کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مریم جان

فکر میکنم که بهتر باشه افشین اطلاعات جدید شما رو وارد کنه . البته امیدوارم که این هفته دوباره جلوی اسمتون کلیر بنویسه Rolleyes
جلوی اسم همه مون Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، kasrafo ، nina22 ، asal1907 ، Saeedv13 ، bayat_r ، lot2013 ، rezagh ، lilac ، raham ، Tomas ، ali2316 ، nooshshahnar
(2013-02-17 ساعت 18:32)nirvana_kobin نوشته:  دوستان کیس من تو این 4 روز چک خوردنم 1بار آپدیت شده حالا به نظرتون این خوبه یا بد ؟!

دوست عزیز اول اینکه امضاتونو کامل کنید، ضمنا خودتونو هم به منتظرسرای افشین معرفی کنید، ایشالا زودتر کلیر میشیدTongue
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ali3923 ، nina22 ، Saeedv13 ، lot2013 ، nooshshahnar ، Tomas ، ali2316
(2013-02-17 ساعت 20:28)Rouzbeh1976 نوشته:  با سلام به دوستان عزیز ما هم 13 فوریه مصاحبه داشتیم و به جمع دوستان منتظرسرا پیوستیم

سلام،خوش امديد به جمع ما
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان:
(2013-02-17 ساعت 23:17)گل نهال نوشته:  دوست عزیز اول اینکه امضاتونو کامل کنید، ضمنا خودتونو هم به منتظرسرای افشین معرفی کنید، ایشالا زودتر کلیر میشیدTongue
گل نهال
همچین با جذبه پست می ذاری که ته دل آدم خالی میشه پدر جانBig Grin. مخصوصاً اون قسمتی که میگی: "ضمنا خودتونو هم به منتظرسرای افشین معرفی کنید" که آدم وهمش بر می داره که این منتظرسرا یه چیزی تو مایه های دادسرا نباشه یا دیگه حداقل حوزه نظام وظیفه مثلاً. دخترم من قلبم با باتری کار می کنهTongue. قبل از این که بهم شوک وارد کنی جلو جلو خودمو به منتظر سرای افشین معرفی می کنمBig Grin. افشین داداش اسم ما رو هم بذار تو لیست انتظارTongue. من کیسم شلوغه. بی زحمت تا پس فردا حداقل 4 نفر رو اگر شده به زور پس گردنی از تو تاپیک بنداز بیرون که یه ذره جا برای ما "تازه به دوران رسیده های کلیرنس" هم باز شه. همه رو دوس دارم، کلیر خورده ها رو بیشتر. شب همه بخیر.
(2013-02-17 ساعت 23:52)Saeedv13 نوشته:  افشین داداش اسم ما رو هم بذار تو لیست انتظارTongue. من کیسم شلوغه. بی زحمت تا پس فردا ..

عمو سعید لطفا از اعلام تاریخ دقیق مصاحبه خودتون قبل از وقوع حادثه پرهیز کنید.
با تشکر، حفاظت فیزیکی منتظرسرا Cool
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
عمو سعید
شرمنده جا نداریم . تعداد شما هم زیاده . منم دست تنهام . لطفا" یه ضرب بگیر Winkیه راست برو تاپیک اولین سفر Winkاونجا جا زیاده Big Grin
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-17 ساعت 23:59)afs نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 23:52)Saeedv13 نوشته:  افشین داداش اسم ما رو هم بذار تو لیست انتظارTongue. من کیسم شلوغه. بی زحمت تا پس فردا ..

عمو سعید لطفا از اعلام تاریخ دقیق مصاحبه خودتون قبل از وقوع حادثه پرهیز کنید.
با تشکر، حفاظت فیزیکی منتظرسرا Cool

افشین بیا و یه برنامه بنویس که هر کس توی منتظرسرا،بیش تر از 60 روز موند بصورت خودکار اسمش رو بفرسته برای KCC و بگه این رو کلیر کنید ما جا نداریم.....
دوستان عزیز هم دقت کنند که اینجا که میرید منتظر سراست ،کاروانسرا نیست که کنگر خوردید لنگر انداختید......دِهَ Cool
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
عمو سعید عزیز انشااله یک ضرب بگیری.اما اگه خدای ناکرده خواستی وارد منتظرسرا بشی اول صبر کن مامان سایه کلیر بشه بعدا
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nina22 ، Ali DV-2013 ، rezagh ، الهه سابق ، bayat_r ، sayeh_m ، arian307 ، afs ، nooshshahnar ، Tomas ، ali2316
(2013-02-18 ساعت 00:26)پدی نوشته:  عمو سعید عزیز انشااله یک ضرب بگیری.اما اگه خدای ناکرده خواستی وارد منتظرسرا بشی اول صبر کن مامان سایه کلیر بشه بعدا
والا ما که از خدامونه. ولی از قدیم گفتن: "سالی که نکوست از بهارش پیداست" یا شایدم: "رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون"Big Grin. به نظرم هیچکدومش هم مناسبت نداشتTongue. اصلاً من می خوام بیام که روحیه سایه رو تقویت کنم و پست رو ازش تحویل بگیرم. حیف که نمیشه با خانم ها با خشونت برخورد کنم و مجبورم در تاپیک رو محترمانه باز نگه دارم و از سایه و بقیه پیشکسوت ها خواهش کنم خودشون به زبون خوش برن بیرون تا متوسل به قوه ی قهریه نشدیمBig Grin. تا پس فردا خبرهای خوشی بشنوم ازتون.
بچه ها چرا فوريه ٢٨ روزه ؟؟؟
تشکر کنندگان: mohajer13 ، hassan1358arab ، الهه سابق ، nina22 ، rezagh ، Tomas
چقدر زشت! ماه 28 روزه!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: nina22 ، f1f ، rezagh ، Tomas ، AsemanAbee
(2013-02-18 ساعت 00:55)مهتاب - 2251 نوشته:  بچه ها چرا فوريه ٢٨ روزه ؟؟؟
http://english82.persianblog.ir/post/158
خیلی خنده داره که ۲۸ روزه!!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، الهه سابق ، bmojtaba ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 01:09)الهه سابق نوشته:  چقدر زشت! ماه 28 روزه!!
البته براي كسايي كه منتظر كارنت شدن هستن خيلي هم خوشگله!Wink ولي من تعجب كردم چون هر چي حساب ميكردم تاريخ شمسي و ميلادي پروازم بهم نميخورد تا فهميدم كه ٢٨ روزه است و جالبه كه ماه مارچ ٣١ روزه!!
تشکر کنندگان: sayeh_m ، الهه سابق ، rezagh ، nooshshahnar ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 00:35)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 00:26)پدی نوشته:  عمو سعید عزیز انشااله یک ضرب بگیری.اما اگه خدای ناکرده خواستی وارد منتظرسرا بشی اول صبر کن مامان سایه کلیر بشه بعدا
والا ما که از خدامونه. ولی از قدیم گفتن: "سالی که نکوست از بهارش پیداست تا پس فردا خبرهای خوشی بشنوم ازتون.
به قول استاد شهریار :
عمر مارا مهلت امروز و فردای تو نیست
من كه يك امروز کلیر توام فردا چرا
کلیرا ما به ناز تو جوانی داده ايم
ديگر اكنون با تازه واردان ناز كن با ما چرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sayeh_m ، arian307 ، nina22 ، afs ، nooshshahnar ، Tomas ، ali2316 ، homayoon13 ، sooso ، soheila_chem
ایی بابا بازم تعطیله 28 فوریه؟ گندش و در آوردنا...اسم ایران بد در رفته... کلا هفتشون که 5 روزه هر چی هم تعطیلی دارن افتاد وقت چک ما....
عمو سعید کیه مصاحبت؟ قول بده نتیجه رو اول اینجا بگی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: mohajer13 ، nina22 ، Saeedv13 ، rezagh ، soruosh ، Tomas ، ASALI ، s.s.h

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان