موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 21:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 21:51 توسط zz24.)
دوستان عزیز این آخرین سوالمه ممنون میشم همتون تجربیاتتون رو بگید
موضوع برای این فامیل ما اینه که خود کنسول بهش گفته بوده شما قبولید و تبریک گفت.فقط مونده بود که ایمیل بزنن که نزده بودن
الان باید چیکار کرد؟از مدیران و دوستان عزیز تقاضا دارم راهنمایی بفرمایند.
یعنی بعد از 30 ام دیگه نمیدن؟کلیر نس یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ اینکه گل نهال عزیز گفتن زود تر کلیر نخوردید یعنی چی؟؟؟؟؟این سوالم خیلی مهم هست ممنونم میشم جاب بدید یعنی همه شما موقع مصاحبه با کنسول قبول شدید و کنسول شما هارو مثل ما به تعویق انداخت؟گفت بعدا دوباره بیایید؟ یا اگه مدارک جور بود همون موقع میدادن؟سایت سیس برای پیگیری چی هست؟اسم سایت سیس منظورمه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 20:56)Texassy نوشته: امروز به همراه بچه های دژ ایروان رفتیم به سفارت و یکضرب گرفتیم!!! البته پاسپورتهامون رو
و یه سری مزخرف به همراه معذرت خواهی بهمون تحویل دادن
واقعا متاسفم
سلام اقا.من بعد از چند روز پکری و ناراحتی الان با خوندن پست شما بلند خندیدم.ممنون
از خدا می خوام و امیدوارم چیزهای بهتری برای ما رقم بزنه.
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 21:49)zz24 نوشته: دوستان عزیز این آخرین سوالمه ممنون میشم همتون تجربیاتتون رو بگید
موضوع برای این فامیل ما اینه که خود کنسول بهش گفته بوده شما قبولید و تبریک گفت.فقط مونده بود که ایمیل بزنن که نزده بودن
یعنی بعد از 30 ام دیگه نمیدن؟کلیر نس یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ اینکه گل نهال عزیز گفتن زود تر کلیر نخوردید یعنی چی؟؟؟؟؟این سوالم خیلی مهم هست ممنونم میشم جاب بدید یعنی همه شما موقع مصاحبه با کنسول قبول شدید و کنسول شما هارو مثل ما به تعویق انداخت؟گفت بعدا دوباره بیایید؟ یا اگه مدارک جور بود همون موقع میدادن؟سایت سیس برای پیگیری چی هست؟اسم سایت سیس منظورمه
ميگم خوش به حال فاميل شما كه يك فاميل مثل شما داره !!فاميل هاي ما كه از فرط خوشحالي كه ما گرين كارت برديم گريه كردن!!!!!!!!!
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 21:49)zz24 نوشته: دوستان عزیز این آخرین سوالمه ممنون میشم همتون تجربیاتتون رو بگید
شما براي خودتونه يا فاميل تونه آخه كلمه ما در جملتون من وبه شك برده ،راحت سوالتو بپرس حتي اگر براي خودته ؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
دوستان طبق معمول من میخوام یه خاطره بگم از حکمت کارای خدا:
تو ترم 4 دانشگاه من چون قبلاً زبان برنامه نویسی C رو بلد بودم همزمان با گذروندن این واحد بعنوان استاد حل تمرین با بچه ها هم کار میکردم ...آخر ترم که امتحان دادیم خوب من همه سئوالا رو جواب دادم و به خیالم 20.
روزی که نمره ها رو زدن رو برد دانشگاه من دیدم همه به من میخندن ... دیدم نمره من شده 7 و متاسفانه استادمون (بدون صحیح کردن نمره داده بود) نمره هایی که میداد قطعی بود و نمیشد کاریش کرد و خودش هم رفت آمریکا .
من با هر کی صحبت کردم نمره رو درست کنه و برگه رو صحیح کنه، نشد که نشد که نشد...از شما چه پنهون نه تنها به استادمون که به خدا و پیغمبر ..... چون باعث شد من از بقیه بچه ها 4 واحد عقب بیافتم. بعد از فارغ التحصیل شدن همکلاسی ها رفتند سربازی و من 4 واحد داشتم و از اونا 6 ماه عقب افتادم...
روزی که درسم تموم شد و میخواستم برم خدمت یعنی اسفند 75، یه قانون اومد که اگر دو برادر با هم سرباز باشن یکیشون معاف دائم میشه و من که برادرم یکماه قبل از من رفته بود سربازی ............ معاف شدم و گفتم خدایا غلط کردم ..... خوردم....چرا حکمت تو رو نمیدونستم و زود قضاوت کردم
تازه تو قضیه لاتاری هم چون معاف بودم یکضرب گرفتم و باز گفتم خدایا خرتم.....
اینا رو گفتم که اگه یکسال دیگه به حکمت عدم دریافت ویزا پی بردید بگید ...یادش بخیر بیات گفته بودا....... حالا ببینید من کی گفتم
خدایا به داده ها و نداده ها و گرفته هات شکر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 21:40)gifa نوشته: بچه ها هيچ حساب كتابي تو كار نيست امروز خانمي سه شنبه پاسشونو تحويل دادن امروز ايشود شدن البته نميدونم كه قبلا كلير شدن يا نه. يك چيز جالب ديگه كه از هموطنانم اينجا ديدم چند نفري هم ويزاشونو گرفتن ولي ميگن به كسي نگيد آخه يكي نيست به اينا بگه اگركسي اينجا ميتونست زيراب شمارو بزنه كه هيچكدوم اينجا براي خودمون چرخ نميزديم ،ميرفتيم سر خونه زندگيمون ،بالاخره ديدن اين چيزها كه براي خيلي از ماها تازگي نداره
گیفا خانم ، اگر اینا ویزا گرفتن پس چرا به ما ندادن . در مورد کیس من خودشون زنگ زدن و گفتن پاسپورت رو بیارید . دقیقا دوشنیه 16 سپتامبر. اما 24 سپتامبر بهم میل زدن که پاسهاتونو بر گردوندیم . تازه واسه ما زدن refused.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 22:26)bayat_r نوشته: دوستان طبق معمول من میخوام یه خاطره بگم از حکمت کارای خدا:
تو ترم 4 دانشگاه من چون قبلاً زبان برنامه نویسی C رو بلد بودم همزمان با گذروندن این واحد بعنوان استاد حل تمرین با بچه ها هم کار میکردم ...آخر ترم که امتحان دادیم خوب من همه سئوالا رو جواب دادم و به خیالم 20.
روزی که نمره ها رو زدن رو برد دانشگاه من دیدم همه به من میخندن ... دیدم نمره من شده 7 و متاسفانه استادمون (بدون صحیح کردن نمره داده بود) نمره هایی که میداد قطعی بود و نمیشد کاریش کرد و خودش هم رفت آمریکا .
من با هر کی صحبت کردم نمره رو درست کنه و برگه رو صحیح کنه، نشد که نشد که نشد...از شما چه پنهون نه تنها به استادمون که به خدا و پیغمبر ..... چون باعث شد من از بقیه بچه ها 4 واحد عقب بیافتم. بعد از فارغ التحصیل شدن همکلاسی ها رفتند سربازی و من 4 واحد داشتم و از اونا 6 ماه عقب افتادم...
روزی که درسم تموم شد و میخواستم برم خدمت یعنی اسفند 75، یه قانون اومد که اگر دو برادر با هم سرباز باشن یکیشون معاف دائم میشه و من که برادرم یکماه قبل از من رفته بود سربازی ............ معاف شدم و گفتم خدایا غلط کردم ..... خوردم....چرا حکمت تو رو نمیدونستم و زود قضاوت کردم
تازه تو قضیه لاتاری هم چون معاف بودم یکضرب گرفتم و باز گفتم خدایا خرتم.....
اینا رو گفتم که اگه یکسال دیگه به حکمت عدم دریافت ویزا پی بردید بگید ...یادش بخیر بیات گفته بودا....... حالا ببینید من کی گفتم
خدایا به داده ها و نداده ها و گرفته هات شکر
سلام.حالا بزارید منم یه چیزی براتون بگم.قبل از اینکه ما لاتاری پبت نام کنیم برای ویزای کاری ایتالیا اقدام کرده بودیم.به این صورت که 40 میلیون پول داده بودیم به یه آقایی که مقیم اونجا بود و قرار بود اقدام کنه برای گرفتن ویزا و وقتی کارهاشو کرد بقیه پولو که حدود 50 میلیون دیگه بود بهش بدیم و ناگهان ما لاتاری رو برنده شدیم و هزار شکر گفتیم که خدایا حکمتت رو شکر و چون اون آقا هنوز کار خاصی انجام نداده بود پول ما رو پس داد.
ویزا به ما نرسید و میدونم حتما حکمتی در اون هم بوده هرچند که ضرر کردیم خونه مون رو فروختیم و از همه بدتر دل بستیم و شاید روزها و ماهها ظول بکشه تا خصوصا من بتونم فراموش کنم اما خدا با ماست و مطمئن هستم این نگرفتن ویزا حکمتی داشته که بعدا ما می فهمیم.
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-26 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-26 ساعت 22:41 توسط DIVE.)
دوستان گیفا چی میگن که ویزا دادن ، من که پاسم از 17 سپتامبر دستشون بود ، دیروز به ما ایمیل زدن و نوشتن refused و اینکه پاستونو برگردوندیم . خودشون به ما گفتن پاستونو واسه ویزا بیارین
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
فقط فقط تجربه ثابت كرده مخصوصا براي ٢٠١٤ كه تا ويزا تو پاس نخورده وخودتون با چشمهاي خودتون نديد به كسي نگيد غم نگرفتن ويزا يكطرف ،جواب دادن به بقيه از يكطرف،خلاصه مطلب دشمن شاد شديم دوستان
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 22:41)DIVE نوشته: دوستان گیفا چی میگن که ویزا دادن ، من که پاسم از 17 سپتامبر دستشون بود ، دیروز به ما ایمیل زدن و نوشتن refused و اینکه پاستونو برگردوندیم . خودشون به ما گفتن پاستونو واسه ویزا بیارین
گيفا راست ميگه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز،
خداوند شما و فاميلتان را خير بدهد..
يك هفته ست زانويه غم بغل كردم و صفحه پشت صفحه، دقيقه به دقيقه، تلفن پشت تلفن مصيبت اين تاپيك رو دنبال ميكنم و بغضي گلومو فشار ميده.. يك هفته ست از توي خونه تكون نخوردم، و دست و دلم به هيچكاري نميره، و دستهام براي گذاشتن پيام براي دوستان گلم قفل شده، ولي شما بغض منو شكستين!
..
دوستان گل من هيچ وقت هيچ وقت حتي براي لحظه ايي نميتونم عمق فاجعه ايي رو كه شما احساس كردين بفهمم، فقط ميتونم بگم كم آوردم و.. و من انديشه كنان غرق در اين پندارم كه چرا باغچه كوچك ما سيب نداشت..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 22:50)gifa نوشته: (2013-09-26 ساعت 22:41)DIVE نوشته: دوستان گیفا چی میگن که ویزا دادن ، من که پاسم از 17 سپتامبر دستشون بود ، دیروز به ما ایمیل زدن و نوشتن refused و اینکه پاستونو برگردوندیم . خودشون به ما گفتن پاستونو واسه ویزا بیارین
گيفا راست ميگه
چطور به اونا ویزا دادن ، تفاوتی توی کیسشون بوده .