کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-13 ساعت 21:20)sce نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان و عرض تبریک به همه کسائی که کلیر شدن و ویزارومیگیرن.
من یه سئوال واسم پیش اومده و اونم اینه که آیا شده تا حالا کسی خدای نکرده کلیر نشده باشه ؟
بازم ممنون میشم اگه کسی بتونه بگه پروسه کلیر شدن می تونه به بعد از سپتامبر 2013 بیفته ؟یا مثلا کلیر شدن یه نفر بیوفته تو 2014 ؟
من با کیس نامبر **70 احتمالا تو خرداد مصاحبه دارم و با توجه به شغل کاملا دولتی و خدمت سربازی که رفتم و همین طور یک بار تصحیح و ارسال مجدد فرمها به احتمال خیلی زیاد این پروسه را باید بگذرونم و با توجه به میانگین زمانی انتظار یه کم نگران شدم.
ممنون میشم کسی بتونه جواب بده.
مرسی.
سلام به شما دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم و در سایت مهاجرت قسمت لاتاری نوشته پروسی امدن قبولی تا مصاحبه و کلیرینس تا پایان همون سال باید انجام بشه مثلا امسال تکلیف همه کیس های قبولی تا دسامبر 2013 معلوم شود.
بازهم بچه هایی که قدیمی تر هستند می توانند بیشتر به شما کمک کنند.
کیس:2013AS2### . سفارت انکارا . تعداد 2 نفر. مصاحبه 3 ژانویه. Winkکلیرینس .....؟
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، raham
(2013-02-13 ساعت 21:52)aliamini نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 21:20)sce نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان و عرض تبریک به همه کسائی که کلیر شدن و ویزارومیگیرن.
من یه سئوال واسم پیش اومده و اونم اینه که آیا شده تا حالا کسی خدای نکرده کلیر نشده باشه ؟
بازم ممنون میشم اگه کسی بتونه بگه پروسه کلیر شدن می تونه به بعد از سپتامبر 2013 بیفته ؟یا مثلا کلیر شدن یه نفر بیوفته تو 2014 ؟
من با کیس نامبر **70 احتمالا تو خرداد مصاحبه دارم و با توجه به شغل کاملا دولتی و خدمت سربازی که رفتم و همین طور یک بار تصحیح و ارسال مجدد فرمها به احتمال خیلی زیاد این پروسه را باید بگذرونم و با توجه به میانگین زمانی انتظار یه کم نگران شدم.
مرسی.
سلام به شما دوست عزیز
تا اونجایی که من اطلاع دارم و در سایت مهاجرت قسمت لاتاری نوشته پروسی امدن قبولی تا مصاحبه و کلیرینس تا پایان همون سال باید انجام بشه مثلا امسال تکلیف همه کیس های قبولی تا دسامبر 2013 معلوم شود.
بازهم بچه هایی که قدیمی تر هستند می توانند بیشتر به شما کمک کنند.
الان مطابق جدول افشین تقریبا میانگین انتظار 55 روز یا تقریبا دو ماهه.در بدترین حالت هم طبق جدول ما نزدیک به 4 ماه هم داریم.با این وضع اگه فرض کارنت شدن همه افراد رو در ماه ژوئن قرار بگیره این یعنی اگه کسی با کیس نامبرهای بالا برگه آبی بگیره و بخواد 3 ماه هم منتظر باشه میشه حول و حوش اکتبر یا نوامبر.پس با این وضع از سپتامبر رد میشه.از قدیمی ها و باتجربه های مهاجرسرا کسی نظری داره ؟
ممنون.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان:
(2013-02-13 ساعت 21:51)sce نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 21:47)s.s.h نوشته:  
مرسی.
دوست گرامی اونا بیشتر روی شغل هایی مثل مخابرات - هوا فضا - کلا شغل هایی که بیشتر به برنامه های نظامی و اتمی مرتبط میشن حساس هستن . همچنین کلیر به بیشتر افرادی که شغل فنی و همچنین شغل های مهندسی دارن می خوره که با توجه به برسی سال های گذشته اصلا جای نگرانی نیست کلا فکر کن کلیر شدن هم جزی از پرسه گرفتن ویزا هست.
مرسی از جواب.منم با شما موافقم و میدونم که این پروسه کاملا طبیعیه.ولی با این حل جوابمو نگرفتم.درواقع نگرانی من از ائنجایی شروع شد که تو سفرنامه یکی از دوستان به انواع برگه های رنگی اشاره شده بود و گفته بود بعضی ها تا سپتامبر کلیر نمیشن و ویزارو نمی گیرن.علی رغم همه انرژی مثبتی که دارم میدم،دلم مبخواد اطلاعات خودمو بیشتر کنم.
ممنون.
با توجه به اینکه الان سه سفارت ایروان - ابوظبی - و انکار کار مصاحبه ایرانی ها را انجام می ده به احتمال زیاد خیلی زودتر از موعد مورد نظر کار مصاحبه تمامی دوستان تمام میشه و مطمن باش کار به دقیقه نود برای کلیرنس نمی رسه . سعی کن مثبت فکر کنی تا اینجاش خدا شما را اورده مطمن باش از اینجا به بعد هم شما را عبور می ده.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، sce ، armin1 ، گل نهال ، ali2316 ، raham
سلام و تبریک به همه کسانی که کلیر شدن
1سوال
طی مکاتبه با KCC ، اول جوابی که به سوالم داده بود اینو نوشته بود. معنیش میدونید چیه؟
Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

برداشت خودم اینه که اول نامه بجای اینکه به فرمت زیر می فرستم، "" مشخصات،کیس نامبر و تاریخ تولدمو ""بنویسم. آیا درسته؟
Case Number: 2013AS000096xx
Principal Applicant Name: ................
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

یعنی بجای فرمت بالا اینارو بنویسم؟:
date of birth:...........
.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-02-13 ساعت 22:01)s.s.h نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 21:51)sce نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 21:47)s.s.h نوشته:  
مرسی.
دوست گرامی اونا بیشتر روی شغل هایی مثل مخابرات - هوا فضا - کلا شغل هایی که بیشتر به برنامه های نظامی و اتمی مرتبط میشن حساس هستن . همچنین کلیر به بیشتر افرادی که شغل فنی و همچنین شغل های مهندسی دارن می خوره که با توجه به برسی سال های گذشته اصلا جای نگرانی نیست کلا فکر کن کلیر شدن هم جزی از پرسه گرفتن ویزا هست.
مرسی از جواب.منم با شما موافقم و میدونم که این پروسه کاملا طبیعیه.ولی با این حل جوابمو نگرفتم.درواقع نگرانی من از ائنجایی شروع شد که تو سفرنامه یکی از دوستان به انواع برگه های رنگی اشاره شده بود و گفته بود بعضی ها تا سپتامبر کلیر نمیشن و ویزارو نمی گیرن.علی رغم همه انرژی مثبتی که دارم میدم،دلم مبخواد اطلاعات خودمو بیشتر کنم.
ممنون.
با توجه به اینکه الان سه سفارت ایروان - ابوظبی - و انکار کار مصاحبه ایرانی ها را انجام می ده به احتمال زیاد خیلی زودتر از موعد مورد نظر کار مصاحبه تمامی دوستان تمام میشه و مطمن باش کار به دقیقه نود برای کلیرنس نمی رسه . سعی کن مثبت فکر کنی تا اینجاش خدا شما را اورده مطمن باش از اینجا به بعد هم شما را عبور می ده.
دیگه تمام و.......... فقط انرژی مثبت.مرسی دوست عزیز.Wink
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: s.s.h ، aliamini2267 ، گل نهال ، ali2316 ، rezagh ، saeeds61 ، raham
(2013-02-13 ساعت 22:03)proje نوشته:  سلام و تبریک به همه کسانی که کلیر شدن
1سوال
طی مکاتبه با KCC ، اول جوابی که به سوالم داده بود اینو نوشته بود. معنیش میدونید چیه؟

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

برداشت خودم اینه که اول نامه بجای اینکه به فرمت زیر می فرستم، "" مشخصات،کیس نامبر و تاریخ تولدمو ""بنویسم. آیا درسته؟

.

درست حدس زدی دوست عزیز.تاریخ تولد براشون خیلی مهمه که درست نوشته بشه
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: rezagh ، raham ، kasrafo
(2013-02-13 ساعت 22:12)hassan1358arab نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 22:03)proje نوشته:  سلام و تبریک به همه کسانی که کلیر شدن
1سوال

.

درست حدس زدی دوست عزیز.تاریخ تولد براشون خیلی مهمه که درست نوشته بشه

در ضمن لطفا موقع نوشتن تاریخ تولد، توجه کنید که فرمت تاریخ به شکل MMDDYYYY باشه حتما. مثلا تاریخ دوم مارس 1980 به این شکل نوشته میشه:
03021980
تشکر کنندگان: rezagh ، raham ، mahdip
(2013-02-13 ساعت 22:00)sce نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 21:52)aliamini نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 21:20)sce نوشته:  
الان مطابق جدول افشین تقریبا میانگین انتظار 55 روز یا تقریبا دو ماهه.در بدترین حالت هم طبق جدول ما نزدیک به 4 ماه هم داریم.با این وضع اگه فرض کارنت شدن همه افراد رو در ماه ژوئن قرار بگیره این یعنی اگه کسی با کیس نامبرهای بالا برگه آبی بگیره و بخواد 3 ماه هم منتظر باشه میشه حول و حوش اکتبر یا نوامبر.پس با این وضع از سپتامبر رد میشه.از قدیمی ها و باتجربه های مهاجرسرا کسی نظری داره ؟
ممنون.
روند کلیرنس در ماه های آخر خیلی سریعتره . این مسئله که کلیرنس در چند ماه اول طولانی تره همیشه بوده .در ضمن تعداد یکضرب ها هم در دو ماه آخر لاتاری بیشتر میشه . در کل معمولا" کسانی که کیس نامبر بالا دارن میانگین کلیرنسشون 35 روز هستش .

€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
برای ما 63 روز شد. 14 روزه که سایت تکون نخورده
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، گل نهال ، armin1 ، lilac ، rezagh ، raham ، ensan ، kasrafo
(2013-02-13 ساعت 22:52)rira1982 نوشته:  برای ما 63 روز شد. 14 روزه که سایت تکون نخورده

غصه نخور ما هم 66 روز رو داریم تموم میکنیم ولی ناراحتی و فکر و خیال به هیچ دردی نمیخوره پس فقط شاد باش و انرژی مثبت داشته باش .به امید کشیدن هووووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: s.s.h ، MARYAM2 ، AsemanAbee ، صوفیا صوری ، ali2316 ، rira1982 ، sayeh_m ، roeentan ، armin1 ، lilac ، rezagh ، kasrafo ، raham ، mrbonbon ، SEPIDEHHHH
(2013-02-13 ساعت 18:11)sayeh_m نوشته:  بچه ها اون سایت کذایی امروز برای کسی آپدیت شده ؟؟؟
با اجازه بزرگترها بعله ، دوتا هفتم یکی یازدهم و سیزدهم ( همون که ای پی خورده ) آما مهمتر اینکه چهارشنبه هم رفت و هچ ، چکار کنیم مامان سایه ؟ بد دردیه درد انتظار !!! خدا بهمون صبر بده ، ولی الهام خانم گفته بود تا آخر این هفته ردیفه ، اگه دروغ در بیاد دیگه نه من نه اون . قول شرف
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، شوصب ، AsemanAbee ، sayeh_m ، lilac ، rezagh ، raham
(2013-02-13 ساعت 18:45)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 18:44)f1f نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 18:11)sayeh_m نوشته:  بچه ها اون سایت کذایی امروز برای کسی آپدیت شده ؟؟؟

مامان سایه برای 15 همین بار واسه من آپدیت شد Sad.

چرا ناراحتی؟
این نشون میده همه‌اش دارند رو کیس شما کار میکنند و کار ما رو راه نمیندازند. Wink
امیر جان بیشتر کلافم از سر در گمی تا ناراحت. بیش از هفت ساله درگیر این پروسم!
واقعیت اینه که نمیشه هیچ تصمیم اساسی و بزرگی در این شرایط گرفت Sad. و این خیلی بده.

(2013-02-13 ساعت 18:56)bmojtaba نوشته:  از طرفی هم میشه گفت دارن 330 دلار رو حلال می کنن Big Grin
مجتبی جان در اصل باید بگی $440 + هزینه های اولیه USCIS در هفت سال پیش که دقیقشو یادم نیست + $160 که جدیدا ابداع کردن Tongue.
آخه من کتگوری خانوادگیم Wink.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: MARYAM2 ، AsemanAbee ، صوفیا صوری ، sayeh_m ، afs ، usa lover ، armin1 ، lilac ، rezagh ، kasrafo ، raham
(2013-02-13 ساعت 20:45)AsemanAbee نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 20:20)tala2013 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااا من ویزامو گرفتم.

ایشالله همه بزوذی ویزاهاشونو بگیرن و کلیر بشن.

Tala ﺟﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ .....
ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻫﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯼ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﯼ ﺣﺴﺎﺑﯽ .....
ﮐﯽ ﭘﺎﺱ ﺩﺍﺩﯼ ﻭ ﮐﯽ ﻭ ﮐﺠﺎ ﺑﺪﺳﺘﺖ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﺧﻼﺻﻪ ﻫﺮ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻣﻔﯿﺪ ﻫﺴﺖ ....
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯﺕ .

من دوشنبه پاسمو تحویل سفارت دادم و امروز تا ساعت 4.30 امیدی نداشتیم که بیاد که خودم و دوستان به UPS هم سر زدیم . تا اینکه دوستان تصمیم گرفتند که بلیطشان را عوض کنند ولی قبل از آن رفتند UPS پاسمون رسیده بود دستشون که ایشون تحویل گرفتند و مال من در هتل تحویل داده شد. و مال یکی از دوستان که با ما تحویل داده بود امروز نیومد که مجبور شد بلیطشونو عوض کنند ای کاش واسه ایشونم می امد و هزینه اش زیاذ نمی شد. نکته خاصی نبود فقط نمیشه حدس زد که کی میاد یک مقداری باعث میشه هزینه میره بالا. به امید روزهاییکه صدای هورای گرفتن ویزاتونو تو این تاپیک بشنویم مرسی
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
(2013-02-13 ساعت 23:13)mehdididam نوشته:  
با اجازه بزرگترها بعله ، دوتا هفتم یکی یازدهم و سیزدهم ( همون که ای پی خورده ) آما مهمتر اینکه چهارشنبه هم رفت و هچ ، چکار کنیم مامان سایه ؟ بد دردیه درد انتظار !!! خدا بهمون صبر بده ، ولی الهام خانم گفته بود تا آخر این هفته ردیفه ، اگه دروغ در بیاد دیگه نه من نه اون . قول شرف

یازدهم و دوازدهم و سیزدهم فوریه چیزی بالغ بر 50 کیس آپدیت شدن (یا مصاحبه شدن یا براشون ویزا صادر شده یا اینکه مراحل کارشون جلو رفته) از بین اینا ما با اون تعدادی کار داریم که در حال کلیر شدنن، از این تعداد کیسهای قدیمی و ... (که در حال کلیر شدنن) صاحب کیس آپدیت شده اما همراهاش هنوز آپدیت نشدن برا همینم هست که انتظار اعلام داشتیم ، اما نشد، چون همه افراد اون کیس کارشون انجام نشده، از طرفی بودن کیسهایی که صاحب کیس هنوز آپدیت نشده اما همراهاش شدن، که در این حالتم نباید انتظار اعلام داشت، اما برایند این قضیه نشون می ده که روند پروسس داره بخوبی و حتی سریع جلو می ره، و بزودی خبرهای خوبی مثل همون اعلام 29 تایی تو راهه.
نتیجه می گیریم که الهام خانوم شما داره کارشو درست انجام می ده و تقصیر اون نیست اگه همه همزمان آپدیت نشدن، پس اینقدر بیخودی بهش گیر نده، حالا هم اوقات تلخی در نیار ، یه شرینی آشتی کنون بگیر و بزار به کارش برسه. قدرشم خوب بدون که تو این راه سخت کنارته.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: shimoda ، rezagh ، s.s.h ، sayeh_m ، aliamini2267 ، ensan ، MARYAM2 ، afs ، kasrafo ، raham ، گل نهال ، AsemanAbee ، fire dragon ، lilac
به افتخار 30 روزه ها!!!!!
حالا همه با هم: دستا بالا، همه ي 30 روزه ها، هووووراااااا، هووووراااااا! دستا بالا، همه ي 30 روزه ها، هووووراااااا، هووووراااااا!
جز به اينكه ويزاي همه دير يا زود مياد به هيچ چيز ديگه اي فكر نكنيد! اين انتظارها خيلي قشنگه!!!
صداي هوراها نميادا!!!! آهااااا!!!!!
تشکر کنندگان: armin1 ، afs ، kasrafo ، raham ، گل نهال ، bayat_r ، s.s.h

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان