موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-16 ساعت 01:46)rayanmoli نوشته: (2013-02-13 ساعت 05:08)Championking نوشته: (2013-02-13 ساعت 02:49)rayanmoli نوشته: سلام دوستان عزیز
ما برنده لاتاری 2013 هستیم و الان یک ماه از مصاحبه سفارت گذشته و منتظر clear شدن هستیم. راستش ما از قبل واسه کانادا اقدام کرده بودیم و الان سفارت کانادا در آنکارا Passport Request خواسته(dead lineیک ماهه داره) . نمودونم چیکار کنیم. می ترسم اگه ویزای مهاجرتی کانادا رو بگیرم آمریکا ویزا نده . آیا باید به سفارت آمریکا شرایط رو توضیح بدهم. ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید.
با تشکر و امتنان
سلام دوست عزيز
نه هيچ مشكلي به وجود نمياد و ميتوني هر دو اقامت رو با هم داشته باشي
من كه الان كانادا هستم فقط توي مصاحبه پرسيد كه كي براي كانادا اقدام كردي و منم گفتم پروسه من از سال ٢٠٠٩ شروع شد
نگران نباش و هر دو رو ميتوني با هم داشته باشي
با تشکر از شما دوست عزیز
خوب الان من باید چیکار کنم؟ برم سفارت کانادا در ترکیه و ویزای کانادا رو بگیرم( یک ماه مهلت داره و گفته تو یکسال گذشته کچاها سفر کردی و علتشو بگو . خوب ما هم رفتیم ارمنستان واسه مصاحبه آمریکا اینو بفهمن ممکن ویزا ندن). آیا برای گرفتن ویزا از آمریکا ( در صورتیکه ویزای کانادا تو پاسمون باشه ) مشکلی پیش نمی آد؟
دوست عزيز براي سفارت كانادا جلوي ارمنستان دليلشو بزن visit
نميخواد بگي چون لاتاري بردم رفتم سفارت آمريكا
بعدشم مگه تازه از شما آپديت نخواستن ؟
چون وقتي براي ويزا بهتون بگن بياين كه ديگه supplementary رو ازتون نميخوان و شما براي ويزاي كانادا احتمالا چند ماه ديگه بايد منتظر بموني عزيز
براي اينكه خيالت هم راحت بشه به اين وبلاگ هم يه سر بزن
http://www.neli-basi.blogfa.com/
اينا هم ويزاي لاتاري رو گرفتن و هم ويزاي كانادا رو توي يك ماه پشت سر هم
و البته الان كانادا هستن چونكه از كانادا خوششون اومد و قيد آمريكا رو با وجود اينكه ويزاشو گرفتن زدن و حتي نرفتن گرين كارتشونو بگيرن
پس نگران نباش
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، برگه های ابوظبی چه رنگین؟ کسی میدونه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
بابك ١٣٦٣ عزيز
در مورد سوالت ، جوابش رو خيلي ها ميدونن و صد بار هم توي همين تاپيك گفته شده ، شايد كسي حوصله جواب دادن به سوالهاي تكراري رو نداره ، همونطوري كه خودت حوصله مرور كردن چند صفحه رو نداري . يكي دو صفحه قبل تر توي همين تاپيك رو نگاه كني به جوابت ميرسي.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دست آخر در نیافتم....هر سال که میگذرد یک سال به عمرم اضافه میشود یا یک سال از عمرم کاسته میشود
.........................حالا نمیدانم هر روز را که در انتظار کلیر شدن سپری میکنم از عمرم کاسته میشود و یا به آینده ای بهتر نزدیک میشوم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
معرفی میکنم :
این شما و پیر کلیرنس ابوظبی: hassan1358arab با 69 روز. به افتخار خودتون و به افتخار همه منتظران بکشید هورا رو
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-16 ساعت 16:12 توسط abloom_ma.)
درود برپیشسکوت و اعظم المنتظرین ایروان.....ALI2316 ....برای زودتر کلیر شدنش بیائیم همه دعا کنیم
به افتخار یکصدمین روز انتظار و صبرش...هورا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در ابوظبی کلیر خوردند
بعد از گرفتن برگه آبی ، گفت از یک هفته دیگر سایت رو چک کن و هر دو ماه سایت آپدیت می شه .
نتیجه اینکه ممکنه خیلی زودتر از دو ماه کلیر بشیم اما به دلیل زمان آپدیت که دو ماهه است فعلا اعلام نشه و این به این معناست که زمان بررسی زیاد نیست و اکثراً کمتر از دو ماه کلیر خواهیم شد .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون