2013-02-16 ساعت 20:10
(2013-02-16 ساعت 19:47)Saeedv13 نوشته:عمو سعيد(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته: .منم با نظر شما مخالفم مامان سایه. همیشه حفظ امنیت کارکنان سفارت و شهروندان معمولی در صدر اولویت دولت هاست. وقتی یک مشکل امنیتی پیش میاد در مرحله ی اول تعدادی از کارکنان سفارت رو که کار خیلی حیاتی انجام نمی دن از اون کشور خارج می کنن و بعد هم این مورد رو در اخبار رسمی اعلام و باعث شرمندگی کشور میزبان در عدم توانایی تامین امنیت کارمندانشون می شن. تو این کار با هیچ دولتی و بنی بشری هم رودربایستی ندارن. ولی بعد از اتفاق اخیر نه تنها سفیر از دولت ترکیه انتقاد نکرد که کلی هم تشکر کرد و پیغام داد که تا آخرش در کنار دولت و ملت خواهند بود. جواب ندادن تلفن همونطور که تلفنچی گفته به خاطر تعدد تماس هاست و تازه به شما که جواب دادن بالاخره. اون سایت کذایی برای من 3 روز پس از رسیدن مدارک به سفارت (طبق گزارش DHL) آپدیت شده و درست در لحظات آخری که کرج بودیم و داشتیم برای رفتن به فرودگاه امام آماده می شدیم ایمیل سفارت هم به دستم رسید که لیست مدارک مورد نیاز رو فرستاده بودن. هر چند که این ایمیل احتمالاً قالب یکسانی داره و برای همه فرستاده میشه ولی همه ی اینها نشون میده که علیرغم شلوغی بیش از حد سفارت (که یک چیز معمول و همیشگی این سفارت هست) و اتفاقات ناگوار اخیر کارها با تاخیر نسبی در حال انجام هست. پس نگران نباشین و روحیه خوب خودتون رو همچنان حفظ کنید.
البته من خودم اعلام كردم كه اشتباه كردم

اون ايميل هم كه براتون اومده قالب يكسان نداره اينو كاملاً مطمئنم . مداركتون رو بررسي ميكنن و بر طبق اونها مدارك ميخوان .
روحيه را حفظ ميكنيم

€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامه ღ اطلاعات کلیرنس ღ منتظر سرا ღ ۱۱۸ مهاجرسرا