کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-02 ساعت 21:30)lot2013 نوشته:  با سلام

پیش از هر چیز از ..... بهر حال در زیر منتخبی از پرسش و پاسخهای صورت گرفته با خانم سارا گرو مقام کنسولی آمریکا را بخدمتتان عرضه می دارم، امیدوارم کمکی باشد.

دوستان گلم از توجه و محبت شما بسیار سپاسگزارم، اما باور بفرمائید که پست قبلی را با ارائه مستندات به هدف آرامش شما و بجهت دعوت شما به صبر و شکیبایی بیشتر تقدیم نمودم، نه اینکه بخواهید از این طریق فشار و استرس بیشتری را برای خود ایجاد کنید، این پرسش و پاسخها در اینترنت با جستجوی نام خانم سارا گرو قابل مشاهده است، همانطور که در پاسخ هایشان ذکر کرده اند و تاکید هم داشته اند صرف زمان در طی روند پروسس اداری طبیعی است و حتی در صورت ارتباط با ایشان، با توجه به زمان زیادی که تا اتمام این دوره از قرعه کشی مانده ، بعید است که پیگیری خاصی را ترتیب دهند، چرا که هنوز در زمان عادی انجام این پروسه هستیم.

نهایتا ایشان در سفارت ابوظبی مشغول بکار هستند. ....

تو رو خدا ببینید چیکار می کنید که آدم مجبور می شه پست خودشم نقل قول کنه ...Wink

و تازه وزیر امور خارجه کشور آیندتون خیر سرش داره اولین سفر دوره ایش رو از 24 فوریه تا 6 مارس در آسیا و اروپا می گذرونه، تو این شرایط باز شاهکار کردن همون چند نفر رو هم اعلام کردن . ...

صبر داشته باشید.
همه کلیر می شویم.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
تشکر کنندگان: smartie ، f1f ، saeeds61 ، homayoon13 ، raham ، sh_aytak ، گل نهال ، arian307 ، fereydoooon ، ali2316 ، pariya2 ، sayeh_m
سلام من یه سوال دارم که منو خیلی نگران کرده اگر کسی بعد از کلیرنس خوردن مشخصاتش لو بره میتونه خطرناک باشه یا نه ؟ ممنون میشم اگر هر کسی چیزی میدونه به من کمک کنه .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-03-04 ساعت 06:46)miladswat نوشته:  سلام من یه سوال دارم که منو خیلی نگران کرده اگر کسی بعد از کلیرنس خوردن مشخصاتش لو بره میتونه خطرناک باشه یا نه ؟ ممنون میشم اگر هر کسی چیزی میدونه به من کمک کنه .

سلام دوست من،

اطلاعات شما باید همیشه به صورت محرمانه در اختیار شما باشه و از دادن او به افرادیکه اعتماد 100%!! ندارین خودداری کنین. اینکه می گین لو رفته خیلی مشخص نیست، یعنی چی ؟

یعنی کسی شماره کیس؟ تاریخ تولد؟ اسم و نام خانوادگی تون رو داره؟
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: homayoon13
(2013-03-04 ساعت 12:59)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 12:25)miladswat نوشته:  [quote='miladswat' pid='286434' dateline='1362377111']
[quote='babak_1363' pid='286418' dateline='1362374395']
[quote='miladswat' pid='286388' dateline='1362363400']
سلام من یه سوال دارم که منو خیلی نگران کرده اگر کسی بعد از کلیرنس خوردن مشخصاتش لو بره .....

دوست من اگه کلیر شدین و ویزاتونم گرفتین و یا اینکه می خواین برین که به سلامتی ویزاتونو بگیرین، دیگه مشکلی پیش نمی آد... دوست من...
سلام
خوب داشتم به مشكل اين دوستمون فكر مي كردم خوب مثلآ مشخصات اين دوستمون هم لو بره و دشمن خوني هم داشته باشه چكار باهاش مي خواهد بكند ما با اين همه اطلاعات كه از خودمون داريم تو مرحله كلير لنگ در هوا مونديم هر چقدر هم تو اون سايت كذايي و آنكارا و تلفن واشنگتن و ايميل و كبوتر نامه بر و .... دست مي اندازيم به جايي نمي رسيم. حتي توي پست ها خوندم دوستان مي گفتند نكنه زنگ بزنند مثلآ از ما بد گويي كنند! ... نمي دونم اين تجربه ها را بايد پيشكسوتان رد يا تاييد كنند اميدوارم گوشه چشمي هم بزرگان به اين پست كنند كه جوابش جاش تو همين تاپيكه مرسي
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: homayoon13 ، miladswat ، amairmonre ، khmp ، fereydoooon
سلام
جای نگرانی خواصی نیست ولی خوب اگر بخواد خیلی دشمنی کنه شاید یک ایمیل با اطلاعات اشتباه و یا ... بفرسته.
(2013-03-04 ساعت 13:47)LALILO نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 12:59)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 12:25)miladswat نوشته:  [quote='miladswat' pid='286434' dateline='1362377111']
[quote='babak_1363' pid='286418' dateline='1362374395']
[quote='miladswat' pid='286388' dateline='1362363400']
سلام من یه سوال دارم که منو خیلی نگران کرده اگر کسی بعد از کلیرنس خوردن مشخصاتش لو بره .....
سلام
خوب داشتم به مشكل اين دوستمون فكر مي كردم خوب مثلآ مشخصات اين دوستمون هم لو بره و دشمن خوني هم داشته باشه چكار باهاش مي خواهد بكند ما با اين همه اطلاعات كه از خودمون داريم تو مرحله كلير لنگ در هوا مونديم هر چقدر هم تو اون سايت كذايي و آنكارا و تلفن واشنگتن و ايميل و كبوتر نامه بر و .... دست مي اندازيم به جايي نمي رسيم. حتي توي پست ها خوندم دوستان مي گفتند نكنه زنگ بزنند مثلآ از ما بد گويي كنند! ... نمي دونم اين تجربه ها را بايد پيشكسوتان رد يا تاييد كنند اميدوارم گوشه چشمي هم بزرگان به اين پست كنند كه جوابش جاش تو همين تاپيكه مرسي

سلام
جای نگرانی خواصی شاید نیست ، ولی خوب اگر شخص بخواد خیلی دشمنی کنه شاید یک ایمیل با اطلاعات اشتباه و یا ... بفرسته اگر تازه بداند از کجا و به چه شکلی باید بفرسته. ولی اگر بخواهد کار شکنی کنه باید با ایمیل خود ایشان بفرسته و اگر از ارصال از طریق سایت بفرسته و اطلاعات اشتباهی بفرسته احتمالا از طریق ادرس ایمیل kcc یا سفارت با ایشان مکاتبه میکنند واز ایمیلهای خودش میتواند متوجه بشه. ایشان باید رمز ایمیل خودش را داشته باشه و اگر ان هم فاش شده تغییر بده. باز با قدیمیها راهنمایی بخواهد .
اگر مطالب بنده درست است تایید و یا رد بفرمایید تا پاک کنم باعث اشتباه نشود.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: LALILO ، miladswat ، amairmonre
سلام.ما هم برگه صورتي گرفتيم.و بايد منتظر فرم نه سوالي باشيم.ما هم بريم تو ليست منتظرسرا؟Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-03-04 ساعت 09:57)onlyonline نوشته:  با سلام
دوستان روز از نو ، روزی از نو
باز دوشنبه شد ، ضربان قلب ها داره بالا میره
تقریبا از ساعت 14:00 به بعد آخرین وضعیت خودتون رو چک کنید ، اگه update شدید اطلاع رسانی کنید ، ممنون می شم
Cool

onlyonline عزیز چرا با 24 تا پست هنوز امضا ندارید؟؟؟اگه میشه امضاتونو کامل کنید..ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: s.s.h ، bayat_r ، armin1 ، AsemanAbee ، amairmonre ، habibi ، majorsoly ، fereydoooon ، ali2316
(2013-03-04 ساعت 14:06)nina22 نوشته:  سلام.ما هم برگه صورتي گرفتيم.و بايد منتظر فرم نه سوالي باشيم.ما هم بريم تو ليست منتظرسرا؟Smile

مباارکه نینای عزیز...همینکه این مرحله مصاحبه را طی کردید خیلی راحتی...چاره ای جز منتظرسرا نداری دوست خوبم...ایشالا که هرچه سریعتر کلیر میشی
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
(2013-03-04 ساعت 14:44)گل نهال نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 14:06)nina22 نوشته:  سلام.ما هم برگه صورتي گرفتيم.و بايد منتظر فرم نه سوالي باشيم.ما هم بريم تو ليست منتظرسرا؟Smile

مباارکه نینای عزیز...همینکه این مرحله مصاحبه را طی کردید خیلی راحتی...چاره ای جز منتظرسرا نداری دوست خوبم...ایشالا که هرچه سریعتر کلیر میشی

میشه راهنمایی کنید چطور باید عضو این سایت منتظر سرا بشیم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: amairmonre ، nina22
(2013-03-04 ساعت 15:33)alirezass نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 14:44)گل نهال نوشته:  

میشه راهنمایی کنید چطور باید عضو این سایت منتظر سرا بشیم
ميتونيد با پيام خصوصي دادن به افشين عزيز با آيدي afs ،روز و مكان مصاحبه تون را بگيد تا عضو منتظرسرا شويد
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، bmojtaba ، amairmonre ، nina22 ، afs ، fereydoooon
با اجازه پیشکسوت ها Wink.......... ما هم 84 روزه شدیم.Sad....ولی همچنان امیدواریمRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دوستان من چند روز نبودم...الان اومدم دیدیم ای دی yashim از لیست حذف شده ..کسی ازش خبری داره؟؟؟کی کلیر شده؟؟؟تو همین چند نفری که اخرین دفعه اعلام کردن بوده....
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، pooyash ، homayoon13 ، ali2316
(2013-03-04 ساعت 16:23)bmojtaba نوشته:  دوستان من چند روز نبودم...الان اومدم دیدیم ای دی yashim از لیست حذف شده ..کسی ازش خبری داره؟؟؟کی کلیر شده؟؟؟تو همین چند نفری که اخرین دفعه اعلام کردن بوده....

جداً؟؟؟!! كي كلير شده؟من كه تمام پستها رو ميخونم، نه خودش هورايي كشيد نه كسي از طرفش چيزي گفت. كسي از ياشيم خبري داره؟
تشکر کنندگان: bmojtaba ، homayoon13 ، fereydoooon ، pariya2
(2013-03-04 ساعت 16:23)bmojtaba نوشته:  دوستان من چند روز نبودم...الان اومدم دیدیم ای دی yashim از لیست حذف شده ..کسی ازش خبری داره؟؟؟کی کلیر شده؟؟؟تو همین چند نفری که اخرین دفعه اعلام کردن بوده....
دوست عزیز اگه به جدول افشین جان مراجعه کنی خواهی دید که ایشان کلیر شده است
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، bmojtaba ، raham ، homayoon13 ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، ali2316
از دوستان کسی می دونه از زمان کلیر چه مدت فرصت هست تا پاسپورت ها رو به سفارت ابوظبی برسونیم برای ویزا ؟ متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان