوییم امیدی هست چون خدایی هست، واین رو هم به یادمون بیاریم که :
همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...
باز روشن می شود زود،
تنها فراموش مکن این حقیقتی است:
بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید
و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود
و گاه روزهایی در زحمت،
تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛
خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود
و تو خواهی دید ...
پس بیاییم همه با هم دست در دست هم قرار دهیم مثل همیشه و فریادمان این شعار چگوارا باشد که :
زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را .
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
واقعا متاسفم برای همه بچه ها که کارشون نیمه کاره موند. ولی شاید دست تقدیر اینو براشون به نیت خیر خواسته. نمیدونم چی بگم؟ ولی از خداوند آرزوی بهترین هارو براشون دارم. تا شقایق هست زندگی باید کرد. امیدتون رو از دست ندید و هیچوقت از تلاش باز نایستید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: romance33 ، shatsi ، javid737 ، nooshshahnar ، nnhh ، DIVE ، رجبعلی ، پدی ، noura ، yalda91 ، pari pariaaa ، dana ، azar1348 ، alvan ، raham ، مانترا ، hoseinizadehir
(2013-09-26 ساعت 14:53)shatsi نوشته:  
درود بر یاران باوفای خودم که دوستی هایتان را قدر مینهم و معرفتتان را ارج...
روزهای سختی بود و البته تلخ، به اندازه ای که شیرینی دریافت ویزا برای من یکی از زهرمار کمتر نبود ، می دونید که من 6 ماه تمام منتظر بودم و تا آخرین لجظات امیدوار و خوب با اون وضعیتی که دیدید بالاخره این مهم اتفاق افتاد اما دوستان خوبم که اسیر بی عدالتی شدید و دستتون از ویزا کوتاه ماند ، فکر میکنم به هیچ عنوان نمیشود آینده رو پیش بینی کرد شاید اونایی که ویزا گرفتن، رفته و خدای نکرده در اون سرزمین موفق نشوند ، شاید علاوه بر هزینه هایی که شما عزیزانم کردید و میدونم سرسام آور بود هزینه رفتن و اقامت و ....هزار جور هزینه دیگر رو هم علاوه بر این انجام بدهند و ببینند که نمیتونند موندگار شوند و برگردند اصلاً یادتون میاد خیلی از ماها مخصوصاً اونایی که زیاد منتظر بودن اون روزها میگفتیم خدایا اگر قسمتمون هست بشود و اگر خیرمون در این نیست ، اتفاق نیافتد ، زندگی متاسفانه فقط روی خوش ندارد ، نمیتوان بر آنچه گذشت... ، آنچه شکست.... ،آنچه نشد حسرت خورد ....زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد....
اما رحمت خداوند بی نهایت است ، من همیشه گفتم به خودمان بگوییم امیدی هست چون خدایی هست، واین رو هم به یادمون بیاریم که :
همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...
باز روشن می شود زود،
تنها فراموش مکن این حقیقتی است:
بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید
و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود
و گاه روزهایی در زحمت،
تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛
خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود
و تو خواهی دید ...
پس بیاییم همه با هم دست در دست هم قرار دهیم مثل همیشه و فریادمان این شعار چگوارا باشد که :
زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را .

تبریک میگم خیلی خوشخال شدم ازشنیدن خبر دریافت ویزای شما موفق باشید.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: shatsi ، soruosh ، dana ، azar1348 ، romance33 ، مانترا
دوستان و همقطاران عزیز سلام
نمیدونم چی باید گفت و چطوری باید با این نامهربونی روزگار کنار اومد، اما همانطوری که میدونین منم برای اینکه ویزام رو بگیرم، یه جورایی بیچاره شدم. نه ماه نیم بیخود و بیجهت منو در حالت استندبای گذاشته بودن، و الان خیلی خوب میتونم شماها رو درک کنم...
آره میدونم خیلی سخته و برگشتن به حالت قبل از قبولی بسیار بسیار دشواره، اما دوستان از اونجایی که خیلی خوب میدونین زندگی وای نمی ایسته تا ما خودمون رو باهاش هماهنگ کنیم، پس جان من حقیر، خواهشاً یه چند روزی رو بدون فکرکردن به چیزی، در نظر بگیرین و بعد از اون روز مورد نظرتون ، یه یا علی بلند بگین و به برنامه های عادی زندگیتون برگردین. اینو کسی میگه که این روزگار خیلی بهش سخت گرفته بوده، به خودتون نگین برو بابا صدات از جای گرم بلند میشه، نه اصلاً به خدا اگه شماها قصۀ زندگی منو میدونستین، میفهمیدین که یه درد کشیده داره باهاتون درد و دل میکنه...
در زندگی فراز و نشیبهای زیادی هست، که هر کدوم میتونه آدم رو به عرش اعلی و یا بالعکس به تباهی بکشونه. دوستان عزیز من، این جملۀ زیبا رو همیشه به یاد داشته باشین:
وقتی خداوند شرایط سختی رو پیش رویتان قرار میدهد، خودش نیز شما رو در عبور از آن، یاری خواهد کرد. زندگی آسان نیست، گاهی شادی، گاهی غصه، اما در هر بالا و پایین درسهایی می آموزید که باعث قوی شدنتان میگردد...

زندگی زیباست، ای زیبا پسند *** زنده اندیشان به زیبایی رسند
آنقدر زیباست این بی بازگشت *** کز برایش میتوان از جان گذشت

<< چاکر همۀ دوستان گلم >>
آرش
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
خدایا به دوستانمان کمک کن.....!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: mrbonbon ، pari pariaaa ، dana ، پدی ، DIVE ، azar1348 ، shatsi ، romance33 ، EKAM ، Saeedv13 ، armin1 ، alvan ، اریوبرزن ، mdna ، مانترا ، lilistar
ازبچه هاي آنكارا كسي امروز آپديت نشده ؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: azar1348 ، shatsi ، romance33 ، اریوبرزن
همه كساني كه دوشنب پاس دادن آپديت شدن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mrbonbon ، DIVE ، mehdi110 ، azar1348 ، payam62 ، gifa ، shatsi ، romance33 ، اریوبرزن ، pari pariaaa
(2013-09-26 ساعت 17:58)r91 نوشته:  همه كساني كه دوشنب پاس دادن آپديت شدن.

يكي از بچه ها زنگ زد سفارت گفت ويزا تموم شده،،Sad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: payam62 ، azar1348 ، romance33 ، DIVE ، sce ، ojee ، amjad ، pari pariaaa ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان