2012-11-28 ساعت 23:25
(2012-11-28 ساعت 22:43)soroshnia نوشته:پیمان عزیز ، آرزوی موفقیت دارم برات ...(2012-11-28 ساعت 18:32)peyman1355 نوشته: درود بر دوستان گرامیپیام جان چه خوبه که بعد از اینکه انشااله ویزاتونو گرفتین باز هم ادامه همین مطلبو بنویسین چون من نوشته شمارو که کیخوندم برام خیلی عادی بود مدارک شما کامل بوده افیسره هیچ سوالی نداشته ولی خوب بهردلیلی کلیرنس خوردین ظاهرا خیلیا کلیرنس میخوره و نباید چیز مهمی باشه
امروز ما هم متاسفانه یا خوشبتانه برگه آبی گرفتیم، افیسر جوان ریش قرمز معروف ! با ما مصاحبه ( به اصطلاح مصاحبه ! ) کرد و بعد از دو تا سوال جدا مسخره گفت که مدارکمون کامله و برید 4 تا 6 هفته بعد سایت سفارت رو چک کنید. نکته جالب اینجاست که انتهای لینک مربوطه توی برگه آبی که به ما دادند به جای html نوشته بود htm و حرف L رو توش جا انداخته اند !! هر کاری هم که می کردم لینک رو الان باز کنم نمیشد تا اینکه متوجه این اشتباه شون شدم.
بگذریم، سوالی از دوستان قدیمی تر و پیشکسوت دارم، اینکه به ما آفیسر گفت توی سایت برید و کیس نامبرتون رو چک کنید و اگر کیس نامبرتون رو دیدید برای گرفتن ویزای افراد خانواده به سفارت دوباره مراجعه کنید، کجای این سایت باید بریم؟ از دوستانی که انکارا مصاحبه داشتند کسی کلیر شده؟ من که توی سایت مربوطه رفتم فقط کیس نامبر هایی که با حروف ANK مشخص شده اند وجود داره و همچین چیزی روی برگه آبی ما ننوشته.
از راهنمایی دوستان صمیمانه سپاسگزارم
(2012-11-27 ساعت 23:11)armin1 نوشته:(2012-11-27 ساعت 23:05)jazirehh نوشته: سلام دوستان،
امیدوارم همه اونائی که منتظر کلیرنس هستن زودتر نتیجه بگیرن.
چند وقتی هست دارم فکر می کنم که ظاهراً اونائی که مجرد هستن کمتر کلیرنس خوردن !!!
آیا این درسته ؟
اگه حساب بانکی خوب نشون بدیم و مجرد هم باشیم، از نظر شماهائی که تجربش رو دارین آیا کلیرنس نمی خوریم ؟
به نظر من این چیزا زیاد مهم نیست مهم کار د.و.ل.ت.ی و س.رب.ا.ز.ی هستش که باعث خوردن کلیرنس میشه!!!!!
اما به نظر من که سفارت توی آنکارا کاملا شیر تو شیره ! چون ما نه شغل د.و.ل.ت.ی. داشتیم و نه من خدمت رفته بودم، جالبتر اینکه آفیسر وقتی کارت کفالت منو دید گفت این کارت معافیت نیست ! جدا داشتم شاخ در می آوردم ! من که با جمع بندی بسیاری از آیتم ها متوجه شدم که گرفتن ویزای یکضرب یا کلیرنس کاملا امری شانسیه و بستگی به حال و هوای افیسر در زمان مصاحبه داره و بس، به موقعش همه چیزهایی که برام پیش اومد رو براتون خواهم نوشت تا خودتون متوجه بشید که اصلا روی خیلی از صحبتهایی که اینجا می کردیم و می کنیم نمیتونیم 100% حساب باز کنیم چون یهو می بینید مثل ما آفیسر یه چیزی بهتون میگه که مثل من خدای ناکرده مغزتون هنگ میکنه
من هم مثل تو نه کار دولتی دارم، نه سربازی رفتم ...
امیدوارم که حال افیسر زمان مصاحبه ما خوب باشه
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪