موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-29 ساعت 14:41)sayeh_m نوشته: سلام دوستان
ما هم به شما پیوستیم همه با هم پیش به سوی کلیر شدن
امروز سفرنامه ام رو کامل میکنم و همه موارد رو توش مینویسم .
مامان سایه بنویس که من یکی منتظرم ببینم چی شده تو مصاحبه
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-29 ساعت 12:18)Acaro نوشته: (2012-11-29 ساعت 12:04)مهدي پارس نوشته: بله دوست عزيز ما هم به منتظران پيوستيم ولي جالب اينجا بود كه برگه آبي از قبل آماده بود و با چند سوال درباره شغل و معافيت و دليل مهاجرت برگه آبي رو به ما داد و گفت بعد إز ٤ هفته سايت رو چك كنيد
مهدی جان زمانی که مصاحبه میشدم برگه آبی روی کوهی از مدارک من بود به قول شما آفیسر آماده بود که برگه آبی را در صورت نیاز بده ولی نتیجه مصاحبه من دریافت یکضرب ویزا بود
اینطور که من متوجه شدم این برگه آبی بصورت پیش فرض با مدارک در اختیار آفیسر قرار می گیره و در نهایت تصمیم گیرنده اصلی آفیسر است
پس دوستان اگر روی مدارک خودتون برگه آبی را دیدید نگران نباشید و به سوالات با دقت و کامل پاسخگو باشید
تبريك فراوان بابت ويزا
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
احسان و سارا عزیز من هم به هر دو شما عزیزان تبریک میگم، امیدوارم روزگارِ سرشار از سلامتی و موفقیت در پیش رو داشته باشید.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-29 ساعت 15:34)ehsan_ati نوشته: دوستان با اجازتون يک هورای بنفش ميخوام بکشم که خيلي وقته به دلم مونده
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همين جا از همه دوستاني که تبريک گفتن تشکر ميکنم و اميدوارم همه دوستان از جمله محمد عزيز (Dreamer60) هم زود زود کلير بشند و اينجا هورا بکشن
احسان جان خیلی مبارک باشه اقا شما و سارا امید و خط مقدم بچه هایی هستید که چشم به راه کلیرنس هستند مبارک باشه و به امید خدا روزی سایر دوستان
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم هورای احسان رو بتونیم به همه تعمیم بدیم
تبریک ویژه به همه ی دوستان کلیر شده