کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-28 ساعت 01:48)zanganeh نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 01:15)gifa نوشته:  ما هم به قول يكي از دوستان بالاخره بعد ١٤٢روز انتظار ،بعد از ٢سال حرص وجوش خوردن بالاخره پاس سفيدمونو يكضرب گرفتيم من قبل اين ماجرا دنبال پاس سفيد بودم وتوتاپيك پاس سفيد همش دنبال اطلاعات بودم ولي خوب بالاخره گرفتيم سفيد،سفيده ميخواد از هر نوعش كه باشهBig GrinSad
سلام گيفاي عزيز.
اگه تا دوشنبه صبر كنيد و يك دفعه ديگه بريد سفارت و يك تلاش ديگه هم بكنيد بهتر نيست؟
اقاي حيدري چكار كرد؟
نميخواين فردا صبح يك دفعه ديگه هر شش نفرتون تا سفارت بريد و يك تلاش گروهي بكنيد . ممكنه چون روزهاي اخر سپتامبر هست استثناان اين شنبه رو سفارت باز باشه؟
در هر صورت به قول اقا حيدري پناه بر خدا ميبريم.شايد ارادش بر اينه كه يه كم با بنده هاش حال كنه و بعد معجزش و نشون بده.واقعا اظهار نظر تو اين لحظه ها خيلي سخته ...
به خدا ميسپارمتون
اين به خدا ميسپارمتون معنيش خداحافظي نيست ها.
منظورم اينه كه :
به خدا ميسپارمتون
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: gifa ، javid737 ، SHABAH51 ، azar1348 ، mehrdad pharm ، arash bon ، r91 ، daria ، sce ، پدی ، ali1982 ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، shatsi ، romance33
(2013-09-28 ساعت 01:15)gifa نوشته:  ما هم به قول يكي از دوستان بالاخره بعد ١٤٢روز انتظار ،بعد از ٢سال حرص وجوش خوردن بالاخره پاس سفيدمونو يكضرب گرفتيم من قبل اين ماجرا دنبال پاس سفيد بودم وتوتاپيك پاس سفيد همش دنبال اطلاعات بودم ولي خوب بالاخره گرفتيم سفيد،سفيده ميخواد از هر نوعش كه باشهBig GrinSad
سلام گيفاي عزيز.
اگه تا دوشنبه صبر كنيد و يك دفعه ديگه بريد سفارت و يك تلاش ديگه هم بكنيد بهتر نيست؟
اقاي حيدري چكار كرد؟
نميخواين فردا صبح يك دفعه ديگه هر شش نفرتون تا سفارت بريد و يك تلاش گروهي بكنيد . ممكنه چون روزهاي اخر سپتامبر هست استثناان اين شنبه رو سفارت باز باشه؟
در هر صورت به قول اقا حيدري پناه بر خدا ميبريم.شايد ارادش بر اينه كه يه كم با بنده هاش حال كنه و بعد معجزش و نشون بده.واقعا اظهار نظر تو اين لحظه ها خيلي سخته ...
به خدا ميسپارمتون
سلام دايي زنگنه ،نه ديگه كاريش نميشه كرد آقاي حيدري كه ميشناسي آخر فكر كنم بهش بگن بيا كارمند سفارت شو ولي خارج از شوخي تمامي بچه هاي كلير شده هم پاس سفيدگرفتن تعدامون كم نيست ،من به اين اصل اعتقاد دارم خدا بد بنده اش رو نميخواد خيري تو كاره ،تاآخر با ما هستش شما ديگه بچه هارو ديدي وديدي كه يكي از يكي ديگه بهتره پس مطمئن هستم خوش كمكمون ميكنه باز از پيكيريتون ممنون و دم همه مشهديا گرم والله ايول به همتون
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
ﺳﻼﻡ
ﺩﻳﺮﻭﺯ اﺯ اﻧﻜﺎﺭا ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ
10 ﺭﻭﺯ ﭘﺮ اﺳﺘﺮﺱ و ﭘﺮ ﻫﻴﺠﺎﻥ
ﻭﻳﺰا ﺩاﺭﻡ
اﻣﺎ ﺷﺎﺩ ﻧﻴﺴﺘﻢ
ﺧﺴﺘﻪ اﻡ
ﺧﻴﻠﻲ ﺧﺴﺘﻪ اﻡ
اﻳﻦ 2-3 ﻫﻔﺘﻪ اﺧﻴﺮ ﺭﻭﺡ و ﺭﻭاﻧﻢ ﺑﻪ ﻣﻠﻜﻮﺕ ﺭﻓﺖ و ﺑﺮﮔﺸﺖ

ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﻣﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ اﻣﺎﺭ اﭘﺪﻳﺖ ﻫﺎﻱ ﻛﻴﺲ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺭاﻃﺒﻖ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﮔﺰاﺭﺵ ﺑﺪﻡ
اﻣﺎ ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻡ ﭼﻪ ﻛﺎﺭ ﺑﻴﻬﻮﺩﻩ اﻱ
اﺯ اﻳﻦ ﻫﻤﻪ اﻣﺎﺭ و ﮔﺰاﺭﺵ ﭼﻪ ﻧﺘﻴﺠﻪ اﻱ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ??

ﻭاﻗﻌﺎ ﻛﺴﻲ ﻓﻬﻤﻴﺪ ﻛﻪ ﭼﺮا ???
ﻳﺎﺩ ﺩاﺳﺘﺎﻥ اﺣﺘﻜﺎﺭ ﺗﻮ ﻣﻤﻠﻜﺖ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﻣﻲ اﻓﺘﻢ
ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺑﺎ " اﻧﺴﺎﻥ" ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻪ اﺣﺘﻜﺎﺭ ﻛﺮﺩ!

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ........ ﺩﻟﻢ ﺑﺪ ﺟﻮﺭﻱ ﮔﺮﻓﺘﻪ
ﻓﻘﻄ ﺑﺨﻮﻧﻴﺪ و اﺯﺵ ﺑﮕﺬﺭﻳﺪ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
دلم خیلی گرفته
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
(2013-09-28 ساعت 02:07)Arash R نوشته:  دلم خیلی گرفته
دقیقا" منم همین حسسو دارم داداشSad تنها نیستی
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
سلام دوستان.
خیلی غصه خوردم.الان بعد از مدتها اومدم مهاجرسرا دیدم یکسری از دوستان موفق به دریافت ویزا نشدن.واقعا نمیدونم چه جوری باید همدردی کرد...
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، daria ، shishipapa ، mohajer13 ، ali1982 ، dana ، nasim ، zavosh ، Ehsan1358 ، raham ، sadeghi897 ، Aida.s ، AsemanAbee ، shatsi ، romance33 ، vmware
سلام گيفاي عزيز.
اقاي حيدري چكار كرد؟
به خدا ميسپارمتون

آقای زنگنه این دفعه دیگه:

آآآآآآآآآآآآخخخخخخخخخخخ
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: azar1348 ، dana ، raham ، sadeghi897 ، AsemanAbee ، romance33
(2013-09-28 ساعت 02:07)Arash R نوشته:  دلم خیلی گرفته

آرش جان شما هنوز اول راهی.
از فردا به فکر پایان نامه ت باش.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، azar1348 ، ali1982 ، dana ، DIVE ، Arash R ، sadeghi897 ، Ehsan1358 ، romance33
(2013-09-27 ساعت 21:55)nyayesh نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 18:24)r91 نوشته:  الان از پست پاس سفید به دست برگشنم.

سلام.به شما خبر دادند برید پاستون رو بگیرید آخه شوهر منم دوشنبه پاسهامون رو تحویل داده و نمیدونیم باید چکار کنیم .26 آپدیت شدیم و نه ایمیلی دریافت کردیم و نه خبری لطفا اگه می دونید چکار کنیم ما رو راهنمایی کنید.

نه خبری ندادن.ولی با آپدیت روز 26 که همه بودن معلوم بود یه خبریه .بچه ها خودشون رفتن(رفتیم)پست و دیدیم همه پاسها اومده.البته هنوز تعدادی پاس(من 2 تاشو خبر دارم)نیومده.شاید پرچم آنکارا هنوز بالاست.
تشکر کنندگان: azar1348 ، daria ، dana ، Ehsan1358 ، Arash R ، sadeghi897 ، Aida.s ، AsemanAbee ، abshar_wf ، romance33
(2013-09-27 ساعت 21:57)halaleh نوشته:  بچه های آنکارا لطفا یکم اطلاع رسانی کنید.
پاس هاتون رو دادن یا نه؟
حالا اگه ندن همسرم چجور یکشنبه پروازشه؟
با چی بیاد؟
لطفا بگید آنکارا چه خبره

هه لا له (فکر کنم اصل اسمتون این باشه) عزیز نگران نباش تقریباً همه پاسها رو دادن.
تشکر کنندگان: azar1348 ، dana ، Ehsan1358 ، abshar_wf ، romance33
نميدونم چي بگم ولي خيلي ناراحت شدم پست هارو خوندم گريه ام گرفت ،حتما خيري توش هست اميدوارم 2015 باز برنده شيد ، هر جا كه هستيد موفق سلامت و پيروز باشين ، آمريكا رفتن فكر نميكنم حتما خوشبختي به همراه داشته باشه با صحبت هايي كه دوستاني كه چند ساله رفتن ميكنن سختي هاي زيادي هست كه براي خيلي ها تحملش مشكله به خصوص خانواده ها من خودم اگر مجرد نبودم به هيچ وجه همچين ريسكي نميكردم كه موقعيت اينجارو بيخيال شم با زن و بچه برم از نو شروع كنم .چند نفرو ميشناسم كه رفتن بعد از ٥ سال كه سيتيزن شدن برگشتن موندن ايران و شغلشونم اينجا از دست دادن
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: 3rip ، azar1348 ، daria ، honey rahmati ، shishipapa ، arash_r15 ، ali1982 ، alvan ، nasim ، محبت ، EKAM ، studpk ، shatsi ، romance33 ، vmware
كاش كشور ايران مثل سايت مهاجرسرا بود ومردمشم مثل بچه هاي مهاجرسرا اينقدر همدل ومهربون بودن وهمه جا هواي همو داشتن وبه هم كمك ميكردن اون وقت ديگه هيچكس اينقدر دلش نميخواست بره از ايران
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

دوستان از دست خدا خیلی ناراحت بودم که کارمو درست نکرد ناشکری میکردم . همین الان ساعت 4:30 از خواب پاشدم دیدم کپسول گاز نشتی داده خونه پر از گاز شده و سرمون از گاز گیج میرفت . و تا الان 20 دقیقه طول کشید بوی گاز کم بشه . خدا بهمون رحم کرد امشب گرم بود کولر روشن کردم پنجره ها رو بستم . الان بخدا شرمنده خدام . خیلی بهمون رحم کرد
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
(2013-09-28 ساعت 03:27)r91 نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:57)halaleh نوشته:  بچه های آنکارا لطفا یکم اطلاع رسانی کنید.
پاس هاتون رو دادن یا نه؟
حالا اگه ندن همسرم چجور یکشنبه پروازشه؟
با چی بیاد؟
لطفا بگید آنکارا چه خبره

هه لا له (فکر کنم اصل اسمتون این باشه) عزیز نگران نباش تقریباً همه پاسها رو دادن.
ساعت 3.30 صبح از خواب بیدار شدم با چشمان کاملا باز ! ایمیلم رو چک کردم سه تا ایمیل با متن یکی و به عنوان هر سه نفر کیسمون اومده بود جالب هم بود فاصله ارسال هر کدوم 1 دقیقه و فاصله زمان رویت من تا آخرین ایمیل 5دقیقه بعدش بود .گفته بودن یک کادویی برامون فرستادن پست و ..... بندگان خدا هیچ اشاره ای هم نکرده بودن که موضوع چیه ...( تو سایت سیس کماکان آپ دیت نشدم و هنوزم دارم مراحل اداری رو طی می کنم !!) الان هم لپ تاپ رو خاموش میکنم و با خیالی آسوده می خوابم Smile
فردا هم می رم پست شاید توی پاسمون یک چیزی چسبونده باشند !
حالا شما بگو طرف خوش خیاله !
امید یعنی اینکه وقتی گل یا پوج بازی می کنی با کسی که 2 تا دست هم بیشتر نداره(!) وقتی یکیشو باز می کنه و می بینی که خالیه نباید مطمئن باشی که تو اون یکی حتما چیزی است اون یکی رو هم حتما ببینی !!!
این یکی از چیز هایی بوده که تو بچه گی خیلی بازی کردیم اما شاید نتونستیم فلسفه اش رو درک کنیم یافتن حقیقت با پیگیری موضوعی تا آخرش حتی اگه هیج نکته امیدوار کننده ای نباشه.
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
کاربران در حال بازدید این موضوع: sce، پدی
پدی جان امیدوارم هرچه زودتر به خونوادت ملحق بشی‌.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان