موضوعها: 0
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
40 راهکار شاد زیستن و سلامت زندگی ، هر روز آنها را به کار بگیرید و از زندگی خود لذت ببرید.
1- آب فراوان بنوشید.
2- مثل یک پادشاه صبحانه بخورید، مثل یک شاهزاده ناهار و مثل یک گدا شام بخورید.
3- از سبزیجات بیشتر استفاده کنید تا غذاهای فراوری شده.
4- بااین 3 تا E زندگی کنید:
Energy (انرژی)،Enthusiasm (شور و اشتیاق)، Empathy (دلسوزی و همدلی).
5- از مدیتیشن، یوگا، نماز و دعا کمک بگیرید.
6- بیشتر بازی کنید.
7- بیشتر از سال گذشته کتاب بخوانید.
8- روزانه 10 دقیقه سکوت کنید و به تفکر بپردازید.
9- 7 ساعت بخوابید.
10- هر روز 10 تا 30 دقیقه پیادهروی کنید و در حین پیادهروی، لبخند بزنید.
شخصیت:
11- زندگی خود را با هیچ کسی مقایسه نکنید: شما نمیدانید که بین آنها چه میگذرد.
12- افکار منفی نداشته باشید، در عوض انرژی خود را صرف امور مثبت کنید.
13- بیش از حد توان خود کاری انجام ندهید.
14- خیلی خود را جدی نگیرید.
15- انرژی خود را صرف تجسس در امور دیگران نکنید.
16- وقتی بیدار هستید بیشتر خیالپردازی کنید.
17- حسادت یعنی اتلاف وقت، شما هر چه را که باید داشته باشید، دارید.
18- گذشته را فراموش کنید. اشتباهات گذشته شریک زندگی خود را به یادش نیاورید. این کار آرامش زمان حال شما را از بین میبرد.
19- زندگی کوتاهتر از این است که از دیگران متنفر باشید.نسبت به دیگران تنفر نداشته باشید.
20- با گذشته خود رفیق باشید تا زمان حال خود را خراب نکنید.
21- هیچ کس مسئول خوشحال کردن شما نیست، مگر خود شما.
22- بدانید که زندگی مدرسهای میماند که باید در آن چیزهایی بیاموزید. مشکلات قسمتی از برنامه درسی هستندو به مانند کلاس جبر میباشند.
23- بیشتر بخندید و لبخند بزنید.
24- مجبور نیستید که در هر بحثی برنده شوید. زمانی هم مخالفت وجود دارد.
جامعه:
25- گهگاهی به خانواده و اقوام خود زنگ بزنید.
26- هر روز یک چیز خوب به دیگران ببخشید.
27- خطای هر کسی را به خاطر هر چیزی ببخشید.
28- زمانی را با افراد بالای 70 سال و زیر 6 سال بگذرانید.
29- سعی کنید حداقل هر روز به 3 نفر لبخند بزنید.
30- اینکه دیگران راجع به شما چه فکری میکنند، به شما مربوط نیست.
31- زمان بیماری شغل شما به کمک شما نمیآید، بلکه دوستان شما به شما مدد میرسانند، پس با آنها در ارتباط باشید.
زندگی:
32- کارهای مثبت انجام دهید..
33- از هر چیز غیر مفید، زشت یا ناخوشی دوری بجویید.
34- خداوند درمانگر هر چیزی است. (ذکر خدا شفای هر دردی است.)
35- هر موقعیتی چه خوب یا بد، گذرا است.
36- مهم نیست که چه احساسی دارید، باید به پا خیزید، لباس خود را به تن کرده و در جامعه حضور پیدا کنید.
37- حتی بهترین هم میآید.
38- همین که صبح از خواب بیدار میشوید، باید از خداوند تشکر کنید.
39- بخش عمده درون شما شاد است، بنابراین خوشحال باشید.
40- مسافرت کنید تا سلامت باشید.
(ایستادن آب ، مرداب است و مرداب مرگ آب )
نتیجه گیری :
پس انسان امیدوارو سالم ، درحال حرکت و تکاپوست و حرکات همراه با پیشرفت و برنامه موفقیت رادر پی خواهد داشت و دست یافتن به توفیق ، نشاط بخش و شورآفرین است .
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-10 ساعت 23:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-10 ساعت 23:18 توسط tala2013.)
(2013-02-10 ساعت 21:38)شوصب نوشته: (2013-02-10 ساعت 21:11)tala2013 نوشته: خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان . دیروز مجبور شدم Print screen بگیرم و امروز با راهنمایی Mohamad Fazli عزیز من مرحله Schdule را انجام دادم و در صفحه اخر هم به من گزینه پرینت و هم گزینه View Confirmation را نشون داد من Pdf کردم و رفتم پرینت گرفتم . خیلی خیلی خیلی ممنون از تمام زحماتتون.
ممكنه بگين چطوري بايد ptt ثبت نام كرد ؟
دوست عزیز این لینک ای فایل CSC را از اینجا دانلود کن آقای فضلی عزیز مرحله به مرحله توضیح دادن
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-10 ساعت 22:11)sayeh_m نوشته: سلام دوستان
بعد از چند روز غیبت برگشتم
میخواستم در مورد این سایت کذایی یه چیزهایی بگم .
درسته که شما کلیر شدن خودتون رو در این سایت متوجه نمیشین ولی فواید زیادی هم داره البته اگر در جمع باشین ( مثل تاپیک کلیرنس ) . البته همه میدونیم که این فعلا" برای آنکارا و ابوظبی هستش .
وقتی اون سایت برای چند نفر همزمان آپدیت میشه این به اون معنی هستش که اون روز یا فرداش تعدادی از بچه ها کلیر میشن .ممکنه شما هم باشین , ولی امکان داره شماره شما توی اون لیست نباشه .به هر حال این نشون میده که دارن روی کیس شما کار میکنن . در مواردی مثل خود من که طولانی شدن کلیرنس یک کمی از حالت طبیعی خارج شده , آپدیت این سایت کمی باعث قوت قلبه . البته فرستادن ایمیل به آنکارا و همینطور تلفن زدن به آمریکا برای بررسی وضعیت کلیرنس هم باعث آپدیت شدن CEAC میشه .
در ضمن الان یکی دیگه از فوایدش معلوم شده و اونم اینه که اگر در سایت آنکارا کلیر شدین , حتی اگر بدون ستاره بودین , این سایت رو حتما" برای همه اعضای خانواده چک کنید . اینکه آیا برای همه اعضا کیس آپدیت شده یا نه ؟ چون به نظر میاد که اونها ممکنه خیلی در این مورد اشتباه کنند و با این همه هزینه و با کلی امید میرین که ویزا رو بگیرین , ولی اونها با یک جمله " اشتباه شده " سر و ته قضیه رو هم میارن و دست هیچ کدوم از ماها هم به هیچ جایی بند نیست .
از همه میخوام که هر آپدیتی در این سایت شد بیان و اینجا اعلام کنند .من خودم هفته پیش یه ایمیل فرستادم و 7 فوریه ( همزمان با اعلام کلیر شدن چند کیس ) برامون آپدیت شده که البته فقط برای برنده اصلی بوده و بقیه مون همون 30 ژانویه است .
برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم
سلام به شما سايه خانم
ممنون از راهنمايتون،مى خواستم بدونم كه منظورتون همون سايتceac هست كه مىگيد چك كنيم؟
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
مامان سایه اگر کسی کلیر شده باشه از طریق این سایت نمیتونه بفهمه که همه افراد کیس کلیر شدند یا نه مثل جریان پیچیده ای که برای من به وجود امد و فعلا تا فردا باید صبر کنم ببنم نتیجه چیه
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-11 ساعت 01:02)sayeh_m نوشته: (2013-02-11 ساعت 00:52)MARYAM2 نوشته: مامان سایه اگر کسی کلیر شده باشه از طریق این سایت نمیتونه بفهمه که همه افراد کیس کلیر شدند یا نه مثل جریان پیچیده ای که برای من به وجود امد و فعلا تا فردا باید صبر کنم ببنم نتیجه چیه
مريم جان
نگران نباش . متاسفانه شما اولين نفر نيستي كه اين اتفاق برات ميفته البته اين اتفاق بيشتر براي كيس هايي كه برنده اصلي خانوم هستش ميفته چون معمولاً اقايون كليرنس بيشتري ميخورن .
به هر حال اميدوارم كه مشكلتون فردا حل بشه . اگر هم همسرتون نتونه فردا ويزا رو بگيره باز هم ناراحت نباش ، ممكنه يك هفته بعدش كلير بشن ، فقط متاسفانه يه هزينه اضافي براتون ميشه ولي چه ميشه كرد
جالب این هست که من و دخترم اصلا کلیرنس نخورده بودیم چون تو ویزامون تاریخ کلیرنس نداره ولی روز مصاحبه افیسر به ما چیزی نگفت و جالبه اینکه جلوی اسم ما ستاره نداشت و باز جالب تر اینکه
هیچ توضیح و برگه ای همراه پاس همسرم فرستاده نشد.و بعد از ساعت اداری ترکیه و بعد از فرستادن پاسها به UPSو به ساعت واشنگتن یک بار دیکر اون سایت برای همسرم اپدیت شد.
مامان سایه تا حالا شده کسی بدون توضیحی رد بشه یعنی این به معنای رد شدن باشه؟یعنی تو سال های قبل مورد مشابه من بوده؟
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همینطور باشه به این دلداری احتیاج داشتم.فعلا که داغونم.و تا فردا باید صبر کنم. باز هم ممنون از توجه شما
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا دوشنبه بعد 18 فوریه سفارت در ایروان تعطیله؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ویزاهای ما خیلی وقته آماده شده میخواهم هفته آینده برای گرفتن آنها بروم فقط شنیدم دوشنبه بعدی تعطیل است و من باید پنجشنبه همان هفته برگردم و امیدوارم طی سه روز کارم انجام شود.نظر شما دوستان چیست؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم به دوستانی که ویزا گرفته اند، یا به مصاحبه رفته اند و یا در انتظار مصاحبه و کارنت شدن اند! سختی مهاجرت هرگز کلیرنس و انتظار برای اون نیست! کارنت شدن و انتظارش نیست! همه ویزا رو خواهید گرفت و همه هم وارد مقصد خواهید شد! (پیشاپیش به همه تون تبریک میگم!) انرژی خودتون رو برای بعد از ورود ذخیره کنید!
پانویس:
چند وقت پیش یکی از دوستان من بعد از مصاحبه برگه صورتی دریافت کرده بود منتها فرم همام فرم آبی بود که روی برگه صورتی چاپ شده بود که اعلام کرده بود باید منتظر پروسه اداری باشند.
اشتباه کارمند یا تغییر رویه، مطمئن نیستم اما ظاهرا کسی از 2013 ای ها امسال چنین تجربه ای نداشته؟