کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-28 ساعت 20:46)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من ایمیلی که به سفارت داده بودم رو از دست دادم . و دسترسی بهش ندارم .
آیا میشه اونو برای سفارت تغییر داد؟

میشه بپرسم منظورتون از ایمیلی که به سفارت داده بودم رو از دست دادم یعنی چی ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: homayoon13 ، amairmonre
(2013-02-28 ساعت 20:53)sce نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 20:46)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان
من ایمیلی که به سفارت داده بودم رو از دست دادم . و دسترسی بهش ندارم .
آیا میشه اونو برای سفارت تغییر داد؟

میشه بپرسم منظورتون از ایمیلی که به سفارت داده بودم رو از دست دادم یعنی چی ؟

پسوردمو فراموش کردم و چون تاریخ ایجاد ایمیل 15 سال پیش بوده پاسخ سوالات امنیتی آن را هم فراموش کردم
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: mana_s ، s.s.h ، homayoon13
سلام دوستان
لطفا از جاتون بلند نشید، من همینجا دم در میشینم(:
ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم، انشااله وقتی برگشتم سفرنامه ام رو مینویسم
تا وقتی که من تو سفارت بودم کسی یکضرب نگرفت!!!!!!!!!!
خلاصه پرونده:
شماره : 42xx سه نفر - فوق دیپلم - سربازی 3 پ 25 سال پیش- کار نیمه دولتی
حالا باید خودم رو به کی معرفی کنم؟ چطوری؟
ممنون
تیرتپر
خدمت دوستان عرض شود که در محدوده کیس های با شماره های پائین (کیس های قدیمی) آپدیت بین تاریخ های 25 فوریه تا 28 فوریه بطور محسوسی دیده می شه، و این حتی تا حدود کیس های نزدیک به 3000 هم بطور پراکنده اتفاق افتاده، (البته تعدادی از کیسهای با شماره های بالا تر هم آپدیتهای اولیه شان در همین رنج تاریخی اتفاق افتاده).
بنابراین یا این حالت نتیجه یک اقدام جمعی در ارسال ایمیل و تماس تلفنی است (که در اینصورت انتظار ویژه ای نمی توان داشت)، یا اینکه حضرات تکونی به خودشون دادن و دیگه باید نتیجه شو مخصوصا برای کیس نامبرهای قدیمی مشاهده کرد.

به امید کلیر شدن همه

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
سلام دوستان خوبم
بالاخره من هم کلیر شدم اما چون مسافرت بودم(الان رسیدم تهرانBig Grin) و اینترنت نداشتم آخر سر هم قسمت نشد که خودم اول از همه اسممو ببینم و اینجا هورررااااا بکشمSmile.
دعا میکنم که ایشالاه همه دوستان کلیر بشن و منم با هووررااشون هوورررااا بکشم.
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
بچه ها کیس من 1 ماه ست که آپدیت نشده!!!
به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان:
باسلام به همگی
من در این سایت ceac شماره خود را که وارد میکنم با دو تاریخ مواجه میشم میشه آنها را معنی کنید اصلا این سایت به چه دردی میخوره:
Case Creation Date:
21-Oct-2011
Status Updated Date:
01-Mar-2013
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان:
(2013-03-01 ساعت 13:09)alirezass نوشته:  باسلام به همگی
من در این سایت ceac شماره خود را که وارد میکنم با دو تاریخ مواجه میشم میشه آنها را معنی کنید اصلا این سایت به چه دردی میخوره:
Case Creation Date:
21-Oct-2011
Status Updated Date:
01-Mar-2013

دوست عزیز تاریخ اول زمان ثبت نام شما واسه لاتاری رو نشون میده، اون دومی‌ مهمتره که تاریخ آپدیت کس شماست
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: s.s.h ، mohajer13 ، a_r_m80 ، alirezass ، AsemanAbee ، lot2013 ، fereydoooon ، homayoon13
من دارم به نود روز نزدیک می شم و دوازده روزه کیسم آپ نشده اما هنوز امیدوارم Wink
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، afshin-b ، shaso ، kasrafo ، mohajer13 ، a_r_m80 ، AsemanAbee ، ali2316 ، raham ، lot2013 ، saeeds61 ، shishipapa ، mitme ، fereydoooon
سلام دوستان. ما امروز شدیم 107 روزه. آخرین آپدیت سایت برای ما 25 FEB بود که اونم ایمیل زده بودم. چه نوع پیگیری رو صلاح میدونید؟ ما بلیط امریکارو هم گرفتیم.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: bmojtaba ، گل نهال ، shaso ، kasrafo ، Saeedv13 ، mohajer13 ، AsemanAbee ، Hedieh20 ، ali2316 ، raham ، lot2013 ، fereydoooon ، homayoon13
دوستان من قبلا 5 ماه سربازی رفتم وسط سربازی از دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه و 16 ماه از سربازیم مونده و پایان خدمت ندارم. موقع رفتن به مصاحبه با وثیقه 15 ملیونی رفتم ولی فیش وثیقه رو نبرده بودم اونجا افسر گفت وقتی کلیر شدی فیش وثیقه رو بیار.2 روز پیش ایمیل زدم سفارت گفتن پایان خدمت بیار.چیکارکنم؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: s.s.h ، homayoon13
سلام دوستان .من هم از 29 ژانویه تا الان آپدیت نشدم.آخه این چه وضعیتیه؟؟؟
case number:2013 AS 2XXX
مصاحبه:23 ژانویه 2013
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: گل نهال ، bmojtaba ، alirezass ، lot2013 ، fereydoooon ، homayoon13
سلام دوستان

امروز بالاخره ویزاهامونو گرفتیم. هورررررررررررررررررررراااااااااااااااا

به نکات زیر توجه کنید. از اونجایی تعریف میکنم که منتظر کلیرنس بودیم تا امروز که ویزاهامونو گرفتیم چون سر من اومد سر شما نیاد:

منتظر بودیم شماره کیسمون تو سایت آنکارا بیاد و CEAC را هم چک میکردیم ولی حبری تبود تا اینکه با ایمیل جویای وضعیت کیسمون شدم و اوناهم با ایمیل بهم جواب دادند که کیس شما کلیر شده و یکیتون پاسپورتها را بیاره و ویزا ها را بگیره. منم فوری شال و کلاه کردم رفتم آنکارا و روز دوشنبه پاسها را تحویل دادم به سفارت تا روز پنجشنبه که تو CEAC زد که وضعیت ویزاها ISSUED شده ولی تو سایت آنکارا هنور هم خبری از شماره ما نیست! هر روز به PTT سر میزدم و بالاحره امروز صبح تو سایت CSC دیدم که ویزاها تحویل PTT داده شده و کد رهگیری را زده است.
فوراً رفتم PTT شعبه KIZILAY - IZMIR 2 طبق چیزی که CSC گفته بود. پاسپورتها رسیده بودند ولی مامور پست گفت که پاسپورت هر کس به خود اون شخص تحویل داده میشه و متاسفانه نمیتونه پاس خانم من را تحویل من بده.... هر چی توضیح دادم (البته به زبون خودشون جون انگلیسی حتی در حد Yes و No هم بلد نیستن) که طبق گفته سفارت یکی از اعضای خانواده میتونه پاس تمامی افراد اون کیس را تحویل بگیره تو کتشون نرفت که نرفت الا و بلا میگفت که زنت باید از ایران پاشه بیاد و خودش تحویل بگیره... زنگ زدم سفارت و بعد از کلی 1 را بزن و 2 را بزن و ... یکی جوابمو داد ... بهش توضیح دادم که چی شده و ایشون هم خیلی مودبانه توضیح داد که امروز جمعه است و تا دوشنبه نمیتونن کمکی بکنن.. من هم @#$%@#! خلاصه رفتم سراغ مدیر PTT و نامه سفارت را نشونش دادم که گفته بود یکنفر از اعضای کیس کافیه که بیاد و پاسها و ویزاها را تحویل بگیره. ایشون گفت که این چیزایی که میگی ربطی به ما نداره و ما طبق قوانین خودمون عمل میکنیم و نمیتونیم پاس زنت را تحویل تو بدیم. بعدم گفت اگه من پاس زنتو بهت بدم و تو بهر دلیلی با زنت بد باشی و پاسشو پاره کنی و بهش ندی اونوقت تکلیف ما چیه؟!!! بهش گفتم آقای محترم اگه من با زنم مشکل داشتم که ازش جدا میشدم اینقدر هم برا گرفتن ویزا براش هزینه نمیکردم و حالا گیریم اگه زن من آدمی بود که پاشه بیاد اینجا که یقه تو رو بگیره خوب الان میومد و ویزاشو میگرفت. یارو یکم فکر کرد و گفت اکه سند ازدواجتون را بیاری پاسشو تحویلت میدم... خدا رو شکر که همراهم بود و بهش نشون دادم ولی چون فارسی بود و ترجمش هم انگلیسی و این بابا هم نه فارسی بلد بود نه انگلیسی دوباره کلی بحث کردیم تا پاس خانم را تحویلم داد. خلاصه اینکه حواسبون باشه PTT پاس افراد بالای 18 سال را فقط به خود اون شخص تحویل میده و بس مگر اینکه ترکی بلد باشید و باهاشون کلی چک و چونه بزنید.
موفق باشید.
(2013-03-01 ساعت 16:28)feyzgostar نوشته:  سلام دوستان .من هم از 29 ژانویه تا الان آپدیت نشدم.آخه این چه وضعیتیه؟؟؟
case number:2013 AS 2XXX
مصاحبه:23 ژانویه 2013

سلام من هم مصاحبه ام 23 ژانویه بود و مثل شما فقط 29 ژانویه آپدیت شدیم.چند روز پیش هم با ایمیل برای بار دوم آپدیت شدیم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: bmojtaba ، raham ، fereydoooon ، pariya2
سلام
ويزامو كرفتم بدون هيج استرس و نكرانيييييييييي همتون موفق باشيد و اصلاً خودتونو نكران نكنيد وقتش كه بشه ميشه
**2013As000025 مصاحبه jan w9

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان