موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
حالا پیر کلیرنس انکارا کی هست ؟؟!!!
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 18:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-16 ساعت 18:10 توسط seperelia.)
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته: متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست .
وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .
سلام
بر خلاف صحبت شما من فکر می کنم اینا دارن کارشون رو انجام میدن، چون کیس ما چندین با از اون تاریخ بمب گذاری به بعد آپ دیت شده، آخریش 14 فوریه بود، البته چند نفر که با هم مصاحبه داشتیم اونا هم با ما تو اون تاریخا آپ شدن، یعنی دارن همزمان کارارو پیش میبرن
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 18:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-16 ساعت 18:16 توسط princesess.)
من یکی که دیگه حساب تعداد روزهای انتظار از دستم خارج شده ...اما فکر می کنم 95 روز شده باشیم با 2 تا دیگه از دوستای خوبمون ؟!!!
از سفارت آنکارا نبود دیگه کسییییییییییییی رو دست ما بزنه ؟
(2013-02-16 ساعت 18:08)seperelia نوشته: (2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته: متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي ...........
سلام
بر خلاف صحبت شما من فکر می کنم اینا دارن کارشون رو انجام میدن، چون کیس ما چندین با از اون تاریخ بمب گذاری به بعد آپ دیت شده، آخریش 14 فوریه بود، البته چند نفر که با هم مصاحبه داشتیم اونا هم با ما تو اون تاریخا آپ شدن، یعنی دارن همزمان کارارو پیش میبرن
یه سوال :
اینکه برا ما اون سایت کذایی هیچی اپدیت نمی شه ...مفهومش چی می تونه باشه ؟!!!
برا ما فقط هر وقت که جواب ایمیل رو میدن سایت رو هم آپدیت می کنند ...!!
آخه چرا اینجوری با احساسات و برنامه ریزیهای ما بازی می کنند ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-16 ساعت 18:10)princesess نوشته: من یکی که دیگه حساب تعداد روزهای انتظار از دستم خارج شده ...اما فکر می کنم 95 روز شده باشیم با 2 تا دیگه از دوستای خوبمون ؟!!!
از سفارت آنکارا نبود دیگه کسییییییییییییی رو دست ما بزنه ؟
(2013-02-16 ساعت 18:08)seperelia نوشته: (2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته: متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي ...........
سلام
یه سوال :
اینکه برا ما اون سایت کذایی هیچی اپدیت نمی شه ...مفهومش چی می تونه باشه ؟!!!
برا ما فقط هر وقت که جواب ایمیل رو میدن سایت رو هم آپدیت می کنند ...!!
آخه چرا اینجوری با احساسات و برنامه ریزیهای ما بازی می کنند ؟
دلیلش تو امضات مشخصه چون تو آموزشگاه صبر ایوب هستی، علت دیگش حساسیت زیاد، من بشخصه بعد از انجام هر مرحله برا مرحله بعد برنامه ریزی میکنم، زیاد نگران نباش به زندگی عادیت ادامه بده به وقتش همه کارا ردیف میشه، زندگی خودت رو بهم نریز
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-16 ساعت 18:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-16 ساعت 18:37 توسط raham.)
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته: متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست .
وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .
سلام، من دوشنبه پیش ساعت 11صبح ایمیل زدم و ساعت 1ظهر جوابش اومد و سایت کذایی آپدیت شد ولی خبر خاصی نبود.
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
من یکی که دیگه حساب تعداد روزهای انتظار از دستم خارج شده ...اما فکر می کنم 95 روز. ..
پرنسس جان طبق آمار منتظرسرا ما 94 روز و یک مورد 95 و 102 روز هم داریم
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا حواسم به منتظر سرا نبوووووود ...مرسی رهام جان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من دیروز بعد از ٧٠ روز انتظار برای اولین بار به سفارت امریکا در فرانکفورت ایمیل زدم و راجع به ویزا ازشون پرسیدم.
جواب سفارت :
Thank you for your inquiry.
The applications were undergoing administrative processing. This has now been completed and visa numbers are ordered for your application.
The visas will be issued and mailed to you once visa numbers are received. This can take several weeks. We are unfortunately unable to give you a precise time frame.
حالا به نظر شما منظورشون چیه ؟
ممنون بابت راهنمائی شما