کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-16 ساعت 01:04)mori نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 23:07)masood182002 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 22:57)mori نوشته:  بچه ها برگه آبی با سفید چه فرقی میکنه؟

برگه آبی یعنی ماه ها انتظار و برگه سفید یعنی ویزای یکضرب.Big GrinBig GrinBig Grin

فکر نمیکنم... چون ما برگه سفید گرفتیم... ولی نوشته سایت رو چک کنم... کلیرنس خوردم... فکر میکنم برگه های آنکارا با ابوظبی فرق داره...

پس شک نکنین که برگه آبی تو سفارت تموم شده بود.Big GrinBig Grinوالله واسه کلیرنس صورتی و آبی میدن نمیدونم برا شما چطوری شده.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: arian307 ، mori ، Tomas ، princesess
(2013-02-13 ساعت 05:08)Championking نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 02:49)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان عزیز

ما برنده لاتاری 2013 هستیم و الان یک ماه از مصاحبه سفارت گذشته و منتظر clear شدن هستیم. راستش ما از قبل واسه کانادا اقدام کرده بودیم و الان سفارت کانادا در آنکارا Passport Request خواسته(dead lineیک ماهه داره) . نمودونم چیکار کنیم. می ترسم اگه ویزای مهاجرتی کانادا رو بگیرم آمریکا ویزا نده . آیا باید به سفارت آمریکا شرایط رو توضیح بدهم. ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید.

با تشکر و امتنان
سلام دوست عزيز
نه هيچ مشكلي به وجود نمياد و ميتوني هر دو اقامت رو با هم داشته باشي
من كه الان كانادا هستم فقط توي مصاحبه پرسيد كه كي براي كانادا اقدام كردي و منم گفتم پروسه من از سال ٢٠٠٩ شروع شد
نگران نباش و هر دو رو ميتوني با هم داشته باشي

با تشکر از شما دوست عزیز

خوب الان من باید چیکار کنم؟ برم سفارت کانادا در ترکیه و ویزای کانادا رو بگیرم( یک ماه مهلت داره و گفته تو یکسال گذشته کچاها سفر کردی و علتشو بگو . خوب ما هم رفتیم ارمنستان واسه مصاحبه آمریکا اینو بفهمن ممکن ویزا ندن). آیا برای گرفتن ویزا از آمریکا ( در صورتیکه ویزای کانادا تو پاسمون باشه ) مشکلی پیش نمی آد؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-16 ساعت 01:21)masood182002 نوشته:  

برگه آبی یعنی ماه ها انتظار و برگه سفید یعنی ویزای یکضرب.Big GrinBig GrinBig Grin

فکر نمیکنم... چون ما برگه سفید گرفتیم... ولی نوشته سایت رو چک کنم... کلیرنس خوردم... فکر میکنم برگه های آنکارا با ابوظبی فرق داره...

پس شک نکنین که برگه آبی تو سفارت تموم شده بود.Big GrinBig Grinوالله واسه کلیرنس صورتی و آبی میدن نمیدونم برا شما چطوری شده.

سلام دوست من،

نمی دونم این برگ سفید که میگین داستانش از کی شروع شده، اما دوست من در جریان باش داستان این برگ سفید حداقل در سفارت آنکارا برچیده شده... الان اگه کلیرنس بخوری همراه برگ صورتی یک برگ سفید برای همون 165 دلار ویزا ایشوانس میدن به بچه ها ، به منم دادن ...اونجا اگه یک ضرب باشی فقط پاستو می گیرن و خبری از این برگه ی سفید هم نیست..
دیگه اینکه من این سوالو پرسیدم اما گویا مدیران عزیز هم اطلاع ندارن ، در سفارت آمریکا - آنکارا برگ آبی جمع شده از این به بعد همه صورتی می گیرن...

از دوستانی که مثل من تو فوریه مصاحبه داشتن و این تجربه رو داشتن و یا دیدن تو سفارت لطفاً جهت اطلاع رسانی درست ، درخواست کمک و همیاری دارم..

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیمBig Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shaso ، mori ، rezagh ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 01:59)babak_1363 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 01:21)masood182002 نوشته:  

سلام دوست من،

نمی دونم این برگ سفید که میگین داستانش از کی شروع شده، اما دوست من در جریان باش داستان این برگ سفید حداقل در سفارت آنکارا برچیده شده... الان اگه کلیرنس بخوری همراه برگ صورتی یک برگ سفید برای همون 165 دلار ویزا ایشوانس میدن به بچه ها ، به منم دادن ...اونجا اگه یک ضرب باشی فقط پاستو می گیرن و خبری از این برگه ی سفید هم نیست..
دیگه اینکه من این سوالو پرسیدم اما گویا مدیران عزیز هم اطلاع ندارن ، در سفارت آمریکا - آنکارا برگ آبی جمع شده از این به بعد همه صورتی می گیرن...

از دوستانی که مثل من تو فوریه مصاحبه داشتن و این تجربه رو داشتن و یا دیدن تو سفارت لطفاً جهت اطلاع رسانی درست ، درخواست کمک و همیاری دارم..

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیمBig Grin

Big Grin منم احتمال میدم برگه آبی تموم شده باشه... چون یکی از دوستان دو روز بعد مصاحبه داشت، اون آبی گرفت...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: Tomas ، roeentan
(2013-02-16 ساعت 01:46)rayanmoli نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 05:08)Championking نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 02:49)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان عزیز

ما برنده لاتاری 2013 هستیم و الان یک ماه از مصاحبه سفارت گذشته و منتظر clear شدن هستیم. راستش ما از قبل واسه کانادا اقدام کرده بودیم و الان سفارت کانادا در آنکارا Passport Request خواسته(dead lineیک ماهه داره) . نمودونم چیکار کنیم. می ترسم اگه ویزای مهاجرتی کانادا رو بگیرم آمریکا ویزا نده . آیا باید به سفارت آمریکا شرایط رو توضیح بدهم. ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید.

با تشکر و امتنان
سلام دوست عزيز
نه هيچ مشكلي به وجود نمياد و ميتوني هر دو اقامت رو با هم داشته باشي
من كه الان كانادا هستم فقط توي مصاحبه پرسيد كه كي براي كانادا اقدام كردي و منم گفتم پروسه من از سال ٢٠٠٩ شروع شد
نگران نباش و هر دو رو ميتوني با هم داشته باشي

با تشکر از شما دوست عزیز

خوب الان من باید چیکار کنم؟ برم سفارت کانادا در ترکیه و ویزای کانادا رو بگیرم( یک ماه مهلت داره و گفته تو یکسال گذشته کچاها سفر کردی و علتشو بگو . خوب ما هم رفتیم ارمنستان واسه مصاحبه آمریکا اینو بفهمن ممکن ویزا ندن). آیا برای گرفتن ویزا از آمریکا ( در صورتیکه ویزای کانادا تو پاسمون باشه ) مشکلی پیش نمی آد؟
دوست عزيز براي سفارت كانادا جلوي ارمنستان دليلشو بزن visit
نميخواد بگي چون لاتاري بردم رفتم سفارت آمريكا
بعدشم مگه تازه از شما آپديت نخواستن ؟
چون وقتي براي ويزا بهتون بگن بياين كه ديگه supplementary رو ازتون نميخوان و شما براي ويزاي كانادا احتمالا چند ماه ديگه بايد منتظر بموني عزيز
براي اينكه خيالت هم راحت بشه به اين وبلاگ هم يه سر بزن

http://www.neli-basi.blogfa.com/
اينا هم ويزاي لاتاري رو گرفتن و هم ويزاي كانادا رو توي يك ماه پشت سر هم
و البته الان كانادا هستن چونكه از كانادا خوششون اومد و قيد آمريكا رو با وجود اينكه ويزاشو گرفتن زدن و حتي نرفتن گرين كارتشونو بگيرن
پس نگران نباش
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، گل نهال ، soheila_chem ، kasrafo
دوستان، برگه های ابوظبی چه رنگین؟ کسی میدونه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: f1f ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 07:40)الهه سابق نوشته:  دوستان، برگه های ابوظبی چه رنگین؟ کسی میدونه؟

ظاهرا که تغییری نکرده. همون سفید و آبیه!
الهه بانو، اول صبی فکر خودتو مشغول رنگا نکن WinkBig GrinSmile.
شما یه ضربی خواهر Big Grin.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: r_ent ، bayat_r ، sgkco24 ، Tomas ، MARYAM2 ، dreamer60
بابك ١٣٦٣ عزيز
در مورد سوالت ، جوابش رو خيلي ها ميدونن و صد بار هم توي همين تاپيك گفته شده ، شايد كسي حوصله جواب دادن به سوالهاي تكراري رو نداره ، همونطوري كه خودت حوصله مرور كردن چند صفحه رو نداري . يكي دو صفحه قبل تر توي همين تاپيك رو نگاه كني به جوابت ميرسي.
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bayat_r ، sgkco24 ، Tomas ، MARYAM2 ، mohajer13 ، Saeedv13 ، nina22 ، rouzbehdarvishi ، pr.kia ، roeentan
(2013-02-16 ساعت 07:40)الهه سابق نوشته:  دوستان، برگه های ابوظبی چه رنگین؟ کسی میدونه؟

الهه خانم ابوظبی یه برگه A4 میده که لینک چک کردن سایتشون توش نوشته.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، Tomas ، armin1 ، MARYAM2 ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، pr.kia ، kasrafo ، roeentan
دست آخر در نیافتم....هر سال که میگذرد یک سال به عمرم اضافه میشود یا یک سال از عمرم کاسته میشودRolleyes.........................حالا نمیدانم هر روز را که در انتظار کلیر شدن سپری میکنم از عمرم کاسته میشود و یا به آینده ای بهتر نزدیک میشومSad
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-02-16 ساعت 11:04)abloom_ma نوشته:  دست آخر در نیافتم....هر سال که میگذرد یک سال به عمرم اضافه میشود یا یک سال از عمرم کاسته میشودRolleyes.........................حالا نمیدانم هر روز را که در انتظار کلیر شدن سپری میکنم از عمرم کاسته میشود و یا به آینده ای بهتر نزدیک میشومSad

یک سال به عمری که کردی اضافه میشه و یکسال از باقی عمرت کم میشه پس هر روز به مدت کلیرنستون یک روز اضافه میشه و از مدتی که دارن به پرونده اتون رسیدگی میکنن یک روز کم میشه....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
معرفی میکنم :

این شما و پیر کلیرنس ابوظبی: hassan1358arab با 69 روز. به افتخار خودتون و به افتخار همه منتظران بکشید هورا رو
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
درود برپیشسکوت و اعظم المنتظرین ایروان.....ALI2316 ....برای زودتر کلیر شدنش بیائیم همه دعا کنیمRolleyes به افتخار یکصدمین روز انتظار و صبرش...هورا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستانی که در ابوظبی کلیر خوردند
بعد از گرفتن برگه آبی ، گفت از یک هفته دیگر سایت رو چک کن و هر دو ماه سایت آپدیت می شه .
نتیجه اینکه ممکنه خیلی زودتر از دو ماه کلیر بشیم اما به دلیل زمان آپدیت که دو ماهه است فعلا اعلام نشه و این به این معناست که زمان بررسی زیاد نیست و اکثراً کمتر از دو ماه کلیر خواهیم شد .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: sayeh_m ، kasrafo ، roeentan
متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست . Sad وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: kasrafo ، seperelia ، princesess ، amir82 ، گل نهال ، raham ، Saeedv13 ، usa lover ، lilac ، ali2316 ، roeentan ، hassan1358arab ، f1f ، bayat_r

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان