کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-11 ساعت 07:46)User نوشته:  چند وقت پیش یکی از دوستان من بعد از مصاحبه برگه صورتی دریافت کرده بود منتها فرم همام فرم آبی بود که روی برگه صورتی چاپ شده بود که اعلام کرده بود باید منتظر پروسه اداری باشند.
اشتباه کارمند یا تغییر رویه، مطمئن نیستم اما ظاهرا کسی از 2013 ای ها امسال چنین تجربه ای نداشته؟

ظاهرا از ابتدای سال میلادی جدید رنگ آبی برگه کلیرنس به صورتی تغییر کرده Wink.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

(2013-02-11 ساعت 03:19)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان آیا دوشنبه بعد 18 فوریه سفارت در ایروان تعطیله؟
درود بر شما، شما مى تونيد. سايت ارمنستان چك كنيد ،احتمال زياد انها هم تعطيل هستند،Wink
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان:
این داستان همش استرس هست برای کسائی که زندگی بدون استرس دارن مثل سم هست ما پیر شدیم الان 6 ماهه استرس داریم ما مدیکال بچه مون 2 اردیبهشت تموم میشه مدیکالی که با بدبختی گرفتیم (البته بعد ازگرفتن ویزا سفرنامه کاملی خواهیم نوشت )ولی هنوز کلیرمون نیومده امیدوارم تا اخر اسفند بیاد و این داستان اینجا تموم بشه .

--2013as4 تاریخ مصاحبه :هفته چهارم نوامبر دریافت کانفیرم 9 سوالی:20 دسامبر
وضعیت: انتظار برای کلیرنسی
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ensan ، raham ، armin1 ، mrr777 ، usa lover ، payampars ، lilistar ، Saeedv13
(2013-02-11 ساعت 10:02)elni نوشته:  این داستان همش استرس هست برای کسائی که زندگی بدون استرس دارن مثل سم هست ما پیر شدیم الان 6 ماهه استرس داریم ما مدیکال بچه مون 2 اردیبهشت تموم میشه مدیکالی که با بدبختی گرفتیم (البته بعد ازگرفتن ویزا سفرنامه کاملی خواهیم نوشت )ولی هنوز کلیرمون نیومده امیدوارم تا اخر اسفند بیاد و این داستان اینجا تموم بشه .

سلام
ما هم وضعيت مشابه شما داريم . البته فكر ميكنم تاريخ مديكال رو اشتباه نوشتين چون اگر هفته اخر نوامبر مصاحبه داشتين تا ٢٠ ارديبهشت وقت دارين ، فقط ننوشتين كه كدوم سفارت مصاحبه داشتين و اگر اشكالي نداره همين مشخصاتي كه نوشتين رو افشين عزيز در منتظر سرا درج كنه . خيلي ها مثل ما هستن . اميدوارم همه چي درست بشه Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: f1f ، ensan ، MARYAM2 ، raham ، armin1 ، mrr777 ، امیر مهاجر ، hassan1358arab ، payampars ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi
سلام بر همه منتظران.....بر همه پیشکسوتان......بر همه صبوران......سلام بر همه انان که منتظر کارنت شدن هستند....بر همه آنانی که منتظر مصاحبه هستند....و خلاصه مهاجر سرا میعادگاه دوستان با صفائی هست که هر کدام در این وادی پر پیچ و خم برای خود داستانها و استرس هائی دارند که هر کدام به نوع خود قابل تامل است..... مهاجر سرا سرزمین دوستی ها و معرفت ها .....غم ها و شادیهاست....همدلی ها و راهنمائی هاست.....به افتخار همه دوستان هوررررررررررررررررررررررا هورا هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-02-11 ساعت 10:51)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 10:02)elni نوشته:  این داستان همش استرس هست برای کسائی که زندگی بدون استرس دارن مثل سم هست ما پیر شدیم الان 6 ماهه استرس داریم ما مدیکال بچه مون 2 اردیبهشت تموم میشه مدیکالی که با بدبختی گرفتیم (البته بعد ازگرفتن ویزا سفرنامه کاملی خواهیم نوشت )ولی هنوز کلیرمون نیومده امیدوارم تا اخر اسفند بیاد و این داستان اینجا تموم بشه .

سلام
ما هم وضعيت مشابه شما داريم . البته فكر ميكنم تاريخ مديكال رو اشتباه نوشتين چون اگر هفته اخر نوامبر مصاحبه داشتين تا ٢٠ ارديبهشت وقت دارين ، فقط ننوشتين كه كدوم سفارت مصاحبه داشتين و اگر اشكالي نداره همين مشخصاتي كه نوشتين رو افشين عزيز در منتظر سرا درج كنه . خيلي ها مثل ما هستن . اميدوارم همه چي درست بشه Smile

مامان سایه عزیز ضمن تشکر از شما باید بگم شرایط ما با بقیه فرق داشت ما هم با اطلاعاتی که از مهاجرسرا داشتیم رفتیم که مثل بقیه با برگه سفید یا آبی برگردیم ولی مدیکال دختر 3 ساله ام دچار مشکل شد تست سل بیشتر از 12 میلیمتر و عکس قفسه سینه را مشکوک اعلام کردند باید میرفتیم بیمارستان آمریکاییها در استانبول نمونه برداری انجام بشه رفتیم و چون بچه کوچک بود با لوله از شیره معده نمونه گرفتند و.......و به جز هزینه سه روز و شب بستری در بیمارستان ما چه استرسی کشیدیم تا 50 روز بعد از آن تا جواب آزمایش بیاید که تازه هفته پیش جواب آمد که خدا را شکر که دخترم سالم است ولی فقط سه ماه اعتبار برای این جواب تعیین کردند یعنی تا 2 اردیبهشت و ما الان 73 روزه منتظریم امیدوارم همه منتظران زودتر کلیر شوند
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
elni عزیز
واقعا" شرایط سختی بوده . من چون خودم بچه دارم میفهمم که چقدر استرس به شما و همسرتون وارد شده Sad
ولی باز هم خدا رو شکر که دخترتون مشکلی نداشته و بیمار نبوده .امیدوارم به زودی کلیر بشین Smile
راستی شما اون سایت CEAC کذایی رو چک میکنید ؟؟؟ آخرین آپدیتش برای شما چه زمانی بوده ؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
آدم واقعا تعجب میکنه که این هم مشکلات واسه چی هست...درست لاتاری یک موقعیت منحصر به فرد هست و نباید دیگه ناشکری کرد....اما خدائیش این مریم خانم و مشکلی که واسه همسرش پیش اومده یا این خانم محترم که واسه فرزندش پیش اومده.....واقعا نمیدونم چی بگم....یعنی تازه کلیر هم که میشی باز یه دنیا استرس
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، raham ، ali2316 ، MARYAM2 ، امیر مهاجر ، ali234 ، شوصب ، hassan1358arab ، payampars ، elni ، kavirr ، circle ، homayoon13
سلام
شماره کیس من با اینکه ISSUED شده بود دوباره الان آپدیت شد فقط هم کیس برنده البته تا الان.

(2013-02-11 ساعت 12:36)abloom_ma نوشته:  آدم واقعا تعجب میکنه که این هم مشکلات واسه چی هست...درست لاتاری یک موقعیت منحصر به فرد هست و نباید دیگه ناشکری کرد....اما خدائیش این مریم خانم و مشکلی که واسه همسرش پیش اومده یا این خانم محترم که واسه فرزندش پیش اومده.....واقعا نمیدونم چی بگم....یعنی تازه کلیر هم که میشی باز یه دنیا استرس

این مشکل برای فرزند من هم پیش امد ولی با عکس ختم به خیر شد و کلا یک روز به ما شوک دادند برای دختر من هم 10 سانتی متر شد ولی عکس خوب بود.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
الان همسر من رفته سفارت و بهش گفتند هنوز روی پرونده شما داره کار انجام می شه و معلوم نیست که کی کلیر بشه ممکنه 1 هفته ممکنه 2 ماه
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، abloom_ma ، ali234 ، lilac ، raham ، payampars ، amir82 ، kavirr ، rezagh ، Saeedv13 ، usa lover ، rouzbehdarvishi
(2013-02-11 ساعت 13:00)MARYAM2 نوشته:  الان همسر من رفته سفارت و بهش گفتند هنوز روی پرونده شما داره کار انجام می شه و معلوم نیست که کی کلیر بشه ممکنه 1 هفته ممکنه 2 ماه
مریم خانم باز خدا را شکر نگفتند ویزا بهش تعلق نمیگیره......صبر کنید و امیدوار باشید
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، ali234 ، hassan1358arab ، ali2316 ، raham ، payampars ، kavirr
اخه اینجور که من تو سال های قبل خوندم و متوجه شدم به کسانی هم که تعلق نگرفته چنین حرفی نزدند.یعنی باز هم مشخص نمی کنه.

ولی همین الان هر سه کیس ما دوباره آپدیت شد.
تشکر کنندگان: ali234 ، ali2316 ، raham ، hassan1358arab ، sayeh_m ، payampars ، kavirr ، rezagh ، Saeedv13 ، usa lover ، rouzbehdarvishi
خیلی عجیبه که جلوی اسم شما ستاره نزدند. معمولا وقتی یک ویزا اماده نباشه جلوی کیس نامبر ستاره می زنند تا مکاتبه کنید و توی خرج اضافی نیوفتید. ولی باز هم خداروشکر انشالله همسرتون به زودی کلیر میشه.

دوستان راجع به تاریخ مدیکال بچه، از دوستان سال قبل بودند کسانی که پنج ماه بعد از مدیکال رفتن امریکا و مشکلی نبوده یعنی توی فرودگاه صحبتی از تست سل نشده!!
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، MARYAM2 ، armin1 ، raham ، abloom_ma ، payampars ، Saeedv13
(2013-02-11 ساعت 12:32)sayeh_m نوشته:  elni عزیز
واقعا" شرایط سختی بوده . من چون خودم بچه دارم میفهمم که چقدر استرس به شما و همسرتون وارد شده Sad
ولی باز هم خدا رو شکر که دخترتون مشکلی نداشته و بیمار نبوده .امیدوارم به زودی کلیر بشین Smile
راستی شما اون سایت CEAC کذایی رو چک میکنید ؟؟؟ آخرین آپدیتش برای شما چه زمانی بوده ؟

بله چند بار اپدیت شد تا 28 ژانویه واخرین بار هم 7 فوریه که خودمون ایمیل زدیم
تشکر کنندگان: raham ، MARYAM2 ، sayeh_m ، payampars
سلام
من انکارا بودم همراه همسرم
مشکل مدارک نداشتیم و گفتن که کارای اداریش 4 تا 6 هفته طول میکشه و برگه صورتی گرفتیم .
حالا تو سایت https://ceac.state.gov/CEAC که میرم ببینم کارمون تو چه وضعیتیه برای کیس خودم میزنه Administrative Processing ولی برای همسرم میزنه Ready که یعنی اماده مصاحبه.
کسی میدونه چرا اینو نشون میده؟؟
تشکر کنندگان: raham ، گل نهال ، armin1 ، payampars ، lilistar ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان