کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-30 ساعت 13:29)alihmh نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 13:10)Shahabpk نوشته:  هی به خودم میگم خب اینا هم خیلیاشون سرنوشت تورو پیدا کردن ، خوشت میاد خودتو حرص بدی؟! بیخیال شو! نرو اونجا! ولی نمیشه! ...
با وجودی که میدونم دیگه آخرشه بازم میام . نمیدونم چرا میام اینجا ولی میام! یاد دو سال پیش خودم میافتم ، قلبم به درد میاد ، ولی میام!

فقط یک چیزی میگم ، برای اونایی که جا موندن و برای اونهایی که نصفه موندن ، برای اونهایی که کلیر نشدن !
دیگه از این به بعد ، فرق داره! زندگی را میگم ! دیگه حتی نور چراغهای خیابونای شهرتون براتون فرق میکنه! یک جور دیگه ای میشی! جور دیگه ای به اطرافت نگاه میکنی! به شهرت، به آدماش، به ساختموناش! ... همشون یطور دیگه ای میشن !
اونها فرق نکردن ، تو دیگه اون آدم قبلی نیستی!
...

دوست محترم یعنی شما بدون اینکه پی گیری کنید خودشون خواستند مدارکتون رو دوباره بفرستید.

راستش هنوز نمیدونم چی بگم . نامه از USCIS آمده بوده در حالی که قاعدتا پرونده ما باید الان تو NVC باشه . باید منتطر بشم تا جواب نامه ای که براشون نوشتم بیاد . بعدش مفصل تو تاپیک ویزا های خانوادگی موضوع را توضیح میدم . میتونید پیگیری کنید.
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: DIVE ، Ehsan1358 ، b_argi ، AsemanAbee ، پدی ، shani89 ، amairmonre ، MEH.T ، abshar_wf ، niloo-kh ، daria ، romance33 ، مانترا
یه پیشنهاد برای مدیران و دوستان داغ دیده 2013 دارم و اون اینه که اولین تاپیک لاتاری 2015 رو به این عزیزان اختصاص بدید که هم امیدشون رو برای لاتاری 2015 حفظ کنند و هم تجربیات با ارزششون رو در اختیار تازه واردای 2015 بزارن. هم اینکه پیگیری ها در اونجا ادامه پیدا کنه چون عملا از زمان ثبت نام لاتاری از نوامبر 2013 تا می 2014 تاپیک های 2015 تقریبا خاموش هستش... موافقید؟
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، nooshshahnar ، n51 ، b_argi ، mehdir ، Tabassomshojaat ، javid737 ، shani89 ، amairmonre ، jj bobo ، mehdi didam ، shatsi ، AsemanAbee
سلام بر همه دوستان جان و جانان دوست . نمیدونم از کجای قصه ام و از اون سنگین تر غصه ام را براتون بگم . همینقدر بگم که هیچ جای تقدیر بی تدبیر نیست من توی این تاپیکها از روز اول می 2013 تا الان زندگی کردم و لحظه لحظه انجام کارهام را مدیون دوستانم هستم . با استرس شروع کردم و با غم و غصه داره تموم میشه . به هر چیز و هر جای ماجرا فکر میکردم جز به شرایط پیش آمده که هممون را داغون کرد .ما پاره تن هم شدیم و غم وشادیمون برای هم .پس ای نازنین دوستان بدونید که این روزها در غمتان ما نیز غمگین بوده و در کنارتان همچون شمعی آب شدیم . دعای ما در تمام زندگی بدرقه راهتان هست و بهترینهای روزگار را برای همه آرزو میکنیم.

کاش درِ این تاپیک به احترام دوستان گذر نکرده همچنان باز بماند ،کاش

دوستتون دارم . دعاتون میکنم اما خداحافظی نه چون منتظر شنیدن خبرها خوب از شما عزیزان خوبم هستم

ارادتمند شما N51
(2013-09-30 ساعت 14:05)n51 نوشته:  سلام بر همه دوستان جان و جانان دوست . نمیدونم از کجای قصه ام و از اون سنگین تر غصه ام را براتون بگم . همینقدر بگم که هیچ جای تقدیر بی تدبیر نیست من توی این تاپیکها از روز اول می 2013 تا الان زندگی کردم و لحظه لحظه انجام کارهام را مدیون دوستانم هستم . با استرس شروع کردم و با غم و غصه داره تموم میشه . به هر چیز و هر جای ماجرا فکر میکردم جز به شرایط پیش آمده که هممون را داغون کرد .ما پاره تن هم شدیم و غم وشادیمون برای هم .پس ای نازنین دوستان بدونید که این روزها در غمتان ما نیز غمگین بوده و در کنارتان همچون شمعی آب شدیم . دعای ما در تمام زندگی بدرقه راهتان هست و بهترینهای روزگار را براتون همه آرزو میکنیم.

کاش در این تاپیک به احترام دوستان گذر نکرده همچنان باز بماند کاش

دوستتون دارم . دعاتون میکنم اما خداحافظی نه چون منتظر شنیدن خبرها خوب از شما عزیزان خوبم هستم

ارادتمند شما N51

واقعا برای همه عزیزان جا مانده آرزوی صبر و شکیبایی از خداوند خواهانم ، دلم خیلی گرفت اومدم اینجا، و متاسفم برای ایالات متحده آمریکا که همچین عزیزانی رو از دست داد، چون شما مایه افتخارشون می شدید قطعا، بغض گلومو گرفته، امیدوارم به زودی پاسخی برای این قضیه داشته باشن.
برای همتون آرزوی تن درستی و شادکامی دارم.
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
سلام
همیشه این شعر را دوست داشتم تقدیم به دوستان عزیز 2013 امیدوارم همگی دوستان جا مانده در روز های اخر برندگان زندگی باشند
پای هر خداحافظی محکم باش
کم کم یاد خواهی گرفت
تفاوت ظریف میان نگهداشتن یک دست
و زنجیر کردن روح را
اینکه عشق تکیه کردن نیست
و رفاقت اطمینان خاطر
کم کم یاد می گیری
که حتی نور خورشید هم می سوزاند
اگر زیاد افتاب بگیری
باید باغ خودت را پرورش دهی
به جای اینکه منتظر کسی باشی
تا برایت گل بیاورد
یاد می گیری که می توانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می گیری که خیلی می ارزی .....
خوخه لوییس بور خس
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستان عزیز منم تنها برای همگی ناراحتم وهرچی بگم میدونم باز جای شما نیستم ولی چون خودم توزمینه دیگه ای بد شکستی خوردم که واقعا کمتر از این مورد نیست ولی باز هم ادامه دادم پس واقعا دنیا به اخر نرسیده وزندگی جریان داره وبازهم میتوان موفق شد
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
لاراتن 2013 ( لاتاری +ماراتن ) هم به پایان رسید !!!!!!!!!

با خودم عهد کرده بودم تا آخرین روز این ماه . . . چیزی ننویسم ، شاید اتفاقی بیافتد و همه پیش داوریهایم را چون باد با خود ببرد . . .
همه آنچه از ماههای دوم و سوم ودر پی احساس نوعی شلم شوربا در لاتاری 2013 ، نوشته بودم و به جرم منفی بافی مورد انتقاد قرار گرفتم ، پستهایم پاک شد یا خودم هذف کردم ، بعد معمای k3 زیر یک دوم k3 را طرح کردم ، بعد آواتارم را قمر در عقرب کردم ، برای اینکه چه بگویم ؟؟
بگذریم ...

از همه عزیزانی که با دادن آدرس خود در لحظات بحرانی آخرین دقایق لاراتن به یاری ام آمدند کمال تشکر را دارم
خاصه ار
laili / bayat / sadeghi 897 / joody / mrr777

اما هرچه فکر کردم که به کسانی که با تحمل این همه انتظار کشنده ، مخارج سنگین ، غربت و و و ، و دست آخر ، اطلاعیه بهت آور سفارت ، ماهها امید و آرزویشان را بر باد دیدند ، چه بگویم ؟
حرفی و کلامی پیدا نکردم ، جز سکوت ...

همچنین حدود 20 روز است نتوانستم پستها را بخوانم ، لذا اگر دوستی مطلبی برایم نوشته و پاسخ نگرفته عمیقا" عذر خواهی میکنم ، آنجا در آنکارا ماتمکده ائی راه افتاده بود که دل آدم کباب میشد ، هرکس از پیر و جوان به روش خود مینالید ، درکمتراز دو ساعت همه امیدها نقش بر آب شد ، خنده ها بر لبها ماسید و نور چشمها به یک اغمای ممتد شبیه گشت . . .
بد ساعات و دقایق و روزهائی بود ، آرزو میکردم هرگز چنین صحنه هایی نمیدیدم ، دوستانی که با شادی و به طور دائم خود را به هتل اتاب میرساندند ( هتل اتاب شده بود یک پایگاه مهاجرتی ) تا از حال بقیه خبر بگیرند و خبر از خود بدهند ، کسانی که تا قبل از این ، فقط یک اسم برای هم بودند در یک سایت ، حالا زنده و خندان و امیدوار، در قالبِ یک زن ، یک مرد ، یک خانواده ، جان میگرفتند ، همه به هم میگفتند تو را طور دیگری تصور میکردم ولی تو یک پیر مرد زپـــرتو هستی ( فقط به من میگفتند به کسی بر نخورد ) و الا آخر ...
وحالا که یکدیگر را به عنوان یک انسان و نه یک توهم اینترنتی ، لمس کرده بودند امیدوارانه به 30 سپتامبر با هم گل میگفتند و گل میشنفتند !!!
دریغ هنوز 12 روز مانده بود که آن اطلاعیه در سایت سفارت پدیدار شد
و همه آن خنده ها و شادیها و امیدها با یک بهت همگانی به استرس و غم و نا امیدی و پشیمانی مبدل گشت ....

آن روز که بعد از سه روز ، پاس سفیدم از سفارت برگشت و فردای آن روز اطلاعیه در سایت امد ، دقیقا" حال شما را داشتم اما همانروز پیام زیر را گذاشتم
ضمنا" متنم لاتین بود  لذا همینجا از مدیر محترمی که متنم رو فارسی کرده نیز تشکر میکنم چون نمیدونم کدوم یکی از عزیزان بوده 

(2013-09-21 ساعت 14:34)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 22:56)MEH.T نوشته:  آرام آرامم مثل مزرعه ای که تمام محصولاتش را ملخ ها خورده باشند دیگر نگران داس ها نیستم......
دمت گرم بنده هم می‌خواستم همینو بگم چیزی که نباید اتفاق افتاد. خوب که چی‌؟ حیف که نمیتونم فارسی بزنم.
اما ملّا نصرالدین شاگردی داشت که هر روز او را قبل از اینکه به دنبال آب بفرستد کتک میزد. یک روز شاگرد کوزه را شکست و همه دلواپس شاگرد بودند و می‌گفتند ملّا او را میکشد !!
شاگرد آمد و ملّا حتا نگاه غضب الودی هم به او نکرد. همه تعجب کرده بودند. یکی‌ بالاخره پرسید ملّا چرا چیزی نمیگویی؟ ملّا خندید و گفت او را میزدم که کوزه را نشکند !!!
حالا که شکسته او را بزنم کوزه درست میشود ؟؟؟

دوستان وقتی‌ برگشتم با هم جشن میگیریم. غمش همان دو روز اول بود شما تلاشتان را کردید باقی‌ دست شما نبود. قبول کنید و خود را نزنید
به قول ترکها
تمام
فردا روز دیگریست و خورشید درخشان تر از همیشه خواهد تابید. شک نکنید.
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
بچه ها بیایید علاوه بر KCC به اینجا هم ایمیل های اعتراضی خودمونو بفرستیم و خواستار پیگیری پروندمون در سال 2014 بشیم .

VirtualUSEmbassyTehr@state.gov

(این آدرس و آقای آیر بهم داد و گفت از اینجا پیگیری کنید)
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، alihmh ، پدی ، nooshshahnar ، Szsanazsz ، AsemanAbee ، ojee ، n51 ، mehdi didam ، maria2000
سلام دوستان گرامی و همراهان عزیز .
من رو که باید یاد بیشترتون باشه . همون کسی که بخاطر ننوشتن اسم بچه دو ساله اش در ثبت نام اولیه علیرغم تلاش فراوان و نامه نگاری های زیاد توی سفارت ارمنستان ردش کردن . باور کنید توی این 8 ماه گذشته به سختی تونستم درد رد شدن رو تحمل کنم ولی گذشت خیلی این روزها تلخ و سخت گذشت . ولی امروز که احساس کردم روز آخر 2013 هست اومدم و یه سری به این تالار زدم دلم از همیشه بیشتر گرفت برای اونهایی که کلیر شدن ولی نتونستن برن . شاید بیشتر از همه ما کسایی که ردمون کردن شما رو درک میکنیم . مایی که اینور موندیم و با حسرت و با آرزوی خوشبختی کسایی که تونستن برن به بقیه نگاه کردیم . دوستانم امروز اصلا حالم خوب نیست داغ خودم و ناراحتی شما از صبح تا حالا بغض عجیبی توی گلوم جمع کرده . کاش میشد شکایت کرد کاش میشد کاری کرد ولی افسوس نمیشه که نمیشه . من خیلی تلاش کردم خیلی نامه نگاری کردم ولی جوابی نگرفتم . من حتی به کاخ سفید هم نامه نوشتم به خود شخص اوباما ولی میدونید چی به من جواب دادن گفتن برنامه لاتاری همچنان پا برجاست و امیدوریم مجدد برنده بشین .و این تنها جوابی بود که من از کاخ سفید گرفتم . پس من خیلی تلاش کردم و نشد و دلم رو راضی کردم به قسمتی که ازش خبر ندارم . آخه من برای بچه ای میخواستم برم که اسمش از ثبت نام جا مونده بود شاید قسمت بچه من به رفتن نبود ولی به هر حال من رو هم در درد و غمتون شریک بدونید . امروز خیلی روز غمگین و ناراحت کننده ای هست . امیدوارم غم شما هم زود التیام پیدا کنه . به امید دیدن روزهای خوب و پر از امید .
سلام بر دوستان.
سرانجام 30 سپتامبر 2013 فرا رسید و احتمالاً تا ساعاتی دیگر در این تاپیک برای همیشه بسته خواهد شد و همزمان با آن، تاپیک دیگری با همین اسم و رسم و با یک تفاوت 4 به جای 3 ایجاد خواهد شد.
قسمت من و تنی چند از دوستان نبود که ویزا بگیریم، امیدوارم این مورد برای 2014 پیش نیاد.
پایان سخن من در این تاپیک :

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم،
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.

در پناه دادار گیتی، موفق و موید باشید دوستان عزیز.

خداحافظ.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-09-30 ساعت 09:53)User نوشته:  
(2013-09-30 ساعت 06:52)AFSHIN-PIC نوشته:  به هر حال من مصر به این نظر هستم و از مدیران درخواست میکنم تاپیکی برای این موضوع باز بشه و یک نظر سنجی انجام بشه چرا که واقعا اساسی و پایه ای است.

انواع مختلف دزدی

قبلا در این باره یک سری بحث های شده و می توانید در این تاپیک بحثتان را ادامه بدهید.

ممنون از راهنماييتون و متاسف از اينكه قبلا آنرا نديده بودم
ومتشكر از پيام عزيز كه اين بحث را در اون سال مطرح كردن
اميدوارم همه دوستان با تفكر بيشتر اصل صحبت من و امثال منو متوجه بشن
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: payam62 ، SHABAH51 ، پدی ، kasrafo ، b_argi ، n51 ، laili ، romance33 ، maria2000
شاید تعداد ما سری دومی ها که از برندهای 2013 بودیم تو این سایت خیلی زیاد نباشه!، دیر وارد این فضا شدیم اما شماها انقدر خوب و مهربون بودید که خیلی سریع ما با شما خوو گرفتیم. من قدم به قدم تو این راه با شما همراه شدم، و حال شما جزعی از باور و وجود منید، باوری که چسبیده به من شده!

چه صمیمانه به ما دلگرمی دادید و چه بی منت راه درست و به ما نشون دادید!، تو این مدت سعی کردم سکوت کنم، اما امروز می خوام بگم که بدونید خیلی سخته برای ماهایی که دیرتر از شما اومدیم تو این راه ویزا گرفتیم و ایستادیم و منتظر بودیم تا برای تک تک شماها هوراا بکشیم و شادی کنیم اما نشد، نشد نشد!!! ....

همه خوشحالیمون تو گلومون شکست، خشک شد و به یک بغض گنده تبدیل شد ....!! به یک آه، به یک حسرت پایانی خوش...!

دوستان خوبم، همتون برای من عزیزید اما به بعضی ها انقدر تو این مسیر نزدیک شدم که جزعی از من شدن، و هنوز باورش برام خیلی سخته چطور باید از این دوستان خداحافظی کنم؟!، چطور می تونم آخرین دست خداحافظی و با این عزیزانم در ایران بدم؟ چطور؟، اینجاست که به خودم می گم "نه" ما دوستیم، رفیقیم، همراه بودیم و هستیم و دستهای دوستیمون و محکم تر از قبل نگه می داریم و به هم کمک می کنیم .....

مطمئنم خدا رنگ التماس چشم های تک تک ما رو دید و خیلی خوب درک کرد و به عزیزانمون کمک می کنه، و هر کدوم از ما نقشی در این مسیر به عهده داشتیم و خواهیم داشت.....
من شکرگزار این نعمت بزرگ دوستی هایی هستم که امسال بین ما بچه های 2013 شکل گرفت، و این و بدونید همواره آماده ام به شما کمک کنم که راحتون و ادامه بدید و نا امید نشید.....
هیچگاه این روزها از خاطرم نمیره.

همیشه دوستتون دارم
هدیه
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
دوستان عزیزم برای همتون ارزوی خوشحالی و سلامتی دارم و امیدوارم که خداوند همیشه پیشاپیش شما قدم بردارد و راه را برایتان هموار سازد تابه بهترین ارزوهایتان برسید. بیایید از خدا بخواهیم که هر انچه خیر و صلاحمان در انست را به ما بدهد. نمی تونم در این شرایط سخت به دوستانم دلداری بدم فقط برایتان بهترین ها را ارزو دارم.
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
(2013-09-30 ساعت 16:39)payam62 نوشته:  سلام بر دوستان.
سرانجام 30 سپتامبر 2013 فرا رسید و احتمالاً تا ساعاتی دیگر در این تاپیک برای همیشه بسته خواهد شد و همزمان با آن، تاپیک دیگری با همین اسم و رسم و با یک تفاوت 4 به جای 3 ایجاد خواهد شد.
قسمت من و تنی چند از دوستان نبود که ویزا بگیریم، امیدوارم این مورد برای 2014 پیش نیاد.
پایان سخن من در این تاپیک :

نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچیک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم،
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.

در پناه دادار گیتی، موفق و موید باشید دوستان عزیز.

خداحافظ.

پیام جان متوجه نشدم شما 17 سپتامبر کیلیر شدی ولی ویزا نگرفتی ؟ چرا؟؟؟؟؟

(2013-09-30 ساعت 17:21)mahsa3017 نوشته:  دوستان عزیزم برای همتون ارزوی خوشحالی و سلامتی دارم و امیدوارم که خداوند همیشه پیشاپیش شما قدم بردارد و راه را برایتان هموار سازد تابه بهترین ارزوهایتان برسید. بیایید از خدا بخواهیم که هر انچه خیر و صلاحمان در انست را به ما بدهد. نمی تونم در این شرایط سخت به دوستانم دلداری بدم فقط برایتان بهترین ها را ارزو دارم.

مهسا جان شما همون خانومی بودی که عطرین کوچولو رو داشت؟ تو هتل اتپ
CN:20138xxx/ دونفر / آنکارا / مصاحبه آخر آگوست/ یکضرب/کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ojee ، پدی ، kasrafo ، payam62 ، b_argi ، sadeghi897 ، majid194 ، bayat_r
سلام
حتی اگه در سفارت بسته بشه در تایپک کلیرنس قفل. باز امیدوارم معجزه ای از جانب خدا رخ بده دوباره فورا همه جامونده ها رو بخواهند و ویزا بدهند حتی اگه به بقیه هم نمی گن.
انشا الله دلشون شاد بشه اول به نور خدا بعدم به ویزا. هیچ کاری نیست که خدا بخواهد و نشود و هیچ کاری نیست که خدا نخواهد و بشود.
من همیشه هستم دوستون دارم براتون دعا می کنم.

اگه امکان داره قبل از قفل در آخرین کامنت‌. بچه ها رو به یک تایپک جدید هدایت کنید.
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: پدی ، mhb161 ، kasrafo ، niloo-kh ، b_argi ، alihmh ، nooshshahnar ، AsemanAbee ، far-dv2013 ، so_ar ، n51 ، majid194 ، bayat_r ، romance33 ، مانترا ، maria2000 ، ghasoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان