کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
باز برین خدا رو شکر کنین که کیس شما اپدیت میشه.من دو بار ایمیل زدم که دقیقا همون دو بار بعد از ایمیل من اپدیت شده و بعدش تا الان که خبری نیست.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: گل نهال ، sayeh_m ، ali234 ، امیر مهاجر ، raham ، armin1 ، payampars ، f1f ، ensan ، ali2316 ، rezagh ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، mitme
(2013-02-11 ساعت 13:15)mohd_m نوشته:  سلام
من انکارا بودم همراه همسرم
مشکل مدارک نداشتیم و گفتن که کارای اداریش 4 تا 6 هفته طول میکشه و برگه صورتی گرفتیم .
حالا تو سایت https://ceac.state.gov/CEAC که میرم ببینم کارمون تو چه وضعیتیه برای کیس خودم میزنه Administrative Processing ولی برای همسرم میزنه Ready که یعنی اماده مصاحبه.
کسی میدونه چرا اینو نشون میده؟؟
دوست عزیز به جمع دوستانه و بی ریای ما خوش آمدی

دقت کردید کسانی که اسپانسر دارند زودتر کلیر میشند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
به کلیه دوستان همسفر پیشنهاد میکنم برای خرید اودلار عجله نکنند چراکه ظاهرا دولت برنامه هایی برای کاهش نرخ ارز داره و در مجلس داره بررسی میشه.
http://aftabnews.ir/vdcba0b80rhbw9p.uiur.html
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، raham ، amir82 ، مهتاب - 2251 ، rezagh ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi
(2013-02-10 ساعت 22:11)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان
بعد از چند روز غیبت برگشتم Wink

از همه میخوام که هر آپدیتی در این سایت شد بیان و اینجا اعلام کنند .من خودم هفته پیش یه ایمیل فرستادم و 7 فوریه ( همزمان با اعلام کلیر شدن چند کیس ) برامون آپدیت شده که البته فقط برای برنده اصلی بوده و بقیه مون همون 30 ژانویه است .
برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم Smile
سلام مامان سایه خوش آمدید ، کیسهای ما هم دو تاش هفتم بود یکیش هشتم اما کیس پسرم مشکل داشت در حالی که برای کیس من نوشته آ نمیدوم چی چی Sad
تشکر کنندگان: sayeh_m ، raham ، rouzbehdarvishi ، homayoon13
(2013-02-11 ساعت 14:25)ma111 نوشته:  
(2013-02-10 ساعت 22:11)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

از همه میخوام که هر آپدیتی در این سایت شد بیان و اینجا اعلام کنند .من خودم هفته پیش یه ایمیل فرستادم و 7 فوریه ( همزمان با اعلام کلیر شدن چند کیس ) برامون آپدیت شده که البته فقط برای برنده اصلی بوده و بقیه مون همون 30 ژانویه است .
برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم Smile
سلام مامان سایه خوش آمدید ، کیسهای ما هم دو تاش هفتم بود یکیش هشتم اما کیس پسرم مشکل داشت در حالی که برای کیس من نوشته آ نمیدوم چی چی Sad
خب شما کدوم سفارت بودین ؟ آنکارا یا ابوظبی ؟ در ضمن چه تاریخی مصاحبه داشتین ؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi
(2013-02-11 ساعت 14:34)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 14:25)ma111 نوشته:  [quote='sayeh_m' pid='275308' dateline='1360518096']
سلام دوستان
خب شما کدوم سفارت بودین ؟ آنکارا یا ابوظبی ؟ در ضمن چه تاریخی مصاحبه داشتین ؟
آنکارا 5 دسامبر بقیه توضیحات ضروری برایتان ارسال گردید
تشکر کنندگان: armin1 ، sayeh_m ، rezagh ، rouzbehdarvishi
(2013-02-11 ساعت 14:15)hassan1358arab نوشته:  به کلیه دوستان همسفر پیشنهاد میکنم برای خرید اودلار عجله نکنند چراکه ظاهرا دولت برنامه هایی برای کاهش نرخ ارز داره و در مجلس داره بررسی میشه.

با اين آلارمي كه دوباره داد پس نرخ ميره بالاي 5 تومان!!!
تشکر کنندگان: f1f ، armin1 ، arian307 ، ali234 ، bmojtaba ، aliamini ، ali5980 ، homayoon13
(2013-02-11 ساعت 15:05)aminali نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 14:15)hassan1358arab نوشته:  به کلیه دوستان همسفر پیشنهاد میکنم برای خرید اودلار عجله نکنند چراکه ظاهرا دولت برنامه هایی برای کاهش نرخ ارز داره و در مجلس داره بررسی میشه.

با اين آلارمي كه دوباره داد پس نرخ ميره بالاي 5 تومان!!!
کدام آلارم را شما میگید؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ورود خودم را به این تاپیک تبریک عرض مینمایم!!!!!!!
امروز اولین روز انتظار ما هستBig Grin
2013AS3xxx- ابوظبی
کیس من همین الآن برای 14 همین بار آپدیت شد!!!
اینو نوشتم چون مامان سایه گفته بود اگه کیس کسی آپدیت شده بیاد و بگه.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

سلام بچه ها
من قبلا این تایپیک و تایپک های مشابه رو پیگیری می کردم از زمان اعلام نتایج یعنی خرداد 91 تا الان. به امید کلیر شدن تمام افراد این تایپیک
سلام بچه ها سایت آنکارا اپدیت شده ها 11 فوریه
تشکر کنندگان: bmojtaba ، armin1 ، sayeh_m ، raham ، lilac ، MARYAM2 ، karma110 ، گل نهال ، AsemanAbee ، rezagh ، homayoon13
آنكارا آپديت شد ولي هيچ كيس لاتاري اعلام نشده
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
تشکر کنندگان: armin1 ، raham ، MARYAM2 ، گل نهال ، AsemanAbee ، homayoon13
دوستان کیس های جدید رو کسی می تونه تفکیک کنه؟؟؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: armin1 ، MARYAM2 ، homayoon13
(2013-02-11 ساعت 18:14)kasrafo نوشته:  سلام دوستان
ورود خودم را به این تاپیک تبریک عرض مینمایم!!!!!!!
امروز اولین روز انتظار ما هستBig Grin

سلام،خوش امديد،خودتون اماده كنيد براي يك دوره انتظار،Tongue

سلام،
كيس من هم براي ٧ بار اپديت شده،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان: lilac ، raham ، sayeh_m ، karma110 ، kasrafo ، homayoon13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان