کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-18 ساعت 11:24)sh_aytak نوشته:  سلام دوستان
به ما هم فرم 9 سوالی رو ایمیل کردن !
هر جا رو درست میکنم یه جا دیگه خراب میشه رو سرم !!!آخه یه لیسانس از دانشگاه دولتی فرو 9 سوالی داره آخه؟؟؟

واقعا!
من نمی فهمم چرا برای ادمای تحصیلکرده بیشتر سخت گیری می کنن؟؟؟
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
تشکر کنندگان: sooso ، Tomas ، sh_aytak
(2013-02-18 ساعت 01:43)arian307 نوشته:  ایی بابا بازم تعطیله 28 فوریه؟ گندش و در آوردنا...اسم ایران بد در رفته... کلا هفتشون که 5 روزه هر چی هم تعطیلی دارن افتاد وقت چک ما....
عمو سعید کیه مصاحبت؟ قول بده نتیجه رو اول اینجا بگی

28 قوریه تعطیله ؟ کجا نوشته ؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 05:10)mhr.714 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید برای سوال بسیار ابتدایی
الان این تاریخ Admin Process Expires On (ستون دوم)یعنی اینکه تا این تاریخ فرصت داریم بریم سفارت ارمنستان ,درسته؟

بله. باید حتما قبلش تشریف ببریدWink
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
تشکر کنندگان: mhr.714 ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 04:05)smartie نوشته:  ...تازه اون ۹ تا سوال رو هم برام ایمیل کردن که راستش تو جواب دادنش موندم...
آقایون خانوما ...اگر کسی تجربه داره ممنون میشم لطفا راهنمایی کنه
سوال ۴ که می پرسه برنامه کاری تون توی آمریکا چیه به نظرتون بنویسم که مثلا می خوام تو رشته برق که سابقشو دارم کار پیدا کنم یا هیچی ننویسم بهتره؟
(2013-02-18 ساعت 04:40)Saeedv13 نوشته:  فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن
(2013-02-18 ساعت 10:45)smartie نوشته:  مرسی. این رو خونده بودم. ولی بازم سوالم سر جاشه...
smartie
البته من تجربه اش رو ندارم ولی هر برنامه ای مد نظرت هست، حقیقتش رو بنویس. خوب معلومه که آدم در درجه اول دوست داره به کار مطابق با رشته تحصیلیش مشغول بشه. فقط مواردی که می نویسی با تمکن مالی که ارایه کردی جور در بیاد. مثلاً اگر می خوای درس بخونی پولش رو داشته باشی.
تشکر کنندگان: bayat_r ، sayeh_m ، smartie ، ali2316 ، nina22 ، peyman1355 ، kasrafo ، rezagh ، Tomas ، enchantress_boy
(2013-02-18 ساعت 00:55)مهتاب - 2251 نوشته:  بچه ها چرا فوريه ٢٨ روزه ؟؟؟

سال کبیسه، فوریه میشه ۲۹ روز.
دلیل اینکه بعضی سالها تو تبدیل تاریخ تولد یکروز جابه‌جا میشه اینه که روزی رو که برای جبران کبیسه انتخاب کردند منطبق نیست. برای اونها ۲۹ فوریه (۱۰ اسفند) و برای ما ۳۰ اسفند سال بعدشه! برای همین تو فاصله ۲۹ فوریه تا ۳۰ اسفند سال بعدش تاریخها یکروز از انطباق خارج میشن و بعد دوباره برمیگردند سر جاشون.
(2013-02-18 ساعت 11:49)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 04:05)smartie نوشته:  ...تازه اون ۹ تا سوال رو هم برام ایمیل کردن که راستش تو جواب دادنش موندم...
آقایون خانوما ...اگر کسی تجربه داره ممنون میشم لطفا راهنمایی کنه
سوال ۴ که می پرسه برنامه کاری تون توی آمریکا چیه به نظرتون بنویسم که مثلا می خوام تو رشته برق که سابقشو دارم کار پیدا کنم یا هیچی ننویسم بهتره؟
(2013-02-18 ساعت 04:40)Saeedv13 نوشته:  فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن
(2013-02-18 ساعت 10:45)smartie نوشته:  مرسی. این رو خونده بودم. ولی بازم سوالم سر جاشه...
smartie
البته من تجربه اش رو ندارم ولی هر برنامه ای مد نظرت هست، حقیقتش رو بنویس. خوب معلومه که آدم در درجه اول دوست داره به کار مطابق با رشته تحصیلیش مشغول بشه. فقط مواردی که می نویسی با تمکن مالی که ارایه کردی جور در بیاد. مثلاً اگر می خوای درس بخونی پولش رو داشته باشی.

من هم فرم 9 سوالی گرفتم. و سوال چهار رو برای تحقیق نوشتم که هیچ گونه برنامه ای برای تحقیق در اونجا ندارم. البته من فکر کنم منظورش این باشه که چه برنامه خاص کاری برای اونجا دارید.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Saeedv13 ، bayat_r ، smartie ، ali2316 ، armin1 ، nina22 ، peyman1355 ، kasrafo ، rezagh ، Tomas
نقل قول از alisarshar یکی از برندگان 2011

با توجه به بررسیهایی که انجام دادم این مکان جایی نیست جزء در خود ساختمان سفارت ابوظبی. دلایل: 1)در این مدت با همه جا تماس گرفتم و تقریبا به تمام جاهایی که عقلم میرسید ایمیل زدم ولی در آخر به این جواب رسیدم که هسته مرکزی خود FBI و همچنین KCC جواب ایمیل منو داد که اگر داخل آمریکا هستی ما بررسی میکنیم و اگر در خارج از آمریکا هستید حتما باید به سفارت مراجعه کنید.2)با توجه به سرگذشت کلیر یکی از دوستان در روزهای آخر بهش ایمیل زدن که History Work میخوان و این ایمیل را در روز پنج شنبه زدند که در همان روز هم جواب ایمیل صادر شد و با توجه به اینکه جمعه و شنبه سفارت تعطیل بود در اول وقت اداری روز یکشنبه جواب کلیر ایشون آمد. 3) با توجه به تماسهای مکرری که من با واشنگتن میگرفتم آنها فقط و فقط در جواب میگفتن که ما فقط میتونیم بهتون بگیم که کلیر شدید یا نه و هیچ کمک دیگری نمی تونیم بهتون بکنیم و درست هم میگن چون بعد از اتمام پروسه در ابوظبی و اعلام کلیر برای درخواست سریال ویزا با واشنگتن تماس میگیرند و در این زمان هست که واشنگتن میفهمه که ما کلیر شدیم یا نه . 4) امسال همه چیو زودتر از زمان موعود جوابش آماده بود و در روز پنج شنبه 29سپتامبر هنوز شروع به بررسی نکرده اعلام کردن که هیچ کس جوابش حاضر نیست در صورتیکه ساعت کار واشنگتن ساعت 5بعدازظهر 30سپتامبر که میشه 1صبح روز شنبه1اکتبر به وقت ما میباشد پس دلیلی نداشت قبل از اتمام ساعت کار واشنگتن نتایجو اعلام کنند

این مواردی بود که در مورد مکان کلیر افراد اراءه کردم ودر مورد قسمت دوم در پستی دیگر اراءه میکنم . فقط از مدیر سایت تقاضا دارم که تاپیک جداگانه ای برای این موضوع اختصاص دهد تا آیندگان بتوانند از این موارد استفاده کنند.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: smartie ، lot2013 ، homayoon13 ، moon_rose ، Tomas ، iman83 ، kage.omid
(2013-02-18 ساعت 13:09)s.s.h نوشته:  نقل قول از alisarshar یکی از برندگان 2011

با توجه به بررسیهایی که انجام دادم این مکان جایی نیست جزء در خود ساختمان سفارت ابوظبی. دلایل: 1)در این مدت با همه جا تماس گرفتم و تقریبا به تمام جاهایی که عقلم میرسید ایمیل زدم ولی در آخر به این جواب رسیدم که هسته مرکزی خود FBI و همچنین KCC جواب ایمیل منو داد که اگر داخل آمریکا هستی ما بررسی میکنیم و اگر در خارج از آمریکا هستید حتما باید به سفارت مراجعه کنید.2)با توجه به سرگذشت کلیر یکی از دوستان در روزهای آخر بهش ایمیل زدن که History Work میخوان و این ایمیل را در روز پنج شنبه زدند که در همان روز هم جواب ایمیل صادر شد و با توجه به اینکه جمعه و شنبه سفارت تعطیل بود در اول وقت اداری روز یکشنبه جواب کلیر ایشون آمد. 3) با توجه به تماسهای مکرری که من با واشنگتن میگرفتم آنها فقط و فقط در جواب میگفتن که ما فقط میتونیم بهتون بگیم که کلیر شدید یا نه و هیچ کمک دیگری نمی تونیم بهتون بکنیم و درست هم میگن چون بعد از اتمام پروسه در ابوظبی و اعلام کلیر برای درخواست سریال ویزا با واشنگتن تماس میگیرند و در این زمان هست که واشنگتن میفهمه که ما کلیر شدیم یا نه . 4) امسال همه چیو زودتر از زمان موعود جوابش آماده بود و در روز پنج شنبه 29سپتامبر هنوز شروع به بررسی نکرده اعلام کردن که هیچ کس جوابش حاضر نیست در صورتیکه ساعت کار واشنگتن ساعت 5بعدازظهر 30سپتامبر که میشه 1صبح روز شنبه1اکتبر به وقت ما میباشد پس دلیلی نداشت قبل از اتمام ساعت کار واشنگتن نتایجو اعلام کنند

این مواردی بود که در مورد مکان کلیر افراد اراءه کردم ودر مورد قسمت دوم در پستی دیگر اراءه میکنم . فقط از مدیر سایت تقاضا دارم که تاپیک جداگانه ای برای این موضوع اختصاص دهد تا آیندگان بتوانند از این موارد استفاده کنند.
دوست عزيز
اين پستي كه نقل قول كردين تاپيك داره و اونم كليرنس ٢٠١١ هستش و احتياجي به باز كردن تاپيك جداگانه نيست ، به نظر من بهتره اين نوشته ها رو اينجا نقل قول نكنيم . اينجا همه احتياج به انرژي مثبت دارن و در ضمن ٢٠١١ ديگه تموم شده و دو سال هم گذشته ، و هر سال هم كه ميگذره شرايط هم فرق ميكنه . همچنان كه ٢٠١٢ هم با سال قبلش خيلي فرق داشت و امسال هم تغييرات زيادي در سيستم ويزا دهي انجام شده . Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: s.s.h ، armin1 ، mmmsdeghi ، ali2316 ، abloom_ma ، ali3923 ، nina22 ، bmojtaba ، lot2013 ، peyman1355 ، bayat_r ، ali234 ، mrr777 ، nooshshahnar ، moon_rose ، rezagh ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 11:29)kavirr نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 01:43)arian307 نوشته:  ایی بابا بازم تعطیله 28 فوریه؟ گندش و در آوردنا...اسم ایران بد در رفته... کلا هفتشون که 5 روزه هر چی هم تعطیلی دارن افتاد وقت چک ما....

سلام
28 feb كه تعطيل نيست،اشتباه مي كنيد،الان در سايت سفارت من چك كردم،تعطيلي نيست و دوست من همان روز وقت مصاحبه داره،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: seperelia ، Tomas
مامان سایه اینم (این مواردی بود که در مورد مکان کلیر افراد اراءه کردم ودر مورد قسمت دوم در پستی دیگر اراءه میکنم . فقط از مدیر سایت تقاضا دارم که تاپیک جداگانه ای برای این موضوع اختصاص دهد تا آیندگان بتوانند از این موارد استفاده کنند.)نقل از علی سرشاره و دوستمون از خودشون نگفتند که تاپیک جداگانه ای باز بشه براش
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: s.s.h ، kasrafo ، sayeh_m ، AsemanAbee ، lot2013 ، nooshshahnar ، rezagh ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 14:07)hassan1358arab نوشته:  مامان سایه اینم (این مواردی بود که در مورد مکان کلیر افراد اراءه کردم ودر مورد قسمت دوم در پستی دیگر اراءه میکنم . فقط از مدیر سایت تقاضا دارم که تاپیک جداگانه ای برای این موضوع اختصاص دهد تا آیندگان بتوانند از این موارد استفاده کنند.)نقل از علی سرشاره و دوستمون از خودشون نگفتند که تاپیک جداگانه ای باز بشه براش
آخر دقت!!!!
تشکر کنندگان: s.s.h ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 11:29)kavirr نوشته:  

o my bad
حق با شماست.. فکر کردم تعطیله....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: seperelia ، rezagh ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 13:09)s.s.h نوشته:  نقل قول از alisarshar یکی از برندگان 2011

دوست عزیز من تاپیک کلیرنس 2012،2011،2010 را خوندم.2012 که همینطور که همه میدونن فقط به یه نفرlovelybugatti ندادن ویزا، اونم 5-6 ماه منتظر کلیرنس شد ولی بخاطر رشته حساسش ندادن و یکی دیگه هم روزای آخر نرفته بود آنکارا که پاسشو تحویل بده چون همه کسایی که پاسشونو داده بودن بجز lovelybugatti با ویزا بهشون داده بودن...تو سال 2011 هم فکر میکنم فقط دکتر محمودی و همین علی سرشار بهشون ندادن.البته سال 2011 یه کم سهل انگاری شده بود واسه روزای آخر که سال 2012 جبرانش کردن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: bmojtaba ، s.s.h ، lot2013 ، peyman1355 ، bayat_r ، ali2316 ، sayeh_m ، rezagh ، Tomas
سلام
طبق تجربه ، فکر میکنید شماره ها جدید را کی اعلام میکنند. (کلیر اعلام میشه) آیا تاریخش نظم خاصی داره یا نه ؟
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان:
درود بر همه دوستان خوب من

جدا شرمنده همه دوستان بزرگوارم هستم كه روزهاي كليرنس رو لحظه به لحظه مي گذرونند و من نتونستم توي اين روزها به اين تاپيك و حتي سايت مهاجرسرا سر بزنم، حس و حال همه اين عزيزان رو با تمام وجودم درك ميكنم چون همين روزها رو من هم گذروندم، چون بعد از گرفتن ويزامون شمارش معكوس من شروع شده و از اونجايي كه بليط هامون رو به مقصد سياتل گرفتم مي بايستي همه كارهاي ناتمامم رو به اتمام برسونم و حقيقتا وقت سر خاراندن هم ندارمSad
به عنوان مثال خبر ندارم آيا mdna و mhpz گرامي رفتند يا نه؟ يا اينكه ساير دوستان خوبمون و هم دوره اي هاي من كلير شدند يا نه؟ در هر صورت، از پروردگار مهربان مي خوام همونطور كه هميشه براي من و خانواده ام تندرستي و شادابي رو به ارمغان آورده و در حل تمامي مسائل زندگي بهمون كمك كرده، براي بقيه دوستان خوب من هم اين بركات رو به ارمغان بياره و هرچه زودتر مثل شادي لحظه ديدن نامه قبولي، شادي و شور كلير شدن اين عزيزان رو در اينجا ببينيم.

***** آمين *****
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان