موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کاش اینجوری تمام نمیشد، کاش پایان شاهنامه خوش بود.
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
نبندید تو رو خدا................
نبندید در این تاپیک رو من میخوام خودم رو بندازم جلوی در، که بهش قفل نزنید، نمیشه این در برای همیشه باز بمونه؟ به خدا ما دلمون اینجا جا مونده، به خدا پویا هنوز از این در رد نشده! به خدا شهرام، بابک، دکتر پدی، گیفا، جودی، سروش، علی و خیلـــــــــــــــــــــــــی های دیگه رد نشدند، من میمونم لای در تا اینا رد بشن، عمو سعید جدی دلت میاد در رو ببندی و بچه های 2013 هنوز اونور در مونده باشن؟
سعید ماها که رفتیم هم هی برمیگردیم و به این در نگاه میکنیم، آخه صدای خنده های پویا هنوز میاد؟ صدای ناردونه که داره باباش رو صدا میکنه رو نمیشنوی؟ سعید چشم پرستو هنوز به این درِ که سروش ازش بیاد بیرون! من می بینم خانم دکتر منتظره تا دکتر پدی از این در رد بشه و بچه ها رو ببره مدرسه و کالج!
سعید نبند، بذار لای در برای همیشه باز باشه تا ما یواشکی ببینیم اینایی که فعلاً نتونستن بیان، کی میان اینوری........
من خودم مژدگانی میدم به کسی که از لای این در نگاه کنه و بگه بقیۀ بچه های 2013 دارن میان..........داد بزنه:تموم همه اومدن یکی بیاد این در رو ببنده.....
سعید میدونی که همه ما دلمون یه جایی بین اینور و اونور گیر کرده........شاید لای در لاتاری 2013
اونوری ها دوستتون دارم، اینوری ها عاشقتونم
- به تاریخ همیشه، رضا بیات
یه خواهشی دارم: میشه یه تاپیک بسازید که بچه ها بیان چند وقت یکبار از وضعیت خودشون بگن؟ چه اونایی که رفتند و چه اونایی که مونـ..... نه بهتره بگم هنوز نرفتند...
اسمش هم باشه "از قدیما سخنی 2013"
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-30 ساعت 12:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-30 ساعت 13:08 توسط گل نهال.)
سپتامبر براي آمريكاييها يه جور خاطره شد، براي ما هم به جور ديگه؛ هيچكدوممون هيچوقت فراموش نميكنيم
احتمالاً تقدير بوده، چون براي من يكي كه به شهر و مخصوصاً خانواده وابستگي دارم اين ٨ روزي كه اينجا هستم و با اينكه همزبونشونم هستم و سخت ميگذرن خيلي چيزا رو ثابت كرد زمان مصاحبه : ١٣ شهريور
ضمناً دلم هم براي آش رشته مون لك زده، از مديران اگه هستن لطفاً فارسيش كنن
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 12:47)bayat_r نوشته: نبندید تو رو خدا................
نبندید در این تاپیک رو من میخوام خودم رو بندازم جلوی در، که بهش قفل نزنید، نمیشه این در برای همیشه باز بمونه؟
راستش الان چند روزه که دارم فکر میکنم کی میخواد قفل اینجا رو بزنه !!! این و مطمئن بودم که من نیستم ولی خودم رو میذاشتم جای اون مدیری که میخواد اینجا رو ببنده چه حسی داره توی اون لحظه !! امسال برای من بدترین سالی بود که توی مهاجرسرام
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-30 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-30 ساعت 19:26 توسط nooshshahnar.)
یعنی منم باید خداحافظی کنم؟؟؟؟
با شما دوستان و عزیزانی که یکسال و نیمه اینجا باهاتون زندگی کردم ،باخوشحالیتون شاد شدم و با ناراحتی هاتون غمگین؟؟
یا باید با نیمه ی خودم خداحافظی کنم که هم اینجا پیشم بود و هم تو زندگیم!!!
عمو سعید در و بستی هم بستی !
ما که له شدیم اینور در تا ببینیم اونور در چی پیش میاد.
برای همه ی دوستان و عزیزان آرزوی موفقیت دارم
از همه ی مدیران و دوستانی که در این مدت منو راهنمایی کردن هم سپاسگزارم.
دست حق به همراه همتون
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
انگار دهن منو قفل زدن نمیتونم از ناراحتی چیزی بگم.اما تقدیر رو هیچ وقت براش اصرار ندارم.میدونین 2شب قبل عروسیم 4شنبه سرویس طلای 11 تومنی منو دزدین؟و من نشستم فقط به تقدیری که برام رقم زده نگاه میکنم؟گریه کردم عروسیم زهرمارم شد اما نگفتم خدایا چراااا من؟؟؟تو که دیدی با چه بدبختی پولشو جور کردین!!!!فقط گقتم حتما صلاحی بوده توش!!!!
تنها چیزی که زبونم یاری میده درموردش بگم تقدیره!!!نگیم چرا
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
خداییش کاش میشد در این تاپیک قفل نزنین
اینجا برای من یکی کلی خاطره مونده
...
...
ولی به هر حال هر آغازی یه پایانی داره... این هم یه پایان غم انگیز
دوستان ظاهرا طبق قوانین مورفی اتمام ویزا و افتضاح 2013 هر 1000 سال یه بار اتفاق میوفته، که اونم باید 2013 و برای امثال ما باشه
عزت زیاد - بابک دل شکسته از نارفیقی آفیسر، KCC و بقیه ابواب جمعیشون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا لطفا لطقا اگر این تاپیک رو می بندید برای ما جا مونده های لاتاری 2013 یک تاپیک به مدت یک ماه برای درد ودل کردن و پی گیری نامه به kcc باز کنید.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم که موفق به دریافت ویزا نشدید خیلی براتون ناراحت شدیم . صمیمانه از ته دل براتون آرزوی موفقیت تو بقیه مراحل زندگی رو داریم. فقط به هیچ وجه از تلاش دست نکشید و امیدتون رو از دست ندید.
یادمون باشه وقتی همه چیز روبراهه دیگه امیدواری معنا نداره ،
امید زمانی ارزشمنده که همه چیز در بدترین شرایطه؛
پس
بهتره هیچ وقت نا امید نشیم و توکلمون به خدا باشه ،
بویژه در اوج ناراحتی و تلخی ...
به قول چارلی چاپلین:
هميشه آخر هر چيز خوب تمام می شه ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده!!!
آره دوستای خوبم ،
زندگی ادامه داره ،این نیز بگذرد...
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
هی به خودم میگم خب اینا هم خیلیاشون سرنوشت تورو پیدا کردن ، خوشت میاد خودتو حرص بدی؟! بیخیال شو! نرو اونجا! ولی نمیشه! ...
با وجودی که میدونم دیگه آخرشه بازم میام . نمیدونم چرا میام اینجا ولی میام! یاد دو سال پیش خودم میافتم ، قلبم به درد میاد ، ولی میام!
فقط یک چیزی میگم ، برای اونایی که جا موندن و برای اونهایی که نصفه موندن ، برای اونهایی که کلیر نشدن !
دیگه از این به بعد ، فرق داره! زندگی را میگم ! دیگه حتی نور چراغهای خیابونای شهرتون براتون فرق میکنه! یک جور دیگه ای میشی! جور دیگه ای به اطرافت نگاه میکنی! به شهرت، به آدماش، به ساختموناش! ... همشون یطور دیگه ای میشن !
اونها فرق نکردن ، تو دیگه اون آدم قبلی نیستی!
...
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 13:09)ma300me نوشته: به قول چارلی چاپلین:
هميشه آخر هر چيز خوب تمام می شه ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده!!!
آره دوستای خوبم ،
زندگی ادامه داره ،این نیز بگذرد...
بهترین جمله ای بود که توی عمرم شنیده بودم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 13:10)Shahabpk نوشته: هی به خودم میگم خب اینا هم خیلیاشون سرنوشت تورو پیدا کردن ، خوشت میاد خودتو حرص بدی؟! بیخیال شو! نرو اونجا! ولی نمیشه! ...
با وجودی که میدونم دیگه آخرشه بازم میام . نمیدونم چرا میام اینجا ولی میام! یاد دو سال پیش خودم میافتم ، قلبم به درد میاد ، ولی میام!
فقط یک چیزی میگم ، برای اونایی که جا موندن و برای اونهایی که نصفه موندن ، برای اونهایی که کلیر نشدن !
دیگه از این به بعد ، فرق داره! زندگی را میگم ! دیگه حتی نور چراغهای خیابونای شهرتون براتون فرق میکنه! یک جور دیگه ای میشی! جور دیگه ای به اطرافت نگاه میکنی! به شهرت، به آدماش، به ساختموناش! ... همشون یطور دیگه ای میشن !
اونها فرق نکردن ، تو دیگه اون آدم قبلی نیستی!
...
دوست محترم یعنی شما بدون اینکه پی گیری کنید خودشون خواستند مدارکتون رو دوباره بفرستید.
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان به جا مانده تقاضا می کنم که همه برای اعتراض هم شده یک نامه برای kcc بفرستید حتی اگر نتیجه ای نداشته باشه. فکر نکن که ما دممون رو گذاشتیم رو کولمون رفتیم.
حد اقل یگوییم شما چرا به خاطر نداشتن یک آمار صحیح از تعداد نفراتتون این همه هزینه به ما تحمیل کردید و اگر شما آمار درستی داشتیددیگه ما رو کارنت نمی کردید یا مرحله دوم اعلام نمی کردید .
این پی گیریها کمک می کنه که دوباره این بلا سر بچه های 2014 و سالهای بعد نیاد.
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که موفق به گرفتن ویزا نشدید فقط میتوانم در برابر سختیها و دردسرهائی که در این راه متحمل شدید سر تعظیم فرود آورم و برایتان بهترینها را آرزو کنم. و امروز 30 سپتامبر بعد روزها خواندن جملات زیبای شما سروران عزیز برای اتفاقات پیش آمده که حاوی احساسات پاک و باور نکردنی بود
تنها این جمله را باید برای کسانی که در آینده از این تاپیک دیدن میکنند به یادگار بگذارم:
لطفا به تاپیک کلیرنس 2013 با وضو وارد شوید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز