کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من هم واستون آرزوی موفقیت دارم
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
(2013-09-28 ساعت 05:52)siyavash نوشته:  ساعت 3.30 صبح از خواب بیدار شدم با چشمان کاملا باز ! ایمیلم رو چک کردم سه تا ایمیل با متن یکی و به عنوان هر سه نفر کیسمون اومده بود جالب هم بود فاصله ارسال هر کدوم 1 دقیقه و فاصله زمان رویت من تا آخرین ایمیل 5دقیقه بعدش بود .گفته بودن یک کادویی برامون فرستادن پست و ..... ............

سیاوُش جان چی شد؟ بیا بگو چی شد؟ یه خبر، دلمون راضیه به یک خبر خوش،
دل خوش سیری چند؟

------- ولی باید قانع بود. و من هستم. مثلا 1/4 قار قار کلاغ برای من بس است.یادم هست به یکی نوشتم:" 3/4 قناری را میشنوم"می بینی! قانع تر شدم.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
خدایا امیدواران را ناامید نکن. از سگ سگانت پست ترم از همه گناهکارترم .بجز تو پناهی نداریم. اگه بخواهی هنوز هم می شود حتی برگشتگان از سفارت.
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ای الرحمن الراحمین
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: mehdi110 ، azar1348 ، noura ، powerb ، negarita ، AsemanAbee ، reza_top60 ، alitab ، romance33
دوستان عزیز
از اینکه نتونستید ویزا بگیرید من و همه بچه های سایت مهاجر سرا نمیدونیم باید با شما ابراز همدردی کنیم یا اینکه سکوت کنیم و در برابر خواسته خدا سر تعظیم فرود بیاریم و بگیم خدایا راضی هستیم به رضای تو .
ولی قسمت نبوده نگران نباشید حتما حکمتی بوده انشاالله قسمتتون بشه مطمئن باشید همه اینها دست سرنوشته اگه توی سرنوشت شما همچین تغییر و تحولی قرار باشه توی زندگیتون اتفاق بیفته حتما می افته.
اصلا خودتونو ناراحت نکنید و سرنوشت رو تا این لحظه بپذیرید شاید قسمتتون سالهای آینده باشه.
یه جا توی همین سایت مهاجرسرا ، درباره لاتاری 2012 خوندم زمانی که نتایج لاتاری 2012 اعلام شد همه برنده ها شاد و خندون بودن و واسه رفتن و کارهاشون برنامه ریزی میکردن دو هفته بعد اعلام شد که نتایج باطل شده چون در قرعه کشی اشتباه شده بود و برنامه بیشتر کسانی رو برنده کرده بود که در دو یا 3 روز اول ثبت نام کرده بودن یعنی یک اشتباه برنامه نویسی.
و بعد از 2 هفته نتایج باطل اعلام شد و چقدر اون لحظه همه کسانی که برنده شده بودن بهشون سخت گذشت و باز دوباره قرعه کشی شد و یک ماه بعد اسامی جدید اعلام شد و بچه ها مصاحبه رفتن .یکی از بچه ها تعریف میکرد که یکی از کسانی که اونجا واسه مصاحبه اومده بود یه خانومی بود که هم در دور اول قرعه کشی برنده شده بود که نتایج باطل اعلام شد و هم بار دوم ! اون خانوم قسمت و تقدیرش در اون سال رفتن به آمریکا و یک تغییر و تحول بزرگ توی زندگیش بوده مطمئن باشید اگه چیزی مال شما باشه و قرار هست که بدستش بیارید حتی اگه آسمون و زمین با هم همدست بشن که شما اون چیز رو بدست نیارید ولی چون توی تقدیرتون هست حتما نصیبتون میشه من واقعا اعتقاد دارمSmile
امیدوارم هر جا هستید شاد و سربلند و پیروز باشید و خداوند بزرگ تمام خوبی های دنیا رو در سرنوشت همه تون رقم بزنه
آمین
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

الان ساعت 9:15 صبح است و ما میتونیم بخونیم ببینیم و زنده ایم و عزیزانمون پیش ما هستن

آیا بالاتر از ویزای زندگی چیزی وجود داره؟ (میدونم شرایط سختیو گذروندید)
همسرم پاس ما رو دیروز سفید تحویل گرفت.
ولی به قول دوستمون همین که سالم هستیم.شادیم.میخندیم و زندگی میکنیم خدا رو شکر.
آرزوی بهترین ها واسه همه دوستان.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
سلام
دوستان خوبم شرمنده تون که از دست ما کاری به غیر از دعا و همراهیتون بر نیومد به هر حال امیدوارم خدا خیریتی براتون در این کار نشده قرار داده باشه، فدای همتون و با آرزوی سلامتی برای خودتون و خانواده تون و زنده باد ایران و ایرانی یا حق، امین مخلص همتون
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

یادمون نره چیزایی رو که امروز داریم تا دیروز آرزوشونو داشتیم !!!
پس قدردان داشته هامون باشیم....
8XXX * ایروان
(2013-09-28 ساعت 03:55)DIVE نوشته:  دوستان از دست خدا خیلی ناراحت بودم که کارمو درست نکرد ناشکری میکردم . همین الان ساعت 4:30 از خواب پاشدم دیدم کپسول گاز نشتی داده خونه پر از گاز شده و سرمون از گاز گیج میرفت . و تا الان 20 دقیقه طول کشید بوی گاز کم بشه . خدا بهمون رحم کرد امشب گرم بود کولر روشن کردم پنجره ها رو بستم . الان بخدا شرمنده خدام . خیلی بهمون رحم کرد

بله شما درست میگی.
فقط نمیدونم چرا ما باید همیشه خدا رو شکر کنیم که هر روزبدتراز دیروز نشیم؟نمیشه از اون آدمهایی باشیم که خدا رو شکر کنیم که هر روز بهتر از دیروز رو برامون رقم میزنه؟
تا کی بگیم ، حتماً خوشبختی یه جایی منتظرمه فقط باید پیداش کنم.دیگه سن و سالی نموند برامون.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، laili ، abloom_ma ، Mojtaba49 ، محبت ، amairmonre ، daria ، negarita ، AsemanAbee ، 3rip ، azar1348 ، nyayesh ، ALNB ، lilistar ، Sonaen60 ، DIVE ، angelio.asian ، nedaba ، romance33 ، vmware
امیدوارم اونهایی که پاسشون نیومد تو پست یه دلیل خوبی داشته باشه . والا خیلی نامردیه که تا 2 شنبه ...
بچه ها پرچم هنوز تو دست شماست.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
از آنجائی که من به الطاف خداوندی بسیار معتقد هستم لذا امیدوارم:

دوستانی که هنوز سفارتها پاسپورت آنها را بهشون پس ندادند در روز دوشنبه 30 سپتامبر پاسهای خود را با ویزا تحویل بگیرند...یارب مددی کنRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستان منم یه ایمیل دریافت کردم که بارکد پستی توش نوشته شده. سه شنبه میرم تحویل بگیرم. قسمت ما نبوده. الخیر فی ما وقع.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-09-28 ساعت 12:44)payam62 نوشته:  دوستان منم یه ایمیل دریافت کردم که بارکد پستی توش نوشته شده. سه شنبه میرم تحویل بگیرم. قسمت ما نبوده. الخیر فی ما وقع.

SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، 3rip ، azar1348 ، raham ، AsemanAbee ، رجبعلی ، DIVE ، lilistar ، lonelyman ، amairmonre ، Nasimmmm ، sce ، ojee ، romance33 ، shishipapa
(2013-09-28 ساعت 05:52)siyavash نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 03:27)r91 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:57)halaleh نوشته:  بچه های آنکارا لطفا یکم اطلاع رسانی کنید.
پاس هاتون رو دادن یا نه؟
حالا اگه ندن همسرم چجور یکشنبه پروازشه؟
با چی بیاد؟
لطفا بگید آنکارا چه خبره

هه لا له (فکر کنم اصل اسمتون این باشه) عزیز نگران نباش تقریباً همه پاسها رو دادن.
ساعت 3.30 صبح از خواب بیدار شدم با چشمان کاملا باز ! ایمیلم رو چک کردم سه تا ایمیل با متن یکی و به عنوان هر سه نفر کیسمون اومده بود جالب هم بود فاصله ارسال هر کدوم 1 دقیقه و فاصله زمان رویت من تا آخرین ایمیل 5دقیقه بعدش بود .گفته بودن یک کادویی برامون فرستادن پست و ..... بندگان خدا هیچ اشاره ای هم نکرده بودن که موضوع چیه ...( تو سایت سیس کماکان آپ دیت نشدم و هنوزم دارم مراحل اداری رو طی می کنم !!) الان هم لپ تاپ رو خاموش میکنم و با خیالی آسوده می خوابم Smile
فردا هم می رم پست شاید توی پاسمون یک چیزی چسبونده باشند !
حالا شما بگو طرف خوش خیاله !
امید یعنی اینکه وقتی گل یا پوج بازی می کنی با کسی که 2 تا دست هم بیشتر نداره(!) وقتی یکیشو باز می کنه و می بینی که خالیه نباید مطمئن باشی که تو اون یکی حتما چیزی است اون یکی رو هم حتما ببینی !!!
این یکی از چیز هایی بوده که تو بچه گی خیلی بازی کردیم اما شاید نتونستیم فلسفه اش رو درک کنیم یافتن حقیقت با پیگیری موضوعی تا آخرش حتی اگه هیج نکته امیدوار کننده ای نباشه.
ما هم مثل شما همون ساعات و به تعدا نفراتمون ایمیل دریافت کردیم.شوهرم دوشنبه میره بگیره پسهامون و به امید خدا سه شنبه برگرده و این کابوس چند ماهه نکنه تموم بشه و اونوقت من خودم را درمان کنم و بتونم برگردم به زندگی که داشتم.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: azar1348 ، raham ، khmp ، AsemanAbee ، lilistar ، lonelyman ، amairmonre ، 3rip ، noura ، romance33
(2013-09-28 ساعت 02:10)shishipapa نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 02:07)Arash R نوشته:  دلم خیلی گرفته
دقیقا" منم همین حسسو دارم داداشSad تنها نیستی

ما هم همینطور دوستان

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: raham ، khmp ، zavosh ، shatsi ، azar1348 ، DIVE ، رجبعلی ، lonelyman ، marsha ، 3rip ، noura ، احمد حبیبی ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان