کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-26 ساعت 22:48)gifa نوشته:  فقط فقط تجربه ثابت كرده مخصوصا براي ٢٠١٤ كه تا ويزا تو پاس نخورده وخودتون با چشمهاي خودتون نديد به كسي نگيد غم نگرفتن ويزا يكطرف ،جواب دادن به بقيه از يكطرف،خلاصه مطلب دشمن شاد شديم دوستان

دوست عزیز

من خودم هم کلا با این موضوع که هر چیزی تا تموم نشده به کسی‌ نباید گفت موافقم، ولی‌ حالا هم اگه احیانا شما دوستان گفتید، گفتید که گفتید، توضیح لازم نداره....یه کلام بگید "نشد" و خودتون موضوع رو عوض کنید....لازم نیست که آدم واسه همه مسائلش به همه توضیح بده، متأسفانه این یکی‌ از اشکالات فرهنگی‌ ماست... ولی‌ خودتون رو بابت توضیح دادن به مردم آزرده نکنید، کسی‌ که شما براش عزیز باشید...توضیح بدین یا ندین واسش مهم نیست...کسی‌ هم که به قول شما جزو اون "دشمن شاد شده ها " باشه، انقدر حائز اهمیت نیست که شما ذهنتون رو واسه پاسخگویی بهش مشغول کنید....
راستش من تقريبا داره سه سالي ميشه كه اينجام و فكر كنم احتمالا ديگه دارم موندني ميشم اما هنوز خيلي از دوستانم نمي دانند كه من برنده لاتري شدم! چون از قبلش داشتم براي ويزاي دانشجوي اقدام مي كردم يك ماه قبل از پرواز به خانواده و دوستان گفتم دارم موقتا ميرم. چون معلوم نبود برم و بتونم بمانم. راه گريز رو باز باز گذاشتم. ختا از كارم هم يك مرخصي چند ماهه گرفتم كه هنوز توي مرخصي ام!!

چون توي نامه اول نوشته بودند كه هيچ ضمانتي وجود نداره كه ويزا را دريافت كنيد. و تازه من نمي دانستم مي توانم در محيط جديد پايدار بشوم يا نه. هدف من يك بررسي ميداني شش ماهه بود. و چون نمي دانستم نتيجه چه خواهد بود كسي را مطلع نكردم.

حال تعجب مي كنم از دوستان كه با وجود تصريح عدم قطعيت دريافت ويزا ريسك كردند. البته هركسي شرايط خودش را دارد.
با آرزوي مرفقيت براي همه
(2013-09-26 ساعت 22:50)gifa نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 22:41)DIVE نوشته:  دوستان گیفا چی میگن که ویزا دادن ، من که پاسم از 17 سپتامبر دستشون بود ، دیروز به ما ایمیل زدن و نوشتن refused و اینکه پاستونو برگردوندیم . خودشون به ما گفتن پاستونو واسه ویزا بیارین

گيفا راست ميگه

چطور به اونا ویزا دادن ، تفاوتی توی کیسشون بوده .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: shatsi ، azar1348
اين عدد ١٣ رو هي ميگن نحس نيست رو من ديگه باور نميكنم..
متاسفانه اين داستان گريبانگير تعدادي از دوستان عزيزم شد و از ويزا محروم شدن ..
تا اونجايي كه اطلاع هم دارم هيچ سالي به اندازه امسال اينقدر بي نظم نبوده ، بر عكس
٢٠١٢ كه بيشترين اراء قبولي و كمترين صفحات رو در تاپيك كليرنس به خودش اختصاص داده بود !!
افسوس كه اين ماه اخر ماه تلخي شد براي همگي ماها كه يكسال و اندي مجازي با هم زندگي كرديم ..افسوس و افسوس و .....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: romance33 ، shishipapa ، azar1348 ، tajhizgaran ، noura ، AsemanAbee ، sh_aytak
(2013-09-26 ساعت 01:54)پدی نوشته:  سلام.من هم از اخراجی های لاتاری 2013 هستم.من را می شناسید،کسی بودم که دوست داشتم هنگام بسته شدن در این تاپیک لای در ان گیر نکنم،غافل از اینکه قبل از بسته شدن این تاپیک له میشم.آن هم به گناه اینکه برای کشورم سرباز بودم.نمی گویم بیائیم گریه کنیم اما می خواهم هیچگاه همدیگر را فراموش نکنیم.ما دوست نبودیم ،ما پاره تن هم بودیم.از پیشکسوتانی حمایت می شدیم که تکیه خود را بر کوه میدیدیم.چقدر من عمو سعید بنفش را دوست داشتم.امیر مهاجری که راهنما بود لیلی خانمی که یاور ما بود ،گل نهال همیشه بیدار .من اون اواتار زیبای رضا بیات رو دوست داشتم.تذکرات دلسوزانه مامان سایه،دکتر کسری . userرا فراموش نمی کنم او پناه ما در غربت بود و.............حیف که ما تقدیر را رقم نزدیم.
دوستت داریم دکتر جان. وقتی قضیه تمام شدن ویزاها پیش آمد چنان غمی در دل ما بود که خودمان باورمان نمیشد. درست مثل اینکه با برادرم تصمیم سفر گرفتیم و یکیمون جا موند. بغض خانمم یه بار ترکید و من مقاومت کردم ، هنوز هم که اینجا مینویسم دارم مقاومت میکنم. شما همیشه بهترین تصمیم را گرفته اید و موفق بودید. و این ادامه ی موفقیتهای شما ست. . . . . . با کمی تاخیر. . .
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-09-26 ساعت 22:57)DIVE نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 22:41)DIVE نوشته:  دوستان گیفا چی میگن که ویزا دادن ، من که پاسم از 17 سپتامبر دستشون بود ، دیروز به ما ایمیل زدن و نوشتن refused و اینکه پاستونو برگردوندیم . خودشون به ما گفتن پاستونو واسه ویزا بیارین

گيفا راست ميگه

دوستان اجازه بدین کمی در مورد اینکه چرا سفارتها تعداد کمی هنوز ویزا میدن به بعضیها یه توضیح بدم واین چیزیه که سرکنسول فارسی زبان در ابوظبی بعد از اینکه ما (حدود 12 نفر ) اصرار کردیم که میخوایم سرکنسول را ببینیم ، ایشون بگن چی شده توضیح دادن :
خلاصش این بود : بعد از این که گفتن ویزای ایرانیها 3500 بوده که 7% کل ویزاهای لاتاری هست وبرای هیچ کشوری بیش از این نمیتونه باشه ، گفتن وضعیت آنکارا از همه وخیم تره و حدوده 350 نفر به ویزا نمیرسن و گفت اینجا کاملا ویزاتمام شده که ما پرسیدیم ابوظبی چند نفره ؟ گفت کمی بیش از 50 نفر ادامه داد بین 50 تا 100 نفر. و گفت ایروان 25 ویزای دیگه داره وقتی اونها را بده ، اونجا هم تموم میشه ، واسه همینه که ایروان از همه دیرتر اعلام کرد چون هنوز ویزا داشت .گفت برندگان 2012 خیلی هاشون نیمدن ویزا بگیرن وما تا آخرین لحظه ویزا میدادیم ولی برندگان 2013 همه ، که برای ما غیر قابل پیش بینی بود اومدن و ویزا گرفتن و به همین دلیل سقف ویزا ها تمام شد. البته گفت مصر هم به همچین مشکلی برخورده و اونها هم مثل ایران ویزا کم آوردن . امیدوارم خلاصه تونسته باشم بگم.
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-09-26 ساعت 21:40)gifa نوشته:  بچه ها هيچ حساب كتابي تو كار نيست امروز خانمي سه شنبه پاسشونو تحويل دادن امروز ايشود شدن البته نميدونم كه قبلا كلير شدن يا نه. يك چيز جالب ديگه كه از هموطنانم اينجا ديدم چند نفري هم ويزاشونو گرفتن ولي ميگن به كسي نگيد آخه يكي نيست به اينا بگه اگركسي اينجا ميتونست زيراب شمارو بزنه كه هيچكدوم اينجا براي خودمون چرخ نميزديم ،ميرفتيم سر خونه زندگيمون ،بالاخره ديدن اين چيزها كه براي خيلي از ماها تازگي نداره
من ميگم اين تاپيك خلوت شده نگو هيچكس ديگه نمياد حرفشو اينجا بزنه واقعا كه !خوبه كه اونجا ديگه ايرانيا نفوذي لااقل در رابطه با صدورويزا ندارن وگرنه بساطي داشتيم به اميد روزهاي خوب پيش رو
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Aida.s ، azar1348 ، پدی ، romance33 ، bayat_r ، gifa ، mehdi110 ، Mehrdadordi ، honey rahmati ، ikamaly ، Sonaen60 ، Ehsan1358 ، مانترا
من فقط اومدم بگم

خاکم
(2013-09-26 ساعت 23:31)so_ar نوشته:  

گيفا راست ميگه

دوستان بذارین کمی در مورد اینکه چرا سفارتها تعداد کمی هنوز ویزا میدن به بعضیها یه توضیح بدم واین چیزیه که سرکنسول فارسی زبان در ابوظبی بعد از اینکه ما (حدود 12 نفر ) اصرار کردیم که میخوایم سرکنسول را ببینیم ، ایشون بگن چی شده توضیح دادن :
خلاصش این بود : بعد از این که گفتن ویزای ایرانیها 3500 بوده که 7% کل ویزاهای لاتاری هست وبرای هیچ کشوری بیش از این نمیتونه باشه ، گفتن وضعیت آنکارا از همه وخیم تره و حدوده 350 نفر به ویزا نمیرسن (البته من متوجه نشدم منظورش کیس بود یا نفر )و گفت اینجا کاملا ویزاتمام شده که ما پرسیدیم ابوظبی چند نفره ؟ گفت کمی بیش از 50 نفر ادامه داد بین 50 تا 100(باز هم نمیدونم نفر یا کیس). و گفت ایروان 25 ویزای دیگه داره وقتی اونها را بده ، اونجا هم تموم میشه ، واسه همینه که ایروان از همه دیرتر اعلام کرد چون هنوز ویزا داشت .گفت برندگان 2012 خیلی هاشون نیمدن ویزا بگیرن وما تا آخرین لحظه ویزا میدادیم ولی برندگان 2013 همه ، که برای ما غیر قابل پیش بینی بود اومدن و ویزا گرفتن و به همین دلیل سقف ویزا ها تمام شد. البته گفت مصر هم به همچین مشکلی برخورده و اونها هم مثل ایران ویزا کم آوردن . امیدوارم خلاصه تونسته باشم بگم.

دوست عزیز این سخنان رو سرکنسول در چه تاریخی براتون ایراد کردند؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، پدی ، romance33 ، azar1348 ، Sonaen60 ، bayat_r ، SHABAH51 ، majid194 ، مانترا
(2013-09-26 ساعت 21:40)gifa نوشته:  بچه ها هيچ حساب كتابي تو كار نيست امروز خانمي سه شنبه پاسشونو تحويل دادن امروز ايشود شدن البته نميدونم كه قبلا كلير شدن يا نه. يك چيز جالب ديگه كه از هموطنانم اينجا ديدم چند نفري هم ويزاشونو گرفتن ولي ميگن به كسي نگيد آخه يكي نيست به اينا بگه اگركسي اينجا ميتونست زيراب شمارو بزنه كه هيچكدوم اينجا براي خودمون چرخ نميزديم ،ميرفتيم سر خونه زندگيمون ،بالاخره ديدن اين چيزها كه براي خيلي از ماها تازگي نداره
سهمیه ویزا صفر نشده پدر جان. ولی به همه نمی رسه. دارن از بین اونهایی که پاسپورتشون رو دادن به سفارت و کلیر شدن انتخاب می کنند. یک عده که ویزا می گیرن صداشو در نمیارن که شما ناراحت نشین وگرنه ویزا که صادر شد کسی نمیاد پسش بگیره. مثلاً دارن در حق شما خوبی می کنند. صحبت سر زیر آب زدن نیست. یه چیزی که الان مدتیه فکر منو مشغول کرده ویزا دادن اینها به افرادی از یک خانواده و ندادن به مثلاً پدر خانواده است. به نظرم ویزاهایی که اینجوری اضافه میاد رو میدن به کیس های یک نفره. در عوض مطمئنن که اون اعضای کیس هایی که ویزا بهشون ندادن می تونن از طریق خانوادگی اقدام کنن. نمی دونم شایدم دارم چرت و پرت میگم. از بس نشستیم فکر می کنیم که چرا اینطوری شد چه خزعبلاتی که به ذهن آدم نمی رسه!
(2013-09-26 ساعت 23:46)mrr777 نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 23:31)so_ar نوشته:  

گيفا راست ميگه

دوستان بذارین کمی در مورد اینکه چرا سفارتها تعداد کمی هنوز ویزا میدن به بعضیها یه توضیح بدم واین چیزیه که سرکنسول فارسی زبان در ابوظبی بعد از اینکه ما (حدود 12 نفر ) اصرار کردیم که میخوایم سرکنسول را ببینیم ، ایشون بگن چی شده توضیح دادن :
خلاصش این بود : بعد از این که گفتن ویزای ایرانیها 3500 بوده که 7% کل ویزاهای لاتاری هست وبرای هیچ کشوری بیش از این نمیتونه باشه ، گفتن وضعیت آنکارا از همه وخیم تره و حدوده 350 نفر به ویزا نمیرسن (البته من متوجه نشدم منظورش کیس بود یا نفر )و گفت اینجا کاملا ویزاتمام شده که ما پرسیدیم ابوظبی چند نفره ؟ گفت کمی بیش از 50 نفر ادامه داد بین 50 تا 100(باز هم نمیدونم نفر یا کیس). و گفت ایروان 25 ویزای دیگه داره وقتی اونها را بده ، اونجا هم تموم میشه ، واسه همینه که ایروان از همه دیرتر اعلام کرد چون هنوز ویزا داشت .گفت برندگان 2012 خیلی هاشون نیمدن ویزا بگیرن وما تا آخرین لحظه ویزا میدادیم ولی برندگان 2013 همه ، که برای ما غیر قابل پیش بینی بود اومدن و ویزا گرفتن و به همین دلیل سقف ویزا ها تمام شد. البته گفت مصر هم به همچین مشکلی برخورده و اونها هم مثل ایران ویزا کم آوردن . امیدوارم خلاصه تونسته باشم بگم.

دوست عزیز این سخنان رو سرکنسول در چه تاریخی براتون ایراد کردند؟
سه شنبه ، 24 سپتامبر
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: shishipapa ، SHABAH51 ، زری وحدتی ، DIVE ، azar1348 ، negar_karimi6 ، romance33
(2013-09-25 ساعت 18:49)drmrs نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 18:36)ma300me نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 17:54)drmrs نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 10:11)iraj im نوشته:  از دوستانی که 2 شنبه پاسشونو دادند سفارت آنکارا آپدیت داشتند؟؟؟؟؟ماکه فعلا نه

سلام
شما که رفتید و پاس ها ر ادادید اپدیت نشدید اما من که نیامدم در این مدت دوبار نفر اول و امروز همه اپدیت داشنیم!!! فکر می کنم دچار عذاب وجدان شدند!
از همه دوستان عزیز تشکر می کنم به خاطر همه همدلی ها و وقت گذاشتن ها. برای اونها که ویزا گرفتند ارزوی سفری خوب و برای بازماندگان ارزوی روزهای بهتر را دارم. Cool
ُسلام دوست عزیز، آخه چرا نرفتید پاستون رو بدید؟؟؟

بعد از اون قضایای روز جمعه تصمیم گرفتم سه شنبه برم اما شنیدم کلیر نشده ها را پاسشون را سفید برگردوندند. گاهی آدم احساس می کنه صرف نظر کردن از چیزی که میخواد با تحقیر به دست بیاد بهتر از از دست دادن عزت نفس است. من چند بار در این فروم گفتم اگر به ما ویزا ندهند اونها بیشتر از ما ضرر می کنند. به جای ما باید از ملیتهای چین و هند و عرب و .... راه بدهند و ختی ببینید اونهایی که از چچن راه دادند چه بلایی سرشون آوردند. کجا ملتی متمدن تر و تحصیل کرده تر از ما پیدا می کنند؟
چند ساليه ايران تو تحريمه و امكان ارتباط مستقيم نيز از طريق سفر هزينه هنگفت داره ،شما يكم خودبزرگبين شدين متاسفانه ايرانيها رو خيلي بالاتر از چيني و هندي و عرب فرض كردين . نه عزيز من خدمات و توانايي چينيها و هنديها و عربها به جهان رسما و قبلا ثابت شدس اصلا اين تصور باطل رو نداشته باش كه اگه بجاي ايرانيها ، چينيها گرين كارت بگيرن ، آمريكا ضرر كرده . اتفاقا اين تصورات نژاد پرستانه به آمريكا راه پيدا نكنه خيلي بهتره
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، ali_yari5 ، azar1348 ، studpk ، USA2013 ، romance33 ، Ehsan1358
پاسپورت فامیل دور با ویزا آمد!تاریخ 24 سپتامبر رویش خورده.

خیلی ناراحتم برای تمام کسانی که به آمدن امید بسته بودند و نشد.چون میدونم هرچقدر هم که بگیم خودشون گفتن ممکن است ویزا داده شود یا نداده شود,! دل نبندیم تا وقتی ویزا را روی پاسپورت ندیدیم,!با این حال یک سال زندگی آدم با برنده شدن در لاتاری به هم می ریزد.آنچنان کوسه ای در زندگی آدم می افتد که شاید خود آدم را هم بخورد. امیدوارم دوستان ویزا نگرفته را خدا با بهتر از ویزای آمریکا شاد و خوشحال کند.آمین.
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
من همین الان کلیر شدم
واقعا متاسفم ...
(2013-09-27 ساعت 01:35)pooya.n نوشته:  من همین الان کلیر شدم
واقعا متاسفم ...

خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاک تو سرشون، نمیدونن چه کسی رو از دست دادن Sad
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان