کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-16 ساعت 19:47)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  .
منم با نظر شما مخالفم مامان سایه. همیشه حفظ امنیت کارکنان سفارت و شهروندان معمولی در صدر اولویت دولت هاست. وقتی یک مشکل امنیتی پیش میاد در مرحله ی اول تعدادی از کارکنان سفارت رو که کار خیلی حیاتی انجام نمی دن از اون کشور خارج می کنن و بعد هم این مورد رو در اخبار رسمی اعلام و باعث شرمندگی کشور میزبان در عدم توانایی تامین امنیت کارمندانشون می شن. تو این کار با هیچ دولتی و بنی بشری هم رودربایستی ندارن. ولی بعد از اتفاق اخیر نه تنها سفیر از دولت ترکیه انتقاد نکرد که کلی هم تشکر کرد و پیغام داد که تا آخرش در کنار دولت و ملت خواهند بود. جواب ندادن تلفن همونطور که تلفنچی گفته به خاطر تعدد تماس هاست و تازه به شما که جواب دادن بالاخرهWink. اون سایت کذایی برای من 3 روز پس از رسیدن مدارک به سفارت (طبق گزارش DHL) آپدیت شده و درست در لحظات آخری که کرج بودیم و داشتیم برای رفتن به فرودگاه امام آماده می شدیم ایمیل سفارت هم به دستم رسید که لیست مدارک مورد نیاز رو فرستاده بودن. هر چند که این ایمیل احتمالاً قالب یکسانی داره و برای همه فرستاده میشه ولی همه ی اینها نشون میده که علیرغم شلوغی بیش از حد سفارت (که یک چیز معمول و همیشگی این سفارت هست) و اتفاقات ناگوار اخیر کارها با تاخیر نسبی در حال انجام هست. پس نگران نباشین و روحیه خوب خودتون رو همچنان حفظ کنید.Rolleyes
عمو سعيد
البته من خودم اعلام كردم كه اشتباه كردم Tongue چون ديدم جواب ايميل همه رو داده بودن . ولي در مورد تلفن اوني كه جواب ميده هيچ كمكي نمي كنه فقط مثلاً ميگه داخلي ٢١١ رو بگير و سريع قطع ميكنه . مسئله اون داخليه است كه كسي گوشي رو بر نميداره و ميره روي انسرينگ .
اون ايميل هم كه براتون اومده قالب يكسان نداره اينو كاملاً مطمئنم . مداركتون رو بررسي ميكنن و بر طبق اونها مدارك ميخوان .
روحيه را حفظ ميكنيم Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، Saeedv13 ، nina22 ، iman63ir ، roeentan ، princesess ، Alirezaa2013 ، lilac ، afs ، bayat_r
(2013-02-16 ساعت 15:58)abloom_ma نوشته:  درود برپیشسکوت و اعظم المنتظرین ایروان.....ALI2316 ....برای زودتر کلیر شدنش بیائیم همه دعا کنیمRolleyes به افتخار یکصدمین روز انتظار و صبرش...هورا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررا هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

سلام و درود بر همه ي منتظرين ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Saeedv13 ، MARYAM2 ، hassan1358arab
(2013-02-16 ساعت 20:10)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد
البته من خودم اعلام كردم كه اشتباه كردم Tongue چون ديدم جواب ايميل همه رو داده بودن . ولي در مورد تلفن اوني كه جواب ميده هيچ كمكي نمي كنه فقط مثلاً ميگه داخلي ٢١١ رو بگير و سريع قطع ميكنه . مسئله اون داخليه است كه كسي گوشي رو بر نميداره و ميره روي انسرينگ .
اون ايميل هم كه براتون اومده قالب يكسان نداره اينو كاملاً مطمئنم . مداركتون رو بررسي ميكنن و بر طبق اونها مدارك ميخوان .
روحيه را حفظ ميكنيم Wink
میگم مامان شما همه ی موجودی انتظارت رو مصرف کردی و دیگه برای ماشین UPS نمی تونی منتظر بمونی. بعد از کلیر شدن بیاین یه وکالت و هزینه بلیط هواپیمای منو بدین تا به جاتون بیام آنکارای سرد و بی روح منتظر بمونمTongue. داره یواش یواش از این شهر خوشم میادBig Grin.
تشکر کنندگان: nina22 ، sayeh_m ، shimoda ، گل نهال ، roeentan ، princesess ، lilac ، afs ، mehdiii ، arian307 ، bayat_r ، AsemanAbee ، nika ، ali2316 ، mrr777 ، enchantress_boy ، ensan
(2013-02-16 ساعت 19:55)gharibestan نوشته:  سلام به همه دوستان
من دیروز بعد از ٧٠ روز انتظار برای اولین بار به سفارت آمریکا در فرانکفورت ایمیل زدم و راجع به ویزا ازشون پرسیدم.

جواب سفارت :
Thank you for your inquiry.
The applications were undergoing administrative processing. This has now been completed and visa numbers are ordered for your application.
The visas will be issued and mailed to you once visa numbers are received. This can take several weeks. We are unfortunately unable to give you a precise time frame.

حالا به نظر شما منظورشون چیه ؟
ممنون بابت راهنمائی شما
منظورشون این بوده که کارهای اداری پرونده شما تمام شده درخواست صدور شماره ویزا برای شما شده و زمانی ویزا برای شما صادر خواهد شد که شماره ویزای شما دریافت شده باشه که ممکنه مدتی طول بکشه . ما متاسفانه نمی تونیم زمان دقیقش را به شما بگم . در کل معناش اینه که کار اداری پرونده شما تکمیل شده و به زودی ویزاتون صادر میشه. بهتون از طرف خودم و سایر دوستان تبریک می گم .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: sayeh_m ، babak_1363 ، گل نهال ، MARYAM2 ، nina22 ، Saeedv13 ، roeentan ، Alirezaa2013 ، lilac ، afs ، ali2316 ، gharibestan ، abloom_ma ، armin1
من دیروز بعد از ٧٠ روز انتظار برای اولین بار به سفارت آمریکا در فرانکفورت ایمیل زدم و راجع به ویزا ازشون پرسیدم.

جواب سفارت :
The applications were undergoing administrative processing. This has now been completed and visa numbers are ordered for your application.
The visas will be issued and mailed to you once visa numbers are received. This can take several weeks. We are unfortunately unable to give you a precise time frame.

ممنون بابت راهنمائی شما
اين ميگه بايد هنوز صبر كنيد . خودشون به شما ايميل ميدن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-15 ساعت 22:55)Emma_a432 نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 21:01)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 19:57)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 16:37)sayeh_m نوشته:  علي جان
دو تا پست بالاتر نوشتم كه بهتره فردا بري سفارت و پيگيري كني . ولي بهتر بود ميگفتم حتماً حتماً فردا برو و يا حتي همين امروز . هنوز هم سفارت بازه . برو كار رو از همونجا پيگيري كن . البته به رسپشن هتل بسپار كه احياناً اگر يو پي اس اومد نگهش دارن . اگر هم اونجا يه دوستي پيدا كردي يا از بچه هاي اينجا بگو بشينه تو لابي تا تو بري و برگردي.

مامان سایه یه خبر خوب دارم و اون اینکه CEAC من از ظهر از حالت Administrative Process شده Issued و این میتونه خبر خوبی باشه به این معنی که ویزام پرینت شده و فردا میاد. چون امروز دفتر UPS گفت امروز کلا ویزایی از سفارت دریافت نکرده و در ادامه گفت فردا ازشون چند بسته دریافت خواهیم کرد. امیدوارم فردا بیاد و دیگه این نگرانیها تموم بشه... Smile

سلام دوستان
بالاخره من ویزامو دریافت کردم و از دست این UPS راحت شدم!
هووووووورررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ممنون از همه دوستان دلسوز ، همدل و همراه Smile
وای خدا رو شکککککککککککررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ایشالا موفق باشید...
ممنون Emma خانوم. شما و همسرتون هم امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشید. Smile

(2013-02-15 ساعت 21:55)bayat_r نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 21:48)Ali DV-2013 نوشته:  ممنون خانومی. شما و مامان سایه و مریم دلسوزانه پیگیر وضعیت من بودید.

ممنونSmile

علی من هم بخدا پیگیر بودم. اسم من هم بگو بغض کردم.Big Grin

ای جان بیات عزیز. از تو هم ممنونم مهربان Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
منم به صورت نامحسوس کلیر شدن بچه هارو زیر نظر دارم . منتها توی دلم ذوق می کنم بروز نمی دم تاپیک شلوغ نشه ! والاه!
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ali3923 ، گل نهال ، sayeh_m ، bmojtaba ، raham ، ani_sheiton ، MARYAM2 ، lilac ، ali2316 ، mori ، rezagh ، shaso ، roeentan ، Tomas ، afs
سلام من 6 فوریه مصاحبه داشتم و یه گواهی 100 میلیونی بردم با یه وکالت خونه بعد چند روز پیش به یکی از اشنایان که اونم پارسال قبول شده بود و الان گرین کارتشو گرفته زنگ زدم وگفت که دیگه وکالتو نباید میبردی و منو یکم ناراحت کرد اگه میشه یه راهنمایی بهم بکنید . یه سوال دیگه هم دارم اینه که نفرات کیس در بحث کلیرنس تاثیری دارد یعنی اگه یه نفر باشه زود کلییر میشه یا نه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 23:05)miladswat نوشته:  سلام من 6 فوریه مصاحبه داشتم و یه گواهی 100 میلیونی بردم با یه وکالت خونه بعد چند روز پیش به یکی از اشنایان که اونم پارسال قبول شده بود و الان گرین کارتشو گرفته زنگ زدم وگفت که دیگه وکالتو نباید میبردی و منو یکم ناراحت کرد اگه میشه یه راهنمایی بهم بکنید . یه سوال دیگه هم دارم اینه که نفرات کیس در بحث کلیرنس تاثیری دارد یعنی اگه یه نفر باشه زود کلییر میشه یا نه ؟

چرا گفتن که نباید میبردین؟ بردنش اگه سودی نداشته باشه مطمئنا ضرری نداره
برای کلیر شدن هم خوب مسلما 1 نفر زودتر کلیر میشه تا یه کیس چند نفری
سلام من چند روز پیش کلیر شدم .دوتا سوال داشتم . یک اینکه الان باید وقت ملاقات بگیرم؟ دوم اینکه قضیه این 165 دلار چیه منم باید پرداخت کنم یا نه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، dreamer60 ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 23:05)miladswat نوشته:  سلام من 6 فوریه مصاحبه داشتم و یه گواهی 100 میلیونی بردم با یه وکالت خونه بعد چند روز پیش به یکی از اشنایان که اونم پارسال قبول شده بود و الان گرین کارتشو گرفته زنگ زدم وگفت که دیگه وکالتو نباید میبردی و منو یکم ناراحت کرد اگه میشه یه راهنمایی بهم بکنید . یه سوال دیگه هم دارم اینه که نفرات کیس در بحث کلیرنس تاثیری دارد یعنی اگه یه نفر باشه زود کلییر میشه یا نه ؟

سلام دوست من،

من فکر نمی کنم که وکالت مشکلی ایجاد کنه! از طرفی خود من با مانده حساب 19 تومنی و یک سند خونه ارزیابی نشده رفتم و اصلاً نگفت که اسپانسر لازم داری وتازه بهم گفت در آمریکا موفق خواهی بود Big Grin
من هم مثل شما یک نفر هستم و به نظرم در شرایط یکسان افرادی که تعداد نفرات کیسشون کمتر باشه، زودتر کلیر می شن Smile
تشکر کنندگان: miladswat ، MARYAM2 ، ali2316 ، nina22 ، princesess ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 20:45)sayeh_m نوشته:  

جواب سفارت :

ممنون بابت راهنمائی شما
اين ميگه بايد هنوز صبر كنيد . خودشون به شما ايميل ميدن .

یعنی چمدونتو جمع کن و فکر بلیط باش
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: ali2316 ، princesess ، gharibestan ، seperelia ، Tomas
(2013-02-16 ساعت 23:36)rvkoleti نوشته:  سلام من چند روز پیش کلیر شدم .دوتا سوال داشتم . یک اینکه الان باید وقت ملاقات بگیرم؟ دوم اینکه قضیه این 165 دلار چیه منم باید پرداخت کنم یا نه؟؟؟؟؟

کلیر شدین یا کارنت؟
اگه کلیر شدین که از 2 شنبه تا 5 شنبه فکر کنم ساعت 10 و نیم باید به سفارت مربوطه مراجعه کنین
اگرم کارنت شدین که خودشون وقت مصاحبه بهتون میدن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sayeh_m ، ali2316 ، nina22 ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، princesess ، shaso
(2013-02-16 ساعت 18:08)seperelia نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 17:54)sayeh_m نوشته:  متاسفانه دوشنبه هم تعطيله و رفت براي سه شنبه ولي من خيلي اميدوارم كه توي اين هفته تعداد زيادي شماره اعلام بشه . حقيقتش اينه كه ما فكر ميكنيم اون قضيه بمب گذاري تاثير گذار نبوده و سفارت كارش رو طبق روال ادامه داده ولي اينطور نيست . من در ١٥ روز ٣ تا نامه فرستادم ولي هنوز هيچ جوابي نيومده درصورتيكه حداقل بايد به يكيش جواب ميدادن و مسئله ديگه اينكه من با اون شماره اي كه در برگه ابي بود هم تماس گرفتم ولي هيچ كسي ديگه گوشي رو بر نميداره ، يعني هيچ كسي جوابگوي شما نيست . Sad وقتي بعد از چندين بار زنگ زدن از تلفنچي اونجا خواستم به من كمك كنه گفت من ميدونم كه كسي جواب نميده چون تعداد تلفنها خيلي زياد شده و شما فقط از طريق ايميل و وبسايت سفارت ميتونين با اينجا تماس داشته باشين . حالا كي اين وضع درست بشه معلوم نيست . اميدوارم حداقل به ايميل ها جواب بدن .
راستي بعد از انفجار سفارت كسي بوده كه ايميل بده و بهش جواب داده باشن ؟؟؟ در حقيقت منظورم توي اين ١٤ روزه .
سلام
بر خلاف صحبت شما من فکر می کنم اینا دارن کارشون رو انجام میدن، چون کیس ما چندین با از اون تاریخ بمب گذاری به بعد آپ دیت شده، آخریش 14 فوریه بود، البته چند نفر که با هم مصاحبه داشتیم اونا هم با ما تو اون تاریخا آپ شدن، یعنی دارن همزمان کارارو پیش میبرن

کیس ما که از هفتم تا حالا لا اقل 3 بار آپدیت شده شاید هم چها بار اگه آپ دیت تاثیر داشته باشه سری اول در هفته بعد باید باشیم که کلیر میشیم ، اگر نبودیم یعنی اینکه آپدیت یعنی آپ سر کاری!!!
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، sayeh_m ، ali2316 ، princesess
(2013-02-16 ساعت 23:47)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-02-16 ساعت 23:36)rvkoleti نوشته:  سلام من چند روز پیش کلیر شدم .دوتا سوال داشتم . یک اینکه الان باید وقت ملاقات بگیرم؟ دوم اینکه قضیه این 165 دلار چیه منم باید پرداخت کنم یا نه؟؟؟؟؟

کلیر شدین یا کارنت؟
اگه کلیر شدین که از 2 شنبه تا 5 شنبه فکر کنم ساعت 10 و نیم باید به سفارت مربوطه مراجعه کنین
اگرم کارنت شدین که خودشون وقت مصاحبه بهتون میدن

همون کلیر شدم چون واسه مصاحبه رفته بودم . پس وقت ملاقات نمیخواد.؟ بعد میدونین قضیه 165 دلار چیه؟؟
تشکر کنندگان: princesess ، HAZARA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان