موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-27 ساعت 01:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-27 ساعت 02:04 توسط گل نهال.)
(2013-09-26 ساعت 21:21)zz24 نوشته: (2013-09-26 ساعت 21:11)گل نهال نوشته: (2013-09-26 ساعت 21:08)zz24 نوشته: (2013-09-26 ساعت 20:56)Texassy نوشته: امروز به همراه بچه های دژ ایروان رفتیم به سفارت و یکضرب گرفتیم!!! البته پاسپورتهامون رو
و یه سری مزخرف به همراه معذرت خواهی بهمون تحویل دادن
واقعا متاسفم
دوست عزیز شما در ایروان بودید؟تا کی میشه رفت و گرفت؟
کنسول خودش به ما گفته بود میگیم بهتون کی میاییم ولی جوابی ازش نیمد و ما سردرگم موندیم...باید چیکار کنیم...مهلت تا کی هست ویزا رو بگیریم؟
دوست عزيز به شما كليرنس خورده بوده و متأسفانه زودتر كلير نشديد و الانم سفارتها از ٢٠ سپتامبر ويزا نميدن بعلت اتمام ويزا
یعنی چی کلیر نس خورده بوده؟شما از کجا مطمعنید سفارت ها از 20 به بعد نمیدن؟آخه سوگند نامه و مصاحبه به کلی انجام شده بود و مورد قبول کنسول و خودش گفته بود بهتون اطلاع میدیم...شما سفارت آنکارا بودید؟
دوستان خواهشمندم اگر کسی دیگر میتوناد به سوالها پاسخ بدهد ممنون
ببين عزيز من شما حق داري الان سردركم باشي چون در جريان نيستي.
برنامه لاتاري 2 تا محدوديت داره يكيش تعداد و ظرفيته اون يكيش زماني(30سپتامبر) آفيسرهم(نه كنسول كه شما ميكي) روز مصاحبه تقريبا به همه اين حرف رو زده جز عده اي كه هيچ ارتباطي بادولت (حتي سربازي) نداشتن و در جا ويزا كرفتن.
متاسفانه امسال قبل از انقضاي مدت زماني 30سپتامبر, ظرفيت پرشد و عده اي بدون ويزا مونديم.حالا عده اي مجنون وار به دنبال ليلي اومديم جلوي سفارت بلكه فرجي حاصل بشه.ابوظبي و ارمنستان كه آب پاكي رو ريختن رو دست بچه ها و تموم.آنكارا هم داره تك و توكي ويزا ميده و احتمالا پيش بيني ميشه اونم فردا تكليفش نهايي بشه.
(2013-09-27 ساعت 01:35)pooya.n نوشته: من همین الان کلیر شدم
واقعا متاسفم ...
ببخشيد چي؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 23:05)DIVE نوشته: (2013-09-26 ساعت 22:50)gifa نوشته: (2013-09-26 ساعت 22:41)DIVE نوشته: دوستان گیفا چی میگن که ویزا دادن ، من که پاسم از 17 سپتامبر دستشون بود ، دیروز به ما ایمیل زدن و نوشتن refused و اینکه پاستونو برگردوندیم . خودشون به ما گفتن پاستونو واسه ویزا بیارین
گيفا راست ميگه
چطور به اونا ویزا دادن ، تفاوتی توی کیسشون بوده .
حتما يه حساب و كتابي بوده.منتها تعريف اونها از حساب و كتاب با تعريف ما متفاوته ظاهرا"! به همين علت ما سر از كارشون در نمياريم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من بعد از کلیر شدن در مونترال و سابمیت دوباره مدیکال، امروز دوباره آپدیت شدم...امیدوار باشم یا نه؟ اگه نخواهند که ویزا بدن چرا بدون ایمیل آپدیت میکنند. آفیسر به من گفته بود وقتی میخوایی مدیکالتو بفرستی روش بنویس URGENT - DV CASE که من این کارو کردم. لازم به ذکره من 17 سپتامبر کلیر شدم...
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
[/align]دوستان نگران نباشید که آش دهن سوزی رو از دست ندادید.خداوند تقدیری بهتر از این برای شما در نظر گرفته فقط ای کاش همه ویزا میگرفتن و خودشون میومدن میدیدن که اینجا برای کسی فرش قرمز پهن نشده و خیلیها هنوز بعداز مدتهای طولانی هنوز یک کار پیش پا افتاده هم نتونستن پیدا کنن و به قول قدیمیهای اینجا بعداز این که جا میفتی تازه میفهمی که دیگه نه ایران کشورته نه اینجا و یه حس سردرگمی همیشه همراهت هست.از تعداد بچه هایی که من از لاتاری 2012 میشناختم 1/3 برگشتن ایران و ما هم اینجا خدارو شکر فعلا زنده ایم تا ببینیم تقدیر ما رو تا کجا میکشونه.فقط میتونم بگم شرایط کانادا برای مهاجرت خیلی بهتر از آمریکاست.ای کاش همتون میتونستیت ویزا بگبرید وخودتون میومدید تجربه میکردید.
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نمی دونم که نوشتن این داستان تو این شرایط مناسب است یا نه . شایدحتی خیلی ها رو هم شاکی کنه اما حتی معدود دوستانی که صبر و تحمل خوندنش رو خواهند داشت منو تشویق می کنه داستان (خودم و خدای خودم) رو بنویسم:
شبی که پیش یکی از دوستان میهمان بودیم و اتفاقا آخرین 24 ساعت ثبت نام گرین کارت2013 بود علی رغم نداشتن عکس ایشون با موبایلش عکسی از من و همسرم گرفت و علاوه بر خودش ما رو هم ثبت نام کرد . یک سالی از این ماجرا گذشت و ما که در فکر داشتن فرزندی بودیم تلاشی کردیم در کسب اطلاعاتی که بتونیم فرزندمون رو در کشور دیگری بدنیا بیاریم و ......... اخذ اطلاعات از جمله بستگان من و خانمم در آلمان .هلند . بلژیک .ایتالیا و .... به ما فهماند که تنها کشوری که صرف بدنیا آمدن بچه در آن اقامت اونجا رو می ده آمریکاست که خوب برایش بن بستی می دیدیم .......... سال بعد باز داستان تکرار شد و روز آخر ثبت نام 2014 وقتی ثبت نام خودم و خانمم مجدادا انجام دادم من که برای پیگیری ثبت نام 2013 منتظر دریافت ایمیلی بودم با تذکر دوستی که مطلب رو گفت سایت رو چک کردم و همان موقع فهمیدیم که کیس خانمم برنده شده ....ازآنروز واقعا نمی دونستیم چه باید بکنیم مسیری که پیش پای ما نهاده شده بود آسان بنظر نمی رسید و از طرفی ندایی می گفت به دنبال چیزی برای فرزندت بودی این هم مال تو .... به دلایلی (!!!!) از آنزمان تا ارسال فرمها به کی سی سی 45 روز طول کشید و .....در این حین پزشکان زمان بدنیا آمدن فرزندمون رو 25 اسفند تخمین زده بودند اما کوچولوی ما 2 ماه زودتر بدنیا آمد و وقتی که زمان مصاحبه ما 1 فروردین اعلام شد حکمت خدا در زودتر بدنیا آمدن فرزندمون رو فهمیدیم چرا که اگه سر وقت بدنیا می آمد (25 اسفند) خانمم نه می تونست و نه راضی نمی شد 1 فروردین با تنها گذاشتن نی نی همراه من آنکارا بیاد ( اولین قفلی که باز شد )... 3 روز قبل از اومدن به آنکارا فهمیدم که باید از دکتر وقت می گرفتم دوستی که در آنکارا خیلی کمک من بود گفت :داداش بیا من درستش می کنم (!) و درست یک روز قبل از مصاحبه اومدیم و با کمک ایشون مدیکال رو هم گرفتیم ( دومین قفل باز شده ) با توجه به شرایط کودکمون اون رو نتونستیم روز مصاحبه بیاریم اما با دادن مدارک پزشکی سفارت وقت ملاقات جدیدی داد برای دیدین نی نی و همون موقع با گفتن مدارک تکمیل است برگه صورتی را دادن و ....( سومین قفل) مرحله بعد باز هم یک روز قبل از مصاحبه فرزندمون رسیدیم آنکارا و در مطب دکتر اونگان فهمیدیم کارت واکسیناسیون نی نی رو نیاوردیم باز با کمک همان دوست آنکارایی موضوع با دو تا واکسن خوراکی برای نی نی حل شد (چهارمین قفل) ضمنا با توجه به شرایط کاریم اصلا امکان نرفتن به محل کارم رو نداشتم جز در روز های تعطیل که هر دو مصاحبه ما مصادف شد با چند روز تعطیلی متوالی یکی عید نوروز و مرحله دوم تعطیلات 14 خرداد (پنجمین قفل) کلیر نشده بودیم بلیط گرفتیم بیایم تجدید مدیکال و بعد ببینیم چی می شه فردای روز تهیه بلیط ( 16 سبتامبر) همه کلیر شدیم (ششمین قفل) ...................................................... یک شنبه اومدیم آنکارا و تو فرودگاه شنیدیم که جمعه تو سایت چی اعلام شده .......نمی تومستم باور کنم یعنی خدا تمام این مدت که هر مرحله می تونست باعث توقف مسیر پیش روی ما بشه ما رو هل داد و دست ما رو کشید اما آخرش نمی خواد کاری کنه ؟؟؟؟؟ نمی دونم شاید هم صلاح این است اما دوشنبه با وجود تمام آنچه می گفتند که سفارت پاس ها رو نمی گیره رفتم و مدیکال رو تجدید کردم و ادامه باز شدن این قفل رو هم به همون خدایی سپردم که تا اینجا ما رو آورد .... سه شنبه نیز پاس ها رو تحویل سفارت دادیم و در انتظاریم تا ببینیم خدا این بار هم مثل همه دفعات پیش .....
اگه این پستم روی صفحه هم نشینه ( توسط مدیر پاک بشه ) یا حتی بعضی ها تا آخر نخوننش یا بعضی دیگه بعد از خوندن بگن ای بابا این جا جای این حرف ها نیست اما شاید حداقل فایده اش اینه که خودم کمی آروم شدم و حداکثر هم اینه که اونهایی که خیلی تلاش کردن و کارشون درست نشده ببینن که گاهی خدا به آدم همه چیزهای لازم رسیدن به چیزی رو می ده جز همون چیز .
شرمنده که باعث مزاحمت شدم.
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا :