کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-13 ساعت 18:25)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:31)miladswat نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:20)amir82 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:10)miladswat نوشته:  اخه چرا ؟ شما که به همه کمک میکنین به من که رسید دیگه نمی تونین مگه من چه هیزم تری به شما فروختم ؟
نه این مال سوال قبلی بود اون جدیدرو گفتم برای رشتم که صنایع می خوام ببینم حساس یا نه ؟ بعدشم ببین چجوری بهم جواب دادن انگار که می خوان منو سکته بدن . SadSadSadSadSad:
میلاد جان
اگر هم کسی سکته کنه اون منم شما که در عنفوان جوانی هستی Big Grin
بعد هم اگر قرار باشه بعد یک هفته اینطوری بی قرار باشی که انرژی کم میاری . من تا 40 روز حتی سایت کلیرنس رو چک هم نمی کردم . نمیگم الان خیلی خوبم , آدم بی خیالی هم نیستم , استرس هم خیلی دارم چون باید تو یه مدت کم یه زندگی چندین و چند ساله رو جمع و جور کنم ولی اگر قرار بود از روز اول اینطوری باشم که بعد 77 روز باید پس میفتادم Big Grin شما هم به جای استرس داشتن و چک کردن سایت برو به کار و زندگیت برس , وسایلت رو جمع و جور کن , خدا رو هم شکر که مجردی و کوله بارت همون دو تا چمدونه که خانواده کمک می کنن و برات جمع می کنن .
دیدی آخرش بهت کمک کردم ؟؟؟ دلم نیومد بهت کمک نکنم Big Grin
آهان در مورد سوالات هم باید بگم که شما رفتی مصاحبه و همه چی تموم شده , رشته ات هم اگر حساس بود بهت میگفتن , بیکار هم نیستن بیان پولهای شما رو چک کنن ...
من عذر می خوام قصد بی احترامی نداشتم .RolleyesRolleyes فقط گاهی اوقات یه دفعه اینجوری میشم یه استرس وارد میشه .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، raham ، amir82
Big Grin
(2013-02-13 ساعت 19:48)miladswat نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 18:25)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:31)miladswat نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:20)amir82 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:10)miladswat نوشته:  اخه چرا ؟ شما که به همه کمک میکنین به من که رسید دیگه نمی تونین مگه من چه هیزم تری به شما فروختم ؟
نه این مال سوال قبلی بود اون جدیدرو گفتم برای رشتم که صنایع می خوام ببینم حساس یا نه ؟ بعدشم ببین چجوری بهم جواب دادن انگار که می خوان منو سکته بدن . SadSadSad:
من عذر می خوام قصد بی احترامی نداشتم .RolleyesRolleyes فقط گاهی اوقات یه دفعه اینجوری میشم یه استرس وارد میشه .
احتیاجی به عذرخواهی نیست , حرف بدی نزدی که , فقط استرس بدی داشتی Winkباید استرست رو تنبیه کنی Big Grin دو تا بزن تو سرش بندازش بیرون Big GrinBig Grin
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bmojtaba ، AsemanAbee ، raham ، rozelo ، amir82 ، mrr777 ، roeentan ، rezagh ، fire dragon
مریم 2 عزیز
کجایی ؟ بیا یه خبری بده ؟ امروز سایته برات آپدیت شده ؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bayat_r ، raham ، ali2316
هورااااااااااااااااااااااااااا من ویزامو گرفتم.

ایشالله همه بزوذی ویزاهاشونو بگیرن و کلیر بشن.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
(2013-02-13 ساعت 20:20)tala2013 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااا من ویزامو گرفتم.

دیگه واقعاً طلایی شدی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-13 ساعت 20:16)sayeh_m نوشته:  مریم 2 عزیز
کجایی ؟ بیا یه خبری بده ؟ امروز سایته برات آپدیت شده ؟
مامان سایه عزیز سلام
سایت برای من آپدیت نشده. دو هفتس تکون نخورده. البته ما اوله راهیم...
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: sayeh_m ، payampars ، raham
(2013-02-13 ساعت 18:11)sayeh_m نوشته:  بچه ها اون سایت کذایی امروز برای کسی آپدیت شده ؟؟؟

سلام
بله،امروز سايت براي من ابديت شده، ١٣ feb
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان: payampars ، hassan1358arab ، sayeh_m ، raham ، ali2316
(2013-02-13 ساعت 20:20)tala2013 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااا من ویزامو گرفتم.

Tala ﺟﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ .....
ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻫﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯼ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﯼ ﺣﺴﺎﺑﯽ .....
ﮐﯽ ﭘﺎﺱ ﺩﺍﺩﯼ ﻭ ﮐﯽ ﻭ ﮐﺠﺎ ﺑﺪﺳﺘﺖ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﺧﻼﺻﻪ ﻫﺮ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻣﻔﯿﺪ ﻫﺴﺖ ....
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯﺕ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: payampars ، raham ، aliamini2267 ، ali2316 ، tala2013
(2013-02-13 ساعت 20:45)AsemanAbee نوشته:  

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯﺕ .

مباركههههههههههههه
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
تشکر کنندگان: tala2013 ، raham
(2013-02-13 ساعت 20:56)aliamini2267 نوشته:  

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯﺕ .

مباركههههههههههههه

علی خان عزیز حتما ، لطفا امضایتان را افقی نمائید
در غیر اینصورت روح سرگردان مهاجر سرا شما را جریمه خواهد نمود
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: ali2316 ، raham
(2013-02-13 ساعت 20:57)payampars نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 20:56)aliamini2267 نوشته:  

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯﺕ .

مباركههههههههههههه

علی خان عزیز حتما ، لطفا امضایتان را افقی نمائید
در غیر اینصورت روح سرگردان مهاجر سرا شما را جریمه خواهد نمود

حتما ،انجام مي شود،
تشکر کنندگان: payampars
ممنون مامان سایه که سراغمو گرفتی اینقدر حالم گرفته هست که خیلی خوبه یک نفر سراغ ادم را بگیره.
ولی متاسفانه هنوز خبری نیست و آپدیت نشده و همچنان نگران و منتظر.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: payampars ، AsemanAbee ، hassan1358arab ، sayeh_m ، گل نهال ، ali2316 ، usa lover ، afs ، raham ، fire dragon ، r_ent
با سلام خدمت تمام دوستان و عرض تبریک به همه کسائی که کلیر شدن و ویزارومیگیرن.
من یه سئوال واسم پیش اومده و اونم اینه که آیا شده تا حالا کسی خدای نکرده کلیر نشده باشه ؟
بازم ممنون میشم اگه کسی بتونه بگه پروسه کلیر شدن می تونه به بعد از سپتامبر 2013 بیفته ؟یا مثلا کلیر شدن یه نفر بیوفته تو 2014 ؟
من با کیس نامبر **70 احتمالا تو خرداد مصاحبه دارم و با توجه به شغل کاملا دولتی و خدمت سربازی که رفتم و همین طور یک بار تصحیح و ارسال مجدد فرمها به احتمال خیلی زیاد این پروسه را باید بگذرونم و با توجه به میانگین زمانی انتظار یه کم نگران شدم.
ممنون میشم کسی بتونه جواب بده.
مرسی.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
(2013-02-13 ساعت 21:20)sce نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان و عرض تبریک به همه کسائی که کلیر شدن و ویزارومیگیرن.
من یه سئوال واسم پیش اومده و اونم اینه که آیا شده تا حالا کسی خدای نکرده کلیر نشده باشه ؟
بازم ممنون میشم اگه کسی بتونه بگه پروسه کلیر شدن می تونه به بعد از سپتامبر 2013 بیفته ؟یا مثلا کلیر شدن یه نفر بیوفته تو 2014 ؟
من با کیس نامبر **70 احتمالا تو خرداد مصاحبه دارم و با توجه به شغل کاملا دولتی و خدمت سربازی که رفتم و همین طور یک بار تصحیح و ارسال مجدد فرمها به احتمال خیلی زیاد این پروسه را باید بگذرونم و با توجه به میانگین زمانی انتظار یه کم نگران شدم.
مرسی.

دوست گرامی اونا بیشتر روی شغل هایی مثل مخابرات - هوا فضا - کلا شغل هایی که بیشتر به برنامه های نظامی و اتمی مرتبط میشن حساس هستن . همچنین کلیر به بیشتر افرادی که شغل فنی و یا شغل های مهندسی دارن می خوره که با توجه به برسی سال های گذشته اصلا جای نگرانی نیست کلا فکر کن کلیر شدن هم جزی از پروسه گرفتن ویزا هست.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: armin1 ، amir82 ، گل نهال ، ali2316 ، raham
(2013-02-13 ساعت 21:47)s.s.h نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 21:20)sce نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان و عرض تبریک به همه کسائی که کلیر شدن و ویزارومیگیرن.
مرسی.

دوست گرامی اونا بیشتر روی شغل هایی مثل مخابرات - هوا فضا - کلا شغل هایی که بیشتر به برنامه های نظامی و اتمی مرتبط میشن حساس هستن . همچنین کلیر به بیشتر افرادی که شغل فنی و همچنین شغل های مهندسی دارن می خوره که با توجه به برسی سال های گذشته اصلا جای نگرانی نیست کلا فکر کن کلیر شدن هم جزی از پرسه گرفتن ویزا هست.
مرسی از جواب.منم با شما موافقم و میدونم که این پروسه کاملا طبیعیه.ولی با این حل جوابمو نگرفتم.درواقع نگرانی من از ائنجایی شروع شد که تو سفرنامه یکی از دوستان به انواع برگه های رنگی اشاره شده بود و گفته بود بعضی ها تا سپتامبر کلیر نمیشن و ویزارو نمی گیرن.علی رغم همه انرژی مثبتی که دارم میدم،دلم مبخواد اطلاعات خودمو بیشتر کنم.
ممنون.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: aliamini ، hassan1358arab ، raham

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان