کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کرد

می خوام این پستم رو توی این تاپیک با تبریک به همه بچه هایی که روزای آخر ویزاشونو گرفتن یا خواهند گرفت شروع کنم و عذر خواهی کنم که بی هورا بود .

می خوام به بچه هایی که کارشون به سرانجام نرسید بگم که عمیقا درکتون میکنم و بگم همه بچه های تاپیک هرکس هر کاری از دستش بر اومد انجام داد ، اگه کم بود حلال کنید ، کم فروشی نکردیم ، بضاعتمون همین قدر بود . نذرهایی هم که برای ویزا گرفتنتون کرده بودم ، ادا میکنم برای سلامتیتون و به نیت اینکه مثل کوه قوی باشید ، زندگی جریان داره

میخوام از گل نهال مهربون ، لیلی، شیمودا و اقاقیای نازنین ، عمو سعید و امیر مهاجر عزیز که چه قدر این روزای آخر جای آی دی امیر خان پای پست های بچه ها خالیه و همه عزیزان پیشکسوت که بسیار فعال بودند ، هم تشکر کنم که بچه ها رو تنها نمیذارن و هم عذرخواهی از بابت پست های نابجا و خطاهای احتمالی که از من سر زد .

همسرم چند ساله ، از زمان مهاجرت برادرش با مهاجر سرا بوده ، همیشه به من میگفت بیا تو جمع ، الان پشیمونم که به حرفش گوش نکردم ، دیر اومدم و چه دوستای خوبی که میتونستم داشته باشم و ندارم ولی بازم راضیم ، هوایی رو اینجا تنفس کردم که شاید هیچ جای زندگی نمیشد.

این پست به معنی خداحافظی نیست ، فقط چون بعضی از بچه ها دارن تاپیک رو ترک میکنن خواستم قبل از اون حرفامو بزنم وگرنه تا روز آخر دعا گو حاضریم .

در پناه خدا
آذر
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-09-26 ساعت 01:09)payam62 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 20:11)ikamaly نوشته:  بازم کسی جواب منو نداد...Sad
که پیام 62 ویزا گرفت یا نه؟

سلام. نخیر . هیچ خبری از هیچ چیزی نیست، اما امیدواریم به لطف حق.

دوستان من امروز را غنیمت شمردم و با قطار سریع السیر به همراه والنسیای عزیز رفتیم شهر قونیه برای زیارت حضرت مولانا. سفر یک روزه ی خوبی یود برای اینکه از این حال و هوا دربیاییم. آنکارایی ها اگه دل و دماغ! دارین شما هم همین کار را بکنید. رفت و برگشت 40 لیر

و من هم تا 30 ام هستم ...
فكرخوبيه ،ميشه اطلاعات كافي رو براي من تو پيام خصوصي بذلريد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
با تشکر از همه دوستان که مارو یارو یاور بودن ازهمه خداحافظی میکنم مرگ تدریجی رویا بگو خواب بود هر چی که دیدیم منم از کلیر شده های بی ویزا بودم کاش کلیر نشده بودم که حسرتشو بخورم
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
سلام.من هم از اخراجی های لاتاری 2013 هستم.من را می شناسید،کسی بودم که دوست داشتم هنگام بسته شدن در این تاپیک لای در ان گیر نکنم،غافل از اینکه قبل از بسته شدن این تاپیک له میشم.آن هم به گناه اینکه برای کشورم سرباز بودم.نمی گویم بیائیم گریه کنیم اما می خواهم هیچگاه همدیگر را فراموش نکنیم.ما دوست نبودیم ،ما پاره تن هم بودیم.از پیشکسوتانی حمایت می شدیم که تکیه خود را بر کوه میدیدیم.چقدر من عمو سعید بنفش را دوست داشتم.امیر مهاجری که راهنما بود لیلی خانمی که یاور ما بود ،گل نهال همیشه بیدار .من اون اواتار زیبای رضا بیات رو دوست داشتم.تذکرات دلسوزانه مامان سایه،دکتر کسری . userرا فراموش نمی کنم او پناه ما در غربت بود و.............حیف که ما تقدیر را رقم نزدیم.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-26 ساعت 01:54)پدی نوشته:  سلام.من هم از اخراجی های لاتاری 2013 هستم.من را می شناسید،کسی بودم که دوست داشتم هنگام بسته شدن در این تاپیک لای در ان گیر نکنم،غافل از اینکه قبل از بسته شدن این تاپیک له میشم.آن هم به گناه اینکه برای کشورم سرباز بودم.نمی گویم بیائیم گریه کنیم اما می خواهم هیچگاه همدیگر را فراموش نکنیم.ما دوست نبودیم ،ما پاره تن هم بودیم.از پیشکسوتانی حمایت می شدیم که تکیه خود را بر کوه میدیدیم.چقدر من عمو سعید بنفش را دوست داشتم.امیر مهاجری که راهنما بود لیلی خانمی که یاور ما بود ،گل نهال همیشه بیدار .من اون اواتار زیبای رضا بیات رو دوست داشتم.تذکرات دلسوزانه مامان سایه،دکتر کسری userرا فراموش نمی کنم او پناه ما در غربت بود و.............حیف که ما تقدیر را رقم نزدیم.

ما که اینجا دوستان رو زیاد میبینیم.از کسانی که همراهاشون رو روز مصاحبه تعریف میکنن که با چه مشاغل و سوابق حساسی یا یک ضرب گرفتن یا در مدت کمی کلیر شدن.
من نمیدونم حساب کتاب اینا چه جوریه!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-09-26 ساعت 01:54)پدی نوشته:  سلام.من هم از اخراجی های لاتاری 2013 هستم.من را می شناسید،کسی بودم که دوست داشتم هنگام بسته شدن در این تاپیک لای در ان گیر نکنم،غافل از اینکه قبل از بسته شدن این تاپیک له میشم.آن هم به گناه اینکه برای کشورم سرباز بودم.نمی گویم بیائیم گریه کنیم اما می خواهم هیچگاه همدیگر را فراموش نکنیم.ما دوست نبودیم ،ما پاره تن هم بودیم.از پیشکسوتانی حمایت می شدیم که تکیه خود را بر کوه میدیدیم.چقدر من عمو سعید بنفش را دوست داشتم.امیر مهاجری که راهنما بود لیلی خانمی که یاور ما بود ،گل نهال همیشه بیدار .من اون اواتار زیبای رضا بیات رو دوست داشتم.تذکرات دلسوزانه مامان سایه،دکتر کسری userرا فراموش نمی کنم او پناه ما در غربت بود و.............حیف که ما تقدیر را رقم نزدیم.

سلام پدي جان ماهم دلمون به همين دوستيها خوشه وگرنه آخرشو همه ما ميدونيم كه چيه بازم خوشا به سعادتون كه ٧٥درصد خانواده رفتن ماچي؟؟؟؟براي اينكه در آينده بتونيم جوابگوي بچمون باشيم تا آخرين توان داريم تلاش ميكنيم پاينده باشيد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام دوستان عزیزم
هیچوقت باور نمیکنم وهرگز فکر نمی کردم اینطوری بشه این چند روز به اندازه ای ناراحتم که اطرافیان میگن چرا ناراحتی شما که ویزاتون رو گرفتید اما شادی ما کامل نمیشه وقتی دوستانی که بیش ار یک سال انتظار و شادی و.... با هم تقیسم کردیم هنوز ویزا نگرفتن.من تا اخرین لحظه این رو باور ندارم .شاید من خیلی کم پست گذاشته باشم اما هر روز همه پست های شما رو می خوندم و از شما بی خبر نبودم
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA

هیچی نمی تونم بگم فقط به احترام همتون سکوت می کنم Sad ...................................
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
امروز شنیدم یکی از کسایی که پاسشو دوشنبه با ما داده ایشود شده چقدر صحت داره؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: r91 ، mhb161 ، KIMIA2005 ، پدی ، leila_2013 ، گل نهال ، lilistar ، romance33 ، ojee ، pari pariaaa ، soroshnia

من تو اين چند روز به خودم اجازه اظهار نظر تو اين تاپيك رو نداده بودم ولي خوب پدي عزيز فرق مي كنه، خيليا مثل من اولين رتبشونو تو مهاجرسرا از پدي گرفتن و خوب اين بسيار مفهوم خوبي داره از نظر من، نشان از صفاي دلش داره، ما با تكيه بر عقل ناقص خودمون خيلي براي تو و البته بقيه دوستان دعا كرديم، ولي خوب طبيعتا جريان زندگي و مسائل دنيا الزاما هميشه طبق خواسته ما نيست، انسان هايي موفق هستند كه با دل قرص و محكم و روحيه قوي گذشته ي خود را نقد كنند و درس بگيرند و از اون تجربه براي اينده بسازند، بيشك دوستان ما در طي اين يكسال و اندي تجاربي رو اندوخته اند كه بسيار ذي قيمت هستند و حتما اين تجارب چراغ راه اينده شان خواهد بود، فقط من در جمله اخر اين مطلب رو مي خوام بگم كه واقعا هيچ يك از ما از چند ثانيه ي بعد زندگيمونم خبر نداريم، و بدترين افت ذهن و روح ما تكرار مسائل گذشته است صرفا براي افسوس خوردن!! از خداي بزرگ براي هممون عاقبت به خيري و براي دوستان بسيار فهيم و صبورمون موفقيت هاي بيشتر و باز شدن درهايي از رحمت پروردگار ارزومندم،
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
(2013-09-26 ساعت 01:54)پدی نوشته:  نمی گویم بیائیم گریه کنیم اما می خواهم هیچگاه همدیگر را فراموش نکنیم.ما دوست نبودیم ،ما پاره تن هم بودیم.

هیچگاه همدیگر را فراموش نمی کنیم.
ما پاره تن هم هستیم، ما برای همیشه دوست می مانیم.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دلم می خواد چیزی بگم که حق مطلب رو ادا کزده باشم . اما هیچی به ذهنم نمی رسه . فقط حس می کنم خستم . کاش برنده نمی شدیم. که الان از هر بتزندهای بازنده تر بشیم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
من از روزی که متوجه شدم خیلی ناراحت شدم چرا که انتطار اینو نداشتم این قطار بعضی مسافراشو بخواد پیاده کنه!مسافرانی که هرچند همو نمیشناختن ولی بیشتر از شناختن همدیگه رو باور داشتن.هر چند که نشد اما دوستان شما هم مثل دیگران تمام سعی و تلاش خودتون رو کردید اینکه چه حکمتی بوده ما نمیدونیم.
به امید روزهای خوب در هر جا که هستیم به یاد هم هستیم.
(2013-09-26 ساعت 04:16)DIVE نوشته:  دلم می خواد چیزی بگم که حق مطلب رو ادا کزده باشم . اما هیچی به ذهنم نمی رسه . فقط حس می کنم خستم . کاش برنده نمی شدیم. که الان از هر بتزندهای بازنده تر بشیم
من نمیگم شانس نداشتم خدا رو شکر خیلی جاها دستمو گرفته اما هیچوقت از این شانسا نداشتم.
باید از اول میدونستم که لاتاری لقمه من نیست.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
چه کسانی میگویند شاهنامه آخرش خوش است؟ ظاهرا هیچ وقت شاهنامه پایانش خوش نیست SadSadSad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان