کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-16 ساعت 16:27)مرآت74 نوشته:  دوستانی که در ابوظبی کلیر خوردند
بعد از گرفتن برگه آبی ، گفت از یک هفته دیگر سایت رو چک کن و هر دو ماه سایت آپدیت می شه .
نتیجه اینکه ممکنه خیلی زودتر از دو ماه کلیر بشیم اما به دلیل زمان آپدیت که دو ماهه است فعلا اعلام نشه و این به این معناست که زمان بررسی زیاد نیست و اکثراً کمتر از دو ماه کلیر خواهیم شد .
خدا از زبونت بشنوه مرآت جانBig Grin
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: princesess ، roeentan ، mehrdad1348
حالا پیر کلیرنس انکارا کی هست ؟؟!!!
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، raham ، hassan1358arab
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست . Sad وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .
سلام
بر خلاف صحبت شما من فکر می کنم اینا دارن کارشون رو انجام میدن، چون کیس ما چندین با از اون تاریخ بمب گذاری به بعد آپ دیت شده، آخریش 14 فوریه بود، البته چند نفر که با هم مصاحبه داشتیم اونا هم با ما تو اون تاریخا آپ شدن، یعنی دارن همزمان کارارو پیش میبرن
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: princesess ، ali3923 ، MARYAM2 ، raham ، sayeh_m ، Saeedv13 ، ali2316
من یکی که دیگه حساب تعداد روزهای انتظار از دستم خارج شده ...اما فکر می کنم 95 روز شده باشیم با 2 تا دیگه از دوستای خوبمون ؟!!!

از سفارت آنکارا نبود دیگه کسییییییییییییی رو دست ما بزنه ؟

(2013-02-16 ساعت 18:08)seperelia نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي ...........
سلام
بر خلاف صحبت شما من فکر می کنم اینا دارن کارشون رو انجام میدن، چون کیس ما چندین با از اون تاریخ بمب گذاری به بعد آپ دیت شده، آخریش 14 فوریه بود، البته چند نفر که با هم مصاحبه داشتیم اونا هم با ما تو اون تاریخا آپ شدن، یعنی دارن همزمان کارارو پیش میبرن

یه سوال :
اینکه برا ما اون سایت کذایی هیچی اپدیت نمی شه ...مفهومش چی می تونه باشه ؟!!!

برا ما فقط هر وقت که جواب ایمیل رو میدن سایت رو هم آپدیت می کنند ...!!Sad

آخه چرا اینجوری با احساسات و برنامه ریزیهای ما بازی می کنند ؟Cool
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: ali3923 ، seperelia ، گل نهال ، raham ، sayeh_m ، ali2316 ، roeentan
(2013-02-16 ساعت 15:05)hassan1358arab نوشته:  معرفی میکنم :

این شما و پیر کلیرنس ابوظبی: hassan1358arab با 69 روز. به افتخار خودتون و به افتخار همه منتظران بکشید هورا رو
پیشکسوت خودمونی حسن آقا , دووووووست داریمBig Grin
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: sayeh_m ، raham ، arezoo bj ، ali2316 ، roeentan ، hassan1358arab ، bayat_r
(2013-02-16 ساعت 18:10)princesess نوشته:  من یکی که دیگه حساب تعداد روزهای انتظار از دستم خارج شده ...اما فکر می کنم 95 روز شده باشیم با 2 تا دیگه از دوستای خوبمون ؟!!!

از سفارت آنکارا نبود دیگه کسییییییییییییی رو دست ما بزنه ؟

(2013-02-16 ساعت 18:08)seperelia نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي ...........
سلام

یه سوال :
اینکه برا ما اون سایت کذایی هیچی اپدیت نمی شه ...مفهومش چی می تونه باشه ؟!!!

برا ما فقط هر وقت که جواب ایمیل رو میدن سایت رو هم آپدیت می کنند ...!!Sad

آخه چرا اینجوری با احساسات و برنامه ریزیهای ما بازی می کنند ؟Cool
دلیلش تو امضات مشخصه چون تو آموزشگاه صبر ایوب هستی، علت دیگش حساسیت زیاد، من بشخصه بعد از انجام هر مرحله برا مرحله بعد برنامه ریزی میکنم، زیاد نگران نباش به زندگی عادیت ادامه بده به وقتش همه کارا ردیف میشه، زندگی خودت رو بهم نریز
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: sayeh_m ، raham ، princesess ، arezoo bj ، ali2316 ، roeentan
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست . Sad وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .

سلام، من دوشنبه پیش ساعت 11صبح ایمیل زدم و ساعت 1ظهر جوابش اومد و سایت کذایی آپدیت شد ولی خبر خاصی نبود.
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: seperelia ، sayeh_m ، arezoo bj ، princesess ، kasrafo ، گل نهال ، ali2316 ، nina22 ، roeentan ، f1f
سلام عزیزم من در رابطه با مشکلی که برامون پیش اومد در جریان هستید ما هم بهشون ایمیل زدم و بهم جواب دادن که اشتباه شده به محض اینکه پروسه تموم شه دوباره بهمون اعلام می کنند
تشکر کنندگان: seperelia ، sayeh_m ، arezoo bj ، raham ، princesess ، nina22 ، گل نهال ، ali2316 ، roeentan
من یکی که دیگه حساب تعداد روزهای انتظار از دستم خارج شده ...اما فکر می کنم 95 روز. ..

پرنسس جان طبق آمار منتظرسرا ما 94 روز و یک مورد 95 و 102 روز هم داریم Wink
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، kasrafo ، nina22 ، princesess ، ali2316 ، dreamer60 ، ali234 ، roeentan ، hassan1358arab ، s.s.h ، f1f
پس فقط جواب ايميل منو ندادن Cool خب عيبي نداره اين هفته ديگه مجبورن جواب بدن Big GrinWinkچون ديوونه شون ميكنم Big Grin

در ضمن منتظر سرا رو گذاشتم تو امضام Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
اصلا حواسم به منتظر سرا نبوووووود ...مرسی رهام جان
تشکر کنندگان: raham ، ali2316
(2013-02-16 ساعت 09:36)sayeh_m نوشته:  بابك ١٣٦٣ عزيز
در مورد سوالت ، جوابش رو خيلي ها ميدونن و صد بار هم توي همين تاپيك گفته شده ، شايد كسي حوصله جواب دادن به سوالهاي تكراري رو نداره ، همونطوري كه خودت حوصله مرور كردن چند صفحه رو نداري . يكي دو صفحه قبل تر توي همين تاپيك رو نگاه كني به جوابت ميرسي.

با سلام،

با کمال احترامی که برای عنوان شما بعنوان مدیر قائلم ، اما ازجواب Aggressive شما (که البته در پست های دیگه هم به چشم می خوره) که شاید ناشی از تحمل مدت زمان کلیرنس باشه ، متقاعد نشدم!! موارد زیر لازم به یادآوری است :
1- این موضوع تقریباٌ مثل روز روشنه که بسیاری از مراجعه کنندگان به صورت روزانه بعضاً صدها بار سوالات تکراری مطرح می کنند و طبعاً خیلی از صفحات قبل رو هم مطالعه نمی کنند و باز فراخور فضای این سایت که یک شبکه ی اجتماعی است پاسخشون رو می گیرن و باید بگیرن.
2- بر مدیران محترم سایت پوشیده نیست که دارایی اصلی این سایت نیروی انسانی و شبکه اجتماعیش هست که باید مورد احترام باشه!بنابراین هر عضو سایت باید جواب سوالاتشو بگیره ، ما در دنیا Benchmark های بزرگی داریم ، لطفاً مراجعه کنید و بیانیه خط مشی و ماموریت FB رو بخونید!
3- فضای سایت باید مبتنی بر اصول و احترام متقابل باشه.. استفاده از عباراتی چون کسی "حوصله نداره یا وقت نداره یا حوصله نداری یا وقت نداری" درخور مدیران سایت نیست..
4- اصلاٌ فرض رو بزاریم بر مبنای اینکه من یک عضو تازه واردم، آیا برخورد اینچنینی باعث نخواهد شد که ما یک عضو رو از دست بدیم؟

در پایان لازم می دونم که بگم برای اعضای سایت از جمله این حقیر خدمات شبانه روزی مدیران قابل تقدیر و ارزشمنده و مجدداً تشکر می کنم. اما لازم می دونم که این نکته رو یادآوری کنم که موقعیت های خطیر تر، مسئولیت های بیشتر مساوی است با پاسخگویی بیشتر.. امیدوارم حالا که همگی داریم خودمون رو برای ورود به یک فرهنگ جدید آماده می کنیم ، علاوه بر آشنایی با زبان انگلیسی و تمام آموزش های دیگه ای که می بینیم ، این درس رو هم بیاموزیم که پاسخگویی (Accountability) جزیی لاینفک از فرهنگ جدیدی است که ما واردش می شیم.

همگی موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: ali234 ، princesess ، mrr777 ، mgolchin13 ، taha_jam_co
(2013-02-16 ساعت 19:12)babak_1363 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 09:36)sayeh_m نوشته:  بابك ١٣٦٣ عزيز
در مورد سوالت ، جوابش رو خيلي ها ميدونن و صد بار هم توي همين تاپيك گفته شده ، شايد كسي حوصله جواب دادن به سوالهاي تكراري رو نداره ، همونطوري كه خودت حوصله مرور كردن چند صفحه رو نداري . يكي دو صفحه قبل تر توي همين تاپيك رو نگاه كني به جوابت ميرسي.

با سلام،

با کمال احترامی که برای عنوان شما بعنوان مدیر قائلم ، اما ازجواب Aggressive شما (که البته در پست های دیگه هم به چشم می خوره) که شاید ناشی از تحمل مدت زمان کلیرنس باشه ، متقاعد نشدم!! موارد زیر لازم به یادآوری است :
1- این موضوع تقریباٌ مثل روز روشنه که بسیاری از مراجعه کنندگان به صورت روزانه بعضاً صدها بار سوالات تکراری مطرح می کنند و طبعاً خیلی از صفحات قبل رو هم مطالعه نمی کنند و باز فراخور فضای این سایت که یک شبکه ی اجتماعی است پاسخشون رو می گیرن و باید بگیرن.
2- بر مدیران محترم سایت پوشیده نیست که دارایی اصلی این سایت نیروی انسانی و شبکه اجتماعیش هست که باید مورد احترام باشه!بنابراین هر عضو سایت باید جواب سوالاتشو بگیره ، ما در دنیا Benchmark های بزرگی داریم ، لطفاً مراجعه کنید و بیانیه خط مشی و ماموریت FB رو بخونید!
3- فضای سایت باید مبتنی بر اصول و احترام متقابل باشه.. استفاده از عباراتی چون کسی "حوصله نداره یا وقت نداره یا حوصله نداری یا وقت نداری" درخور مدیران سایت نیست..
4- اصلاٌ فرض رو بزاریم بر مبنای اینکه من یک عضو تازه واردم، آیا برخورد اینچنینی باعث نخواهد شد که ما یک عضو رو از دست بدیم؟

در پایان لازم می دونم که بگم برای اعضای سایت از جمله این حقیر خدمات شبانه روزی مدیران قابل تقدیر و ارزشمنده و مجدداً تشکر می کنم. اما لازم می دونم که این نکته رو یادآوری کنم که موقعیت های خطیر تر، مسئولیت های بیشتر مساوی است با پاسخگویی بیشتر.. امیدوارم حالا که همگی داریم خودمون رو برای ورود به یک فرهنگ جدید آماده می کنیم ، علاوه بر آشنایی با زبان انگلیسی و تمام آموزش های دیگه ای که می بینیم ، این درس رو هم بیاموزیم که پاسخگویی (Accountability) جزیی لاینفک از فرهنگ جدیدی است که ما واردش می شیم.

همگی موفق باشید
دوست گرامی
وظیفه مدیران سایت جوابگویی به سوالات تکراری نیست . اینو میتونین از مدیر کل سایت هم سوال کنید و در ضمن در قوانین اینجا هم نوشته شده . اگر هم میبینین که مدیران بعضا" جواب میدن این به خاطر حس نوعدوستی خودشونه و نه وظیفه . وظیفه مدیران سایت نظم دادن به اینجاست و همینطور بعضی موارد دیگه که باز هم در راستای ایجاد آرامش در اینجاست .اون که کاربران "باید " جواب بگیرن رو اشتباه متوجه شدین , جواب تمام کاربران اینجا هست ولی خودشون هم باید یه سرچ ساده بکنن در این صورت هر عضوی جواب سوالاتش رو میگیره . اینکه یاد آوری کردین که وارد یک فرهنگ جدیدتر میشیم خیلی عالیه . در این فرهنگ جدید که انشاله واردش میشین کسی به شما کمک نمیکنه . خودتون باید گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید و سعی و تلاش کنید . و خیلی خوبه که شما روی این مسئله فکر کنید .
من فرض رو بر این نذاشتم که شما تازه وارد هستین چون تاریخ ورود و ثبت نام افراد درج میشه .
موفق باشین Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  ...حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست . Sad وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
منم با نظر شما مخالفم مامان سایه. همیشه حفظ امنیت کارکنان سفارت و شهروندان معمولی در صدر اولویت دولت هاست. وقتی یک مشکل امنیتی پیش میاد در مرحله ی اول تعدادی از کارکنان سفارت رو که کار خیلی حیاتی انجام نمی دن از اون کشور خارج می کنن و بعد هم این مورد رو در اخبار رسمی اعلام و باعث شرمندگی کشور میزبان در عدم توانایی تامین امنیت کارمندانشون می شن. تو این کار با هیچ دولتی و بنی بشری هم رودربایستی ندارن. ولی بعد از اتفاق اخیر نه تنها سفیر از دولت ترکیه انتقاد نکرد که کلی هم تشکر کرد و پیغام داد که تا آخرش در کنار دولت و ملت خواهند بود. جواب ندادن تلفن همونطور که تلفنچی گفته به خاطر تعدد تماس هاست و تازه به شما که جواب دادن بالاخرهWink. اون سایت کذایی برای من 3 روز پس از رسیدن مدارک به سفارت (طبق گزارش DHL) آپدیت شده و درست در لحظات آخری که کرج بودیم و داشتیم برای رفتن به فرودگاه امام آماده می شدیم ایمیل سفارت هم به دستم رسید که لیست مدارک مورد نیاز رو فرستاده بودن. هر چند که این ایمیل احتمالاً قالب یکسانی داره و برای همه فرستاده میشه ولی همه ی اینها نشون میده که علیرغم شلوغی بیش از حد سفارت (که یک چیز معمول و همیشگی این سفارت هست) و اتفاقات ناگوار اخیر کارها با تاخیر نسبی در حال انجام هست. پس نگران نباشین و روحیه خوب خودتون رو همچنان حفظ کنید.Rolleyes
سلام به همه دوستان
من دیروز بعد از ٧٠ روز انتظار برای اولین بار به سفارت امریکا در فرانکفورت ایمیل زدم و راجع به ویزا ازشون پرسیدم.

جواب سفارت :
Thank you for your inquiry.
The applications were undergoing administrative processing. This has now been completed and visa numbers are ordered for your application.
The visas will be issued and mailed to you once visa numbers are received. This can take several weeks. We are unfortunately unable to give you a precise time frame.

حالا به نظر شما منظورشون چیه ؟
ممنون بابت راهنمائی شما
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، sayeh_m ، roeentan ، princesess ، afs ، AsemanAbee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان