موضوعها: 0
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
بخدا دل خون شدم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام -تقویم میگه 26 امه-تا 30 ام 4 روز مونده
وقتی این کیس از ساحل به انتهای دریا (خط افق) نگاه میکنه از خودش میپرسه یعنی چی میتونه اونجا باشه- کلاهشو که قاضی میکنه مطمئن میشه هر خط افق(مقصودی) بازم آسمونش همون رنگه و اگه از اونجا پشت سرش رو نگاه کنه دوباره خط افق رو میبینه
هدف گزاری همونقدر لازمه که قدر لحظه ها رو دونستن گرچه که همشون نسبیه
دوستان این کیس در محضر شما بخودش قول میده هر جا باشه تلاش کنه اثر بخش مثبت امیدوار شاد واقع بین و بقدر لازم دورنگر باشه و ارزش هر لحظه رو بدونه و فقط بقدر کفایت و نه افراطی اونو قربونیه رسیدن به دوردستها کنه -بخودش یاداوری میکنه همه تلاش ها برای دست یافتن و تکمیل سعادته نه هلاکت پس حفظ خنده و نشاط در هر مرحله حرف اوله
دعاگوی همگی و التماس دعا
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
از این قضیه بسیار ناراحتم .. به حدی که فقط این روزها میومدم اینجا به امید اینکه اخبار خوشی بشنوم.. ولی دست و دلم نمی رفت که پست بذارم. کاملا می دونم ( ما هم همین راه رو رفتیم) که این یکسال بر شما دوستان چی رفت و چقدر برنامه های روتین زندگیتون تغییر کرد. از ایران کنده شدید و در فکر و ذهن و ... به آمریکا سفر کردید. دنبال خونه گشتید، دنبال کار، برنامه های کالج رو دنبال کردید و... و حالا باید دوباره اونها رو رها کرده و به زندگی قبل از لاتاری بر گردید. هرچند برای برخی از دوستان زندگی خیلی تغییر کرده و به سختی میشه به اون حالت بر گردوند.. ولی این رو با تمام اعتقاد قلبیم میگم که به طور قطع برای شما این مسیر بهتر بوده و قطعا زندگی بهتری رو در ایران و یا سالهای بعد براتون سرنوشت رقم زده. برای دوستانی که از قطار لاتاری 2013 جا موندند بهترینها رو آرزو می کنم و برای مسافرین این قطار هم موفقیت.. ایام به کام
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا کاش به من و بچه هام هم ویزا نمیدادن بدترین وضعیت موجود را دارم که هیچوقت تو زندگیم تجربه نکردم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 09:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 09:41 توسط ma300me.)
(2013-09-25 ساعت 20:21)r91 نوشته: (2013-09-25 ساعت 20:09)drmrs نوشته: (2013-09-25 ساعت 20:06)r91 نوشته: يعني چي ما اينجا تو آنكارا با خون دل با هزينه اي كزاف براي تيري در تاريكي پرچم رو بالا كرفتيم اونوقت شما دارين غزل خداخافظي ميخونيد؟
بابا ايول!ميدونيد اين خداحافظي ها با ما چيكار ميكنه؟
دوست عزیز اونهایی که خداحافظی کردند میخواهند بیاند دم مرز در صورت لزوم به شما کمک کنند. شما پرچم را محکم نگهدار و تا ویزا را روش نچسبوندند صحنه را ترک نکن!
قربون همه شما.
كار ما شده كار عاشق.فقط منتظرها ميفهمن ما چرا اينجاييم.
هنوز مريضمون تو اتاق عمله جراح هم كفته تلاش ميكنم كه زنده نكهش دارم.
تنها كاري كه پشت اتاق عمل ميشه كرد دعا هست و بس.
خدااااااااااااااااااایــــــــــــــــــــــــــا دل دوستای مارو شاد کن...
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ای کاش در طراحی این کلیدها علاوه بر پیغام-تبریک و تشکر و...کلید درخواست اجابت دعا هم اضافه بشه- واقعا در تموم پستها رازونیازی با خدا هس که نه به زور سیاسته که به زبان دله
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
بالاخره من هم از دبی برگشتم ، البته با دستانی خالی از ویزا و چشمان گریان دخترم که آه از نهادم بلند کرد.
با کوله باری از خستگی روحی و جسمی ، 16 ماه انتظار ، هزینه های هنگفت و.... برای ..... هیچ !!
لاتاری 2013 هم با تمام فراز ونشیب هایش به اتمام رسید البته در نهایت بهت و حیرانی عده ای به ویزا نرسیده در نهایت بی عدالتی ، بی برنامگی و یا هر چه ...
برای تمام دوستان اعم از ویزا گرفته و ویزا نگرفته آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم . انشاله اونهایی که ویزا گرفتند مبارکشون باشه و به رویاهای قشنگی که در ذهن دارند در سرزمین آرزوها برسند. برای تمام بازماندگان از ویزا نیز سلامتی ، طول عمر وآینده ای سرشار از موفقیت آرزو میکنم .امیدوارم همه، چنان موفق باشند که به زودی از همین خدایی که الآن کلی شاکی هستیم ، سپاسگزاری کنیم که به ویزا نرسیدیم و خرسند و راضی از موفقیت هایی که برای تک تکمون به وجود میاد.
چاره ای جز دلداری نداریم و اینکه بگیم شاید قسمت ما نبود ، شاید تقدیر ما اینگونه بود .... ما که تمام تلاشمونو کردیم اگر چه بی حاصل !
به دوستانی هم که نصفه نیمه به ویزا رسیدن مثل دکتر پدی عزیز ، آقای Ali_gh و بقیه دوستان میخوام بگم اگر چه مسیرشون دورتر و پر پیچ و خم تر شد ولی انشاله قطعا به ویزا خواهند رسید و در کنار خانواده خواهند بودکه :
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید هیچ راهی را نیست کان را نیست پایان غم مخور
این ، فکر کنم آخرین پست من در تاپیک باشه اگر چه حدود 120 صفحه را از شنبه که نبودم ، نخوندم ولی واقعیت نه رمقی باقی مونده و نه انگیزه ای ...
البته از طریق sh_p عزیز و خانواده ام در ایران از اتفاقات کم وبیش در جریان بودم وما نیز از طریق sh_p عزیز مسائل ابوظبی را به اطلاع دوستان میرسوندیم .
اگر چه به هدف نرسیدیم ولی اینجا دوستان بسیار خوبی پیدا کردم که امیدوارم این دوستی ها نه در دنیای مجازی که در دنیای واقعی مستدام باد.
با آرزوی عزت ، صحت و موفقیت برای همه دوستان ، بدرود.
ارداتمند : so_ar
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
شازده کوچولو گفت: اهلی کردن یعنی چی؟
روباه گفت: یک چیزیه که پاک فراموش شده. معنیش ایجاد علاقه کردنه.
شازده کوچولوگفت: ایجاد علاقه کردن؟
روباه گفت: معلوم است. تو الان واسه من یک پسر بچهای مثل صد هزار پسر بچهی دیگر. نه من هیچ احتیاجی به تو دارم نه تو هیچ احتیاجی به من. من هم واسه تو یک روباهم مثل صد هزار روباه دیگر. اما اگر منو اهلی کردی هر دوتامون به هم احتیاج پیدا میکنیم. تو واسه من میان همهی عالم موجود یگانهای میشی و من واسه تو.
شازده کوچولو گفت: کمکم داره دستگیرم میشه. یک گلی هست که گمانم مرا اهلی کرده باشد.
روباه گفت: -بعید نیست. رو این کرهی زمین هزار جور چیز میشه دید.
شازده کوچولو گفت: اوه نه! آن رو کرهی زمین نیست.
روباه که انگار حسابی حیرت کرده بود گفت: -رو یک سیارهی دیگه است؟
شازده کوچولو گفت: آره.
روباه گفت: شکارچی، تو آن سیاره شکارچی هم هست؟
-نه.
-محشر است! مرغ و ماکیان چهطور؟
-نه.
روباه آهکشان گفت: -همیشهی خدا یک پای بساط می لَنگه!
تا پارسال دکتر پدی یه پزشکی بود مثل بقیه، پویا یه پسری بود مثل بقیه، شهرام، بابک، محمدرضا، گیفا، جودی، نوشین، پرستو و خیلی های دیگه .... اما حالا فرق داره ... الان اینا ما رو اهلی کردن ... اینا گلهای من هستند که از این به بعد شبا که به ستاره ها نگاه میکنم همش به فکرشون هستم که "الان کجان و دارن چیکار می کنن؟"
درسته ما اومدیم جایی که شکارچی نیست، اما
همیشهی خدا یک پای بساط می لَنگه!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 09:21)smpf نوشته: خدایا کاش به من و بچه هام هم ویزا نمیدادن بدترین وضعیت موجود را دارم که هیچوقت تو زندگیم تجربه نکردم
دوست عزیز همه به نوعی در شرایط بحرانی اند از خدا می خوام به هممون آرامش بده که مشکلاتمونو با کمترین آسیب حل کنیم و دلمون شاد باشه امیدوارم پست بعدی رو با خبرای خوب از شما ببینیم
یا حق
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
خدا خیرشون نده خیلی اذیتمون کردن . من هنوز گیجم و مبهوت و باورم نمیشه . واقعا مسخرمون کردن. اونهایی که کارو ول کردن . خونه فروختن . بچه ها رو مدرسه ثبت نام نکردن. اونها چکار می کنن .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
...........................................................................................................................................................................
...........................................................................................................................................................................
فقط عاجزانه میخوام که بدونین ما همه براتون بهترین ها رو آرزو داریم................................................................................
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدانم بلندم یا که از پستی به پایانم
نمیدانم که بیدارم و یا خوابم
مرا در انتها تنها مذاریدم
و در تاریکی مطلق نمیدانم چراغی هست
برای همه دوستان آرزوی بهترین ها رو دارم، من اصلا فکر نمیکردم بتونم ویزا بگیرم ولی گرفتم و خیلی ها هم مطمئن بودند که ویزا میگیرند ولی نتونستند صد در صد حکمتی توش هست و خدا هیچگاه بد بنده هاشو نمیخواد اگه از خدا خیر و صلاح خودتو خواستی اصلا نگران نباش که هر اتفاقی افتاده به خیر و صلاحتون هستش.
(امیر مهاجر کجاست؟)
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میدونم هیچ حرفی شاید دلتون رو آروم نکنه.بعد از این همه مدت انتظار و هزینه های زیاد. اما می خوام بدونید که از ته دل برای اون هایی که موفق به گرفتن ویزا نشدن واقعا ناراحتم. برای همه تون آرزوی سلامتی و شادکامی دارم و امیدوارم تو بقیه مراحل زندگیتون موفق باشید
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همهٔ دوستان،
اگرچه بنده از اعضای خیلی فعال در مهاجرسرا نبودم، ولی این چند روز مدام به این تاپیک سر میزنم، اکثر دوستان صحبتهای بسیار زیبای کردند که بنده دیگه تکرار نمیکنم، ولی به تمام شما عزیزانی که ویزا نگرفتید، صد در صد میگم که امیدتون رو هرگز از دست ندید و هرگز از لذت بردن لحظههاتون غافل نشید چرا که حتا کسانی که ویزا گرفتهاند هم از چند لحظهٔ آیندهٔ خودشون خبر ندارند، باور بفرمایید که همین لحظهای که در اون هستیم از هر چیزی ارزشش بیشتره و به نظرم اگر قدرشو بدونیم بردیم خدارو شکر که تندرست و سلامت هستید. در نهایت پیشنهاد میکنم دوستیهای زیبایی که اینجا صورت گرفتندرو تا جائی که امکان داره نگاه دارید و لحظات خوشی رو برای خودتون به وجود بیارید.