کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-13 ساعت 13:25)miladswat نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:22)shimoda نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی‌ موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم می‌زنه مثلا من یه پولی‌ یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون می‌خواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم می‌شه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟

دوست عزیز این فکر ها ممکنه به ذهن همه برسه اما مهم اینه که شما چقدر بهشون اهمیت می دید
اونها دیگه حساب شما رو چک نمی کنند, اگه می خواستند چک کنند فقط ازتون شماره حساب می گرفتند نه پرینت حساب
تا الان هم اینهمه بچه ها رفتند مصاحبه با همین برگه تمکن مالیی که پولش یه روز بیشتر تو حسابشون نبوده
پارسال هم از کل بچه ها فقط یه نفر کلیر نشد که اون هم شرایط خیلی خاصی داشت
ما عادت کردیم نگران باشیم, سعی کنید آرامشتون رو حفظ کنیدتا بعدا دلتون برای این روزهایی که دارید با نگرانی بی مورد از دست می دید نسوزه
لطفا نا امید نشید
شما شرایط این دوستمون رو خاطرتون هست که چی بوده یا نه ؟

خودشون شرایطشون رو نوشتند
شاید هم مامان سایه بهتر می دونه که کاری از دستمون بر نمیادTongue
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، miladswat ، lilac ، armin1 ، abloom_ma ، گل نهال ، princesess ، rezagh ، payampars ، sam sam
حوصله ام سر رفت دیگه.Sad...چرا کسی هورا نمیکشه.Big Grin.....با اجازه پیش کسوت هاShy..........65 روزه شدیم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-02-12 ساعت 23:26)hassan1358arab نوشته:  منظور این سایت هست که با دادن کیس نامبرتون اگه اپدیت بشه با تاریخ اپدیت کنار کیس نامبرشما مشخص میشه که اپدیت شدی یا نه.البته اضافه کنم که ظاهرا سفارت ابوظبی تا ایمیل بهشون نزنی این سایت شما رو نمیشناسه.Smile
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

ممنون حسن جان... آقا الان کیس ما رو زده Administrative Processing
یعنی الان شناسوندن کیس ما رو؟ یا ایمیل برنم؟
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: hassan1358arab
نبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود 66 روز
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sayeh_m ، abloom_ma ، ali2316 ، گل نهال ، f1f ، bmojtaba ، princesess ، s.s.h ، raham ، rezagh ، payampars ، شوصب ، roeentan ، kasrafo
(2013-02-13 ساعت 14:35)mori نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 23:26)hassan1358arab نوشته:  منظور این سایت هست که با دادن کیس نامبرتون اگه اپدیت بشه با تاریخ اپدیت کنار کیس نامبرشما مشخص میشه که اپدیت شدی یا نه.البته اضافه کنم که ظاهرا سفارت ابوظبی تا ایمیل بهشون نزنی این سایت شما رو نمیشناسه.Smile

مگه چند روزه مصاحبه شدین که ایمیل بزنین ؟؟؟Big Grin ایمیل رو وقتی میزنن که 40 یا 50 روز گذشته ولی خبری از کلیر شدن نیست Winkتازه 40 روز هم زوده همون 50 روز بهتره .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ali2316 ، armin1 ، گل نهال ، princesess ، raham ، rezagh
(2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی‌ موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم می‌زنه مثلا من یه پولی‌ یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون می‌خواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم می‌شه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟

سلام دوست عزيز، اصلاً اين طور نيست، اونها اصلاً نه ميتونن بپرسن و نه ميپرسن، اصلاً نگران نباش و كار خوبي كردي دلار رو جلو تر خريدي.
تشکر کنندگان: princesess ، rezagh ، شوصب

بله شناخته به چک کردن سایت ادامه بده مثل ما
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: armin1 ، گل نهال ، princesess ، raham ، pr.kia ، rezagh ، mori
(2013-02-13 ساعت 14:39)sayeh_m نوشته:  

مگه چند روزه مصاحبه شدین که ایمیل بزنین ؟؟؟Big Grin ایمیل رو وقتی میزنن که 40 یا 50 روز گذشته ولی خبری از کلیر شدن نیست Winkتازه 40 روز هم زوده همون 50 روز بهتره .

سلام، دوست عزيز از زماني كه كيس شما كلير ميشه، تا زماني كه توي سايت اعلام ميشه، نهايت طول بكشه يه هفته است، اگر ايميل ميخواي بزني بزن مشكلي نيست ولي جواب مثبت رو زماني از ايميل زدن ميگيري كه ايميلت تو اون بازه زماني يك هفته باشه، كه زودتر بفهمي. در تأييد اين حرفم، وقتي تو سايت أسمت كلير شد، تاريخشو با تاريخ كليرنس ريسيود كه توي ويزات خورده بعداً مقايسه كن. معمولا بايد نهايت ٤٠ تا ٥٠ روز باشه.

(2013-02-13 ساعت 10:02)bayat_r نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 06:29)Shaq نوشته:  لطفاً به من ميل بزنين بيشتر راهنمايي كنم. من هم پاس كانادايي دارم هم گرين كارت.
.............@yahoo.ca

سلام به همه عزيزان و دوستان مهاجرسرايي، به عنوان يك عضو كوچك اين سايت از همه دوستاني كه در هر زمينه سئوال دارن خوشحال ميشم كمكي كرده باشم.
....@yahoo.ca

دوست عزیز
از کمکتون به بچه هاممنون، شما توی همه پستاتون میگید که به من ایمیل بزنید، اما اجازه بدید دوستان همینجا سئوال هاشون رو بپرسند شاید این سئوال برای خیلی ها وجود داشته باشه...

چشم حتماً گفتم دوستان شايد سئوال هاي غير مرتبط با موضوع داشته باشن.
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh ، mori
چشمای منتظر به پیچ جاده
دلهره های دل پاک و ساده
پنجره ی باز و غروب پاییز
نم نم بارون تو خیابون خیس
تشکر کنندگان: armin1 ، گل نهال ، bmojtaba ، raham ، princesess ، rozelo ، ali2316 ، Emma_a432
(2013-02-12 ساعت 21:11)edibk نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 20:58)Aida.s نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:38)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:28)Aida.s نوشته:  سلام به همگی،

یه سوال خیلی مهم دارم امیدوارم جواب من رو بدید:

پسری که دیپلم فنی حرفه ای داره ولی لیسانس مهندسی داشته باشه ممکنه کلیرنس بخوره؟؟؟
آخه اونجوری که ذکر شده اونها دیپلم 12 ساله میخوان اما من نمیدونم که تحصیلات دانشگاهی تاثیری روی این قضیه داره یا نه ؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هر چيزي ممكنه .

خیلی ممنون ، اما میخوام بدونم مورد مشابهی بوده؟ یا دست کم شما شنیدین؟؟

دوست عزيز وضعيت من هم مانند شماست من هم ديپلم فني اما مدرك بالاتر با مهندسي دارم

سلام، مدرك مهندسي شما ديگه الان مد نظر هست. توي فرمهاي أوليه به كي سي سي گفتي من مثلا ليسانس مهندسي چي هستم ديگه اون مدرك ملاك هست، ولي دليل نميشه، شايد با همون مدرك ديپلم هم شما كليرنس ميخوردي. برنده أصلي هستين شما؟

(2013-02-13 ساعت 01:26)sgkco24 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 14:20)mana_s نوشته:  سلام
ما برگه زردرنگ (همون آبي قديمي) گرفتيم
اول كه رفتيم به اين فكر بوديم كه داريم ميريم ريجكت بشيم زماني كه رفتيم مصاحبه، آفيسر ازمون پرسيد شما چرا دونفريد اينجا از كي سي سي به من مكتوب اعلام كردن شما و فرزندتون هستيد پس چرا فرزندتونو نياورديد ؟ ما گفتيم بچمونو 1 ماه پيش از دست داديم و گواهي فوتشو به آفسير نشون داديم و اون گفت چون سهميه براي شما دو نفر بوده و الان هم به واسطه فوت فرزندتون دو نفريد پس در سهميه بندي كه از اول واستون تعريف شده اخلالي پيش نمياد فقط من بايد مواردي رو با كي سي سي هماهنگ كنم برگه زردرنگ يا بهتره بگم ليمويي رنگي به ما داد و گفت از 2 ماه ديگه كيس نامبرتونو در اين سايت چك كنيد و ...
اما اي كاش 100 تا لاتاري از دست ميداديم اما الان بچمون پيشمون بود
وقتي اومديم ايران سفرناممونو كامل مينويسم
از همه عزيزاني كه در اين مدت ما رو دلداري دادن تشكر ميكنم مخصوصا اردوان و شيموداي عزيز
دوست عزيز مهاجر و هموطن گرامی
از خواندن کلامتون خيلی ناراحت شدمSad Sad احساس يک لحظه اش برای هر پدر و مادری سنگينه و از صميم قلب برای شما و خانوادتون از خداوند بزرگ صبر آرزو می کنم
روحش و يادش هميشه شاد باشه

تسليت ميگم، خدا براي كسي نخواد. روحش شاد باشه.
تشکر کنندگان: armin1 ، shiraz mamali ، s.s.h ، r_ent ، raham ، princesess ، bayat_r ، شوصب ، anna91
سلام بر دوستان عزیزم
من دوشنبه هفته آینده با پرواز آسمان دارم می رم ویزام رو بگیرم(یعنی سه شنبه میتونم پاسم رو به سفارت بدم) و پرواز برگشت رو پنجشنبه می خوام بگیرم، فکر می کنین تا اون موقع پاسمو بدن؟ اگه کسی تو این مدت ایروانه یه خبری به منم بده برنامه بذاریم.
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
تشکر کنندگان: s.s.h ، bmojtaba ، abloom_ma ، princesess ، گل نهال ، ali2316 ، sayeh_m
(2013-02-13 ساعت 14:37)hassan1358arab نوشته:  نبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود 66 روز

75 روز
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: bmojtaba ، s.s.h ، raham ، hassan1358arab ، AsemanAbee ، rozelo ، گل نهال ، rezagh ، ali2316 ، sayeh_m
ﻋﻤﻮ ﺳﻌﯿﺪ .......ﻋﻤﻮ ﺳﻌﯿﺪ .......
ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺟﺎ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻫﺎﺍﺍﺍﺍﺍ .... ﻟﻄﻔﺎ ﯾﮑﺮﺍﺳﺖ ﺑﺮﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﻔﺮ ﺑﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ......
ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺩ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻧﺼﯿﺐ ﺷﻤﺎ ﻧﺸﻪ .....
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
نبود 91 روز ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: f1f ، AsemanAbee ، armin1 ، hassan1358arab ، raham ، گل نهال ، ali2316 ، sayeh_m
امروز 1 خبرایی میشه
حالا ببینین
++++++++++++++++++++++++++++++++
مامان چطورین؟ Wink
++++++++++++++++++++++++++++++++
بقیه چطورن؟
حسن1358عرب!؟
ابلوم-ما !!!!
شما ها چطورین؟ خوبین؟؟؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان