کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستانی که تو ارمنستان هستن وضعیت چطوره؟
آیا ویزا میدن؟
یکی گفت 18 تا کسی مونده یعنی 18 تا ویزا خواهند داد؟

دوستان یه سوال خیلی مهم دارم کسانی که در مصاحبه امسال قبول شدند و ویزا ندادند و لاتاری2015 شرکت کنند آیا اسمشون معمولی تو لیست قرعه میره یا از قبل قبول شده اعلام میشن؟آیا اگر در روزهای اول ثبت نام 2015 ثبت نام بکنیم فرقی داره با روزهای آخرش؟(در قبول شدن؟) اصلا تاحالا شده کسی 2 بار پشت سر هم قبول شه؟

خیلی ممنون میشم به سوال ها جواب بدید

shabah عزیز شما چیکار کردی؟ بلخره گرفتین؟
تشکر کنندگان: shatsi ، azar1348 ، amairmonre ، 3rip ، romance33
(2013-09-28 ساعت 14:44)zz24 نوشته:  دوستانی که تو ارمنستان هستن وضعیت چطوره؟
آیا ویزا میدن؟

دوستان یه سوال خیلی مهم دارم کسانی که در مصاحبه امسال قبول شدند و ویزا ندادند و لاتاری2015 شرکت کنند آیا اسمشون معمولی تو لیست قرعه میره یا از قبل قبول شده اعلام میشن؟آیا اگر در روزهای اول ثبت نام 2015 ثبت نام بکنیم فرقی داره با روزهای آخرش؟(در قبول شدن؟) اصلا تاحالا شده کسی 2 بار پشت سر هم قبول شه؟

با سلام دوست عزیز....
این فرد یاد شده با دیگران بصورت یکسان در لاتاری 2015 ثبت نام میشود و مراحل قرعه کشی همانند دیگران برای ایشان انجام می پذیرد و در این مورد روز و ساعت اول با روز و ساعت آخر ثبت نام هیچ گونه توفیقی ندارد...
موفق باشید
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: گل نهال ، azar1348 ، lilistar ، رجبعلی ، angelio.asian ، mhb161 ، zz24 ، lonelyman ، 3rip ، daria ، ojee ، nedaba ، romance33 ، shishipapa ، gbtm
با اشکی که برای دوستانی که ویزا نگرفتن ریختم ،شیرینی کلیر شدنم از بین رفت.
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-09-28 ساعت 00:34)shervin4d نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 14:45)reza16 نوشته:  سلام با عرض تاسف به خاطر اتفاق پيش اومده واسه بچه هاي ٢٠١٣ ' من از بچه هاي ٢٠١٤ هستم با كيس نامبر نزديك ٨٠٠٠ ' با اين تفاصيل ما هم اميدي به گرفتن ويزا نبايد داشته باشيم

دوست من روحیه خوب و انرژی مثبت بده ایشالا میگیری
البته این دوستمون راست میگن منم 2014 هستم و نزدیکه 7000 این باعث شد واقع بین باشیم و خیلی هم دل خوش به این ویزا نباشیم هر چند که باید امیدوار بود.
تشکر کنندگان: گل نهال ، angelio.asian ، nnhh ، roeentan ، 3rip ، azar1348 ، manila ، nedaba ، romance33 ، shishipapa ، ALNB ، ali99sh
(2013-09-28 ساعت 14:59)shatsi نوشته:  
آیا ویزا میدن؟

با سلام دوست عزیز....
این فرد یاد شده با دیگران بصورت یکسان در لاتاری 2015 ثبت نام میشود و مراحل قرعه کشی همانند دیگران برای ایشان انجام می پذیرد و در این مورد روز و ساعت اول با روز و ساعت آخر ثبت نام هیچ گونه توفیقی ندارد...
موفق باشید
کسی که سال اول قبول بشه اما ویزا بهش ندن امکان داره سال بعد که قبول شد ویزا بگیره ؟ منظورم اینه که شرایطش که عوض نمی شه همون آدم هست پس چطور ممکنه سال بعد ویزا بگیره ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: afshinghwink ، zz24 ، 3rip ، azar1348 ، romance33 ، r91
man barande shodanamo dir motavajjeh shodam va alan 5mah hast ke ozve mohajer sra shodam/ziad faaal nabudam ama uamadan be mohajer sara bakhshi az zendegie ruzmarre shode bud baram/
az kasani ke gabul nashode budan badshans tarim chon ham pulemun raft ham inhame asabemun khurd shod/
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، hosseinshokri ، lilistar ، angelio.asian ، afshinghwink ، mhb161 ، amairmonre ، 3rip ، m.mehdi ، noura ، azar1348 ، manila ، nedaba ، romance33 ، shishipapa ، alvan ، vmware ، r91
آیا ویزا میدن؟

هر چند نمیخواستم دیگه تو این تاپیک هیچ پست جدیدی بزارم, نشد
امیدوارم این خبر خوب شما درست باشه و حداقل ارمنستان تا 30 سپتامبر ویزا بده, و واقعا" از اعماق وجودم میخوام B_argi عزیز جزء شان باشه.
راجب سئوالتون , اگر دلیل ویزا ندادن, تمام شدن ویزا باشه دوستان لطفا" حتما" حتما" دوباره شرکت کنید, اصلا" چی شد که نشد را فراموش کنید.
فقط دوباره شرکت کنید. من واقعا" امیدوارم برای این دسته از دوستان تسهیلاتی قرار بدند حتی اگر نگند. همون روز اول ثبت نام کنید همین سه شنبه 9 مهر در این آدرس "دوباره" برید http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html
و لطفا" ثبت نام کنید.
دوستانی که واقغا" دوست داشتند برند ولی نشد, یکبار دیگه تلاش کنند ویکبار دیگه این فرصت را به خودشون بدند.مطمئن باشید دعای دوستانتان با شماست
با آرزوی بهترین ها برای مهاجرسرائیها
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zz24 ، roeentan ، 3rip ، majid194 ، manila ، nooshin nasiri ، romance33 ، azar1348 ، vmware
(2013-09-28 ساعت 16:18)angelio.asian نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 13:35)آنی نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 12:44)payam62 نوشته:  دوستان منم یه ایمیل دریافت کردم که بارکد پستی توش نوشته شده. سه شنبه میرم تحویل بگیرم. قسمت ما نبوده. الخیر فی ما وقع.

SadSadSadSadSadSadSadSadSadSad

خدا کمکتون کنه

غمگين نباشين , حتما يه خيري توش بوده ,
2014AS00002xxx
تشکر کنندگان: 3rip ، romance33 ، azar1348 ، vmware
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود، دری دیگر باز می‌شود ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می‌دوزیم که درهای باز را نمی‌بینیم((هلن کلر)) ... بچه ها ثبت نام لاتاری 2015 یادتون نره ...چشم به راه شما هستیما
تشکر کنندگان: abloom_ma ، aghaghia ، mhb161 ، zavosh ، mohssen ، roeentan ، mehrdad pharm ، 3rip ، azar1348 ، nedaba ، sh_aytak ، AsemanAbee ، romance33 ، alvan
(2013-09-28 ساعت 15:46)nasim نوشته:  کسی که سال اول قبول بشه اما ویزا بهش ندن امکان داره سال بعد که قبول شد ویزا بگیره ؟ منظورم اینه که شرایطش که عوض نمی شه همون آدم هست پس چطور ممکنه سال بعد ویزا بگیره ؟

دوست عزیز، به این عزیزان ویزا نرسیده، نه این که خدای نگرده مشکلی داشته باشند،خیلی ها کلیر هم شده بودند، فقط سقف ویزا ها پر شد و بهشون ویزا نرسید، همین... ایشالا سال دیگه قبول میشن و ویزا هم بهشون میرسه حتماSmile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: zz24 ، afshinghwink ، abloom_ma ، zavosh ، گل نهال ، lonelyman ، roeentan ، 3rip ، ojee ، AsemanAbee ، romance33 ، alvan ، azar1348
(2013-09-28 ساعت 16:28)zavosh نوشته:  
آیا ویزا میدن؟

هر چند نمیخواستم دیگه تو این تاپیک هیچ پست جدیدی بزارم, نشد
امیدوارم این خبر خوب شما درست باشه و حداقل ارمنستان تا 30 سپتامبر ویزا بده, و واقعا" از اعماق وجودم میخوام B_argi عزیز جزء شان باشه.
راجب سئوالتون , اگر دلیل ویزا ندادن, تمام شدن ویزا باشه دوستان لطفا" حتما" حتما" دوباره شرکت کنید, اصلا" چی شد که نشد را فراموش کنید.
فقط دوباره شرکت کنید. من واقعا" امیدوارم برای این دسته از دوستان تسهیلاتی قرار بدند حتی اگر نگند. همون روز اول ثبت نام کنید همین سه شنبه 9 مهر در این آدرس "دوباره" برید http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html
و لطفا" ثبت نام کنید.
دوستانی که واقغا" دوست داشتند برند ولی نشد, یکبار دیگه تلاش کنند ویکبار دیگه این فرصت را به خودشون بدند.مطمئن باشید دعای دوستانتان با شماست
با آرزوی بهترین ها برای مهاجرسرائیها

ممنون دوست عزیز از پاسخت

اینکه 18 تا مونده یا نه من هیچی نمیدونم و یکی تو همین تاپیک گفت و شاید به غیر ایرانی ها 18 تا مونده!!
تشکر کنندگان: zavosh ، 3rip ، azar1348 ، romance33
(2013-09-28 ساعت 16:41)aghaghia نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 15:46)nasim نوشته:  کسی که سال اول قبول بشه اما ویزا بهش ندن امکان داره سال بعد که قبول شد ویزا بگیره ؟ منظورم اینه که شرایطش که عوض نمی شه همون آدم هست پس چطور ممکنه سال بعد ویزا بگیره ؟

دوست عزیز، به این عزیزان ویزا نرسیده، نه این که خدای نگرده مشکلی داشته باشند،خیلی ها کلیر هم شده بودند، فقط سقف ویزا ها پر شد و بهشون ویزا نرسید، همین... ایشالا سال دیگه قبول میشن و ویزا هم بهشون میرسه حتماSmile

یعنی هیچ امتیازی براشون قائل نمیشن؟
تشکر کنندگان: DIVE ، Mehrdadordi ، romance33
دوستان عزیز اگر کسی در ایروان هست لطفا خبر بده که میدن هنوز یا نه؟ اوضاع چطوره؟آقای شبح از شما خبری نیست چرا

دوستان یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم حتما جواب بدید...اینکه در روز مصاحبه کنسول از بابام پرسیده بود در کدوم شهار میخواهید زندگی کنید و پدرم یه شهر رو گفته بود و کنسول هم قبول کرده بود..ایا موقع مصاحبه از همه که قبول میشن این سوال رو میپرسن یا برای ما فرق داشته؟؟؟
واقعا گیج شدم یه جوری با ما امید دادن از اون ور هیچ ایمیلی هم برای دوباره اومدن ندادن و ما گیج شدیم

من فکر کنم به تمام کسانی که همون روز ویزا ندادن روز قبولی مصاحبه رو میگم و به ماه های بعد تا سپتامبر موکول کردن یه جوری میخواستن دس به سر کنن که ندن ....واقعا که!
تشکر کنندگان: amairmonre ، 3rip ، romance33
(2013-09-28 ساعت 16:55)zz24 نوشته:  دوستان یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم حتما جواب بدید...اینکه در روز مصاحبه کنسول از بابام پرسیده بود در کدوم شهر میخواهید زندگی کنید و پدرم یه شهر رو گفته بود و کنسول هم قبول کرده بود..ایا موقع مصاحبه از همه که قبول میشن این سوال رو میپرسن یا برای ما فرق داشته؟؟؟
این آفیسر خدا بگم چیکارش نکنه!!! از همه این سوال رو می پرسه به همه هم تبریک میگه ..بی مزه
تشکر کنندگان: zz24 ، amairmonre ، 3rip ، sce ، manila ، nedaba ، romance33 ، نوروز ، azar1348 ، Ehsan1358
(2013-09-28 ساعت 16:55)zz24 نوشته:  دوستان عزیز اگر کسی در ایروان هست لطفا خبر بده که میدن هنوز یا نه؟ اوضاع چطوره؟آقای شبح از شما خبری نیست چرا
دوستان یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم حتما جواب بدید...اینکه در روز مصاحبه کنسول از بابام پرسیده بود در کدوم شهار میخواهید زندگی کنید و پدرم یه شهر رو گفته بود و کنسول هم قبول کرده بود..ایا موقع مصاحبه از همه که قبول میشن این سوال رو میپرسن یا برای ما فرق داشته؟؟؟
واقعا گیج شدم یه جوری با ما امید دادن از اون ور هیچ ایمیلی هم برای دوباره اومدن ندادن و ما گیج شدیم
من فکر کنم به تمام کسانی که همون روز ویزا ندادن روز قبولی مصاحبه رو میگم و به ماه های بعد تا سپتامبر موکول کردن یه جوری میخواستن دس به سر کنن که ندن ....واقعا که!
دوست عزیز روال مصاحبه برای همه همینه،از همه میپرسن اینجور سوال ها رو، به همه میگن شما پذیرفته شدید ولی باید یه سری کارهای اداری انجام بشه، یه برگه میدن با نشانی سایت سفارت که این سایت رو چک کنید هر وقت اسمتون اومد رو سایت بیاید ویزا بگیرید و ...
امسال متقاضی زیاد بوده و سقف ویزا ها پر شده، پس متاسفانه دیگه برای کسی ویزا صادر نمیشه، برای 2015 اقدام کنید، امیدوارم که 2باره برنده بشید... آقای شبح هم متاسفانه ویزا نگرفتند و برگشتند ایران.

(2013-09-28 ساعت 16:48)zz24 نوشته:  یعنی هیچ امتیازی براشون قائل نمیشن؟
خیر، متاسفانه بعید به نظر میرسه که برای کسی امتیاز خاصی قائل بشن!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، zz24 ، roeentan ، azar1348 ، 3rip ، daria ، ojee ، shadi79 ، Mehrdadordi ، nedaba ، honey rahmati ، romance33 ، نوروز ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان