کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-13 ساعت 05:08)Championking نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 02:49)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان عزیز

ما برنده لاتاری 2013 هستیم و الان یک ماه از مصاحبه سفارت گذشته و منتظر clear شدن هستیم. راستش ما از قبل واسه کانادا اقدام کرده بودیم و الان سفارت کانادا در آنکارا Passport Request خواسته(dead lineیک ماهه داره) . نمودونم چیکار کنیم. می ترسم اگه ویزای مهاجرتی کانادا رو بگیرم آمریکا ویزا نده . آیا باید به سفارت آمریکا شرایط رو توضیح بدهم. ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید.

با تشکر و امتنان
سلام دوست عزيز
نه هيچ مشكلي به وجود نمياد و ميتوني هر دو اقامت رو با هم داشته باشي
من كه الان كانادا هستم فقط توي مصاحبه پرسيد كه كي براي كانادا اقدام كردي و منم گفتم پروسه من از سال ٢٠٠٩ شروع شد
نگران نباش و هر دو رو ميتوني با هم داشته باشي

سلام
كاملاً درسته. واسه ما هم ويزاي اقامت كانادا رو ديدن ولي اصلا براشون مهم نيست. حتي افيسر يادش نبود كه راجع بهش سؤال كنه و ما خودمون در توضيحات مربوط به كارمون يه جوري به حق اقامت كانادامون اشاره كرديم كه شايد بتونيم ويزاي يه ضرب داشته باشيم!!! كه تاثيري نداشت!!!
موفق باشيد
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: armin1 ، raham ، امیر مهاجر ، گل نهال ، ali2316 ، Championking
پرینسس ؟ خوبی؟؟؟
++++++++++++++++++++++++
بهتر هم میشین ایشالا
+++++++++++++++++++++++++++
النی
یو تو هانی Smile
++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-02-13 ساعت 13:30)shimoda نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:25)miladswat نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:22)shimoda نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی‌ موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم می‌زنه مثلا من یه پولی‌ یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون می‌خواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم می‌شه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟

دوست عزیز این فکر ها ممکنه به ذهن همه برسه اما مهم اینه که شما چقدر بهشون اهمیت می دید
اونها دیگه حساب شما رو چک نمی کنند, اگه می خواستند چک کنند فقط ازتون شماره حساب می گرفتند نه پرینت حساب
تا الان هم اینهمه بچه ها رفتند مصاحبه با همین برگه تمکن مالیی که پولش یه روز بیشتر تو حسابشون نبوده
پارسال هم از کل بچه ها فقط یه نفر کلیر نشد که اون هم شرایط خیلی خاصی داشت
ما عادت کردیم نگران باشیم, سعی کنید آرامشتون رو حفظ کنیدتا بعدا دلتون برای این روزهایی که دارید با نگرانی بی مورد از دست می دید نسوزه
لطفا نا امید نشید
شما شرایط این دوستمون رو خاطرتون هست که چی بوده یا نه ؟

خودشون شرایطشون رو نوشتند
شاید هم مامان سایه بهتر می دونه که کاری از دستمون بر نمیادTongue
راستی من نگران رشتمم هستم میشه راجب اونم یه توضیح بدین . من ترم 1 مهندسی صنایع داشگاه پیام نور هستم احتمال داره مشکل درست کنه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: armin1 ، rozelo ، princesess
(2013-02-13 ساعت 13:20)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی‌ موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم می‌زنه مثلا من یه پولی‌ یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون می‌خواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم می‌شه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟
نه نمیتونیم به شما کمک کنیم Big GrinBig Grin

روی من هم حساب نکن نمی تونم کمکت کنم Big GrinBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، raham ، rezagh ، sayeh_m ، f1f ، hassan1358arab ، roeentan
اخه چرا ؟ شما که به همه کمک میکنین به من که رسید دیگه نمی تونین مگه من چه هیزم تری به شما فروختم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: bayat_r ، ali2316 ، sayeh_m ، hassan1358arab
(2013-02-13 ساعت 17:10)miladswat نوشته:  اخه چرا ؟ شما که به همه کمک میکنین به من که رسید دیگه نمی تونین مگه من چه هیزم تری به شما فروختم ؟
بزار ببینم من میتونم کمکت کنم....
خیالت راحت باشه....خیالت راحت باشه....خیالت راحت باشه.....
Big Grin
حله؟!
سخت نگیر، چه جوری میخوان حسابتو چک کنن...
تشکر کنندگان: shimoda ، armin1 ، raham ، bayat_r ، rezagh ، sayeh_m ، princesess ، pr.kia ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، afs ، roeentan ، r_ent ، سیمین راد
(2013-02-13 ساعت 17:20)amir82 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 17:10)miladswat نوشته:  اخه چرا ؟ شما که به همه کمک میکنین به من که رسید دیگه نمی تونین مگه من چه هیزم تری به شما فروختم ؟
Big Grin
حله؟!
نه این مال سوال قبلی بود اون جدیدرو گفتم برای رشتم که صنایع می خوام ببینم حساس یا نه ؟ بعدشم ببین چجوری بهم جواب دادن انگار که می خوان منو سکته بدن . SadSadSadSadSadSadSadSadSad
تشکر کنندگان: amir82 ، sayeh_m ، raham ، princesess ، سیمین راد
(2013-02-13 ساعت 17:31)miladswat نوشته:  
Big Grin
حله؟!
نه این مال سوال قبلی بود اون جدیدرو گفتم برای رشتم که صنایع می خوام ببینم حساس یا نه ؟ بعدشم ببین چجوری بهم جواب دادن انگار که می خوان منو سکته بدن . SadSadSad
میلاد جان، مردونه.....گرفتی منو؟!
آخه بین این همه رشته مهندسی، از صنایع بی آزارتر پیدا میشه؟! البته بنده منکر مقام شامخ رشته صنایع و زحمتی که دوستان در این عرصه میکشن نیستم Wink ولی خداییش اگه بخوان به صنایع گیر بدن که دیگه فاتحه همه رشته های فنی خونده اس ....
تشکر کنندگان: armin1 ، shimoda ، ali2316 ، sayeh_m ، raham ، usa lover ، گل نهال ، princesess ، mohajer13 ، pr.kia ، Saeedv13 ، afs ، miladswat ، rezagh ، سیمین راد
بچه ها اون سایت کذایی امروز برای کسی آپدیت شده ؟؟؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: armin1 ، bmojtaba ، f1f ، princesess ، aliamini2267 ، rezagh
(2013-02-13 ساعت 17:55)amir82 نوشته:  
Big Grin
حله؟!
نه این مال سوال قبلی بود اون جدیدرو گفتم برای رشتم که صنایع می خوام ببینم حساس یا نه ؟ بعدشم ببین چجوری بهم جواب دادن انگار که می خوان منو سکته بدن . SadSadSad
میلاد جان، مردونه.....گرفتی منو؟!
آخه بین این همه رشته مهندسی، از صنایع بی آزارتر پیدا میشه؟! البته بنده منکر مقام شامخ رشته صنایع و زحمتی که دوستان در این عرصه میکشن نیستم Wink ولی خداییش اگه بخوان به صنایع گیر بدن که دیگه فاتحه همه رشته های فنی خونده اس ....

یکی از دوستان خودم که جزو مدیران همین سایت بود و ارشد صنایع هم داشت ، تا جائیکه یادمه FBI Check خورد و در نهایت هم کلیر شد ... شما ترم یک هستین من فک نکنم مشکلی براتون پیش بیاد ... مگه بخوان روی خدمت سربازی شما مانور بدن Smile
تشکر کنندگان: sayeh_m ، امیر مهاجر ، armin1 ، گل نهال ، princesess ، raham ، ali2316 ، miladswat ، rezagh
نه این مال سوال قبلی بود اون جدیدرو گفتم برای رشتم که صنایع می خوام ببینم حساس یا نه ؟ بعدشم ببین چجوری بهم جواب دادن انگار که می خوان منو سکته بدن . SadSadSadSadSad:
میلاد جان
اگر هم کسی سکته کنه اون منم شما که در عنفوان جوانی هستی Big Grin
بعد هم اگر قرار باشه بعد یک هفته اینطوری بی قرار باشی که انرژی کم میاری . من تا 40 روز حتی سایت کلیرنس رو چک هم نمی کردم . نمیگم الان خیلی خوبم , آدم بی خیالی هم نیستم , استرس هم خیلی دارم چون باید تو یه مدت کم یه زندگی چندین و چند ساله رو جمع و جور کنم ولی اگر قرار بود از روز اول اینطوری باشم که بعد 77 روز باید پس میفتادم Big Grin شما هم به جای استرس داشتن و چک کردن سایت برو به کار و زندگیت برس , وسایلت رو جمع و جور کن , خدا رو هم شکر که مجردی و کوله بارت همون دو تا چمدونه که خانواده کمک می کنن و برات جمع می کنن .
دیدی آخرش بهت کمک کردم ؟؟؟ دلم نیومد بهت کمک نکنم Big Grin
آهان در مورد سوالات هم باید بگم که شما رفتی مصاحبه و همه چی تموم شده , رشته ات هم اگر حساس بود بهت میگفتن , بیکار هم نیستن بیان پولهای شما رو چک کنن ...
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-13 ساعت 18:11)sayeh_m نوشته:  بچه ها اون سایت کذایی امروز برای کسی آپدیت شده ؟؟؟

مامان سایه برای 15 همین بار واسه من آپدیت شد Sad.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: hassan1358arab ، armin1 ، sayeh_m ، bmojtaba ، bayat_r ، raham ، ali2316
(2013-02-13 ساعت 18:44)f1f نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 18:11)sayeh_m نوشته:  بچه ها اون سایت کذایی امروز برای کسی آپدیت شده ؟؟؟

چرا ناراحتی؟
این نشون میده همه‌اش دارند رو کیس شما کار میکنند و کار ما رو راه نمیندازند. Wink
تشکر کنندگان: صوفیا صوری ، گل نهال ، sayeh_m ، bmojtaba ، princesess ، raham ، ali2316 ، f1f ، Saeedv13 ، amir82 ، usa lover ، afs ، roeentan ، rezagh
(2013-02-13 ساعت 18:45)امیر مهاجر نوشته:  

چرا ناراحتی؟
این نشون میده همه‌اش دارند رو کیس شما کار میکنند و کار ما رو راه نمیندازند. Wink

از طرفی هم میشه گفت دارن 330 دلار رو حلال می کنن Big Grin
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
سلام..من هفته سوم ژانویه مصاحبه ام بود آنکارا، منتظر کلیرنسم.
من برای آدرس آمریکا آدرس یکی از همسایه هامونو دادم دقیقا نمیشناسمش.
در مورد کلیرنس تاثیر داره؟
آیا کسی بوده تو مرحله کلیرنس ریجک شده باشه؟

(2013-02-13 ساعت 18:56)bmojtaba نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 18:45)امیر مهاجر نوشته:  

چرا ناراحتی؟

از طرفی هم میشه گفت دارن 330 دلار رو حلال می کنن Big Grin

ببخشید تو بحث شما سئوال خودمو مطرح می کنم.
سلام..من هفته سوم ژانویه مصاحبه ام بود آنکارا، منتظر کلیرنسم.
من برای آدرس آمریکا آدرس یکی از همسایه هامونو دادم دقیقا نمیشناسمش.
در مورد کلیرنس تاثیر داره؟
آیا کسی بوده تو مرحله کلیرنس ریجک شده باشه؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان