کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
مامان سایه، شما تشابه اسمی داشتین که انقدر کلیرینستون طولانی شد ؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: nina22 ، soruosh ، Tomas ، sayeh_m
سلام دوستان من کلیر شدم دارم میرم آنکارا ویزا بگیرم کسی میدونه پروسه اش چه جوریه و پاسپورت رو تو سفارت به کی بدم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Tomas ، lilistar ، homayoon13
(2013-02-18 ساعت 03:29)rvkoleti نوشته:  سلام دوستان من کلیر شدم دارم میرم آنکارا ویزا بگیرم کسی میدونه پروسه اش چه جوریه و پاسپورت رو تو سفارت به کی بدم؟؟؟؟

کی کلیر شدی دوست من؟؟؟؟ از هفته ی پیش که اپدیت نشده
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: Tomas ، homayoon13
سلام به همگی...
منم به تازگی برگه صورتی دریافت کردم...Sad
تازه اون ۹ تا سوال رو هم برام ایمیل کردن که راستش تو جواب دادنش موندم...
آقایون خانوما ...اگر کسی تجربه داره ممنون میشم لطفا راهنمایی کنه
سوال ۴ که می پرسه برنامه کاری تون توی آمریکا چیه به نظرتون بنویسم که مثلا می خوام تو رشته برق که سابقشو دارم کار پیدا کنم یا هیچی ننویسم بهتره؟
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، raham ، bayat_r ، nina22 ، bmojtaba ، Tomas ، sayeh_m ، kavirr ، far-dv2013 ، afs ، ali2316 ، homayoon13 ، AsemanAbee ، mrr777 ، rezagh ، Hamilton
(2013-02-18 ساعت 04:05)smartie نوشته:  سلام به همگی...
سوال ۴ که می پرسه برنامه کاری تون توی آمریکا چیه به نظرتون بنویسم که مثلا می خوام تو رشته برق که سابقشو دارم کار پیدا کنم یا هیچی ننویسم بهتره؟
فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن
سلام دوستان
ببخشید برای سوال بسیار ابتدایی
الان این تاریخ Admin Process Expires On (ستون دوم)یعنی اینکه تا این تاریخ فرصت داریم بریم سفارت ارمنستان ,درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-18 ساعت 03:53)arian307 نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 03:29)rvkoleti نوشته:  سلام دوستان من کلیر شدم دارم میرم آنکارا ویزا بگیرم کسی میدونه پروسه اش چه جوریه و پاسپورت رو تو سفارت به کی بدم؟؟؟؟

7 فوریه
تشکر کنندگان: ali3923 ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 06:24)rvkoleti نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 03:53)arian307 نوشته:  

7 فوریه

سلام دوست عزيز،
روزهاي دوشنبه تا پنج شنبه ساعت ١٠:٣٠ تا ١٢ مي تونيد بريد سفارت،بعد از عبور از گيت بازرسي همون خانمي كه روز مصاحبه مداركتون چك مي كرد مداركتون تحويل مي گيره،اگه برگ ptt هم داريد حتما پرينتش همراه داشته باشيد،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lot2013 ، rezagh ، Tomas ، rvkoleti
(2013-02-17 ساعت 22:32)afs نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 22:22)sooso نوشته:  
(2013-02-17 ساعت 21:57)miladswat نوشته:  سلام دوستان تو این لیست منتظرسرا elham_ces مثل این که دو بار کلیرنس خورده .

یعنی دوباره رفته تو لیست انتظار و باید دوباره پروندش روال اداری سفارت رو داشته باشه؟ کیسشون چند نفر؟ و موردشون چی بوده؟
من قلبم ضعیف اعصاب هم ندارم Big Grin

Big Grin یعنی منم شدم کنسول آمریکایی!
آقا جان اشتباه کردم خوب جنایت که نکردم Wink
راستی sooso جان اسم شما رو هم به منتظرسرا اضافه کردم امیدوارم این 13 روز مصاحبه خوش یمن باشه.

آقا افشین من محل مصاحبه ام رو عوض کردم پیغام هم بهتون دادم که تو جدول اصلاح کنید.متشکر
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، Tomas ، fire dragon ، Saeedv13 ، afs ، sooso ، rezagh
(2013-02-18 ساعت 00:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 00:06)bayat_r نوشته:  ...دوستان عزیز هم دقت کنند که اینجا که میرید منتظر سراست ،کاروانسرا نیست که کنگر خوردید لنگر انداختید......دِهَ Cool
رضا هم راست میگه. ناراحتش کردین دیگهSmile. مخصوصاً که اونم یک جاییش با باتری کار می کنهTongue. البته مثل من قلبش نبود. یک جای دیگه اش بودBig Grin. بعد حرصش میدین اونجاش از کار میوفته حالا بیا و درستش کنTongueBig Grin. همین یه دونه رو هم که بیشتر نداریم تو سایتRolleyes.

عمو همونجا براش حکم قلبشو داره
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تشکر کنندگان: Tomas ، bayat_r ، Saeedv13 ، سمانه777 ، mrr777 ، sooso
(2013-02-18 ساعت 04:40)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 04:05)smartie نوشته:  سلام به همگی...
فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن

مرسی. این رو خونده بودم. ولی بازم سوالم سر جاشه...
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
تشکر کنندگان: Tomas
ای بابا هنوز 2 ما از سال جدید نگذشته اینا دفعه سومم تعطیل کردن که ..یکی نیست بگه بابا ما رو زودتر کلیر کنید بیایم اونجا ما هم حال تعطیلات رو ببریم
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: ali3923 ، homayoon13 ، nirvana_kobin ، rezagh ، Tomas
انگار پای ثانیه ها لنگ میشه وقتی دلمان برای کلیر شدن تنگ میشهShy......سلام دوستان ما هم امروز با سربلندی هفتادمین روز انتظار را آغاز کردیم.Sad................گرچه بسیار خوش باورانه هست که امروز خبری بشه اما خدا را چه دیدید شاید بر و بچ سفارت هم در تنگنای اقتصادی مشغول اضافه کار باشند و تو تعطیلات هم کار کنند و دراین میان یه حالی هم به منتظران عزیز بدهندBig Grin......چرا میخندیدSmile خوب یواش یواش داریم توهم میزنیم و یه جورایی خل میشیم.Tongue....ارادتمند شما ....منتظر زاده Rolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام دوستان
به ما هم فرم 9 سوالی رو ایمیل کردن !
هر جا رو درست میکنم یه جا دیگه خراب میشه رو سرم !!!آخه یه لیسانس از دانشگاه دولتی فرو 9 سوالی داره آخه؟؟؟

تشکر کنندگان: ali3923 ، smartie ، sayeh_m ، Saeedv13 ، afs ، ali2316 ، mrr777 ، rezagh ، Tomas
(2013-02-18 ساعت 10:37)fire dragon نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 00:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 00:06)bayat_r نوشته:  ...دوستان عزیز هم دقت کنند که اینجا که میرید منتظر سراست ،کاروانسرا نیست که کنگر خوردید لنگر انداختید......دِهَ Cool
رضا هم راست میگه. ناراحتش کردین دیگهSmile. مخصوصاً که اونم یک جاییش با باتری کار می کنهTongue. البته مثل من قلبش نبود. یک جای دیگه اش بودBig Grin. بعد حرصش میدین اونجاش از کار میوفته حالا بیا و درستش کنTongueBig Grin. همین یه دونه رو هم که بیشتر نداریم تو سایتRolleyes.

عمو همونجا براش حکم قلبشو داره

استغفرالهه ربی و اتوب علیه....لا اله الا الله
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، سمانه777 ، fire dragon ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان