کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با توجه به اتفاقات ناخوشايندي كه افتاد شعري آماده كرده بودم تا روز آخر اينجا بزارم اما الان ميبينم خيلي بيمعني ديگه اينكارا، براي همين با كوهي از اندوه و بغضي سنگين فقط ميتونم بگم : خداحافظ.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-09-29 ساعت 12:56)sadeghi897 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 12:27)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 12:00)sadeghi897 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 11:40)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 01:47)r91 نوشته:  ببخشيد چرا همون سال اول نكرفته كه به سال دوم رسيده؟ كدوم سالها؟
سلام به همه دوستان ، همراهان و بزرگان
اصولا کسی که ثبت نام بکنه یا دیگران ثبت نامش بکنن
برنده بشه و نره
سهمیه ویزا نمیگیره پس فکر نمی کنم این بحث انچنان فایده ای داشته باشه.
کسی هم که بره دیگه رفته ، نمی شه واسه ملت تعیین تکلیف کرد که تون چون سنت بالاس خوب از شانست استفاده نکن یا هر دلیل دیگه ای
لاتاری است دیگه، اصلا لاتاری اصولا شانس هست و برای این می زارن که خیلی ها امتحانش کنن، اگر قرار بود محدود بشه
می شد ویزای تحصیلی
ویزای تخصصی
آمریکا سالانه 360 هزار ویزای تخصصی گرین کارت می ده به ملت در سراسر دنیا که البته فکر می کنم رقابت برای اون هم زیاده.
اینجا هم ما لاتاری می خریم دو دولار
گاهی صد دلار برنده می شیم گاهی هم خالی هم هیچی
همسایه پولدار من هم میاد و میخره اتفاقا، کسی است که حداقل طبق حساب ساده من ، 100 میلیون دلار داره ، نمی شه بهش بگی نخر که ، دوس داره بخره
بعدم شانسه ، یه موقع می بینی همین ادم 100 میلیون دلار هم برنده می شه بعد من برم یقه اش رو بگیرم که اقا من چون 800 دلار بیشتر در ماه در آمد ندارم تو چرا شرکت کردی؟ می گه به تو چه
آزادی یعنی به تصمیمات دیگران کاری نداشته باشیم حتی اگر به نظرمون احمقانه میاد، فقط در صورتی که تصمیمی متضاد منابع ما بود، باید به دادگاه مراجعه کنیم.
گرچه من خودم به شخصه اعلام تموم شدن، چگونگی اعلام و بعضی دیگه از رفتار سفارت آمریکا ایراد دارم و اعتراض دارم. دیگه دوستان خودشون خواستن پیگیری می کنن ، به خیلی چیزا می شه ایراد گرفت، اما منطق لاتاری مشخص تر از اون حرفهاست که بخوایی با زور به ملت بگی شرکت نکن یا شرکت بکن.

صادقی عزیز
با شناختی که از نوشته های شما در این یکسال و نیم پیدا کردم شما رو فردی منطقی شناختم و تصورم اینه که از نوشته من برداشت اشتباه دارید
بحث لاتاری مالی با لاتاری گرین کارت دو مقوله جداست که تنها نام لاتاری براشون مشترکه. اگه کسی در لاتاری مالی حتی اگه برنده Jackpot هم بشه میتونه اونو نگیره یا بگیره و ببخشه در هر صورت هیچ ضرری به هیچ بنی بشری وارد نمیشه
اما در بحث گرین کارت هر ثبت نام نا بجا از دست رفتن یک سهمیه از سهمیه اختصاصی به اون کشوره یعنی اگه سهمیه ایران 3500 تاست و مثلا 500 نفر از برندگان جزء ثبت نام شدگان غیر مصمم یا تفریحی باشن عملا سهمیه ایران میشه 3000 نفر ، تازه فاجعه اونجاست که از اون 500 نفر به هر حال یک تعدادی تا مراحل بالاتر پیش میرن و حتی ویزا میگیرن و تازه شک به رفتن یا نرفتن میکنن که این موقع هست که دیگه یکسری در حسرت ویزا میسوزن
امیدوارم مطلب براتون جا افتاده باشه Big Grin
دوست عزیز اسمش لاتاری هست
یعنی همه برنده نمی شن
شانس هست.
من نمی دونم منظورت چی هست که تفریحی ثبت نام می کنن یا نمی کنن ؟
اصولا ادم ثبت نام می کنن برنده شدن براش نقشه می کشن نشدن نقشه ای نمی کشن و زندگی شون ادامه می دن.
در ضمن سهمیه هر کشور تعداد ویزا هست نه برنده شده هایی که ویزا نگرفتن
و به همین دلیل هم دو دوره برنده اعلام کردن. و اصولا به همین دلیل هم به جای 3500 تا برنده ، شیش هزار و خورده ای برنده اعلام کردن.
من برداشت اشتباه از نظر شما ندارم .
نظرم این هست.
لاتاری رو ثبت نام می کنی ، برنده می شی و بعدش برنامه ریزی زندگیت رو عوض می کنی
پرونده مهاجرتی کانادا یا استرالیا نیست که قدم به قدم بره جلو و بعدش وسط راه ادم بگه خوب حالا که 80 درصد کار درست شده یواش یواش اماده بشم تازه اون هم که منطق و حساب کتاب داره ، بازم نمی شه تا قطعی نشده روش حساب باز کرد. نمونه براتون بیارم
پرونده های مهاجرتی کانادا و استرالیا اصلا گذاشتن کنار ، تا آخرین مراحل رفته بود، ملت خیلی هم روش برنامه ریزی کرده بودن، کلی هم هزینه داده بودن ، از وکیل گرفته تا آزمون آیلتس ، اون سایت ها با یک کلام گفتن خوش اومدید
مشکل مهاجرت یا سفارت ها رو باید دید و واقف شد بهش ، اون چیزی که شما می گی بیشتر فرا فکنی مشکل هست.
ببخشید ها
پارسال نتایج کلا باطل کردن دور اول ، اینو دیگه چی می گی؟ حالا ملت هر جوری می خواستن ثبت نام کرده باشن با برنامه به قول شما یا بدون برنامه و تفریحی
یکی از بدیهای مهاجرت اینه ریسکش خیلی بالا و خیلی راحت می تونن وسط کار کنسل کنن برنامه رو
حتی همین الان هم که یکی مثل من آمریکاست اگر سفارت منو بخواد و بدون هیچ دلیلی باطل کنه گرین کارت بنده رو، من دستم به جایی بند نیست، چرا ؟ چون من می دونم اینجا آمریکاست همیشه یک مفر قانونی می زارن که هر وقت خواستن هر بلایی سر ادم در بیارن ، داد گاه هم که بری می گه اره طبق بند فعلان و ... کار سفارت قانونی بوده و شما هیچ حقی نداری، از بس که توی این کشور شکایت شده و هنوز هم می شه و هر روز روزنه های قانونی رو می بندن .

من یک مثال کوچیک میزنم ، شما یک نفر رو ثبت نام میکنی که از نظر اقتصادی مشکل داره و خیلی بی پرده هشتش گرو نهشه اجاره خونشو به زحمت میده ، خرج زن و بچه شو با کار شبانه روز بدست میاره ، قسط بانکش عقب افتاده ، یا نه یک پدر بزرگ مادر بزرگ 60 ساله رو ثبت نام میکنی که اگر هم اسمشون در بیاد تمام امیدشون بچه ها و نوه هاشونه و قادر به ترک اونا نیستن اگرچه وضع مالی خیلی خوبی هم داشته باشن یا موارد دیگه ای که میتونم مثال بزنم ، وقتی اسم اینا در میآد به دلایل بالا یا اصلا پیگیری نمیکنن یا تا گرفتن ویزا پیش میرن ، اونی که مشکل مالی داره بر مشکلاتش اضافه میشه اونی هم که ایران دلبستگی داره نمیتونه ازش دل بکنه یا نهایتا یک سفر توریستی میره و برمیگرده.
همه اینها نتیجش اینه که یک کسی که تمام فکرش مهاجرته از این امکان جا میمونه و امیدش باید برای سال و سالهای آینده باشه. در این وسط چیزی که برای شما میمونه اینه که هر وقت یکی از اون افراد برنده ولی مهاجرت نکرده رو میبینی میگی : دیدی ثبت نامت کردم اسمت در اومد یا پیش هر کی میشینی از خودت تعریف میکنی که چقدر دستت سبکه ...

متاسفانه این بحث تو روزای آخره و مجال ادامش در این تاپیک نیست. صحبتهای من نه فرافکنی هست و نه کم کردن تقصیر از برنامه ریزی سفارت اما چیزی که باید توجه بشه اینکه سالهای پیش چه تعداد زیادی ویزا بلا استفاده مونده که امسال منتج به این برنامه ریزی غلط شده.

به هر حال من مصر به این نظر هستم و از مدیران درخواست میکنم تاپیکی برای این موضوع باز بشه و یک نظر سنجی انجام بشه چرا که واقعا اساسی و پایه ای است. اگر هم مایل به ادامه بحث هستید میتونیم رو پیام خصوصی یا تلفنی دربارش بحث کنیم.

موفقیت شما و همه دوستان آرزوی قلبی منه
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، lilistar ، EKAM ، honey rahmati ، afshinghwink ، manila ، pari pariaaa ، Szsanazsz ، n51 ، romance33 ، shatsi
اعتراف میکنم که انتظارش رو نداشتم، گفتم الان که این تاپیک رو باز میکنم...بگذریم...خیلی غمگینم
پارسال که آخرای سپتامبر بود و ما کلیر نشده بودیم من عزادار بودم عین مرده متحرک نه حرفی میزدم نه جایی میرفتم، چند وقت بعدش با خودم حرف میزدم: دنیا که به آخر نرسیده، یه راه دیگه پیدا میکنیم، هر جور که شده تحصیلی میریم، آمریکا نشد یه جای دیگه، داشتم کارمو ردیف میکردم، توی دانشگاه ها سرچ میکردم، کم کم حالم بهتر شد، یه چیزی به دلم افتاده بود، با خودم میگفتم مگه هدفتون این نبود، خوب هدفتون رو که ازتون نگرفتن، فقط یه راهی که رفته بودین به بن بست خورد، کافیه یه راه دیگه رو امتحان کنین، مگه قبل از اینکه لاتاری برنده بشین داشتین چکار میکردین؟ مگه دنبال کارای تحصیلی و کانادا و این چیزا نبودی، حالا هم انگار نه انگار که برنده شدین، از ادامه کارای پارسال بگیر و برو. اگه یه چیزی رو از ته دلت بخوای و برای داشتنش تلاش کنی کائنات تسلیم تو میشه.. همسرم آنکارا، پشت در سفارت، من خونه پای اینترنت، دانشگاه های ترکیه رو زیر و رو میکردم که تا همسرم اونجاست فرم و چیزایی که لازم داریم رو با خودش بیاره...
اینا رو گفتم که بدونین درکتون میکنم دوستای عزیزم و احساس شما کاملا برای من آشناست. براتون بهترین روزها رو در کنار عزیزانتون آرزو میکنم.
صبوری کنید، این نیز میگذرد...
هانی
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
خوب،دوباره روزگار رو شروع کنیم.پشت ترافیک،پشت فرمان، حین رانندگی ناسزا گفتن ونا سزا شنیدن،بوق زدن واز بوق زدن دیگران کلافه شدن ،صدای گود برداری وریختن آهن شبانه همسایه بغلی،رفتن به اداره ها وبرخورد بد کارمندان،وام ندادن بانک ها،اخم دائم بر ابروی مردم، مراقبت از کیف که نزنند،آلودگی هوا وپارازیت های امواج در فضا، غیبت ودو بهم زنی،ریا،....آره بریم دوباره زندگی رو شروع کنیم مثل قبل ،مثل قبل از آرزو داشتن،بریم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
سلام دوستان گلم
حدود یک سال و اندی است که در کنار شما هستم . وبسیار آموختم از شما عزیزانم، که بدون شما در این راه پر پیچ وخم مهاجرت گم می شدم. همه لحظه ها را پا به پا شما آمدم تا اینکه قسمت شد و مرغ مهاجر ما پرواز کرد و اینجا آنقدر گرفتار شدم که کمتر تونستم به این صفحه سر بزنم ولی وقتی اگر می شد از این صفحات گرم و شیرین لذت می بردم تا اینکه 23 سپتامبر صفحه رو که باز کردم شوکه شدم تا چندین روز که نمی دونستم چی باید بگم ، خلاصه دوستان ما نمی خواستیم این صفحه اینجوری بسته بشه ، اما چاره ای به جز تن دادن به قِضای الهی نیست. امیدوارم دوستان خوبم هرجا که هستند موفق و سلامت باشند و همواره در مسیر رفاقت؛ که این دوستی و رفاقتی که دچارش شدیم کمتر کسانی دچارش شدند. همگی در پناه ایزد منان باشید. Wink
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
(2013-09-30 ساعت 09:35)پدی نوشته:  خوب،دوباره روزگار رو شروع کنیم.پشت ترافیک،پشت فرمان، حین رانندگی ناسزا گفتن ونا سزا شنیدن،بوق زدن واز بوق زدن دیگران کلافه شدن ،صدای گود برداری وریختن آهن شبانه همسایه بغلی،رفتن به اداره ها وبرخورد بد کارمندان،وام ندادن بانک ها،اخم دائم بر لب مردم، مراقبت از کیف که نزنند،آلودگی هوا وپارازیت های امواج در فضا، غیبت ودو بهم زنی،ریا،....آره بریم دوباره زندگی رو شروع کنیم مثل قبل ،مثل قبل از آرزو داشتن،بریم

پدی جان شما باید قبل از هر چیز یک نیمه مهاجرت کوچولو کنید به تالار خانوادگی.
خواستم بگم اینجا هم همه چیز ایده ال نیست اما دیدم واقعا غیر از کمی ترافیک (که در مقابل ترافیک تهران، هیچ است) هیچ کدام از اینهایی که نوشتید اینجا نیست.

امیدوارم همه دوستان به آرزوشون برسند.
(2013-09-30 ساعت 06:52)AFSHIN-PIC نوشته:  به هر حال من مصر به این نظر هستم و از مدیران درخواست میکنم تاپیکی برای این موضوع باز بشه و یک نظر سنجی انجام بشه چرا که واقعا اساسی و پایه ای است.

انواع مختلف دزدی

قبلا در این باره یک سری بحث های شده و می توانید در این تاپیک بحثتان را ادامه بدهید.
تشکر کنندگان: laili ، mhb161 ، ojee ، n51 ، پدی ، AFSHIN-PIC ، daria ، b@b@k ، sce ، romance33
حتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــما پروردگار مهربان به زودی جای دیگری این دلشکستگی را جبران خواهد کرد و این روزها شاید حتی خاطره هم نشوند. صمیمانه بگویم از ته قلبم شادی و پیروزیتان را آرزو دارم :-)
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است
ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هنر گام زمان است

تو رهرو دیرینه ی سرمنزل عشقی
بنگر که ز خون تو به هر گام نشان است

آبی که برآسود زمینش بخورد زود
دریا شود آن رود که پیوسته روان است

از روی تو دل کندنم آموخت زمانه
این دیده از آن روست که خونابه فشان است

دردا و دریغا که دراین بازیه خونین
بازیچه ی ایام دل آدمیان است

دل بر گذر غافله ی لاله و گل داشت این دشت
که پامال سواران خزان است

روزی که بجنبد نفس باد بهاری
بینی که گل و سبزه کران تا به کران است

ای کوه تو فریاد من امروز شنیدی
دردیست در این سینه که همزاد جهان است

از داد و وداد آن همه گفتند و نکردند
یارب چقدر فاصله ی دست و زبان است

خون می رود ازین دیده در این کنج صبوری
این صبر که من می کنم افشردن جان است

از راه مرو سایه که آن گوهر مقصود
گنجی ست که اندر قدم راهروان است

شما 2013 ای ها در همه چیز استثنا بودید. بچه های فوق العاده دوست داشتنی. اتحاد و رفاقت مثال زدنی که باهم داشتید. تحویل دادن مدیرانی لایق و کارامد. منتظر سرا. جدول اطلاعات. کلیرنس عجیب و غریب.
من هر چی فکر کردم که در مورد کلیرنس 2013 چیزی بگم چیزی به ذهن مشوشم نرسید . اما تمام گفتنی ها و ناگفتنی ها رو در شعر هـ الف سایه ی عزیز یافتم و براتون نوشتم.
برای تمام دوستان عاقبت به خیری آرزومندم.
کوچیک بچه های مهاجرسر علی الخصوص 2013 ها
امید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
هیچوقت فکر نمی کردم که ذهنم در گیر 30 سپتامبر بشه . با اینکه نا امیدی از گذشته با من بود ولی سرنوشت جور دیگری رقم خورد . خوب یا بدش مهم نیست . مهم اینکه که دسته من نبود . مثله اونایی که براشون نشد که بشه ..
اگه قدرت انتخاب داشتم فقط به داشتن خانواده ای که چیزی جز من ازش باقی نمونده ، در همین خاک نسبتا پاک دل خوش می کردم . کاشکی ضرر ما هم مالی و زمانی بود و جبران میشد طوری . بگذریم . برسیم به ابراز تاسف بی فایده من برای کسایی که خودشون می دونن ، گرچه هیچ کدوم رو نمیشناسم . از ته دل . مردونه .

حرف اضافه اس ، یاد است که می ماند ، خوب یا بد ، بد یا خوب ، باشد که مانده ها رفته ها رو حلال کنن . دلمان غم دارد ، باور نکنید اگر شنیدید آنطور که می گفتند ، نبودند ..

کمترین،

علیرضا
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
(2013-09-29 ساعت 12:27)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 12:00)sadeghi897 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 11:40)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 01:47)r91 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 19:17)nooshin nasiri نوشته:  من کسی را دیدم 2 سال پشت سر هم قبول شده.
امیدوار باشید. انشاالله که میشه
ببخشيد چرا همون سال اول نكرفته كه به سال دوم رسيده؟ كدوم سالها؟
سلام به همه دوستان ، همراهان و بزرگان
اصولا کسی که ثبت نام بکنه یا دیگران ثبت نامش بکنن
برنده بشه و نره
سهمیه ویزا نمیگیره پس فکر نمی کنم این بحث انچنان فایده ای داشته باشه.
کسی هم که بره دیگه رفته ، نمی شه واسه ملت تعیین تکلیف کرد که تون چون سنت بالاس خوب از شانست استفاده نکن یا هر دلیل دیگه ای
لاتاری است دیگه، اصلا لاتاری اصولا شانس هست و برای این می زارن که خیلی ها امتحانش کنن، اگر قرار بود محدود بشه
می شد ویزای تحصیلی
ویزای تخصصی
آمریکا سالانه 360 هزار ویزای تخصصی گرین کارت می ده به ملت در سراسر دنیا که البته فکر می کنم رقابت برای اون هم زیاده.
اینجا هم ما لاتاری می خریم دو دولار
گاهی صد دلار برنده می شیم گاهی هم خالی هم هیچی
همسایه پولدار من هم میاد و میخره اتفاقا، کسی است که حداقل طبق حساب ساده من ، 100 میلیون دلار داره ، نمی شه بهش بگی نخر که ، دوس داره بخره
بعدم شانسه ، یه موقع می بینی همین ادم 100 میلیون دلار هم برنده می شه بعد من برم یقه اش رو بگیرم که اقا من چون 800 دلار بیشتر در ماه در آمد ندارم تو چرا شرکت کردی؟ می گه به تو چه
آزادی یعنی به تصمیمات دیگران کاری نداشته باشیم حتی اگر به نظرمون احمقانه میاد، فقط در صورتی که تصمیمی متضاد منابع ما بود، باید به دادگاه مراجعه کنیم.
گرچه من خودم به شخصه اعلام تموم شدن، چگونگی اعلام و بعضی دیگه از رفتار سفارت آمریکا ایراد دارم و اعتراض دارم. دیگه دوستان خودشون خواستن پیگیری می کنن ، به خیلی چیزا می شه ایراد گرفت، اما منطق لاتاری مشخص تر از اون حرفهاست که بخوایی با زور به ملت بگی شرکت نکن یا شرکت بکن.

صادقی عزیز
با شناختی که از نوشته های شما در این یکسال و نیم پیدا کردم شما رو فردی منطقی شناختم و تصورم اینه که از نوشته من برداشت اشتباه دارید
بحث لاتاری مالی با لاتاری گرین کارت دو مقوله جداست که تنها نام لاتاری براشون مشترکه. اگه کسی در لاتاری مالی حتی اگه برنده Jackpot هم بشه میتونه اونو نگیره یا بگیره و ببخشه در هر صورت هیچ ضرری به هیچ بنی بشری وارد نمیشه
اما در بحث گرین کارت هر ثبت نام نا بجا از دست رفتن یک سهمیه از سهمیه اختصاصی به اون کشوره یعنی اگه سهمیه ایران 3500 تاست و مثلا 500 نفر از برندگان جزء ثبت نام شدگان غیر مصمم یا تفریحی باشن عملا سهمیه ایران میشه 3000 نفر ، تازه فاجعه اونجاست که از اون 500 نفر به هر حال یک تعدادی تا مراحل بالاتر پیش میرن و حتی ویزا میگیرن و تازه شک به رفتن یا نرفتن میکنن که این موقع هست که دیگه یکسری در حسرت ویزا میسوزن
امیدوارم مطلب براتون جا افتاده باشه Big Grin

در مورد لاتاری هیچ نوع محدودیت ثبت نامی وجود نداره! که اگر داشت شاید من و شما هم نمیتونستیم ثبت نام کنیم!! میدونم و حق میدم دوستانی که ویزا نگرفتن ناراحت و عصبانی باشن! اما اینجوری که حس کنن دیگران حقشون را خوردن دیگه درست نیست!!!
اون شخصی هم که بنده دیدم 2 بار برنده شدن جزء 2012 ها بودن. خبر دار نشده بودن که نتایج باطل شده و دور دوم چک نکرده بودن! ثبت نام کرده بودن برای سال بعدش! وقتی نتایج سال بعد اومد وقت چک کردن دیدن پارسال هم بردن! امسال هم بردن! از سهمیه 2012 هم استفاده کردن!!! پس اگر با چرتکه ای که جدیدا بعضی از دوستان دست گرفتن که کی حقش بوده و کی نبوده حساب کنیم, ایشون 3 تا ویزا به 2013 لطف کردن!!!!
كيس نامبر : 2013AS000087xx
دیدن قبولی: 2-May
ارسال مدارك:30- May ، پست TNT
مصاحبه: 4 تیر
دريافت ويزا: یک ضرب- 5تیر!
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: jj bobo ، soruosh ، pari pariaaa ، Szsanazsz ، مهتاب - 2251 ، 2014winner ، sayeh_m ، masoud z ، n51 ، پدی ، daria ، romance33
متاسفانه لاتاري ٢٠١٣ با خاطره خيلي دردناكي تموم شد.اميدوارم همه دوستان هر كجا كه هستند موفق باشند و تندرست. مرسي از همه دوستاني كه تو اين چند ماه كمكم كردند.موفق باشيد
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
هنوز چند نفر تو آنكارا موندن شانس آخرشون رو بازم امتحان كنن.پرچم دست آخرين سربازه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
گربه‌هاي من انقدر هنوز بغض دارن كه نتونستن حرف زيادي بزنن...دلم ميخواست روز آخر يه گربه ميذاشتم كه از شادي داشت فقط ميرقصيد...يك رقص بي وقفه از شادي...
دلم ميخواست هيچكي اينجا بغض نداشت...
دلم ميخواست همه به روياي مشتركمون با هم و همزمان برسيم...
ولي عيبي نداره روياي آزادي، روياي رقص بي وقفه از شادي، روياي دنياي سبز و بدون جنگ مال هممونه و بهش ميرسيم...خدا بد نميده...خدا حواسش به هممون هست....
شعرها و حرفهايي كه تك تكتون اين روزها نوشتيد تا عمق روح آدم نفوذ ميكنه، رفاقت خاصي كه بين همه افراد ديده و نديده اينجا حاكم بود رو تو هيچ دوره‌اي از زندگيم تجربه نكرده بودم. هنوزم باورم نميشه دوستايي كه تو اين مدت پيدا كردم هميشه همين دور و بر بودن، توي همين ايران پر از حادثه و دود و توي همين خاك عزيز، شما همه هميشه و همه جا توي قلب من هستيد، خيلي هاتون به روح من وصليد...يك تيكه از جون منيد...
بدون ترديد اسم نميتونم ببرم از همه، دل اونقدر به دل راه داره كه ميدونيد كيا چقدر عزيزن برام...اين بغض لعنتي اين گلو و روح رو ول نميكنه...اين بغض لعنتي...
مهاجرسرا يك تكه خيلي بزرگ از زندگي منه...توش پر از لحظه حضور همدلي و رفاقته...توش پر از خنده و گريه و غم و شادي و حس مشتركه...واي كه اگر اين همه دست كه اينجاست ، اگر اين همه قلب كه اينجاست ميتونست به هم پيوند و ريشه داشته باشه تو همين خاك و تو همين خاك بمونه چه كارها كه ما ميتونستيم كنار هم بكنيم...چه روياها كه سبز ميشد و چه دنيايي ميساختيم...واي
فصل پاييزه تو اين ايران ما ، كيه كه ندونه پاييز ايران يعني چي...به حرمت اين پاييز و به عمق رفاقت و همدليمون و به خاطر لحظه هاي ناب اين دوستي و با آرزوي شروع پر قدرت و بر خاستن دوباره همه:
هر جاي اين پاييز غم انگيز كه هستي...دوست من، رفيق من، هم وطن من، هم روياي من، هم دل من، منتظر اومدن بهار باش....

[عکس: 1199818-bigthumbnail.jpg]
عاشقتونم
ساناز
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
نمی دونم هدف از آپدیت های امروز چی هست احتمالا دارن پروندها رو می بندن یا شاید اونها هم مثل ما اعتیاد به این سایت پیدا کردن.
ولی یک در خواستی دارم لطفا یک تاپیکی برای افرادی که باقی موندن بذارین تا بتونیم پی گیریهامون و نامه هایی که قراره بفرستیم رو با هم در میون بذاریم البته به مدت یک ماه.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، Szsanazsz ، ojee ، mhb161 ، lilistar ، گل نهال ، abloom_ma ، Ehsan1358 ، n51 ، AsemanAbee ، alvan ، پدی ، mehrdad pharm ، saeed_gh ، afshin4749 ، daria ، romance33 ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان